Mic6, fue, 5036 grafts, 4-5/7/2018

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tasos33

Well-Known Member
Αν βελτιωθεί πιστεύω ότι θα είναι η καλυτερη δοτρια που έχει βγει ποτέ απο την AHC, σε συνάρτηση βέβαια με τα 5000graft που αφαιρεθηκαν.

Επισης πιστεύω ότι μετά από 6μηνες θα εχουμε ένα εντυπωσιακο αποτέλεσμα.

Τώρα για τα υπολοιπα 5000 που είδαν τα μάτια της κοπέλας- μοντέλας γελάνε ακομα και τα Πλακάκια στα wc της κλινικης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mic6

Well-Known Member
Αν βελτιωθεί πιστεύω ότι θα είναι η καλυτερη δοτρια που έχει βγει ποτέ απο την AHC, σε συνάρτηση βέβαια με τα 5000graft που αφαιρεθηκαν.

Τώρα για τα υπολοιπα 5000 που είδαν τα μάτια της κοπέλας- μοντέλας γελάνε ακομα και τα Πλακάκια στα wc της κλινικης.
Βεβαίως η ίδια κοπέλα-μοντέλα που ειρωνεύεσαι θα είναι η αποκλειστική αιτία που τα δύο πρώτα πιστεύω σου θα βγουν αληθινά [emoji5]

tasos33

Well-Known Member
Βεβαίως η ίδια κοπέλα-μοντέλα που ειρωνεύεσαι θα είναι η αποκλειστική αιτία που τα δύο πρώτα πιστεύω σου θα βγουν αληθινά [emoji5]
Αν η κοπελα μοντελα είναι η αιτία, τότε η θέα τύχη είναι μαζί σου κ τα πιστεύω μου σίγουρα θα βγουν αληθινά. :D:D:D

mic6

Well-Known Member
Κι όμως Τάσο, το πιο πιθανό είναι να μην φταίει η Θεά τύχη αλλά το ταλέντο της μοντέλας αφού ατο φόρουμ έχει ήδη τρία καταπληκτικά περιστατικά και κανένα αρνητικό ☺

felaini

Active Member
Να ρωτησω κατι ποιος πιστοποιει ποσα μοσχευματα τοποθετηθηκαν; Θελω να πω με ποιο τροπο ξερουμε ποσα μοσχευματα βγαλανε απ την δοτρια κ τοποθετηθηκαν; Μ ενα χαρτι που το γραφει απλως ξερω γω κ το υπογραφει ο γιατρος; Κ που ξερω γω πως δεν βγηκανε λιγοτερα; Παντα ειχα αυτην την απορια! Εδω εχω την εντυπωση πως δε φενεται για εξαγωγη 5000τριχοθ..

Tsek

Well-Known Member

Τάσο έλα λίγο στην θέση και των 2. Μόλις εχει τελειώσει ο Μισκ την επέμβαση και ρωτάει την κοπέλα που τον τρυπούσε απ το πρωί ως το βράδυ τι απόθεμα έχει αν δεν του πάει καλά.
Τι θες να του πει εκείνη την ώρα?
Σοβαρά τώρα. Έλα στην θέση και των 2. Και η κοπέλα οφείλει να του τονώσει το ηθικό και ο ίδιος χρειάζεται να το ακούσει.
Μην κάνετε την τρίχα τριχιά σε κάτι τέτοια, ήμαρτον.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

mic6

Well-Known Member
Να ρωτησω κατι ποιος πιστοποιει ποσα μοσχευματα τοποθετηθηκαν; Θελω να πω με ποιο τροπο ξερουμε ποσα μοσχευματα βγαλανε απ την δοτρια κ τοποθετηθηκαν; Μ ενα χαρτι που το γραφει απλως ξερω γω κ το υπογραφει ο γιατρος; Κ που ξερω γω πως δεν βγηκανε λιγοτερα; Παντα ειχα αυτην την απορια! Εδω εχω την εντυπωση πως δε φενεται για εξαγωγη 5000τριχοθ..

Λοιπόν αν πας πίσω στο πρώτο ποστ αυτού του νήματος θα δεις ότι αυτή ήταν η απορία μου εξαρχής. Επίσης εκεί θα δεις και τη φωτό αμέσως μετά τη μεταμόσχευση και επειδή είσαι παλιός ίσως καταλάβεις αν όντως τα μπιμπικακια μοιάζουν για τόσα. Εγώ δεν έχω ιδέα... Οι μόνες δύο αποδείξεις για μένα θα ήταν οι εξής :
1. Διπλή συνέδρια με συνολικό χρόνο εξαγωγής καθαρές 3 ώρες τη φορά.
2. Δεν συμφέρει την κλινική να πει 5000 ψέματα και μετά να βαλει λιγότερα και να φαίνεσαι αραιός γιατί έτσι θα φταίει η κακή φύτρωση άρα αυτοί!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τάσο έλα λίγο στην θέση και των 2. Μόλις εχει τελειώσει ο Μισκ την επέμβαση και ρωτάει την κοπέλα που τον τρύπησε απ το πρωί ως το βράδυ τι απόθεμα έχει αν δεν του πάει καλά.
Σοβαρά τώρα. Έλα στην θέση και των 2. Και η κοπέλα οφείλει να του τονώσει το ηθικό και ο ίδιος χρειάζεται να το ακούσει.

Καλά θες και τα λες; Δηλαδή δεν μπορούσε να του πει «έχει ακόμα η δοτρια σου μην άνησυχεις» και όλοι να είναι ικανοποιημένοι; Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου να δικαιολογείς την ανευθυνότητα του Β.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν συμφέρει την κλινική να πει 5000 ψέματα και μετά να βαλει λιγότερα και να φαίνεσαι αραιός γιατί έτσι θα φταίει η κακή φύτρωση άρα αυτοί!

Αυτό είναι σωστό, συνήθως το αντίθετο γίνεται.

mic6

Well-Known Member
Καλά θες και τα λες; Δηλαδή δεν μπορούσε να του πει «έχει ακόμα η δοτρια σου μην άνησυχεις» και όλοι να είναι ικανοποιημένοι; Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου να δικαιολογείς την ανευθυνότητα του Β.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Παιδιά για να μην τσακώνεστε άδικα.. προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τη στιγμή εκείνη. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μου είπε υπάρχει απόθεμα για μια ακόμα, εννοώντας μια συνεδρία των 2-2.5 grafts και εγώ να κατάλαβα μια ολόκληρη δηλαδή ότι κάναμε τις δύο μέρες. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ και δεν το λέω για να τους καλύψω, απλά είναι ανούσιο να τσακωθείτε για κάτι που θυμάμαι στο περίπου. Επίσης σε μια άλλη φάση για να μου δείξει πόσο αραιός ήμουν πέταξε την ατάκα και άλλες 10.000 μοσχεύματα να είχαμε θα έβρισκα χώρο να τα βάλω. Οπότε ίσως κάπως έχω μπερδέψει τα δύο γεγονότα.

Ας μην το συνεχίσουμε αυτό, προχωράμε μπροστά [emoji5]

Adriano

Well-Known Member
Τάσο έλα λίγο στην θέση και των 2. Μόλις εχει τελειώσει ο Μισκ την επέμβαση και ρωτάει την κοπέλα που τον τρύπησε απ το πρωί ως το βράδυ τι απόθεμα έχει αν δεν του πάει καλά.

