LoverBoy, FUE, 1718 g, 15/6/2023

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ελα ρε αερατε 1500 μαξ και αυτο για να γινει μπετο.

@LoverBoy Στο crown δεν χρειαζεσαι τρελες πυκνοτητες, με 2000 και υψηλη φυτρωση θα εισαι πολυ ικανοποιημενος.
Αυτό πιστεύω και εγώ!Θα κοιτάξω να βγάλω καθαρότερες φώτο να σας ανεβάσω αλλά @JimKan1 εκεί μέσα πιστεύω θα είμαι μια χαρά! δεν είναι άδειο το κεφάλι πύκνωση πάμε να κάνουμε!

bobby

Well-Known Member
Μικρή αναθεώρηση προς τα πάνω…..

Συνημμένα

• IMG_4410.jpeg
    IMG_4410.jpeg
    685.7 KB · Προβολές: 82

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτή!Την έβγαλα με την κανόνικη κάμερα και όχι με την εμπρός που όπως σας είπα χάνει!
Όπως σας είπα θεωρώ ότι αν μπει ανάμεσα απο την Β και πίσω δεν θα χρειαστεί πάνω απο 2000.....Μπορεί να κάνω λάθος αλλά υπολογίζω ότι υπάρχει μαλλί στην περιοχή και είναι διάχυτο!Οπότε αν σε άδειο χρειάζεται κάποιος 3000-4000(Για Β και πίσω)Πιστεύω ότι στην δική μου περίπτωση να υπολογίζω τα μισά(2000) καθώς υπάρχει ας πούμε το 50%.......Αν ο γιατρός παίξει μπάλα σωστά όπως στην πρώτη θα έχει καλή κάλυψη!Τι να πω και εγώ έτσι το σκέφτομαι!

Συνημμένα

• 1718996685909.jpg
    1718996685909.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 87

aeratos28

Just aeratos
Λοβερ,όπως βλέπεις,ούτε εμένα είναι κενό,αλλά θέλω 2800..σίγουρα χρειαζεσαι όπως σου είπα εξαρχής τουλάχιστον 3000.τα 2000 είναι πολύ λιγα
Bobby Θεωρώ πολλά τα 2500 για μέρος που υπάρχει διάχυτη αραίωση αλλά μπορεί να φταίει η φώτο θα κοιτάξω αργά αν μπορέσω να στείλω καθαρότερες!

bobby

Well-Known Member
Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτή!Την έβγαλα με την κανόνικη κάμερα και όχι με την εμπρός που όπως σας είπα χάνει!
Όπως σας είπα θεωρώ ότι αν μπει ανάμεσα απο την Β και πίσω δεν θα χρειαστεί πάνω απο 2000.....Μπορεί να κάνω λάθος αλλά υπολογίζω ότι υπάρχει μαλλί στην περιοχή και είναι διάχυτο!Οπότε αν σε άδειο χρειάζεται κάποιος 3000-4000(Για Β και πίσω)Πιστεύω ότι στην δική μου περίπτωση να υπολογίζω τα μισά(2000) καθώς υπάρχει ας πούμε το 50%.......Αν ο γιατρός παίξει μπάλα σωστά όπως στην πρώτη θα έχει καλή κάλυψη!Τι να πω και εγώ έτσι το σκέφτομαι!
Αυτό που βλέπεις αραιό στην β-γ ζώνη δεν είναι ούτε 15-20 graft/cm2…… και έτσι όπως τα χτενίζεις φαίνονται και πιο πολλά γιατί τα πίσω καλύπτουν τα μπροστά. Εκεί θελεις σίγουρα 20 graft/cm2 να βάλεις….500/20=25cm2 υπολογίζω την περιοχή ίσως και παραπανω κανα
40-50 cm2 είναι η τελείως γυμνή Χ40 graft/cm2 1600-2000……

