Mic6, fue, 5036 grafts, 4-5/7/2018

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Κάτι που να χοντραίνει ή να σκληραίνει τη μαμά τρίχα; Έχω θεόλεπτο μαλλί. Είδα και αυτό ..
33421ca62a31e120404066a21a749273.jpg
το revita ειναι τελειο, δινει οσα ζητας, αλλα εντελως πανακριβο για την ποσοτητα του, νομιζω γυρω στο 30αρι,,,,δοκιμασε το revivogen ειναι πιο φθηνο απο το revita με περισο τερη ποσοτητα αλλα παραμενει πολυ ακριβο, πιστευω ικανοποιει και τους πιο απαιτητικους, το χρησιμοποιω εδω κ τεσσερα χρονια, με εναλλακτικο ενα propoline

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Veron

Well-Known Member
το revita ειναι τελειο, δινει οσα ζητας, αλλα εντελως πανακριβο για την ποσοτητα του, νομιζω γυρω στο 30αρι,,,,δοκιμασε το revivogen ειναι πιο φθηνο απο το revita με περισο τερη ποσοτητα αλλα παραμενει πολυ ακριβο, πιστευω ικανοποιει και τους πιο απαιτητικους, το χρησιμοποιω εδω κ τεσσερα χρονια, με εναλλακτικο ενα propoline

conditioner δεν ειναι αυτο που εχετε ποσταρει?

dimitris50423

Well-Known Member
mic6 μια χαρα ειναι το σαμπουαν που βαζεις και ειναι συμβατο και με τη μινοξιδιλη οπως γραφει πανω στο μπουκαλι.
εισαι στους 3 μηνες μην ασχολεισαι με παχος τριχας προς το παρον. το θεμα ειναι να συνεχισει η φυτρωση 4ο 5ο 60 μηνα αυτο παιζει μονο ρολο τωρα

Καλυτερα να πειρματιστεις με 2-3 σαμπουαν και να κανεις μονος σου την αξιολογηση.Το καθε κεφαλι αντιδρα διαφορετικα στα σαμπουαν.Εμενα και πριν και μετα την μ.μ λαδωνουν αρκετα και γρηγορα και εχω κατι σαν ξηροδερμια/πιτυριδας, πραγμα π με κανει να θελω να λουστω.Αρα θελω ενα ήπιο σαμπουαν για καθημερινη χρηση.Ακομα δεν το χω βρει να σου πω την αληθεια.Οταν μου τελειωσε το σαμπουαν της κλινικης ξεκινησα fungoral και ενα της apivita αλλα θα το αλλαξω.

veron βαζεις λοσιον μινοξιδιλης? αν βαζεις την πιτυριδα σου την προκαλει η λοσιον. αλλαξε σε αφρο μινοξιδιλης και δεν θα εχεις θεμα. προσοχη μην αυξηθει πολυ η πιτυριδα γιατι μπορει να πιασει πλακες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Για 3μηνο πας εξαιρετικα.. υπαρχει φυτρωση παντου και ηδη φαινεται που ειναι η hairline σου.
Νομιζω οτι πας για εντυπωσιακο αποτελεσμα.
περιμενουμε να δουμε τη συνεχεια. να ανανεωνεις καθε μηνα ωστε να βλεπουμε την εξελιξη.

Adriano

Well-Known Member
Κι εμένα μου αρέσει το μεχρι στιγμής αποτέλεσμα. Σε έχει ενημερώσει η κλινική πόσα grafts έχεις απόθεμα περίπου για το μέλλον;

mic6

Well-Known Member
Επίσημα όχι. Ανεπίσημα η νοσοκόμα μου είπε ότι έχω τόσο καλή δοτρια που και άλλα τόσα θα μπορούσε να βγάλει. Πιστεύω ήταν υπερβολική αλλά θεωρώ ότι όντως έχω πολλά.

Είμαι μείον 5000 grafts και η δοτρια μου δεν έχει ίχνος αραίωσης ούτε με κοντό ούτε με μακρύ μαλλί...

Adriano

Well-Known Member
Επίσημα όχι. Ανεπίσημα η νοσοκόμα μου είπε ότι έχω τόσο καλή δοτρια που και άλλα τόσα θα μπορούσε να βγάλει. Πιστεύω ήταν υπερβολική αλλά θεωρώ ότι όντως έχω πολλά.

Είμαι μείον 5000 grafts και η δοτρια μου δεν έχει ίχνος αραίωσης ούτε με κοντό ούτε με μακρύ μαλλί...

Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο. Παραθυράκι στη δότρια φαίνεται;

Veron

Well-Known Member
θα περασει λιγο ο καιρος και θα αναρωτιεσαι.Τι μ....ς ημουν που δεν το χα κανει νωριτερα!Ολα καλα θα πανε!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα