Mexis - μακριά!!!

Άκης

Administrator
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Χριστίνα είπε:
Μπήκα για πρώτη φορά στο forum του σήμερα. Στην αρχή γέλασα δε λέω αλλά τί είναι αυτό παιδιά????????????

Άκυρο το τσιμπάς που είπα πάνω! Τί να τσιμπίσεις από αυτό;;

Έχω πολλά να σχολιάσω αλλά επειδή μερικές φορές παρεκτρέπομαι δε θα το κάνω.

Δε νομίζω ότι υπάρχει άτομο που θα έμπαινε στο συγκεκριμένο forum και θα το έπαιρνε σοβαρά.

ΕΛΕΟΣ!!
Και όμως υπάρχουν Χριστίνα, υπάρχουν...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member

Άκης είπε:
[quote author=Χριστίνα link=topic=19.msg17980#msg17980 date=1253131678]
Μπήκα για πρώτη φορά στο forum του σήμερα. Στην αρχή γέλασα δε λέω αλλά τί είναι αυτό παιδιά????????????

Άκυρο το τσιμπάς που είπα πάνω! Τί να τσιμπίσεις από αυτό;;

Έχω πολλά να σχολιάσω αλλά επειδή μερικές φορές παρεκτρέπομαι δε θα το κάνω.

Δε νομίζω ότι υπάρχει άτομο που θα έμπαινε στο συγκεκριμένο forum και θα το έπαιρνε σοβαρά.

ΕΛΕΟΣ!!
Και όμως υπάρχουν Χριστίνα, υπάρχουν...
[/quote]
ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ.....

squirrel

New Member

Κυριοι,

Για να τελειωνει αυτη η ιστορια καποια στιγμη,αν και περναω πολυ ομορφα βλεποντας να ξεφτιλιζεται ο δηθεν επιστημονας ,ερευνητης ομως σιγουρα απ@τεών@ς Μ*ξης Γεωργιος, θελω να καταθεσω τα εξης:

Ειμαι ενας απο τους χιλιαδες εξαπ@τhμενους πελατες του Μ*ξηαπατεωνα, που προσπαθησε μεσα στην απελπισια του να βρει την λυση στο προβλημα του με την χρηση της λοσιον του Μ*ξηαπατεωνα.
Αν και ημουν πολυ δυσπιστος στην αρχη, τελικα αυτα τα λαμογια μετα απο επανειλημμενες επισκεψεις, καταφεραν να με πεισουν να υπογραψω 2ετες συμβολαιο και γραμματια αξιας 300€ το μηνα.Δηλαδη 300χ24=7.200€.
Ναι πολυ καλα ακουσατε η μαλλον ειδατε.Θα μου πειτε τοσο χαζος που ειμαι καλα να παθω και συμφωνω απολυτα γιαυτο.
Ο λογος που υπεγραψα το συμβολαιο εκτος της απελπισιας μου λογο του ιστορικου μου, ηταν οτι μου δωσανε μια γραπτη εγγυηση επιστροφης των χρηματων σε περιπτωση που δεν βγαλω μαλλια μεχρι την ημερομηνια ληξης του συμβολαιου.πανω σε αυτο στηριζεται ολη η απ@τh και η λειτουργια της καλα στημενης επιχειρησης του Μ*ξηαπατεωνα.
Μεσα στην γραπτη εγγυηση υπαρχει ενας ορος που λεει οτι ο πελατης(εγω δηλ)βπρεπει να τηρει πιστα τις οδηγειες του εφευρετη Μ*ξηαπατεωνα διαφορετικα δεν ισχυει.
Οταν λοιπον περασαν τα 2χρονια του συμβολαιου πηγα στο γραφειο του κρατωντας την εγγυηση στα χερια, να ζητησω πισω τα χρηματα μου αφου τα αποτελεσματα ηταν μηδενικα.
Δηλαδη σε καμια περιπτωση δεν ειχε βγει ουτε μια τριχα.Αρα οι αποδηξεις ηταν φανερες.
Ειχε προηγηθει τηλ επικοινωνια με την κυρια Σαντυ απατεωνισα(η οποια ειναι γυναικα του Μ*ξηαπατεωνα)για καποιο ραντεβου,ξεροντας τις προθεσεις μου,να ζητησω δηλ τα χρηματα μου πισω.Τιποτα παραπανω.
Οταν μπηκα στο γραφειο του στη Γλυφαδα υπηρχε ενα κλιμα περιεργο.Μεσα στον χωρο ηταν η γυναικα του Σαντυαπατεωνισα και 2 συνεργατες του αντρες.Ηταν ολοι τους σαν βρεγμενες γατες, λες και περιμεναν να γινει κατι ασχημο.
Αρχισαμε την κουβεντα και μπηκα κατευθειαν στο ψητο.ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ του ειπα κι εκεινος φυσικα αρνηθηκε, λεγοντας μου πως δεν ακολουθησα πιστα τις οδηγειες του.
Οτι δεν αφησα τα μαλλια μου μακρια,στο μηκος που επρεπε,ωστε να καλυπτει το κενο και να το προστατευει.Αυτος ηταν ο λογος που δεν πετυχε η θεραπεια κι ετσι η εγγυηση δεν ισχυει.
Οπως Καταλαβαινετε αρχισα να φωναζω και τοτε μπαινουν μεσα οι συνεργατες του που με τον τσαμπουκα τους μου δωσανε να καταλαβω πως πρεπει να φυγω συντομα και να μην προχωρησω το θεμα παραπερα.
Φευγοντας με σκυμμενο το κεφαλι και εξαπ@τhμενος ηθελα να τον σπασω στο ξυλο αλλα ηταν δυσκολο με ολους αυτους εκει.
Ο θεος ομως ειναι μεγαλος και αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη.Μεσα απο αυτο το site μου δινετε η ευκαιρια επιτελους να πω την δικη μου πραγματικη ιστορια.
Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος ,αδιστακτος και καποιος τον στηριζει.Νομιζω οτι παιζεται κατι πολυ σοβαροτερο πισω απο αυτον τον απατεωνα.Θα προσπαθησω να βρω εναν τροπο να ανεβασω photo με συμβολαια,γραμματια,εγγυησεις και υπογραφες για να πιστεψει ο κοσμος οτι οσα λεω ειναι αληθεια.Προσοχη λοιπον στον ΜΕΓΑΜ*ξηαπατεωνα και αφου η ελληνικη δικαιοσυνη δεν μπορει να προστατεψει τον κοσμο απο τσαρλατανους ας το κανουμε εμεις μεσα απο τις δικες μας πραγματικες ιστοριες.Και πιστεψτεμε σαν κιεμενα υπαρχουν αρκετοι.
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ξεφτιλισαν τον Μ*ξηαπατεωνα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γεια σιυ φιλαρακι
πραγματικα λυπαμαι πολυ για οτι επαθες η ιστορια σου πιστευω θα βοηθησει αρκετο κοσμο

εγω στην θεση σου θα θα επικοινωνουσα με δικηγορο
και με τα καναλια

δεν εχασες μονο λεφτα αλλα και πολυτιμο χρονο προφανως

ελπιζω το μελλον να ειναι πολυ καλυτερο και επιτυχημενο απο το παρελθον
εποκοινωνισε πρωτα με τον διαχειρηστη για να προσθεσεις εφοσον επιθυμεις τα συμβολαια και λοιπα

vrm

Member

Παναγιωτης είπε:
γεια σιυ φιλαρακι
πραγματικα λυπαμαι πολυ για οτι επαθες η ιστορια σου πιστευω θα βοηθησει αρκετο κοσμο

εγω στην θεση σου θα θα επικοινωνουσα με δικηγορο
και με τα καναλια

δεν εχασες μονο λεφτα αλλα και πολυτιμο χρονο προφανως

Δυστυχώς ακόμη και οι τηλεοπτικοί σταθμοί στήριξαν και προώθησαν τα προίοντα του Μ@@, τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον... :mad:

nick354

New Member

Φιλε καταρχας να σου πω και εγω οτι λυπαμαι για την ιστορια σου αλλα θα προτεινα αν πασ σε δικηγορο!!7200 εινα πολλα!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι δεν εχεις αδικο αλλα λιγα καναλια πηραν διαφημησεις του κυριως σε περιοδικα στηριχθηκε
και σε 2 καναλια αν θυμαμαι καλα

