Απ: Mexis - Μακρυά!!!
mg: Προσπάθησα να στείλω μήνυμα στο forum του mexis αλλά απ' ότι φαίνετε περνάνε από λογοκρισία πριν δημοσιευθούν οπότε δεν περιμένω να δω τίποτα.
Anyway παρακάτω γράφω το μήνυμα που έγραψε κάποιος χρήστης εν ονόματι ROBOdude κι από κάτω το μήνυμα που έστειλα εγώ.
Όσοι σκέφτεστε να δοκιμάσετε το mexis αν δεν δημοσιευθεί το μήνυμα μου στο φόρουμ τους αναρωτηθείτε το γιατί.
ROBOdude
Εμένα αυτό το forum το hairlossgr.com μου κάνει κονσέρβα.
Ειναι κάθετα απόλυτοι στα φάρμακα Regain και Revivogen που είανι τίγκα στην παρενέργεια χωρίς ενδεικτικά αποτελεσματα, τίποτα. Γιαυτό οι εταιρίες τα έχουν σχετικά φθηνά πιστεύω. Ασε τη φιναστερίδη φίλε. Αυτή μιλάμε την παρενεργεια! Μένεις ανίκανος λέμε. Και χωρίς μαλλί επίσης. Δηλαδή τα βάζεις όλη σου τη ζωή, χαλάς ένα σκασμό λεφτά, και μένεις καράφλας. Nice! Μπράβο hairlossgr.com ! Ωραίες συμβουλές!
Τώρα για το mexis που το πολεμάνε, τι να πω....Χωρίς δοκιμή και τόσες χοντράδες, πρέπει να έχουν προσωπικά με τον Μέξη δεν εξηγείται αλλιώς.
Απάντηση
Τι έχετε πάθει όλοι με την φιναστερίδη και την μινοξιδίλη (regain) για παρενέργειες κι ότι δεν κάνουν δουλειά.
Ξέρετε πόσος κόσμος τα χρησιμοποιεί χωρίς καμία παρενέργεια (όπως κι εγώ άλλωστε!!). Μην πανικοβάλετε τον κόσμο χωρίς λόγο!! Ως αναφορά τα αποτελέσματα, πριν ξεκινήσω την θεραπεία είχα δει και είχα ακούσει εντυπώσεις και από άλλους χρήστες που έκαναν την ίδια θεραπεία και από ειδικούς (μέχρι και γιατρούς) και έτσι αποφάσισα να την ξεκινήσω κι εγώ μιας και τ' αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Όποιος θέλει τα δικά μου ας μου τα ζητήσει.
Για πιο λόγο πείτε μου να ξεκινήσω μία θεραπεία από την στιγμή που δεν έχω δει από ΚΑΝΕΝΑΝ να έχει χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα, από τι στιγμή που δεν γνωρίζω ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ μέσα το προϊόν σας και η απάντηση του υπεύθυνου είναι ελάτε για να βγάλετε μαλλιά!! Πώς να εμπιστευτώ κάποιον που κρύβεται πίσω απ' το γραφείο του και δεν μου δίνει σαφείς απαντήσεις σε τόσο απλά ερωτήματα;;;
Συγνώμη αλλά εγώ τα λεφτά μου δεν τα έχω για πέταμα, ούτε και ο περισσότερος κόσμος φαντάζομαι για να τα δώσει για κάτι που "ίσως" και "μπορεί".
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.