Η επιχειρηματολογία σου είναι νηπιακή. Να του απαντήσει επιστημονικά και όχι έτσι. Ξαναλέω για να μην έχουμε πάλι τα ίδια ο φίλος είναι σε καλό στάδιο μέχρι στιγμής.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Πάντως δύο τρία πραγματάκια να διορθώσουν και θα γίνουν πολύ καλοί. Διαχείριση δότριας και πολύτριχα στη hairline και θα ανέβουν επίπεδο. Προσωπικά το εύχομαι.

mic6

Well-Known Member
Πάντως δύο τρία πραγματάκια να διορθώσουν και θα γίνουν πολύ καλοί. Διαχείριση δότριας και πολύτριχα στη hairline και θα ανέβουν επίπεδο. Προσωπικά το εύχομαι.
Για το δεύτερο πρέπει να έχει πέσει σήμα. Θυμάμαι πάλι την κοπέλα να λέει στη βοηθό της κράτα μου τα πολυτριχα για πίσω ή κάτι τέτοιο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Για μένα δεν φθάνει μόνο αυτό. Το μεγαλύτερο θέμα μου είναι η ταυτοποίηση του καλού αποτελέσματος (ων) με συγκεκριμένη (ες) ομάδα/ανθρώπων που το παράγουν. Ειδικά όταν υπάρχουν ενδείξεις "χύμα" καταστάσεων και μη τήρησης αυστηρών πρωτοκόλλων.

Adriano

Well-Known Member
Σωστός. Δεν διαφωνώ σε τίποτα. Τουλάχιστον ας ξεκινήσουν τα παραπάνω και βλέπουμε.

dimitris50423

Well-Known Member
Με το να βαλει μια κλινικη λιγοτερα και να πει περισσοτερα σαμποταρει τον εαυτο της γιατι δεν θα εχει την αναμενομενη φυτρωση.
Εδω μετεφεραν στον mic6 5000 μοσχευματα και η δοτρια του ειναι οντως σε πολυ καλη κατασταση.
Το πολυ σημαντικο για εμενα ειναι οτι υπαρχει φυτρωση σε ολη τη ληπτρια ακομη και στη hairline στην οποια καταλαβαινεις ηδη που εχει οριοθετηθει. Τα καλα αποτελεσματα απο οτι εχω δει εως τωρα δειχνουν παντα απο νωρις.
Αν στον 5ο μηνα η φυτρωση ειναι χαμηλη δεν εχω δει να γινονται θαυματα πιο μετα.
Ας περιμενουμε τη συνεχεια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εδω μετεφεραν στον mic6 5000 μοσχευματα και η δοτρια του ειναι οντως σε πολυ καλη κατασταση.

Για τη λήπτρια να συμφωνήσω αλλά για τη δότρια πλάκα κάνεις ? Ποιά καλή κατάσταση? Δεν διαβάζεις τα προηγούμενα ποστ?

Adriano

Well-Known Member
Με το να βαλει μια κλινικη λιγοτερα και να πει περισσοτερα σαμποταρει τον εαυτο της γιατι δεν θα εχει την αναμενομενη φυτρωση.
Το πολυ σημαντικο για εμενα ειναι οτι υπαρχει φυτρωση σε ολη τη ληπτρια ακομη και στη hairline στην οποια καταλαβαινεις ηδη που εχει οριοθετηθει. Τα καλα αποτελεσματα απο οτι εχω δει εως τωρα δειχνουν παντα απο νωρις.
Αν στον 5ο μηνα η φυτρωση ειναι χαμηλη δεν εχω δει να γινονται θαυματα πιο μετα.
Ας περιμενουμε τη συνεχεια.

Δημήτρη. Η μεροληψία σου πρέπει να έχει και κάποια όρια. Σου λένε άτομα επιστημονικότερα εμού ότι υπάρχει θέμα και κάνεις τα στραβά μάτια.

Adriano

Well-Known Member
Κι όμως Τάσο, το πιο πιθανό είναι να μην φταίει η Θεά τύχη αλλά το ταλέντο της μοντέλας αφού ατο φόρουμ έχει ήδη τρία καταπληκτικά περιστατικά και κανένα αρνητικό ☺

Θεωρώ ότι πρέπει να μπουν κάποια επιστημονικά standards στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων στο forum.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα