Mexis - μακριά!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Mexis - Μακρυά!!!

[quote author=triantafilos link=topic=19.msg21091#msg21091 date=1259442608]
:D παιδια ..... :D βρηκα ενα συναδελφο του μ*ξη :D κοιτατε εδω:http://xastouki.blogspot.com/2009/10/blog-post_574.html
[/qhttp://xastouki.blogspot.com/2009/10/blog-post_574.htmluote]

geofish

New Member

Λοιπόν, θυμήθηκα τα νάτια μου όταν είχα πάει σε ένα βοσκό-εφευρέτη στα πορόια Σερρών. Αφού είχα πάει καμιά 5 φόρες για να μου βάζει την θαυματουργή λοσιόν του, τον ρώτησα ρε μπάρμπα μαλλί δεν βγάζω τι γίνεται και μου έλεγε καλά τρελός είσαι δε βλέπεις γεμάτος μαλλιά είσαι.

squirrel

New Member

τωρα δεν ξερω αν εχει σημασια,απλως ανεβασα την εικονα για να πιστεψει ο κοσμος οτι λεω αληθεια.

δυστυχως για κακη μου τυχη(πανε και κατι χρονια)δεν βρισκω συμβολαια και εγγυησεις.ελπιζω να θυμηθω που τα εχω στριμωξει.

Συνημμένα

• IMG.jpg
    IMG.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 357

Synth

New Member

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλες τις πληροφορίες. Φαίνεται πως το προϊόν αυτό είναι κανονικό κλέψιμο.

alostratos

New Member

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και είδα τα σχόλια που γράφετε για τον μέξι και θα ήθελα να πω την άποψη μου σχετικά.Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει την lotion του μέξι έτυχε κάποια στιγμή να πάω στο γραφείο του στα πατήσια για μια σχετική ενημέρωση μονο.Λέτε εδώ στο site πως ο μέξης είναι απατεώνας η lotion του είναι μούφα κτλ.Ok εγώ δεν λέω ότι έχει αποτελέσματα η lotion του η ότι είναι απατεώνας απλά είμαι επιφυλακτικός.Το καλύτερο από όλα θα ήταν να βγει κάποιος εδώ στο forum που έχει "δομικασει" την lotion και να μας πει αν είχε αποτελέσματα μονο έτσι θα μπορούμε να πούμε αν ο μέξης είναι λωποδύτης η πράγματι εφευρέτης.Το να κράζουμε χωρίς να έχουμε στάνταρ στοιχεια για το αντίθετο θεωρώ πως δεν είναι σωστό.Παράλληλα έχω κάποια ερωτήματα να θέσω εδώ στο forum και θα ήθελα αν κάποιος/κάποιοι να μου απαντήσουν θα το εκτιμούσα πολύ.

1.Ο μέξης λέει πως ανακάλυψε το φάρμακο για την καράφλα τον έχω δει στην τηλεόραση σε πρωινές εκπομπές να μιλάει για την lotion του αλλα και σε κανάλια.Πείτε μου κάτι:αν ο μέξης είναι απατεώνας πιστεύετε πως θα έβγαζε τα μούτρα του φορα παρτίδα στην τηλεόραση με κίνδυνο να εκτεθεί και πιθανώς αν είναι απατεώνας να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις?συνήθως οι απατεώνες κρίνονται από δήθεν εταιρίες με όνομα "μεκαψες" company" η "τριχοξινι" Θανάσης βέγγος-Φραγκίσκος μανέλης A.E."
2.Σε πρωινή εκπομπή που είχα δει τον μέξι να παρουσιάζει την lotion του ήταν μαζί του και ο γιατρός Θανάσης βαθιώτης γνωστός παθολόγος ο οποιος αναφέρει στοιχεια για την lotion του μέξι και συγκεκριμένα λέει ότι είναι 0% τοξική και αναφέρει για πιστοποιήσεις από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στο εξωτερικό από καθηγητές οι οποιοι πιστοποιούν ότι η lotion έχει αποτέλεσμα στην θεραπεία τις αλωπεκίασις σε ποσοστό 95%!!!!.Ρωτάω λοιπόν:πιστεύετε πως ένας γιατρός με κύρος όπως ο κύριος βαθιώτης αν δεν είχαν γίνει έρευνες σχετικά και αν ο μέξης ήταν απατεώνας θα έβγαινε σαν γιατρός στην τηλεόραση να υποστηρίξει την lotion διακινδυνεύοντας το κύρος του την αξιοπιστία του και την σοβαρότητα του?και αναφέρει πως παλιότερα είχε αντιδικία με τον μέξι ώσπου έψαξε την φάση με την lotion του και βγήκε στην τηλεόραση να το apivevaiwsei
3.Ο Μέξης έχει στο site του κάποιες πιστοποιήσεις από το εξωτερικό για την lotion του.Αν ήταν απατεώνας πως έχει αυτές τις αποδείξεις και τις παρουσιάζει?δεν θα μπορούσε να επέμβει εισαγγελέας για ψεύτικα στοιχεια?πιστεύετε πως κάποιος θα διακινδύνευε να κάνει κάτι τέτοιο?
4.Επίσης είχε βγει και στις ειδήσεις του antenna με ανθρώπους που είχαν δοκιμάσει την lotion του με αποτελέσματα.Πέστε μου ποιος απατεώνας βγάζει τα μούτρα του δημοσίως να πουλήσει παραμύθι?
Εγώ πιστεύω πως εδώ στην ελλάδα αν δούμε κάποιον να κάνει κάτι καλο αμέσως τον θάβουμε.Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα σχετικά με ανθρώπους που τα μαζέψανε και φύγανε από την ελλάδα και πήγανε και διαπρέψανε στο εξωτερικό.Είναι η μιζέρια που μας δέρνει ρε παιδάκι μου κλασσικό χαρακτηριστικό του έλληνα.Πάρτε για παράδειγμα τον giolva,φοβερό επιστήμονα και όμως κανεις δεν του έδωσε σημασία εδώ σε αυτή την χωρα.Anyway αυτά ήθελα να πω αν θέλει κάποιος να μου απαντήσει σχετικά πολύ ευχαρίστως να κάνουμε διάλογο και να ανταλλάξουμε απόψεις.

kabamarou

Member

Για σου φίλε και καλώς ήρθες στο forum. Πω πω τι πολλά greeklish!Είναι τρομερά κουραστικό να διαβάζεις ένα κείμενο έτσι όμως.Αν μπορείς διόρθωσε το γιατί εδώ πέρα όλοι γράφουμε Ελληνικά.

Panos1982

Well-Known Member

alostratos.....για διαβασε αυτο για αρχη.......

squirrel είπε:
Κυριοι,

Για να τελειωνει αυτη η ιστορια καποια στιγμη,αν και περναω πολυ ομορφα βλεποντας να ξεφτιλιζεται ο δηθεν επιστημονας ,ερευνητης ομως σιγουρα απ@τεών@ς Μ*ξης Γεωργιος, θελω να καταθεσω τα εξης:

Ειμαι ενας απο τους χιλιαδες εξαπ@τhμενους πελατες του Μ*ξηαπατεωνα, που προσπαθησε μεσα στην απελπισια του να βρει την λυση στο προβλημα του με την χρηση της λοσιον του Μ*ξηαπατεωνα.
Αν και ημουν πολυ δυσπιστος στην αρχη, τελικα αυτα τα λαμογια μετα απο επανειλημμενες επισκεψεις, καταφεραν να με πεισουν να υπογραψω 2ετες συμβολαιο και γραμματια αξιας 300€ το μηνα.Δηλαδη 300χ24=7.200€.
Ναι πολυ καλα ακουσατε η μαλλον ειδατε.Θα μου πειτε τοσο χαζος που ειμαι καλα να παθω και συμφωνω απολυτα γιαυτο.
Ο λογος που υπεγραψα το συμβολαιο εκτος της απελπισιας μου λογο του ιστορικου μου, ηταν οτι μου δωσανε μια γραπτη εγγυηση επιστροφης των χρηματων σε περιπτωση που δεν βγαλω μαλλια μεχρι την ημερομηνια ληξης του συμβολαιου.πανω σε αυτο στηριζεται ολη η απ@τh και η λειτουργια της καλα στημενης επιχειρησης του Μ*ξηαπατεωνα.
Μεσα στην γραπτη εγγυηση υπαρχει ενας ορος που λεει οτι ο πελατης(εγω δηλ)βπρεπει να τηρει πιστα τις οδηγειες του εφευρετη Μ*ξηαπατεωνα διαφορετικα δεν ισχυει.
Οταν λοιπον περασαν τα 2χρονια του συμβολαιου πηγα στο γραφειο του κρατωντας την εγγυηση στα χερια, να ζητησω πισω τα χρηματα μου αφου τα αποτελεσματα ηταν μηδενικα.
Δηλαδη σε καμια περιπτωση δεν ειχε βγει ουτε μια τριχα.Αρα οι αποδηξεις ηταν φανερες.
Ειχε προηγηθει τηλ επικοινωνια με την κυρια Σαντυ απατεωνισα(η οποια ειναι γυναικα του Μ*ξηαπατεωνα)για καποιο ραντεβου,ξεροντας τις προθεσεις μου,να ζητησω δηλ τα χρηματα μου πισω.Τιποτα παραπανω.
Οταν μπηκα στο γραφειο του στη Γλυφαδα υπηρχε ενα κλιμα περιεργο.Μεσα στον χωρο ηταν η γυναικα του Σαντυαπατεωνισα και 2 συνεργατες του αντρες.Ηταν ολοι τους σαν βρεγμενες γατες, λες και περιμεναν να γινει κατι ασχημο.
Αρχισαμε την κουβεντα και μπηκα κατευθειαν στο ψητο.ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ του ειπα κι εκεινος φυσικα αρνηθηκε, λεγοντας μου πως δεν ακολουθησα πιστα τις οδηγειες του.
Οτι δεν αφησα τα μαλλια μου μακρια,στο μηκος που επρεπε,ωστε να καλυπτει το κενο και να το προστατευει.Αυτος ηταν ο λογος που δεν πετυχε η θεραπεια κι ετσι η εγγυηση δεν ισχυει.
Οπως Καταλαβαινετε αρχισα να φωναζω και τοτε μπαινουν μεσα οι συνεργατες του που με τον τσαμπουκα τους μου δωσανε να καταλαβω πως πρεπει να φυγω συντομα και να μην προχωρησω το θεμα παραπερα.
Φευγοντας με σκυμμενο το κεφαλι και εξαπ@τhμενος ηθελα να τον σπασω στο ξυλο αλλα ηταν δυσκολο με ολους αυτους εκει.
Ο θεος ομως ειναι μεγαλος και αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη.Μεσα απο αυτο το site μου δινετε η ευκαιρια επιτελους να πω την δικη μου πραγματικη ιστορια.
Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος ,αδιστακτος και καποιος τον στηριζει.Νομιζω οτι παιζεται κατι πολυ σοβαροτερο πισω απο αυτον τον απατεωνα.Θα προσπαθησω να βρω εναν τροπο να ανεβασω photo με συμβολαια,γραμματια,εγγυησεις και υπογραφες για να πιστεψει ο κοσμος οτι οσα λεω ειναι αληθεια.Προσοχη λοιπον στον ΜΕΓΑΜ*ξηαπατεωνα και αφου η ελληνικη δικαιοσυνη δεν μπορει να προστατεψει τον κοσμο απο τσαρλατανους ας το κανουμε εμεις μεσα απο τις δικες μας πραγματικες ιστοριες.Και πιστεψτεμε σαν κιεμενα υπαρχουν αρκετοι.
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ξεφτιλισαν τον Μ*ξηαπατεωνα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Panos1982

Well-Known Member

και για συνεχεια το οτι εγινες μελος σημερα στις 2.01 και εγραψες σαν 1ο σου ποστ ολο αυτο το κατεβατο για τον Μ*ξη στις 2.50 (λογικο να σου παρει τοση ωρα).....ας μη το σχολιασουμε......
ειναι η τριτη φορα που κανετε την ιδια κουταμαρα........και μυαλο δε βαζετε.....
τουλαχιστον σοβαρευτειτε και την επομενη φορα γινετε πιο διακριτικοι.......
ολοι μαθαινουν απ τα λαθη τους....εσεις εκει....ουτε αυτο δε μπορειτε ακομα......
δλδ ελεος...και η χαζομαρα εχει τα ορια της.......

Dimitris173475

New Member

To προϊόν του το πουλάει ως καλλυντικό, και άρα δεν είναι υποχρεωμένος με βάση το νόμο να αποδείξει τίποτα. Έξυπνο, δεν μπορώ να πω... Όσον αφορά τους άξιους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, τείνω να συμφωνήσω. Και να προσθέσω ότι οι "μούφες" Έλληνες διαπρέπουν στο εσωτερικό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

heyya είπε:
[quote author=alostratos link=topic=19.msg25734#msg25734 date=1265935808]
Peste mou poios apatewnas vgazei ta moutra tou dimosiws na poulisei paramithi?

Όλοι οι πολιτικοί μας :mad:
[/quote]

ρε φιλε σε ποια χωρα ζεις?????το αντοθετο μαλιστα....ποιος απατεωνας δεν βγαζει τη μουρη του δημοσιως για να πουλησει παραμυθι?

geofish

New Member

Με αρέσει tse, που ενώ με άλλους είσαι πολύ καχύποπτος εδώ χαμπάρι δεν πήρες.

Κατά αρχήν alostratos, κατά την γνώμη μου 99 % είσαι βαλτό μέλος και πας να μας ψαρώσεις. Θέλεις να δεις πως θα αντιδράσουμε και τι επιχειρήματα θα σου πούμε για να μπορείτε να τα επεξεργαστείτε και να απαντήσετε στο site σας.
Έχουμε καταντήσει κουραστικοί αλλά θα σου απαντήσω σε περίπτωση που είσαι στο υπόλοιπο 1 % αλλά και στα μέλη που έχουν αμφιβολίες ότι μήπως η λοσιόν του mex**s είναι όντως αποτελεσματική.

Αλλά ας ξεκινήσουμε πρώτα από σένα. Δεν μας είπες τι βαθμό τριχόπτωσης έχεις τι προϊόντα έχεις δοκιμάσει αλλά και τι σκοπεύεις να κανείς. Αντίθετα πας κατευθείαν στο θέμα ότι πήγες στον me**s για ενημέρωση. Και αφού έγραψες ένα τόσο μεγάλο πόστ γιατί δεν μας λες τι ακριβώς σου είπε ο ερευνητής για να έχουμε μια ιδέα τι παίζετε.. Πχ. Πως αποφάσισες και πηγές εκεί, κόστος, διάρκεια θεραπείας, πιθανές παρενέργειες, αποτελέσματα χρηστών κτλ.
Όταν σου είπε για το κόστος ότι πλησιάζει τα 300 ευρώ το μηνά από ότι ξερώ, πως αντέδρασες,
Πάμε τώρα στην λοσιόν.
Το ότι το έδειξαν τα πρωινάδικα και τα κανάλια εμένα δεν μου λέει τίποτα. Πέρα του ότι μπορεί να τα πήραν λόγο διαφήμισης, δουλεία τους είναι να βάζουν τέτοια ας το πούμε life style θέματα, πως αλλιώς θα γεμίσουν την εκπομπή τους. Μη μου πεις ότι την ψάχνουν πριν βγάλουν κανένα θέμα, εδώ έβγαλαν την φραπελία ή τον άλλο τον φαρμακοποιό από τα Τρίκαλα που θεράπευε τον καρκίνο. Επειδή όμως ήταν σοβαρό θέμα και είχε να κάνει με την υγεία για αυτό βγήκαν κάποιοι επιστήμονες και τους έκραξαν αλλιώς αυτοί θα συνέχιζαν να το παρουσιάζουν χωρίς να το ψάξουν.

Στο περίφημο πανεπιστήμιο της pavia που αναφέρει ότι έγιναν οι έρευνες, επειδή από όσο την έχω ψάξει δεν βρήκα στο site τους κάτι που να αναφέρει για την περίφημη έρευνα.
Ας μας δώσει ο ερευνητής κάποιο λινκ του πανεπιστημίου που να το αναφέρει και όχι να μας παρουσιάζει πιστοποιητικά.

Στο site του δεν αναφέρει πουθενά την DHT σαν αιτία τριχόπτωσης. Όχι γιατί το ξέχασε, αλλά αν το ανέφερε θα παραδεχόταν την αιτία και έπρεπε με αποδείξεις και έρευνες να μας δείξει πιο από τα ενεργά συστατικά της λοσιόν του, περιορίζουν και σε τι βαθμό την DHT.

Ο γιατρός που αναφέρει είναι παθολόγος και όχι δερματολόγος. Δεν έχει και τόση σημασία, αλλά ο γιατρός αναφέρεται στο ότι η λοσιόν δεν είναι τοξική και δεν έχει παρενέργειες και όχι στην αποτελεσματικότητα της λοσιόν στην τριχόπτωση. Μάλλον θα ξέρει ότι έχει αδρανή και αβλαβή συστατικά (πχ νερό, οινόπνευμα και το είδος του λαδιού) οπότε κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει.

Στα περιστατικά των πελατών που αναφέρει και τα στοιχεία που μας δίνει, το μόνο που έχω να πω ότι τόσο προχειρότητα και τόσο τσαπατσιουλία που βλέπω συμπεραίνω ότι και η λοσιόν του πρέπει να είναι άρπα κόλα.

Στις δε μαρτυρίες και ευχαριστίες είναι τόσο αόριστες, επαναλαμβανόμενες και στημένες που κάνουν μπαμ.

Επίσης στις διάφορες εκπομπές που εμφανίζεται αποφεύγει αλλά και αποφεύγουν να τον ρωτήσουν για το κόστος της θεραπείας. Γιατί αν μάθαινε ο κόσμος το πραγματικό κόστος που χρειάζεται για την θεραπεία θα την έκανε λουής

Τέλος φίλε alostratos αφού έχεις πειστεί εσύ για την λοσιόν σε προκαλώ. Ξεκινά την θεραπεία ανέβασε φωτογραφίες κάθε μήνα για να δούμε την πρόοδο και ύστερα τα λέμε.

kabamarou

Member

Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: alostratos στις Σήμερα στις 02:50:08 πμ
Peste mou poios apatewnas vgazei ta moutra tou dimosiws na poulisei paramithi?

Όλοι οι πολιτικοί μας :mad:
:D :D Σωστός!
den tha mporouse na epemvei eisageleas gia pseftika stoixeia?pisteuete pws kapoios tha diakindineue na kanei kati tetoio?
Ναι αν ζεις στην Ελλάδα που ως γνωστόν δεν τιμωρείσαι αρκεί να έχεις τις κατάλληλες διασυνδέσεις.
Anyway ayta ithela na pw an thelei kapoios na mou apantisei sxetika polu euxaristws na kanoume dialogo kai na antalaksoume apopseis.
Ναι φίλε αλλά όχι με greeklish γιατί θα μας βγούνε τα μάτια ;D

και για συνεχεια το οτι εγινες μελος σημερα στις 2.01 και εγραψες σαν 1ο σου ποστ ολο αυτο το κατεβατο για τον Μ*ξη στις 2.50 (λογικο να σου παρει τοση ωρα).....ας μη το σχολιασουμε......

αυτή η υποστήριξη για τον μέξη από το 1ο κιόλας post και εμένα μου δημιουργεί υποψίες.Τι σε έκανε φίλε να γραφτείς σε ένα forum μόνο και μόνο για να υποστηρίξεις τον μέξη και μάλιστα με τόσα πολλά επιχειρίματα;

Με αρέσει tse, που ενώ με άλλους είσαι πολύ καχύποπτος εδώ χαμπάρι δεν πήρες.
φίλε geofish δεν έκατσα καν να το διαβάσω ολόκληρο εχθές γιατί με κουράζουν πολύ τα greeklish και δεν είχα και όρεξη βραδιάτικα.Στα υπόλοιπα που αναφέρεις απλά :worshipper

Panos1982

Well-Known Member

geo χαρας το κουραγιο σου που εκατσες και εγραψες ολα αυτο.....εχεις σε ολα απολιτο δικιο......κι εγω σκεφτομουν να του πω τα ιδια πανω κατω αλλα βαριμουνα παρα πολυ.......
εμενα ομως αλλο ειναι αυτο που με προβληματιζει ειλικρινα........καθε φορα που μπαινει καποιος απ τον μεξη εδω στο φορουμ καταληγει να αποχωρει ξεφτιλισμενος απ ολους......και αυτο τελικα πιο πολυ κακο κανει στον μεξη παρα καλο......εχει γινει ηδη τρεις φορες....και ολες ηταν εισ βαρος τους....δλδ του εκαναν κακο......και συνεχιζει να φτιαχνει account να κανει το ιδιο.....
και μαλιστα πολυ ανοργανωτα.....για πιο λογο???να ξεφτιλιστει παλι???? ειλικρινα δε ξερω αν αυτοι οι ανθρωποι εκει ειναι για γελια η για κλαμματα.......δεν υπαρχει καποιος να τους μαζεψει?????
να τους βαλει λιγο μυαλο???που νομιζουν μιλανε σε τιποτα 10 χρονα??? η μηπως νομιζει οτι ειμαστε στο '90?????

Άκης

Administrator

Καταρχάς σου το μετέτρεψα το κείμενο για να μπορούμε να διαβάζουμε.
Εντάξει, Ελληνικά δεν ξέρετε να γράφετε εκεί στου mexi, τουλάχιστον λυπηθείτε τα μάτια μας.

Εγώ θα πω alostrate ότι είσαι 99% ο apostratos, ενεργό μέλος και φαν του mexi. Δείτε πχ εδώ το 1ο ποστ.

Οκ, παλι ο Άκης έχει φαντασία, πάλι υποπτεύεται και και και...

Δεν θα πω για την λοσιόν. Το έχω αναλύσει σε παλιότερο ποστ μου τι παίζει και μάλιστα ένα ένα τα συστατικά (τα οποία και είναι και λίγα, σωστός ο ερευνητής, μην μπλέκουμε σου λέει με πολλά).

Θα ξαναπώ το εξής, στο οποίο απάντηση δεν έχω πάρει από κανέναν άνθρωπο ή φαν του mexi.
Το φάρμακο για την οριστική λύση της τριχόπτωσης, απασχολεί πολλά μυαλά ανά τον κόσμο και πολλούς επιστήμονες. Για να γίνεις επιστήμονας, αγαπητέ, θα πρέπει να έχεις λιώσει πάνω σε βιβλία, πρακτικές ή όπου αλλού πάνε, δεν γνωρίζω βήμα-βήμα.
Και εκτός αυτού, η έρευνα του κρατάει χρόνια και μάλιστα απαιτεί τεράστια ποσά.
Ας πούμε ότι ο mexis είχε τον χρόνο και το χρήμα, ενώ είχε και το κατάλληλο εργαστήριο και εξοπλισμό.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ;

Πως είναι δυνατόν να πεισθώ ότι ο mexis γνώρισε, βρήκε, ανακάλυψε τι προκαλεί τριχόπτωση (που δεν ξέρει ακόμη, τον προκαλώ να διαβάσει τους οδηγούς που έγραψα στο portal να μάθει και ας μην είμαι ερευνητής), όταν δεν ξέρει καν να συντάσσει στην γλώσσα του;
Το να μην ξέρω εγώ, δεκτό, δεν το παίζω διαβασμένος ή ειδικός. Ο ερευνητής όμως;
"TO FORUM hairlossgr.com ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΧΙS".
Είναι αυτή η πρόταση Ελληνικά; Σαν Αλβανός που τώρα μαθαίνει την γλώσσα μιλάει/γράφει.
Θεία φώτιση του ήρθε και ανακάλυψε κάτι χωρίς να έχει γνώσεις;

Και μιας που είπα Αλβανός, ο mexis είναι σαν τους Αλβανούς ναι.
Ξέρεις ρε συ να βάφεις? ΕΓΚΩ ΞΕΡΕΙ ΝΑΙ (και ας μην ξέρουν γρι, αρκεί να τα πάρουν)
Ξέρεις ρε συ να φτιάχνεις λοσιόν για τα μαλλιά; ΕΓΚΩ ΞΕΡΕΙ ΝΑΙ

giannis1991

Well-Known Member

μη ρε ακη...μη λες κακα λογια για τουα αλβανους γτ μπορει να πληγωθουν και να μας εγκαταλειψουν οριστικα....αν φυγουν απο τη χωρα θα κλαιμε.... :D :D :D

Μπλουζα