LoverBoy

Well-Known Member
Λοβερ,όπως βλέπεις,ούτε εμένα είναι κενό,αλλά θέλω 2800..σίγουρα χρειαζεσαι όπως σου είπα εξαρχής τουλάχιστον 3000.τα 2000 είναι πολύ λιγα
Καταρχάς Αεράτε δεν πιστεύω να θέλεις 2800 με τίποτα!Είναι πολύ μικρό το σημείο που χρειάζεσαι αλλά δεν επιμένω μη σου χαλάσω το σχέδιο!Και δεύτερον χωρίς να είμαι ειδικός απλά απο αυτά που έχω δει μιλάω με 3000 θα γινόμουν σίγουρα τίγκα μαλλί αλλά το ζητούμενο είναι να πάμε τίγκα στο μαλλί και να μην αφήσουμε ένα μικρό ποσοστό δότρια για τυχόν touch up σε κανένα 10ρια χρόνια?Δεν με χάλαγε το 3000 αεράτε αλλά εξακολουθώ να το πιστεύω υπερβόλικο νούμερο!

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτό που βλέπεις αραιό στην β-γ ζώνη δεν είναι ούτε 15-20 graft/cm2…… και έτσι όπως τα χτενίζεις φαίνονται και πιο πολλά γιατί τα πίσω καλύπτουν τα μπροστά. Εκεί θελεις σίγουρα 20 graft/cm2 να βάλεις….500/20=25cm2 υπολογίζω την περιοχή ίσως και παραπανω κανα
40-50 cm2 είναι η τελείως γυμνή Χ40 graft/cm2 1600-2000……
Δεν ξέρω ρε bobby μπορεί να είναι το ιδανικό να μπουν 2500 μάξιμουμ!Ίσως και με λιγότερα όμως εφόσον γίνει σωστή μοιρασιά να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα!Μακάρι να καταφέρουμε για το καλύτερο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτή η περιοχή,έχει περίπου 20 grafts ..μαμά.. στα 100 τετρ εκατοστά. + 2800 σημαίνει 48 συνολικά grafts .τι εννοείς δεν χωράνε ?
IMG_20240621_223111.jpg

Καταρχάς Αεράτε δεν πιστεύω να θέλεις 2800 με τίποτα!Είναι πολύ μικρό το σημείο που χρειάζεσαι αλλά δεν επιμένω μη σου χαλάσω το σχέδιο!Και δεύτερον χωρίς να είμαι ειδικός απλά απο αυτά που έχω δει μιλάω με 3000 θα γινόμουν σίγουρα τίγκα μαλλί αλλά το ζητούμενο είναι να πάμε τίγκα στο μαλλί και να μην αφήσουμε ένα μικρό ποσοστό δότρια για τυχόν touch up σε κανένα 10ρια χρόνια?Δεν με χάλαγε το 3000 αεράτε αλλά εξακολουθώ να το πιστεύω υπερβόλικο νούμερο!

bobby

Well-Known Member
Και εμένα στο Κράουν είπε 2500 έχω βάλει 600 άρα ακόμα 1900. Εγώ σκοπεύω να βάλω 1000 για να κρατήσω κάποια κάβα. Εννοείται πήγαινε για 2000 και βλέπεις. Το πολύ ποκυ να ξαναμπεις….τι 2 τι 3 ΜΜ, τώρα είμαστε βετεράνοι των ΜΜ…..

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτή η περιοχή,έχει περίπου 20 grafts ..μαμά.. στα 100 τετρ εκατοστά. + 2800 σημαίνει 48 συνολικά grafts .τι εννοείς δεν χωράνε ?
Προβολή συνημμένου 63980
E μα κλέβεις τώρα!Μπαίνεις και Β δεν παίζεις σωστά!Αλλά και πάλι σε όλη αυτή την περιοχή που δείχνεις και με 2000 άψογος θα είσαι!Ας μην είναι τίγκα μαλλί ρε αεαράτε!

LoverBoy

Well-Known Member
Και εμένα στο Κράουν είπε 2500 έχω βάλει 600 άρα ακόμα 1900. Εγώ σκοπεύω να βάλω 1000 για να κρατήσω κάποια κάβα. Εννοείται πήγαινε για 2000 και βλέπεις. Το πολύ ποκυ να ξαναμπεις….τι 2 τι 3 ΜΜ, τώρα είμαστε βετεράνοι των ΜΜ…..
Πάντως μου είχε πει ο μάνατζερ ότι θα πάμε συντηρητικά καθώς έχουν προηγηθεί 2 ΜΜ!

