Mexis - μακριά!!!

NoMoreLoss

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

γιατί ρε Πάνω έβαλες αστεράκια, όταν μας αποκαλεί όπως γουστάρει κάνει καλά? άκου εκεί ανθέλληνες. με κάτι λαμόγια σαν και αυτόν έχουμε κακή φήμη στο εξωτερικό, εμείς είμαστε οι ανθέλληνες? τεσπα επιμένω πώς χρειάζεται κάτι τέτοιο η κατάσταση :monster: :brut:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

αν το προιον το οποιο κατασκευασε πραγματοποιει αυτα που λεει θα επρεπε να το ειχε δωσει σε τρια τεσσερα μελη απο εδω δωρεαν για δοκιμη κι αν οντως εκανε αυτα που υποσχεται πραξη τοτε θα του το αναγνωριζαμε και θα του εκανα προσωπικα και διαφημηση........ :) κι ετσι δεν θα περναμε ολα αυτα τα φαρμακα :(

o mexis παιδια πρεπει να εχει παντου ακρες με το λαδωμα του .....
Επαθα την πλακα μου μωλις διαπιστωσα οτι σε ενα αλλο forum μου εσβησαν την αντιπαραθεση που ειχα με ενα αλλο μελος (ανθρωπος του mexis) για την αναποτελεσματικοτητα του προιοντος του
http://www.menshealth.gr/default.php?pid=37

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

NoMoreLoss είπε:
γιατί ρε Πάνω έβαλες αστεράκια, όταν μας αποκαλεί όπως γουστάρει κάνει καλά? άκου εκεί ανθέλληνες. με κάτι λαμόγια σαν και αυτόν έχουμε κακή φήμη στο εξωτερικό, εμείς είμαστε οι ανθέλληνες? τεσπα επιμένω πώς χρειάζεται κάτι τέτοιο η κατάσταση :monster: :brut:
σορρυ Bro

απλα για να μην ξεφυγει η κατασταση γενικως

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φυσικα και μπορει να συμβαινει κατι τετοιο
οταν υπαρχουν οικονομικες συναλαγεσ

απο χρονια τωρα τον βλεπω να διαφημιζετε στον mens health

οποτε αν καποιος σαν τον Μ*** σου δινει λεφτα μεσω διαφημισης εσυ θα τον εκραζες θα εγραφες ασχημα πραγματα για αυτον φυσικα και οχι
ετσι λοιπον και αυτοι φανταζομαι

δυστυχως λιγα ειναι τα εντελως ανεξαρτητα sites

ευτυχως ενα απο αυτα ειναι το δικο μας

Άκης

Administrator

triantafilos είπε:
o mexis παιδια πρεπει να εχει παντου ακρες με το λαδωμα του .....
Επαθα την πλακα μου μωλις διαπιστωσα οτι σε ενα αλλο forum μου εσβησαν την αντιπαραθεση που ειχα με ενα αλλο μελος (ανθρωπος του mexis) για την αναποτελεσματικοτητα του προιοντος του
http://www.menshealth.gr/default.php?pid=37
Επειδή έτυχε να παρακολουθήσω την συγκεκριμένη συζήτηση, παρατήρησα ότι έσβησαν πολλά θέματα που έκραζαν την λοσιόν, όπως και 1-2 θέματα που έστελναν σε μερικές συζητήσεις εδώ και κατά περίεργο τρόπο, κρατάνε τα άλλα του mexi.
Ότι το men's τα παίρνει από τον mexi, είναι γνωστό, άλλωστε έχει κάνει και πολλές διαφημίσεις του mexi.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Και σε ένα άλλο γνωστό site από περιοδικό, δεν μου επέτρεψαν να απαντήσω στο θέμα του mexi, ενώ σε ένα άλλο πάλι δεν ήθελαν να αναρτηθεί το site.
Που σημαίνει, παίζονται πολλά στο θέμα μαλλιά στο Ελλάντα και δεν θέλουν να μαθευτούν και πολλά, ειδικά το τι δουλεύει.
Προσέξτε πως μπορούν να σε κάνουν να αλλαξοπιστήσεις:
trsouril Δημοσιεύθηκε: 19-7-2009, 10:38
Στο site hairlossgr ειμαι μελος κι εγω εδω και λιγες μερες εκει τα παιδια δΙνουν μαχες καθημερΙνα να ανακαλυψουν καποια ιδιοκατασκευη που να επιφερει αποτελεσμα εναντια της τριχοπτωσης και χωρις την βοηθεια ειδικων επιστημονων που πιστευω εχουν μεινει αδιαβαστοι με το θεμα της τριχας.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

Gagaros Δημοσιεύθηκε: 3-8-2009, 16:42 , POSTS 1
Μουφες ειναι φιλε. Το χω τσεκάρει καιρό το συγκεκρειμένο Forum. Κατηγορουν ανυποστατα και προμοταρουν μινοξιδίλη κι αλλες βλακειες.
Μην εμπιστεύεσαι κατι που δε βλεπεις καταματα... Ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται πισω απτις λεξεις
ΥΓ: Οντως οι επιστημονες εχουν μεινει αδιαβαστοι

AntreasSs Δημοσιεύθηκε: 3-8-2009, 19:18 , POSTS 1
Ρε παιδια ενας φαλακρας που να εβγαλε μαλλια μ αυτες τις ιδιοκατασκευες στο hairlossgr.com γιατι δεν εχει φανει τοσο καιρο? Δε βλεπω πουθενα χρησιμοτητα σε κατασκευασματα χωρις αποτελεσμα. ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ?

