Mexis - μακριά!!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

παιδια εχει αναφερθει και στο παρελθον αυτο

ο ακης δεν δεχτηκε και μετα απο μηνες μπορω να πω οτι τον καταλαβαινω απολυτα

για σκεφτειτε να δεχοταν κατι τετοιο τι ειχαν να του σειρουν μετα ..... αστα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member

Παναγιωτης είπε:
παιδια εχει αναφερθει και στο παρελθον αυτο

ο ακης δεν δεχτηκε και μετα απο μηνες μπορω να πω οτι τον καταλαβαινω απολυτα

για σκεφτειτε να δεχοταν κατι τετοιο τι ειχαν να του σειρουν μετα ..... αστα

βέβαια μην δίνουμε αφορμές γιατί για τέτοιες ψάχνουν για να κατηγορούν κάθε έναν που τους αποκαλύπτει τι καθάρματα και βρώμικοι είναι.

Άκης

Administrator

panos1982 είπε:
Οφειλω να ομολογησω Ακη.....οτι κολλας στην Χριστινα.......0χαχ0αχ0χα0.... :D :D :D
:)
Όχι πως σου ήρθε αυτό;;;

Χριστίνα, σου έχω κάτι ==> :boy2

;)

triantafilos είπε:
φιλε Ακη θελω να κανω μια προταση επειδη πρεπει να κρατηθει οπως δηποτε αυτος ο ιστοχωρος για ενημερωση σε οποιον τον επισκεφτει κι επειδη πιο πανω διαβασα για τα τυχον εξοδα τα βαζεις απο την τσεπη σου να ανοιξουμε εναν τραπεζικο λογαριασμο και οποια μελη θελησουν να συνeiσφερουν οτι εχουν ευχαριστηση .... ( trsouril )
Κατάλαβα χτες ότι εσύ έπρεπε να ήσουν ο trsouril όταν είπες για την διαμάχη..

Thanks guys, το εκτιμώ αυτό, αλλά δεν πειράζει. Άλλωστε τα παίρνω από την Merck ;)
Πάντως δεν θα γλυτώσετε, θα τα φάμε σουβλάκια κάποια στιγμή :eat: .

Αλλά αν τύχει και χρειαστώ, κάτι θα βρω να κάνω, θα καθαρίσω τίποτα παρμπρίζ στα φανάρια, ή θα πουλήσω τίποτα σπίρτα στις καφετέριες, λουλούδια σε τίποτα σκυλάδικα, κάνα πειρατικό CD στις λαϊκές, ή τίποτα δανεικά από τον Mexi, κάπως θα τα βολέψουμε τα πράγματα...

... :chinscratch
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι καλά, σαν να πήρε το μάτι μου μία μηχανή της Honda και να μου άρεσε.... Κύριε Mexi, για να σας πω ένα λεπτό... :p

:eek:mg: Προσπάθησα να στείλω μήνυμα στο forum του mexis αλλά απ' ότι φαίνετε περνάνε από λογοκρισία πριν δημοσιευθούν οπότε δεν περιμένω να δω τίποτα.

Anyway παρακάτω γράφω το μήνυμα που έγραψε κάποιος χρήστης εν ονόματι ROBOdude κι από κάτω το μήνυμα που έστειλα εγώ. Όσοι σκέφτεστε να δοκιμάσετε το mexis αν δεν δημοσιευθεί το μήνυμα μου στο φόρουμ τους αναρωτηθείτε το γιατί.

ROBOdude
Εμένα αυτό το forum το hairlossgr.com μου κάνει κονσέρβα.
Ειναι κάθετα απόλυτοι στα φάρμακα Regain και Revivogen που είανι τίγκα στην παρενέργεια χωρίς ενδεικτικά αποτελεσματα, τίποτα. Γιαυτό οι εταιρίες τα έχουν σχετικά φθηνά πιστεύω. Ασε τη φιναστερίδη φίλε. Αυτή μιλάμε την παρενεργεια! Μένεις ανίκανος λέμε. Και χωρίς μαλλί επίσης. Δηλαδή τα βάζεις όλη σου τη ζωή, χαλάς ένα σκασμό λεφτά, και μένεις καράφλας. Nice! Μπράβο hairlossgr.com ! Ωραίες συμβουλές!
Τώρα για το mexis που το πολεμάνε, τι να πω....Χωρίς δοκιμή και τόσες χοντράδες, πρέπει να έχουν προσωπικά με τον Μέξη δεν εξηγείται αλλιώς.

Απάντηση
Τι έχετε πάθει όλοι με την φιναστερίδη και την μινοξιδίλη (regain) για παρενέργειες κι ότι δεν κάνουν δουλειά.

Ξέρετε πόσος κόσμος τα χρησιμοποιεί χωρίς καμία παρενέργεια (όπως κι εγώ άλλωστε!!). Μην πανικοβάλετε τον κόσμο χωρίς λόγο!! Ως αναφορά τα αποτελέσματα, πριν ξεκινήσω την θεραπεία είχα δει και είχα ακούσει εντυπώσεις και από άλλους χρήστες που έκαναν την ίδια θεραπεία και από ειδικούς (μέχρι και γιατρούς) και έτσι αποφάσισα να την ξεκινήσω κι εγώ μιας και τ' αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Όποιος θέλει τα δικά μου ας μου τα ζητήσει.

Για πιο λόγο πείτε μου να ξεκινήσω μία θεραπεία από την στιγμή που δεν έχω δει από ΚΑΝΕΝΑΝ να έχει χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα, από τι στιγμή που δεν γνωρίζω ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ μέσα το προϊόν σας και η απάντηση του υπεύθυνου είναι ελάτε για να βγάλετε μαλλιά!! Πώς να εμπιστευτώ κάποιον που κρύβεται πίσω απ' το γραφείο του και δεν μου δίνει σαφείς απαντήσεις σε τόσο απλά ερωτήματα;;;

Συγνώμη αλλά εγώ τα λεφτά μου δεν τα έχω για πέταμα, ούτε και ο περισσότερος κόσμος φαντάζομαι για να τα δώσει για κάτι που "ίσως" και "μπορεί".

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Panos1982

Well-Known Member

Δε πιστυω να θες να το διμοσιευσουν τωρα αυτο??? :D :D :D Εχουν υποθει τοσα πολλα σε αυτο το thread για τον μεξη κ για το site eδω που οποιος εχει το βασικο νοητικο επιπεδο ενος μεσου ανθρωπου θα καταλαβαινε ευκολα για το ποιος ειναι απατεωνας και ποιος οχι.......Τα εχουμε εξαντλησει ολα...εδω διαφιμιζει το γιο του οτι εχει μαλλι ελεος.....αν ειναι μαγκας να διαφιμιζε τον παππου του.... :tease: :tease:

:eek:fft:Καλο θα ηταν να συνεργαστει ο μεξης με τον γιουρι γκελερ και να πλακωσουν και οι δυο με τα μαγικα τους φιλτρα μπας και κανουν τιποτα......Μα καλα ποιος νομιζει οτι ειναι αυτος ο μεξης??? η αλικη στη χωρα των θαυματων??? η ο μπαρμπαστρουμφ???ναι αλλα εμεις δεν ειμαστε στρουμφακια κυριε.... :eek:fft:

:)εχω να προτεινω κατι στον κ. mexi να βαλουμε ενα στοιχημα!
αν με το προιον του βγαλω μαλλια θα του δωσω 10.000 € (με συμβολαια) αν ομως δεν βγαλω θα πρεπει να μου δωσει 20.000€