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2024-06-21-20-39-42-120_com.miui.gallery.jpg
σε αυτή τη β ζώνη μπαίνω...δεν κλέβω ρε μάν..γι'αυτό σου λέω βρεξε μαλλί και χτένισε τα πίσω να φανεί όλη η επιφάνεια..αν πας και ρίξεις μόνο στο crown σου 2000 grafts,η β ζώνη σου θα κάνει μεγάλο gap ..θα χρειάζεσαι κι άλλη επέμβαση

LoverBoy

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 63981σε αυτή τη β ζώνη μπαίνω...δεν κλέβω ρε μάν..γι'αυτό σου λέω βρεξε μαλλί και χτένισε τα πίσω να φανεί όλη η επιφάνεια..αν πας και ρίξεις μόνο στο crown σου 2000 grafts,η β ζώνη σου θα κάνει μεγάλο gap ..θα χρειάζεσαι κι άλλη επέμβαση
Σε εκείνη την περιοχή που μπήκες δεν θα έμπαινα εγώ!Θα έκανα στην θέση σου το crown και τέλος!Μια χαρά είσαι!Μεγάλα παιδιά είμαστε ρε αεράτε και αραιά να είναι λίγο τα μαλλιά μας δεν βαριέσαι!Αρκεί να μην υπάρχουν κενά!Εμένα αυτό μου την δίνει!Ομοιόμορφη κάλυψη παντού και να κρατήσουμε μια καβαντζούλα για τυχόν αποξήλωση μελλοντική!Με αυτά που ζούμε θαύμα που έχουμε κρατήσει και αυτά!
Εσύ απο ότι κατάλαβα ψάχνεις το ιδανικό και καλά κάνεις.....αλλά αεράτε και την δυνατότητα να είχα 2ήμερη δεν έμπαινα......Μεγάλο μανίκι

aeratos28

Just aeratos
Τούμπανο το μαλλί άσε τα ημίμετρα ρε..εγώ έχω ακόμα μετά την επέμβαση μπροστά που έκανα αλλά 7500 ..θα βάλω 2800 τώρα πίσω ,και αν χρειαστώ κάνα 800-1000 ακόμα μπροστά σε μια τρίτη επέμβαση και τέλος..και θα έχω καβατζα κοντά στις 4000 grafts ακόμα..δεν μαμιεται.
Όχι ρε τι μανίκι η διήμερη? Σιγά το πραγμα
Σε εκείνη την περιοχή που μπήκες δεν θα έμπαινα εγώ!Θα έκανα στην θέση σου το crown και τέλος!Μια χαρά είσαι!Μεγάλα παιδιά είμαστε ρε αεράτε και αραιά να είναι λίγο τα μαλλιά μας δεν βαριέσαι!Αρκεί να μην υπάρχουν κενά!Εμένα αυτό μου την δίνει!Ομοιόμορφη κάλυψη παντού και να κρατήσουμε μια καβαντζούλα για τυχόν αποξήλωση μελλοντική!Με αυτά που ζούμε θαύμα που έχουμε κρατήσει και αυτά!
Εσύ απο ότι κατάλαβα ψάχνεις το ιδανικό και καλά κάνεις.....αλλά αεράτε και την δυνατότητα να είχα 2ήμερη δεν έμπαινα......Μεγάλο μανίκι

LoverBoy

Well-Known Member
Τούμπανο το μαλλί άσε τα ημίμετρα ρε..εγώ έχω ακόμα μετά την επέμβαση μπροστά που έκανα αλλά 7500 ..θα βάλω 2800 τώρα πίσω ,και αν χρειαστώ κάνα 800-1000 ακόμα μπροστά σε μια τρίτη επέμβαση και τέλος..και θα έχω καβατζα κοντά στις 4000 grafts ακόμα..δεν μαμιεται.
Όχι ρε τι μανίκι η διήμερη? Σιγά το πραγμα
Εμένα η τρίτη θα είναι αεράτε.......Αν μου το λέγανε θα έλεγα είσαι τρελλός?Και όμως η αλήθεια είναι γλυκαίνεσαι μετά που αλλάζει η εικόνα σου και θέλεις το καλύτερο!Όλο όμως αυτό το πακέτο με το κούρεμα την προσοχή και όλα αυτά είναι κάπως!Μακάρι να κάτσει καλά η 3η να τελειώνω!

Μπλουζα