Για να απαντήσει ο trsouril
Τωρα τι να πω αν υπαρχει σκοπιμοτητα σχετικα με την υπαρξη του συγκεκριμενου forum ωστε να κερδοσκοπουν καποιοι τοτε......ο €πουλος εχει ισοπεδωσει καθε ανθρωπινη αξια .

Φίλε trsouril , μην σε ανησυχεί καθόλου. Σε αντίθεση με άλλα sites και περιοδικά, το συγκεκριμένο δεν τα παίρνει και δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει για μερικά €

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αρκει να καταλαβετε επιτελους οτι

το παρον φορουμ δεν πουλαει τιποτα

συννεπως δεν υπαρχει κανενα οικονομικο κερδος

οχι μονο δεν υπαρχει κερδος
αλλα να υπενθυμισω στον κοσμο

πως ο admin πληρωνει και απο την τσεπη του λεφτα για να υπαρχει αυτο το μερος οπου
1 . μας προσφερει γνωση
2 . μας ενημερωνει για ολα τα νεα περι της τριχοπτωσης και προιονων που πωλουνται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
3 . μας δινει την δυνατοτητα να μιλησουμε αλλους συνανθρωπους μας που εχουμε κοινα προβληματα και ανησυχιες

ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

δεν εννοειτε πλεον να υπερασπιζομαστε το δεδομενο

για οσους δεν καταλαβαινουν μπορουν να αγοραζουν φιδαιλεα να πιστεψουν αυτους που πουλανε και εχουν συμφεροντα αμμεσα απο εσας
και να συνεχισουν να δεχονται αυτην την εκμεταλλευτή που τους ασκείτε

NoMoreLoss

New Member

το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει μεγάλο δόντι ο μάγκας δεν ξέρω και εγώ που για να κάνει τέτοια κόλπα στην Ελλάδα και δεν τον έχει δέσει κανείς ακόμα, νομικά εννοώ. τι θράσος είναι αυτό που έχει ρε παιδιά έχει πάρει τα κανάλια παραμάζεμα και λέει τα ίδια και τα ίδια (έχω πετύχει την ισορροπία στο δέρμα).

Απ' όσα έχω καταλάβει το mexis προσπαθεί να βγάλει χρήματα απ' αυτούς που έχουν δοκιμάσει πολλές θεραπείες έχουν ξοδέψει ένα σωρό λεφτά και δεν έχουν δει αποτέλεσμα. Απ' αυτούς που θα σκεφτούν: "έχω δώσει ένα σωρό χρήματα σε φάρμακα και μεταμοσχεύσεις και δεν είδα αποτέλεσμα ας δοκιμάσω κι αυτό". Δυστυχώς είναι πολλά αυτά τα άτομα τα οποία έχουν τέτοιο πρόβλημα και εκεί βασίζονται.. όσοι περισσότεροι τ ακούσουν τόσοι περισσότεροι θα έρθουν. Εξού και όλα τα λεφτα σε διαφημίσεις στην tv, στο ιντερνετ, παντού... (αυτό θα έκανα κι εγώ στη θέση τους)

Δεν έχει τυχαία τόσο ψηλά το κόστος της θεραπείας γιατί δεν θέλει τον νεαρό που βρίσκεται στα πρώτα στάδια. Θέλει αυτόν που έχει χρόνια αυτό το πρόβλημα και δεν έχει βρει λύση, αυτόν που θα δώσει τα χρήματα χωρίς να θέλει και πολλές αποδείξεις αρκεί να του πεις ότι θα γίνει όπως ήταν πριν γιατί αυτό θέλει να ακούσει. Δεν θα τον πειράξει ιδιαίτερα η αποτυχία της θεραπείας λόγω του βεβαρυμένου ιστορικού του και των μαλλιών και της τσέπης του.

Στο hairlossgr έρχονταν, έρχονται και θα έρχονται πολλά τέτοια άτομα (με βεβαρυμένο ιστορικό) γι' αυτό και το θέλουν πολύυυυ με το μέρος τους σαν μέσω διαφήμισης!! Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι ανα καιρούς θα έρχονται λίγα-λίγα άτομα θα γράφουν κάποια καλά λόγια γι' αυτό ή ακόμα και άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν με τον καιρό να κερδίσουν πρώτα την εμπιστοσύνη και μετά να αναφερθούν σ' αυτόν τον τρόπο θεραπείας. Και δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο να δωροδοκούσαν και τον Άκη. ???
Θα δείξει ο καιρός..

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δυστυχως οταν επεμβαινει το χρημα παρακαμπτωνται πολλα

οπως λεει και ο magik στην περιγραφη του when money talks world listens

Άκης

Administrator

GeorgeToumpa είπε:
Και δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο να δωροδοκούσαν και τον Άκη. ???
Θα δείξει ο καιρός..

Κύριε Mexi, μήπως θα έπρεπε να ξανασυζητήσουμε το παρακάτω; Σε μια στιγμή αδυναμίας το είπα, δεν το εννοούσα. :slap

Άκης είπε:
το συγκεκριμένο δεν τα παίρνει και δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει για μερικά €

:-*

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Πώ πώ τι σφαγή για το χρήμα...και να παίζουν με την ταλαιπωρία του άλλου!!

Το γεγονός ότι αυτό το site δεν έχει συμφέροντα κάνει μπαμ!!!

Εγώ που είμαι τελείως άσχετη και δεν γνωρίζω κανέναν σας... το βλέπω όπως φαντάζομαι και τα περισσότερα άτομα.

Στον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν έχω πάει ποτέ αλλά τον έβλεπα άπειρες φορές στην τηλεόραση και δεν τον πίστεψα από την αρχή γιατί;
Γιατί συμφωνώ με αυτό που λέει ο Παναγιώτης
Παναγιωτης είπε:
αν ηταν ολα οπως ισχυριζονταν αυτην την στιγμη θα ειχαν κλεισει ολες οι εταιριες που πουλαν προιοντα
και ο κυριος αυτος πιθανον να επαιρνε και καποιο νομπελ

και θα ηταν παγκοσμιας φημης

Άκης

Administrator

Οφείλω να ομολογήσω Χριστίνα, επειδή έχω διαβάσει και άλλα posts σου, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... :worshipper
Βάζεις τα γυαλιά σε πολλούς. :bravo:

Άκης

Administrator

GeorgeToumpa είπε:
[quote author=Άκης link=topic=19.msg15890#msg15890 date=1249403535]
Κύριε Mexi, μήπως θα έπρεπε να ξανασυζητήσουμε το παρακάτω; Σε μια στιγμή αδυναμίας το είπα, δεν το εννοούσα. :slap

:D
[/quote]

;)
E, ναι, μπας και κάνω και εγώ κανένα τέτοιο άρθρο...

Παναγιωτης είπε:
3 . μας δινει την δυνατοτητα να μιλησουμε αλλους συνανθρωπους μας που εχουμε κοινα προβληματα και ανησυχιες
Να πω εδώ και χωρίς να θέλω να παινέψω κάτι, ότι επειδή παρακολουθώ καμιά φορά links που οδηγούν προς το site, έχω διαβάσει σε μερικά forums άτομα να λένε για το site ή να ρωτάνε κάτι που διάβασαν εδώ ??? (κουφό) και να τους κράζουν (u know, καράφλα, γυαλίζεις κλπ) επειδή ανέφεραν ότι έχουν τριχόπτωση...
Έχει μεγάλη σημασία να μπορείς να βρεις υποστήριξη και όχι απάτη...

Panos1982

Well-Known Member

Άκης είπε:
Οφείλω να ομολογήσω Χριστίνα, επειδή έχω διαβάσει και άλλα posts σου, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... :worshipper

Οφειλω να ομολογησω Ακη.....οτι κολλας στην Χριστινα.......0χαχ0αχ0χα0.... :D :D :D

φιλε Ακη θελω να κανω μια προταση επειδη πρεπει να κρατηθει οπως δηποτε αυτος ο ιστοχωρος για ενημερωση σε οποιον τον επισκεφτει κι επειδη πιο πανω διαβασα για τα τυχον εξοδα τα βαζεις απο την τσεπη σου να ανοιξουμε εναν τραπεζικο λογαριασμο και οποια μελη θελησουν να συνeiσφερουν οτι εχουν ευχαριστηση .... ( trsouril )

NGL

Member

triantafilos είπε:
φιλε Ακη θελω να κανω μια προταση επειδη πρεπει να κρατηθει οπως δηποτε αυτος ο ιστοχωρος για ενημερωση σε οποιον τον επισκεφτει κι επειδη πιο πανω διαβασα για τα τυχον εξοδα τα βαζεις απο την τσεπη σου να ανοιξουμε εναν τραπεζικο λογαριασμο και οποια μελη θελησουν να συνeiσφερουν οτι εχουν ευχαριστηση .... ( trsouril )

σωστος... :)

Άκης είπε:
:) :) :) :) ;) ;) ;)

triantafilos είπε:
Κι εγώ συμφωνώ. Τόση ενημέρωση δεν είχα ποτέ! Σε ιατρεία πηγαινοερχόμουνα και ποτέ κανείς δεν μου είχε εξηγήσει τίποτα...

Μπλουζα