Απ: Mexis - Μακρυά!!!
triantafilos είπε:
o mexis παιδια πρεπει να εχει παντου ακρες με το λαδωμα του .....
Επαθα την πλακα μου μωλις διαπιστωσα οτι σε ενα αλλο forum μου εσβησαν την αντιπαραθεση που ειχα με ενα αλλο μελος (ανθρωπος του mexis) για την αναποτελεσματικοτητα του προιοντος του
http://www.menshealth.gr/default.php?pid=37
Επειδή έτυχε να παρακολουθήσω την συγκεκριμένη
συζήτηση, παρατήρησα ότι έσβησαν πολλά θέματα που έκραζαν την λοσιόν, όπως και 1-2 θέματα που έστελναν σε μερικές συζητήσεις εδώ και κατά περίεργο τρόπο, κρατάνε τα άλλα του mexi.
Ότι το men's τα παίρνει από τον mexi, είναι γνωστό, άλλωστε έχει κάνει και πολλές διαφημίσεις του mexi.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Και σε ένα άλλο γνωστό site από περιοδικό, δεν μου επέτρεψαν να απαντήσω στο θέμα του mexi, ενώ σε ένα άλλο πάλι δεν ήθελαν να αναρτηθεί το site.
Που σημαίνει, παίζονται πολλά στο θέμα μαλλιά στο Ελλάντα και δεν θέλουν να μαθευτούν και πολλά, ειδικά το τι δουλεύει.
Προσέξτε πως μπορούν να σε κάνουν να αλλαξοπιστήσεις:
trsouril Δημοσιεύθηκε: 19-7-2009, 10:38
Στο site hairlossgr ειμαι μελος κι εγω εδω και λιγες μερες εκει τα παιδια δΙνουν μαχες καθημερΙνα να ανακαλυψουν καποια ιδιοκατασκευη που να επιφερει αποτελεσμα εναντια της τριχοπτωσης και χωρις την βοηθεια ειδικων επιστημονων που πιστευω εχουν μεινει αδιαβαστοι με το θεμα της τριχας.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !
Gagaros Δημοσιεύθηκε: 3-8-2009, 16:42 , POSTS 1
Μουφες ειναι φιλε. Το χω τσεκάρει καιρό το συγκεκρειμένο Forum. Κατηγορουν ανυποστατα και προμοταρουν μινοξιδίλη κι αλλες βλακειες.
Μην εμπιστεύεσαι κατι που δε βλεπεις καταματα... Ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται πισω απτις λεξεις
ΥΓ: Οντως οι επιστημονες εχουν μεινει αδιαβαστοι
AntreasSs Δημοσιεύθηκε: 3-8-2009, 19:18 , POSTS 1
Ρε παιδια ενας φαλακρας που να εβγαλε μαλλια μ αυτες τις ιδιοκατασκευες στο hairlossgr.com γιατι δεν εχει φανει τοσο καιρο? Δε βλεπω πουθενα χρησιμοτητα σε κατασκευασματα χωρις αποτελεσμα. ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ?
Για να απαντήσει ο trsouril
Τωρα τι να πω αν υπαρχει σκοπιμοτητα σχετικα με την υπαρξη του συγκεκριμενου forum ωστε να κερδοσκοπουν καποιοι τοτε......ο €πουλος εχει ισοπεδωσει καθε ανθρωπινη αξια .
Φίλε trsouril , μην σε ανησυχεί καθόλου. Σε αντίθεση με άλλα sites και περιοδικά, το συγκεκριμένο δεν τα παίρνει και δεν πρόκειται να αλλαξοπιστήσει για μερικά €