υπαρχουν πολλα που δεν πηραν
τελος παντων το θεμα δεν ειναι μονο αυτο

ενας δικηγορος θα δωσει τις καταλληλες απαντησεις αν το παιδι χρειαζεται

η αποφαση ειναι καθαρα δικη του για το πως θα κινηθει

squirrel

New Member

Δεν υπαρχει ο χρονος και το χρημα να ασχοληθω με τον τυπο.αρκετα χρηματα εχασα.ανθρωποι του μεροκαματου ειμαστε και δεν εχουμε την πολυτελεια να μπλεχτουμε με δικηγορους και δικαστηρια.αυτο που θελω τωρα ειναι να διαβασει ολο και περισσοτερος κοσμος την ιστορια μου ωστε να μην πεσει σε αυτην την παγιδα.
Πρεπει αυτος ο απατεωνας να παψει να υπαρχει.

{μηπως μπορει να μου πει κανεις πως επικοινωνω με τον διαχειριστη?}

Παιδια ειναι φοβερο πως οι απατεωνες σε αυτη την χώρα δεν την πληρώνουν ποτε.Αν εισαι σωστός την πληρώνεις με το παραμικρό.Αν είσαι απατεώνας δεν τρέχει τίποτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

max_os

New Member

δυστυχώς νομοι, θεσμικό πλαίσιο και κράτος είναι στημένα με τέτοι τρόπο που ευνοούν τους κλέφτες και τους απανταχού απαταιώνες. Οπως ακριβώς γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα!!! (το τελευταίο ειρωνικά -βεβαίως βεβαίως)

Άκης

Administrator

I am back ;)

squirrel λυπάμαι για το χαμένο χρόνο, χρήμα και υπομονή σου. Αλλά αν και εσύ το θες, ανέβασε ή στείλε μου τις εικόνες να το κάνω εγώ, αφού καλύψεις το όνομα σου (αν δε θες να φαίνεται φυσικά).
Ήρθε η ώρα να έχουμε και αποδείξεις σχετικά με τον εν λόγω κύριο :down

geofish

New Member

Με αφορμή το περιστατικό του squirrel ανέτρεξα στην ιστοσελίδα του κυρίου mexi και πήγα εκεί που είναι οι μαρτυρίες πελατών να δω τι παίζει.
Ας τα πάρουμε τα βιογραφικά-μαρτυρίες ένα προς ένα και να το σχολιάσουμε. Έχουμε λοιπόν

- Ελληνογερμανός 31 χρονών σε 6 μήνες σταμάτησε τριχόπτωση του και διπλασίασε τα μαλλιά του

- Φιλανδή της οποίας ο άντρας που ήταν τελείως φαλακρός και είναι στρατιωτικός 55 χρονών (σε αυτή την ηλικία μάλλον κανένας στρατηγός θα είναι) σε άπταιστα ελληνικά λέει ότι σε μια εβδομάδα το χνούδι του μαύρισε και πάχυνε, σε ένα μηνά άρχισαν να βγαίνουν νέα μαλλιά και σε ένα χρόνο δεν υπάρχει καθόλου αραίωση (ούτε η μινοξιδιλη και η φιναστεριδη δεν δίνουν τέτοιο αποτέλεσμα).

- Τύπος που έκανε 5 μεταμοσχεύσεις (να έχουμε όλες τις περιπτώσεις) με την λοσιόν όχι μόνο ξανάβγαλε μαλλιά αλλά σταμάτησε και η αιμορραγία του που είχε από την μεταμόσχευση (και επουλωτικές ιδιότητες η λοσιόν)

- Νιγηριανός (η λοσιόν είναι σωστή δεν κάνει ρατσιστικές διακρίσεις) σταμάτησε την τριχόπτωση του αλλά εδώ δεν έχουμε επανέκφυση (πάλι καλά), κρίμα είναι από τους ατυχούς, ίσως έπρεπε να συνεχίσει την θεραπεία (μάλλον έμεινε από λεφτά ο φουκαράς).

