Mic6, fue, 5036 grafts, 4-5/7/2018

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mic6

Well-Known Member
Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο. Παραθυράκι στη δότρια φαίνεται;
Όχι τίποτα με όσο φως και να βγάλω φωτό. Είμαι τυχερός. Αν και πιστεύω παίζει ρόλο ο αριθμός των grafts και το ότι επεκτάθηκαν μέχρι τα άκρα φαβοριτες αυτιά κλπ οπότε έγινε ομοιόμορφη εξαγωγή

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Όχι τίποτα με όσο φως και να βγάλω φωτό. Είμαι τυχερός. Αν και πιστεύω παίζει ρόλο ο αριθμός των grafts και το ότι επεκτάθηκαν μέχρι τα άκρα φαβοριτες αυτιά κλπ οπότε έγινε ομοιόμορφη εξαγωγή

Τέλεια. Μπράβο σου. Πήγαινε και για ένα ωραίο κουρεματάκι για να δέσουν λίγο καλύτερα και θα είσαι οκ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ακριβώς ,αυτό παίζει ρόλο σε συνδυασμό με άλλα χαρακτηριστικά που το κυριότερο είνα και η αντίθεση δέρματος/τρίχας που στην περιπτωσή σου είναι ευνοική.

mic6

Well-Known Member
Πρώτο κούρεμα ακριβώς στο τρίμηνο
Και μια δοτρια ξυρισμένο, νομίζω μια χαρά φαίνεται..
b956f22b2f0711351649f585edd3dccf.jpg
fc1cbd74809e2c0df70eef1ce27e224b.jpg
9ada56f409becdcb93eb2771ff1d4b50.jpg
615201e0cb216e8157d68e413535abbc.jpg

Akis-multi

Well-Known Member
Φίλε mic6 φαίνεται να φουντώνει από νωρίς...μπράβο φίλε άντε με το καλό τον έφαγες το γάιδαρο πέρασε το τρίμηνο... Φτιάξε διάθεση..

koumparos

Well-Known Member
Πόσο δύσκολο είναι να κάνουν εξαγωγή σε ολα τα περιστατικά από όλο το εύρος της δοτριας δεν μπορώ να καταλάβω.Θα ανέβαιναν σίγουρα μια κλίμακα σαν κλινική εάν πρόσεχαν όλες τις δοτριες.Επισης λίγο επαγγελματισμός στα consultations με σοβαρή μέτρηση δοτριας αλλά dhi και δεν θα υπήρχε λόγος να πάει κάποιος στις φθηνές κλινικές της Τουρκίας.Θα αποτελούσαν συνολικά μια πολύ καλή επιλογή low budget.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Mic νόμιζω ότι θα την έχεις την καλή φύτρωση από τις φώτο που βλέπουμε! Για τη δότρια θα παρατηρήσω τα εξής, πάντα φυσικά με τις τωρινές φώτο γιατί πλαινές φώτο από την προηγούμενη κατάσταση προ μμ, δεν έχουμε. Είναι λοιπόν προφανές ότι η δότρια δεν έχει συνέλθει στα πλάγια (parietal/temporal) κυρίως αλλά και στην occipital ψηλά. Βέβαια είσαι στον 3 μήνα, στον 6ο συνήθως φτιάχνει όταν υπάρχει θέμα λόγω overharvesting, πάντως δεν είναι καλή εικόνα. Μπορεί να μην υπάρχει το γνωστό παράθυρο αλλά είναι ταλαιπωρημένη. Όπως όμως είπα θέλει 3 μήνες ακόμα για να βγουν τα τελικά συμπεράσματα.

mic1.jpg

mic2.jpg

mic6

Well-Known Member
Τα βλέπω αυτά που λες admin, η αλήθεια είναι ότι στη φωτό φαίνεται πιο φωτεινό απ' ότι είναι και δεν ξέρω αν είναι και το πρόσφατο πέρασμα της κουρευτικής μηχανής σε πολύ μικρή κλίμακα που βοηθάει.

Πάντως βλέπω τι εννοείς αλλά ας περιμένουμε 6 μήνες όπως είπες.

Πάντως και έτσι να μείνει προτιμώ χίλιες φορές μια καλή φύτρωση και θα το ξεχάσω αυτό ειδικά για τα 4500 που πλήρωσα και έβαλα 5036 μοσχεύματα.

mic6

Well-Known Member
Εξάλλου ποτέ δεν ξυριζω τα μαλλιά μου πίσω και στα πλάγια, τώρα το έκανα για λόγους ομοιομορφίας. Οπότε δεν νομίζω να φαίνεται κάτι μετά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστό αλλά ο Πάνος είχε φτίαξει στο δίμηνο, εδώ όχι. Επαναλαμβάνω πάντως για να μην ανησυχεί ο mic ότι συνήθως φτιάχνει. Βέβαια θα ήθελα να έβλεπα και το πριν την μμ

Sent from my iPhone using Tapatalk

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
5000g είναι πολλά για 1μμ. Και ο Erdo βάζει αλλά λόγω splitting χρησιμοποιεί μικρότερα punch οπότε η επιβάρυνση είναι μικρότερη και πάρ’ όλα αυτά έχουμε δει και εκεί θέματα (δεν εννοώ τον Pano). Στον Β. με motorized FUE και punch 0.9 η επιβάρυνση είναι αρκετά μεγαλύτερη, είναι λογικό να φαίνεται έτσι.

Tsek

Well-Known Member
Σωστό αλλά ο Πάνος είχε φτίαξει στο δίμηνο, εδώ όχι. Επαναλαμβάνω πάντως για να μην ανησυχεί ο mic ότι συνήθως φτιάχνει. Βέβαια θα ήθελα να έβλεπα και το πριν την μμ

Ο Πάνος εβαφε το μαλλί του και ομαλοποιούνται οι ατέλειες να ξαναλέμε πάλι τα ίδια?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οκ βάλε και τον Πάνο μέσα αν σε ικανοποιεί. Οι γενικές παρατηρησεις όμως δεν αλλάζουν. Εξαλλου το πρόβλημα μου δεν είναι ούτε ο Erdo ούτε ο Β. αλλά οι επιπτώσεις στη δότρια από τέτοιες συνεδρίες.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Mic θα την δούμε και στο εξάμηνο ποσό θα βελτιωθεί. Πάντως καταλαβαίνεις και εσυ ότι αυτό που σου είπε (τουλάχιστον βλέποντας την δότρια έτσι όπως είναι μέχρι σημέρα) ότι έχεις άλλα τόσα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα