Απ: Mexis - Μακρυά!!!
Καταρχάς σου το μετέτρεψα το κείμενο για να μπορούμε να διαβάζουμε.
Εντάξει, Ελληνικά δεν ξέρετε να γράφετε εκεί στου mexi, τουλάχιστον λυπηθείτε τα μάτια μας.
Εγώ θα πω alostrate ότι είσαι 99% ο apostratos, ενεργό μέλος και φαν του mexi. Δείτε πχ
εδώ το 1ο ποστ.
Οκ, παλι ο Άκης έχει φαντασία, πάλι υποπτεύεται και και και...
Δεν θα πω για την λοσιόν. Το έχω αναλύσει σε παλιότερο ποστ μου τι παίζει και μάλιστα ένα ένα τα συστατικά (τα οποία και είναι και λίγα, σωστός ο ερευνητής, μην μπλέκουμε σου λέει με πολλά).
Θα ξαναπώ το εξής, στο οποίο απάντηση δεν έχω πάρει από κανέναν άνθρωπο ή φαν του mexi.
Το φάρμακο για την οριστική λύση της τριχόπτωσης, απασχολεί πολλά μυαλά ανά τον κόσμο και πολλούς επιστήμονες. Για να γίνεις επιστήμονας, αγαπητέ, θα πρέπει να έχεις λιώσει πάνω σε βιβλία, πρακτικές ή όπου αλλού πάνε, δεν γνωρίζω βήμα-βήμα.
Και εκτός αυτού, η έρευνα του κρατάει χρόνια και μάλιστα απαιτεί τεράστια ποσά.
Ας πούμε ότι ο mexis είχε τον χρόνο και το χρήμα, ενώ είχε και το κατάλληλο εργαστήριο και εξοπλισμό.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ;
Πως είναι δυνατόν να πεισθώ ότι ο mexis γνώρισε, βρήκε, ανακάλυψε τι προκαλεί τριχόπτωση (που δεν ξέρει ακόμη, τον προκαλώ να διαβάσει τους οδηγούς που έγραψα στο portal να μάθει και ας μην είμαι ερευνητής), όταν δεν ξέρει καν να συντάσσει στην γλώσσα του;
Το να μην ξέρω εγώ, δεκτό, δεν το παίζω διαβασμένος ή ειδικός. Ο ερευνητής όμως;
"
TO FORUM hairlossgr.com ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΧΙS".
Είναι αυτή η πρόταση Ελληνικά; Σαν Αλβανός που τώρα μαθαίνει την γλώσσα μιλάει/γράφει.
Θεία φώτιση του ήρθε και ανακάλυψε κάτι χωρίς να έχει γνώσεις;
Και μιας που είπα Αλβανός, ο mexis είναι σαν τους Αλβανούς ναι.
Ξέρεις ρε συ να βάφεις? ΕΓΚΩ ΞΕΡΕΙ ΝΑΙ (και ας μην ξέρουν γρι, αρκεί να τα πάρουν)
Ξέρεις ρε συ να φτιάχνεις λοσιόν για τα μαλλιά; ΕΓΚΩ ΞΕΡΕΙ ΝΑΙ