- Αλβανός (είπαμε η λοσιόν δεν κάνει ρατσιστικές διακρίσεις) σε κείμενο γραμμένο στα αγγλικά, μέσα σε 6 μήνες απέκτησε όλα τα του μαλλιά (ουαο). Ο τύπος να πω ότι επαγγέλλεται υδραυλικός, με τα λεφτά όμως που ζητάει ο mexis να υποθέσω ότι οι υδραυλικοί βγάζουν πολύ χρήμα (τι μαμάκας ειμαι και σπούδασα)

- Κείμενο γραμμένο σε άγνωστη για μένα γλώσσα, να υποθέσω ότι είναι αλβανικά (σου λέει τα ελληνικά κοροΐδα λιγοστεύουν οπότε ας τα πάρουμε τουλάχιστον από τους Αλβανούς)

- Κείμενο γραμμένο στα γερμανικά, είναι ο ίδιος με την περίπτωση του Ελληνογερμανού αλλά εδώ δηλώνει 40 χρονών (είπαμε τα κοροΐδα στην Ελλάδα λιγοστεύουν). Η λοσιόν εκτός των άλλων κάνει και θαύματα σε μεγαλώνει μέσα σε 6 μήνες 9 χρονιά.

- Ξανά το ίδιο βιογραφικό της περίπτωσης 1(σου λέει επειδή δεν έχουμε περιστατικά ας βάλουμε το ίδιο για να φαίνονται πολλά)

- Το ίδιο βιογραφικό αλλά στην γερμανική γλωσσά (είπαμε έλλειψη βιογραφικών)

- Εδώ πάμε σε πιο επίσημα. Έχουμε υπεύθυνη δήλωση όχι όμως για τριχόπτωση αλλά από κάποιον που λέει ότι θεραπευτικέ από την ξηροδερμία, φαγούρα και κοκκινίλα. (αν για αυτά είναι να δώσω μια περιουσία δεν έκανα την δουλεία μου με αλόη ή άλλα φτηνά σκευάσματα). Στο τέλος βέβαια λέει ότι έβγαλε και κάποιες τρίχες (δεν μας λέει όμως από τι έπασχε από ξηροδερμία ή τριχόπτωση?)

- Στην περίπτωση αυτή δεν έχουμε βιογραφικό αλλά κάποιες φόρμες συμπληρωμένες με παρατηρήσεις. Πρόκειται για δυο φόρμες πριν και μετά και αφορούν κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο άτομο μιας και υπογράφει σαν φαν**** παν*** (τα αστεράκια είναι γιατί είναι σβησμένο το ονοματεπώνυμο). Στην πρώτη φόρμα αφού δηλώνει διάφορα στοιχεία, στην ερώτηση αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιο σκεύασμα στο παρελθόν γράφει ότι έχει κάνει χρήση μονό το σαμπουάν της head and shoulders κατά της τριχόπτωσης ( ο τύπος είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις ατόμων που κατάφεραν και γλίτωσαν από τα εκατοντάδες snake oil που κυκλοφορούν στην αγορά και έκανε χρήση σε ένα από τα πιο ασήμαντα προϊόντα και αφού δεν είδε κανένα όφελος κατέληξε αμέσως στην ακριβή θαυματουργή λοσιόν). Στην δεύτερη φόρμα που είναι μετά από ένα μήνα χρήσης έχουμε τα εξής παράδοξα. Ενώ στην ερώτηση αν έχει σταματήσει η τριχόπτωση απαντά θετικά, στην ερώτηση ΄΄ ανάπτυξη των υπαρκτών μαλλιών’’ απαντά ότι πριν την χρήση τα μαλλιά του ανατάσσονταν πιο γρήγορα. Επίσης σε άλλη ερώτηση αν είδε επανέκφυση νέων τριχών απαντά όχι στο τέλος σε άλλη ερώτηση αν είδε τριχοφυΐα απαντά ναι (θα μας τρελάνει ο τύπος). Όλα τα λεφτά βέβαια είναι το επάγγελμα του που απαντά << περίπτερο>>

- Μια ακόμη φόρμα κάποιου 43 χρονών που δηλώνει μονό την κατάσταση του χωρίς περεταίρω πληροφορίες εκτός του ότι έκανε 5 μεταμοσχεύσεις (πιθανόν να είναι ο ίδιος τύπος που ανέφερα παραπάνω)

- Πάλι φόρμες 3 τον αριθμό του πριν και μετά (στους δυο και στους 6 μήνες) μια κυρίας ονόματι Παπ***** Κατ***** 62 ετών αν κρίνω από τα στοιχειά που δίνει και είναι μερικώς σβησμένα. Η πιο καλοδουλεμένη μαρτυρία που εύκολα μπορείς να ψαρώσεις, αναφέρετε σε μια κυρία που αφού είχε δοκιμάσει διάφορα επώνυμα snake oil (fair hair, capilarine και μια λοσιόν από ένα φαρμακείο) καθώς και ότι έκανε μεταμόσχευση κατέληξε στο mexis. Μετά από χρήση 6 μηνών (άλλο θαύμα) έβγαλε παντού μαλλιά. Το κουφό με την περίπτωση αυτή αν και πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, είναι ότι αν πας στην δεύτερη φόρμα που είναι μετά από δυο μήνες χρήσης θα δεις ότι έχει ημερομηνία 20-12-09 και λέω εγώ εκτός τον άλλων η λοσιόν παίζει και με τον χωρόχρονο (σε έφαγε ο ερευνητής Αϊνστάιν)

- Άλλη μια κύρια, αυτή την φορά καθηγήτρια αγγλικών ετών 35 (έχουμε και σπουδαγμένους πελάτες όχι ότι και ότι). Όπως και με την προηγούμενη αφού δοκίμασε διάφορα χάπια, regain, οξυγονοθεραπεία και laser κατέληξε και αυτή στην θαυματουργή λοσιόν. Και η λοσιόν έκανε πάλι το θαύμα της και μέσα σε 8 μήνες έβγαλε παντού μαλλιά. Και εδώ όμως έχουμε πάλι το ίδιο παράδοξο, ενώ η πρώτη φόρμα έχει ημερομηνία 27/12/2002, στην ερώτηση αν είχε άλλες δερματοπάθειες στο παρελθόν απαντά ξηροδερμία με ημερομηνία 9/7/03 (είπαμε η λοσιόν παίζει με τον χωροχρόνο)

- Ακολουθεί μια κύρια 50 ετών με γυροείδης αλωπεκία που και αυτή βέβαια μετά από 6 μήνες θεραπέυτικε και όχι μόνο αυτό αλλά μειώθηκαν και τα συμπτώματα της ψωρίασης που έπασχε (πάλι καλά που δεν είπε ότι θεραπέυτικε τελείως γιατί αυτό και αν ήταν θαύμα).

- Το σουπερ αποτέλεσμα άντρας (αν και είναι σβησμένο το όνομα αμυδρά φαίνεται η λέξη Ηλίας) 61 ετών μετά από 9 μήνες χρήσης έβγαλε μαλλιά και μάλιστα το είπε και η κομμώτρια του. Και αυτός βέβαια αφού δοκίμασε το capilarine, το exesio και ένα σκεύασμα που αναφέρεται ως ΄΄φαρμακειο’’ κατέληξε στην θαυματουργή λοσιόν (αυτό είναι όποιος έχει υπομονή και επιμονή στο τέλος ανταμείβεται, θα μου πεις τι να το κάνω το μαλλί στα 60 αλλά ποτέ δεν είναι αργά). Το περιστατικό δεν το βάζει τυχαία αλλά για να δείξει και να πείσει ότι δουλεύει και σε ομάδες μεγάλης ηλικίας (τώρα αν δεν βγάλει τρίχα θα σου πει κύριος δε αυτήν την ηλικία τι περιμένεις, θαύμα).

- Πάλι κάποιος ξένος αγνώστου εθνικότητας (είπαμε η λοσιόν είναι διάσημη) ονόματι george e***. Αυτός άργησε λίγο τον πήρε ένα χρόνο για να βγάλει μαλλιά αλλά στο τέλος όλα καλά (είπα και εγώ να κάνει λάθος η λοσιόν, ποτέ). Στο τέλος μας λέει ότι άρχισε και να αρέσει πλέον στις γυναίκες (αχ ρε γυναίκες πότε επιτέλους θα αγαπήσετε και μας τους φαλακρούς).

- Άλλη μια κύρια, δασκάλα στο επάγγελμα 28 ετών, να υποθέσω αγγλίδα από το όνομα της mary. Και αυτή αφού δοκίμασε μινοξιδίλη και μια μεταμόσχευση βρήκε την υγεία της με τη λοσιόν στους 8 μήνες. Και εδώ όμως ο ερευνητής δεν τα πάει καλά με τις ημερομηνίες και την αριθμητική, ενώ στην φόρμα στον 1 μήνα χρήσης έχει ημερομηνία 3/12/08 στην επόμενη φόρμα μετά από 8 μήνες χρήσης έχει ημερομηνία 5/6/09, ή δεν ξέρω να μετρώ ή ο χρόνος έχει 13 μήνες.

