Mexis - μακριά!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Χαχα!ωραίος!Μια φορά παλιότερα που είχα διαβάσει μια συνέντευξη του, είχε πει πως το ανακάλυψε κατά τύχη το φάρμακο για την φαλάκρα.Δεν κάνω πλάκα το θυμάμαι πολύ καλά.Μπορεί να υπάρχει ακόμα αυτή η συνέντευξη στο site του.

Jerry_Lee

Member

Μπραβο παιδια τους την φερατε για τα καλα!Κ οχι τιποτα αλλο,αλλα φανταστειτε οτι ακομα ειμαστε στην αρχη,μολις μαθευτει η κοινοτητα περισσοτερο κ αποκτησει χιλιαδες μελη κ φιλους ολοι αυτοι οι τσαρ****νοι δεν θα εχουν που να κρυφτουν!Χτυπανε την κοινοτητα γιατι ξερουν οτι βγαινουν αληθειες απο εδω μεσα κ δεν τους συμφερει!Οσο θα μας πολεμανε τοσο θα σιγουρευομαστε οτι οδευουμε προς την σωστη κατευθυνση!Keep on walking!!!

Άκης

Administrator

Jerry_Lee είπε:
Μπραβο παιδια τους την φερατε για τα καλα!Κ οχι τιποτα αλλο,αλλα φανταστειτε οτι ακομα ειμαστε στην αρχη,μολις μαθευτει η κοινοτητα περισσοτερο κ αποκτησει χιλιαδες μελη κ φιλους ολοι αυτοι οι τσαρ****νοι δεν θα εχουν που να κρυφτουν!Χτυπανε την κοινοτητα γιατι ξερουν οτι βγαινουν αληθειες απο εδω μεσα κ δεν τους συμφερει!Οσο θα μας πολεμανε τοσο θα σιγουρευομαστε οτι οδευουμε προς την σωστη κατευθυνση!Keep on walking!!!

:)
Ευτυχώς τελευταία σταματήσαν οι φαν του μεξή και των άλλων ελληνικών προϊόντων που "κάνουν δουλειά". Αν και μου έλειψαν λίγο οι διαμάχες μας αυτές (είμαι μαζόχα, τι να κάνουμε;). :D

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μπα-καλομελέτα και έρχονται αρχηγόπουλο
σαν τα μανιτάρια και τα σαλιγκάρια μετά την βροχή... ::)

Άκης

Administrator

Τότε να "φτύσω" τα χέρια μου, να έχω έτοιμα pdf με έρευνες, να βάλω σε βολική θέση το keyboard (ακούγομαι GEEK? ) και να αρχίσει η μάχη...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

θα μένουμε online 24 ώρες το 24ωρο και θα'μαστε με ορό,ουροκαθετήρα και πάπια...
το φόρουμ έχει αποκλειστικές νοσηλεύτριες;!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8)

Άκης

Administrator

Sorry που ανακατεύω ένα παλιό θέμα, αλλά μου ήρθε ένα email χτες λέγοντας μου να σβήσω το θέμα αυτό γιατί κατηγορώ τον κ. ερευνητή (ή την λοσιόν του) σαν , άκουσον άκουσον, απάτη...

Το λέμε, λέει, φιδέλαιο κλπ... Φιδέλαιο. Πως τους ήρθε αυτό πάλι;
Είπε κανείς σας την λοσιόν αυτήν έτσι;

Επίσης, από το forum τους:
exbaldy (User)
Και μπαινοντας στο forum hairlossgr.com βλέπω ήδη κατηγορία mexis μακρυα!!!
Τι πράγματα είναι αυτά? Ουγκαντα είμαστε ρε παιδιά? Εγω παντως που χρησιμοποιώ τη λοσιον του κ. mexi βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα.Αυτοί που τον κατηγορούν γιατί δεν το δοκιμάζουν τώρα που έχει βγάλει και δοκιμαστικές συσκευασίες φθηνές? Τί περιμένουν? Και επίσης σε τελευταία post τους λένε ότι ποτέ δεν βρίσανε κάποιον περισσότερες πληροφορίε ζητάνε, τότε όταν λένε το προιον του κ. mexi snakeoil δεν το κατηγορούν ως φιδέλαιο δηλαδή απάτη? Πολλές χοντράδες παιδιά και δεν το παραδέχεστε κιόλας? Παντως σ εμένα στα λεγόμενα του βγήκε αληθινός.

ROBOdude (User)
Αυτοί φίλε μου, έχουν ανεβάσει σε επισκεψιμότητα πολύ το forum τους με το mexis μακρυα θέμα τους. Το συγκεκριμενο θέμα τους έχει τις πιο πολλές επισκέψεις. Ο mexis και το site του τους έχει δώσει δύναμη. Μπράβο εκμετάλευση!!

Ευχαριστώ για την δύναμη και προώθηση κ.mexi. Και για να μην είμαι αχάριστος, ορίστε μια διαφήμιση. Ο κ.mexis , έριξε την λοσιόν του στα €299,88 (including 19 % tax) ...

lalakos

Member

χαχαχαχα... αχχχ καιρό είχα να γελάσω έτσι... άκη μαζί με σένα είμαι και εγώ λίγο μαζόχα....

Γούστο θα έιχε να είχαμε κανα επεισόδιο και πάλι με τον κ. Mexi...

Πάντως αν θέλετε ανοίγω καινούργιο account στο forum και το παίζω mexis fan... χαχααχα

εγω παντος επιμένω μακρια απο τον κ. μ''ι μακρια που ηθελαν να μου πωλησουν και τα 2 μπουκαλακια μαζι 600€ μα εγω ηθελα το 1 να δοκιμασω κι αν τελειωνε να επερνα και το αλλο αλλα σου λενε ας δωσουμε στο κοροιδο και τα 2 μαζι μπουκαλακια γιατι δεν θα ξαναρθει οταν διαπιστωσει οτι δεν κανει δουλεια.. καλα εδω στην ελλαδα ειμαστε σαν φτερο στον ανεμο ,ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει γιαυτους τους τσαρλατανους;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member

Καλά από αυτό που έγραψες φίλε φαίνεται ότι είναι μεγάλοι απατεώνες.ακου εκεί και τα 2 μαζί με το ζόρι.Αν είναι καλή η losion όντως γιατί θέλουν σόνι και καλά να πουλήσουν 2 μαζί;Και μέχρι προ internet εποχή άντε να έβρισκες κάποιον που το δοκίμασε για να καταλάβεις αν είναι μούφα η όχι.Αλλά τώρα την πατήσανε.Τουλάχιστον από αυτούς που την ψάχνουν...

Άκης

Administrator

lalakos είπε:
Πάντως αν θέλετε ανοίγω καινούργιο account στο forum και το παίζω mexis fan... χαχααχα
Δεν παίζω... Εσύ έχεις πραγματικές πριν και μετά εικόνες και θα την πατήσουμε ;)

lalakos είπε:
Γούστο θα έιχε να είχαμε κανα επεισόδιο και πάλι με τον κ. Mexi...
Δεν μπαίνει...
Τι να μπει να κάνει ρε παιδιά, άμα τον αρχίζετε τι είναι η DHT, τι είναι η τεστο, τι μας ρίχνει τα μαλλιά κλπ.. Με το μαλακό, μην τον βάζετε δύσκολα.
Ερευνητής είναι ο άνθρωπος, όχι επιστήμονας να τα γνωρίζει όλα.
Πάντως αν ξαναμπεί, θα τον αρχίσουμε από τα βασικά, να μην φοβηθεί, όπως πχ τι είναι η τριχόπτωση, πόσα μαλλιά χάνουμε κανονικά κλπ ;D

lalakos είπε:
χαχαχαχα... αχχχ καιρό είχα να γελάσω έτσι...
Το καλύτερο σου το έχω τώρα:
markos (User)
Επίσης μία απορία να μου λύσετε, αφου η λοσιον του Μεξη ειναι τόσο αποτελεσματική γιατί ο Γεωργατος ειναι ακομη γουλί?
Για να λάβει απάντηση:
telis (User)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διάσημοι δεν πάνε στο Μέξη. Βεβαια είναι ψιλοαβανταδόροι και ποιον να πρωτο-ταισει ο άνθρωπος! Με τόσες φαλάκρες γύρω του.

Υπάρχουν διάσημοι πάντως, μπορούν να πάνε... Ο Βέγγος να μην πάει μόνο, γιατί τον μάθαμε καραφλό...

triantafilos είπε:
εγω παντος επιμένω μακρια απο τον κ. μ''ι μακρια που ηθελαν να μου πωλησουν και τα 2 μπουκαλακια μαζι 600€ μα εγω ηθελα το 1 να δοκιμασω κι αν τελειωνε να επερνα και το αλλο αλλα σου λενε ας δωσουμε στο κοροιδο και τα 2 μαζι μπουκαλακια γιατι δεν θα ξαναρθει οταν διαπιστωσει οτι δεν κανει δουλεια.. καλα εδω στην ελλαδα ειμαστε σαν φτερο στον ανεμο ,ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει γιαυτους τους τσαρλατανους;
Εγώ επιμένω καιρό τώρα. Δεν θα ξαναπώ για την λοσιόν του, αλλά σκεφτείτε το εξής απλό ερώτημα (μου):
Πως είναι δυνατόν να έβαλε κάποιος τα γυαλιά σε επιστήμονες μορφωμένους, όταν δεν μπορεί και δεν ξέρει να χρησιμοποιεί την γλώσσα του;
Διαβάστε πως έγραψε το post αυτό:
TO FORUM hairlossgr.com ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΧΙS
Είναι ποτέ δυνατόν; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Και σχολείο να μην πας, έτσι δεν συντάσεις.
Και υπάρχουν άτομα που τους "έπεισε" αυτός ο άνθρωπος να αγοράσουν την λοσιόν του...

Panos1982

Well-Known Member

Γιατι δε την κλειδωνετε αυτη τη συζητηση αφου ξερετε οτι ο μεξης ειναι ενας απατεωνας???ποιος ο λογος υπαρξης???

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

panos1982 είπε:
Γιατι δε την κλειδωνετε αυτη τη συζητηση αφου ξερετε οτι ο Μ**** ειναι ενας απ@τεών@ς???ποιος ο λογος υπαρξης???

ο λογος υπαρξης αυτην της κουβεντας ειναι για να διαβαζει ο κοσμος τεκμηριομενα
οτι ενα προιον δεν δουλευει και να ξερει τι γινετε

στο παρελθον ολοι μας την εχουμε πατησει και εχουμε ξοδευσει ενα καρο λεφτα σε διαφορα προιοντα τα οποια
αντι να μας κανουν καλο μας καναν ζημια στην τσεπη μας και αποτελεσμα 0

tsouxtras

New Member

Εισαστε πολυ ανθελληνες παιδια! Ο ανθρωπος δινει τη λυση με μελετες και ντοκουμεντα που εσεις μαλλον εχετε στραβομαρα και δεν τα βλεπετε! Ο Μεξης δινει τη λυση και εσεις καθιστε με την καραφλα σας να μεγαλωνει και να γελατε.

Άκης

Administrator

panos1982 είπε:
Γιατι δε την κλειδωνετε αυτη τη συζητηση αφου ξερετε οτι ο Μ**** ειναι ενας απ@τεών@ς???ποιος ο λογος υπαρξης???

tsouxtras είπε:
Εισαστε πολυ ανθελληνες παιδια! Ο ανθρωπος δινει τη λυση με μελετες και ντοκουμεντα που εσεις μαλλον εχετε στραβομαρα και δεν τα βλεπετε! Ο Μ**** δινει τη λυση και εσεις καθιστε με την καραφλα σας να μεγαλωνει και να γελατε.

Άκης είπε:
Κάτι για να ξεχνιόμαστε και να γελάμε που και που...

:p

Μπλουζα