Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να σαι καλά φίλε μου!Αντε να περάσει και η αυριανή!Λόβερ το αποτέλεσμά σου, όπως το βλέπω μπροστά, είναι ωραίο, οπότε πας να παίξεις ήδη κερδισμένο αγώνα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Να σαι καλά αδερφέ μου! στο διάλειμμα είμαι τώρα για φαγητό! Μακάρι να πάνε όλα καλά και από lover άλλο τίποταΚαλή επιτυχία loverboy, μετά από ένα χρόνο με την ολοκλήρωση θα είσαι πραγματικά ένα Lover boy
Όλα καλά θα πάνε Όπως πήγαν και στην προηγούμενη.Καλή επιτυχία φίλε.Να σαι καλά αδερφέ μου! στο διάλειμμα είμαι τώρα για φαγητό! Μακάρι να πάνε όλα καλά και από lover άλλο τίποτα![]()
Ευχαριστώ Φιλαράκι!Να σαι καλά!Όλα καλά θα πάνε Όπως πήγαν και στην προηγούμενη.Καλή επιτυχία φίλε.
Δεν με σκιάζει εμένα φοβέρα καμιά!Ειδικά τώρα καλοκαίριιιιιιιιιιιι ουυυυυυυυυΜα τι;;;; Εσένα δεν σε «ευνούχισε» η φίνα;;;;Καλή επιτυχία Lover!!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παίδες μου τελείωσα και εγώ με την δικιά μου ΜΜ!Σήμερα είμαι σπίτι έλουσα την δότρια ψεκάζω σαν γεωπόνος το γρασίδι κάθε μισή ώρα με ορό και αυτά!!!Απο τα λεγόμενα του γιατρού βγάλαμε 1600 και κάτι!Ζήτησα να μου στείλουν τα στατιστικά για να ανοίξω νέο νήμα με παρουσίαση!Μπήκαμε crown πυκνώσαμε το hairline και έριξε πεταχτά σε σημεία στο υπόλοιπο τριχωτό που το είχε ανάγκη!
Καλή επιτυχία φίλε Καλή φυτρωση.Ποσες ώρες ήτανε η επέμβαση;Παίδες μου τελείωσα και εγώ με την δικιά μου ΜΜ!Σήμερα είμαι σπίτι έλουσα την δότρια ψεκάζω σαν γεωπόνος το γρασίδι κάθε μισή ώρα με ορό και αυτά!!!Απο τα λεγόμενα του γιατρού βγάλαμε 1600 και κάτι!Ζήτησα να μου στείλουν τα στατιστικά για να ανοίξω νέο νήμα με παρουσίαση!Μπήκαμε crown πυκνώσαμε το hairline και έριξε πεταχτά σε σημεία στο υπόλοιπο τριχωτό που το είχε ανάγκη!
Μία χαρά.Ο γιατρός έκανε πάλι όλη την επέμβαση;Και πόσο κόστισε κοντά στο 3χιλιαρο;Μπήκα γύρω στις 10.00 και 4.00 είχαμε τελειώσει με ένα διάλειμμα για φαγητό μετά την εξαγωγή
Όλη ο γιατρός ναι εισαγωγή και εξαγωγή..... κόστισε 2.500! έχω ανοίξει νέο νήμα αδερφέ για αυτή την μμΜία χαρά.Ο γιατρός έκανε πάλι όλη την επέμβαση;Και πόσο κόστισε κοντά στο 3χιλιαρο;
Μπράβο φίλε.Ειχες φοβερό αποτέλεσμα σε ιδανική τιμή στην προηγούμενη.Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.Όλη ο γιατρός ναι εισαγωγή και εξαγωγή..... κόστισε 2.500! έχω ανοίξει νέο νήμα αδερφέ για αυτή την μμ