- Και τέλος ένα κείμενο αγνώστων στοιχείων από κάποιον που ευχαριστεί τον Mexis για τα καλά αποτελέσματα που είδε σε 6 μήνες.

Παρατηρήσεις
- Όλοι μα όλοι μέσα το πολύ σε ένα χρόνο έβγαλαν μαλλιά εκτός του νιγηριανού (ο οποίος είπαμε μάλλον δεν είχε χρήματα να συνεχίσει). Ξέχασα είναι και κάποιος με το όνομα squirrel, ο οποίος η δεν ακολούθησε πιστά της οδηγίες ή είναι βαλτός από μια σατανική κοινότητα που τον σαμποτάρει.
- Ενώ αρκετοί από τους πάσχοντες έχουν κάνει χρήση μινοξιδίλης στο παρελθόν, με μηδαμινά αποτελέσματα, κανείς τους δεν ανέφερε ότι έκανε χρήση φιναστερίδης. Να υποθέσω ότι είναι πολύ ενημερωμένοι σχετικά με τις παρενέργειες της φιναστερίδης, για αυτό.
- Μέσα στις φόρμα συμπλήρωσης προσωπικών στοιχείων πελάτη υπάρχει και η ερώτηση σχετικά με την οικογενειακή κατάσταση (αν δηλ. είσαι παντρεμένος, ελεύθερος, χήρος ή διαζευγμένος). Για να δείτε ότι ο ερευνητής δεν είναι όποιος και όποιος μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια υπολογίζει.
- Τέλος επειδή η λοσιόν είναι ακριβή να υποθέσω από τα επαγγέλματα των χρηστών, αυτοί που έχουν λεφτά σήμερα είναι οι στρατιωτικοί, οι υδραυλικοί, οι νοικοκυρές, οι περιπτεράδες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οικονομικοί μετανάστες και οι αλλοδαποί.

Αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελή κείμενο μου καθώς επίσης το αφιερώνω στο χρηστή squirrel γιατί με συγκίνησε η ιστορία του αλλά και σε όλα τα παιδία που έχουν πέσει θύμα απατεώνων.

baybars

New Member

Ένα είναι το σίγουρο : σε αυτή την ...πολύ περίεργη χώρα που ζούμε, δεν κάνεις περιουσία με σκληρή κ τίμια δουλειά, αλλά με τέτοιες κομπίνες...όσοι από μας λοιπόν θέλουμε να αποκτήσουμε επιτέλους το δικό μας πολυτελές σπίτι-αμάξι κ.τ.λ...εμπρός όλοι στο δρόμο που χάραξε ο Μ$@xis αδέρφια! Δεν θέλει πολύ κόπο : ταλέντο στα ψέματα θέλει :-\
Α! και για να μην ανυσηχείτε σχετικά με το νόμο: στην Ελλάδα ζείτε : κανένας παράνομος & απατεώνας δεν πάει φυλακή...είναι όλα κανονισμένα! Τι περιμένουμε λοιπόν?

(Υ.Γ. : Squirrell : φίλε αν κ δεν την έπαθα από τον M@%i, είτε το πιστεύεις είτε όχι, σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε...μπορεί να μην την πάτησα από τον ίδιο, αλλά από λαμόγια κ κομπιναδόρους βρίθει όλη η Ελλάδα, υπάρχει ένας για τον καθένα μας...) κάλλιο αργά παρά ποτέ...καλωσήρθες στο forum ;)

Δηλαδή να παίζουμε και εμείς με τις ψυχές των ανθρώπων για να οικονομάμε;Αξίζει να πουλάμε ελπίδα στα πολλά παιδάκια και στις οικογένειες τους που έχουν γυροειδή αλωπεκία και επισκέπτονται τον κύριο ερευνητή;Να εκμεταλεύομαστε το πρόβλημα ανθρώπων και να οικονομάμε από αυτό επειδή εμείς είμαστε τεμπέληδες και δεν μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή δουλειά;Πιστεύεται ότι ο ερευνητής δεν θα τα βρει μπροστα του όλα αυτά;Δικαιοσύνη δεν υπάρχει αλλά υπάρχει Θεός και καλά θα κάνει να αρχίσει να το πιστεύει..