Άκης

Administrator

GeorgeToumpa είπε:
:eek:mg: Προσπάθησα να στείλω μήνυμα στο forum του mexis αλλά απ' ότι φαίνετε περνάνε από λογοκρισία πριν δημοσιευθούν οπότε δεν περιμένω να δω τίποτα.
Και δεν βλέπω να το δημοσιεύουν. Είχαν καλομάθει να τα λένε όλα όπως θέλουν, να έχουν τις άκρες και να εμφανίζουν τα μηνύματα που θέλουν εκεί που θέλουν και τώρα τους κακοφαίνεται.

triantafilos είπε:
:)εχω να προτεινω κατι στον κ. mexi να βαλουμε ενα στοιχημα!
αν με το προιον του βγαλω μαλλια θα του δωσω 10.000 € (με συμβολαια) αν ομως δεν βγαλω θα πρεπει να μου δωσει 20.000€
.....
Το παρακανα ε; :-[
Πρόσεξε μην σου δώσει καμιά βελτιωμένη σύνθεση, με τρίχωμα από δέρμα αλεπούς και την πατήσεις :p

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Πρόσεξε μην σου δώσει καμιά βελτιωμένη σύνθεση, με τρίχωμα από δέρμα αλεπούς και την πατήσεις :p
[/quote]

χαχαχαχαχ

η μην βαλει τοππικ μεσα στην λοσιον του :D :D :p :p :p

NoMoreLoss

New Member

Παναγιωτης είπε:
50 ευρω η ενστάλλαξη

το ειδατε αυτο ρε παιδες

μονο με 50 ευρω σου βαζει λιγα ml

και μετα μου λετε ακριβο το revivogen
:tease: :tease: :tease: :muahaha: :muahaha:

γκαμπούμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!! :explod :bon: :bon: :bon: τσάμπα λεεμεεεεεεεε προλάβετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. τώρα με μια σταγόνα δώρο το μαντιλάκι για τα δάκρυα και μια τσατσάρα αναμνηστικό απο το μαγαζί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member

Καλά ρε πλάκα μας κάνει; :mad: Καταρχάς πρώτη φορά ακούω την λέξη ενστάλαξη :D αλλά ας το ξεπεράσουμε αυτό και να δούμε το ποσό.
50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;
Τι έχει μέσα η λοσιόν ρινίσματα διαμαντιού και χρυσού;
ωραίο σχέδιο.Σου λέει αν δεν μπορούμε να τσιμπήσουμε τα 300 ευρώ που κάνει η λοσιόν να αρπάξουμε τα 50 τουλάχιστον .
ε ρε κυνηγητό που θέλουν μερικοί που παίζουν με τα προβλήματα του κόσμου furious3

NoMoreLoss

New Member

tse είπε:
Καλά ρε πλάκα μας κάνει; :mad: Καταρχάς πρώτη φορά ακούω την λέξη ενστάλαξη :D αλλά ας το ξεπεράσουμε αυτό και να δούμε το ποσό.
50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;
Τι έχει μέσα η λοσιόν ρινίσματα διαμαντιού και χρυσού;
ωραίο σχέδιο.Σου λέει αν δεν μπορούμε να τσιμπήσουμε τα 300 ευρώ που κάνει η λοσιόν να αρπάξουμε τα 50 τουλάχιστον .
ε ρε κυνηγητό που θέλουν μερικοί που παίζουν με τα προβλήματα του κόσμου furious3

δεν θέλουν κυνηγητό
θέλουν :guillotine

geofish

New Member

tse είπε:
Καλά ρε πλάκα μας κάνει; :mad: Καταρχάς πρώτη φορά ακούω την λέξη ενστάλαξη :D

Ενστάλαξη προέρχεται από το ρήμα ΄΄Ενσταλάζω΄΄ που σημαίνει ρίχνω σταγόνα-σταγόνα σε κάτι πχ δοχείο. Επίσης και μεταφορικά σημαίνει φανατισμός / θάρρος σε κάποιον. Από το λεξικό του Γ. Μπαμπινιώτη.

Από τον τρόπο γραφής στο site του και από το πως μιλάει αποκλείω να ήξερε αυτήν την λέξη. Την έψαξε και την χρησιμοποίει για να πουλάει μούρη.
Σου λέει έλα να σου κάνω μια ενστάλαξη, κτυπάει αλλιώς πώς να το κάνουμε, πιο σικ ας πούμε.

lalakos

Member

σε λίγο καιρό θα πηγαίνεις στον κύριο παραπάνω και θα του λες:

ρε μόρτη για κάνε μια ενστάλαξη για 30 ευρώ... Τον άλλο μήνα λέω να κάνω καμιά των 100 ευρώ, αλλά φοβάμαι να μην βγάλω μαλλιά και στις παλάμες....

Άκης

Administrator

geofish είπε:
Ενστάλαξη προέρχεται από το ρήμα ΄΄Ενσταλάζω΄΄ που σημαίνει ρίχνω σταγόνα-σταγόνα σε κάτι πχ δοχείο. Επίσης και μεταφορικά σημαίνει φανατισμός / θάρρος σε κάποιον. Από το λεξικό του Γ. Μπαμπινιώτη.

Δώσε θάρρος στο Μεξή να σου κάνει μια ενστάλαξη, άλλο πράμα...

Πάντως, αν δείτε το "Οργανόγραμμα" στο site του, έχει σαν άτομα:
Σάντυ : Marketing - Management
Δημήτρης : Οικονομική Διεύθυνση
Αρχοντία : Γραμματεία

οπότε, μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει που αποσκοπεί η εταιρία. Έχει άτομα με ότι έχει να κάνει με χρήμα, κάποιον ειδικό, όπως ας πούμε δερματολόγο, έτσι για το μαμώτο, "τσου".

α, ξέχασα, έχει έναν:
Γεώργιος Μέξης : Εφευρέτης - Ερευνητής

geofish είπε:
Σου λέει έλα να σου κάνω μια ενστάλαξη, κτυπάει αλλιώς πώς να το κάνουμε, πιο σικ ας πούμε.
Πολύ σωστό!!!!!! Τσιμπάς έτσι..τσιμπάς

Άκης είπε:
Πάντως, αν δείτε το "Οργανόγραμμα" στο site του, έχει σαν άτομα:
Σάντυ : Marketing - Management
Δημήτρης : Οικονομική Διεύθυνση
Αρχοντία : Γραμματεία

οπότε, μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει που αποσκοπεί η εταιρία. Έχει άτομα με ότι έχει να κάνει με χρήμα, κάποιον ειδικό, όπως ας πούμε δερματολόγο, έτσι για το μαμώτο, "τσου".

Έλα ντε!!! χαχαχα

Πάντως πολύ ωραίο το θέμα αυτό και ωραίοι σχολιασμοί!!!!
Όταν είμαι άκεφη μπαίνω εδώ και δε μπορώ να πώ από έτσι :( γίνομαι έτσι :lmao:

Μπήκα για πρώτη φορά στο forum του σήμερα. Στην αρχή γέλασα δε λέω αλλά τί είναι αυτό παιδιά????????????

Άκυρο το τσιμπάς που είπα πάνω! Τί να τσιμπίσεις από αυτό;;

Έχω πολλά να σχολιάσω αλλά επειδή μερικές φορές παρεκτρέπομαι δε θα το κάνω.

Δε νομίζω ότι υπάρχει άτομο που θα έμπαινε στο συγκεκριμένο forum και θα το έπαιρνε σοβαρά.

ΕΛΕΟΣ!!

kabamarou

Member

Το κακό είναι ότι έχει απελπισμένο κόσμο που δεν είναι και ενημερωμένος που θα το πάρει στα σοβαρά το forum πάνω στην πίκρα του και θα δώσει τα χρήματα furious3

Μπλουζα