vayero

Member

marmaromenos είπε:
Δηλαδή να παίζουμε και εμείς με τις ψυχές των ανθρώπων για να οικονομάμε;Αξίζει να πουλάμε ελπίδα στα πολλά παιδάκια και στις οικογένειες τους που έχουν γυροειδή αλωπεκία και επισκέπτονται τον κύριο ερευνητή;Να εκμεταλεύομαστε το πρόβλημα ανθρώπων και να οικονομάμε από αυτό επειδή εμείς είμαστε τεμπέληδες και δεν μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή δουλειά;Πιστεύεται ότι ο ερευνητής δεν θα τα βρει μπροστα του όλα αυτά;Δικαιοσύνη δεν υπάρχει αλλά υπάρχει Θεός και καλά θα κάνει να αρχίσει να το πιστεύει..

Σωστός! Μακάρι να έρθει η στιγμή στη ζωή τους σε όλους αυτούς που απατούν κόσμο όπου θα υποφέρουν με κάθε τρόπο, αυτοί και οι οικογένειες τους, για την οδύνη που έχουν προκαλέσει... βλέπε πολλούς τύπου M@X!s, d#i, L@s$rl!ne Cl!n!cs και άλλους πάάάάρα πολλούς, δυστυχώς βρίθει ο τόπος όπως προείπε ένας φίλος εδώ και δεν φαίνεται να τιμωρείται από την πολιτεία κανείς τους

baybars

New Member

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω φίλε,αλλά μάλλον ούτε Θεός υπάρχει...κι αν υπάρχει δεν βλέπει...κι αν βλέπει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα...κι αν μπορεί να κάνει κάτι, γιατί δεν το κάνει? Κι αν περιμένει την κατάλληλη ώρα για να το κάνει, μάλλον άργησε πολύ...(γενικός στοχασμός - άσχετος με θέματα τριχόπτωσης...)

kabamarou

Member

Εμένα από την αρχή μόνο από την φάτσα του και τον τρόπο που μιλούσε μου φάνηκε απατεώνας ο Μέξ...
Εντάξει ο άνθρωπος δεν έχει το ψυχικό κουράγιο να βγει στα κανάλια για να προβάλει την απάτη και τον καταλαβαίνω αλλά ρε παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον απατεώνα furious3

Άκης

Administrator

squirrel είπε:
Οτι δεν αφησα τα μαλλια μου μακρια,στο μηκος που επρεπε,ωστε να καλυπτει το κενο και να το προστατευει.Αυτος ηταν ο λογος που δεν πετυχε η θεραπεια κι ετσι η εγγυηση δεν ισχυει.
Γι' αυτό κάνει μήνες να δείξει αποτέλεσμα και η φινα. Πρέπει τα μαλλιά να έχουν το κατάλληλο μήκος. Δεν το γνώριζα αυτό :chinscratch

squirrel είπε:
Οπως Καταλαβαινετε αρχισα να φωναζω και τοτε μπαινουν μεσα οι συνεργατες του που με τον τσαμπουκα τους μου δωσανε να καταλαβω πως πρεπει να φυγω συντομα και να μην προχωρησω το θεμα παραπερα.
Κλασικός μεξής. Εμένα μου έστειλε ένας email και μου έλεγε να συναντηθούμε ένα βράδυ να μου δείξει τα μαλλιά του πως είναι. :p

BLuEArMy είπε:
Ευαγγελατος τώρα...
Στα περισσότερα κανάλια έχει κάνει διαφημίσεις και χορηγίες. Χλωμό...

@geofish, μου άρεσε το κείμενο σου. Τους αλλοδαπούς πελάτες τους έχει ίσως για να μας δείξει ότι το χρήμα από που και να προέρχεται δεν παύει να είναι χρήμα και ότι "κοιτάξτε, έχουμε και στο εξωτερικό πελάτες, άρα μας εμπιστεύονται, άρα έχει αποτέλεσμα. ΠΛΕΡΩΣΤΕ για να το έχετε και εσείς".

Μπλουζα