Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μαλλον θα παρουν 5κ απο δοτρια κεφαλι τισ 2 πρωτες μερες, και τριτη μερα τοπικη αναισθησια σε σαγονι μαγουλα κτλ για να παρουν μονο γενια . Οποτε το κεφαλι πισω θα το επιβαρυνουν οσο επιβαρυνουν συνηθως με τη 2ημερη
Συγχαρητήρια καταρχην για το αποτέλεσμα.Παίδες ειρήνη!
Χαρείτε μαζί μου την μέχρι τώρα εξέλιξη και αφήστε τους τσακωμούς, δεν χρειάζονται [emoji846]
Φώναξε μου στο δρόμο να με χαιρετήσεις.Εγώ αν δω πχ τύπο με το παράθυρο του Άκη στο δρόμο θα τον καταλάβω ότι είναι ο Άκης.
Εννοείται θα σε χαιρετήσω. Θα σε ρωτήσω και πάρα πολλά πράγματα για την κλινική και για το αποτέλεσμά σου.Φώναξε μου στο δρόμο να με χαιρετήσεις.
Χαχαχαχαχαχα. Ωραίος.Φώναξε μου στο δρόμο να με χαιρετήσεις.
Τα εχω τα λεφτα και ειμαι ετοιμος,απλα περιμενω να παρω αδεια απο την δουλεια για να μπω χειρουργειο.και εγω ετσι το βλεπω.Με 3 συνεδριες παει για 5500-6000 μοσχευματα αφου θα υπαρχουν και απο γενια. Με φυτρωση αναλογη του mic6 ξεμπερδεψε μια και καλη.
Φανταζομαι οτι θα παιξει και τιμη σαν πακετο οπως ειδαμε και σε αλλους.
Για μπαζωμα με πολλα μοσχευματα αυτη τη στιγμη ειναι value for money η ahc για τις τιμες που δινει και τη φυτρωση που πετυχαινει.
Γιαυτο ζητησα αλλο ενα consultation για λεπτομερειεςΕμένα η κοπέλα που μου έκανε τη μμ τρεις μήνες πριν μου είπε ότι δεν κάνουν ποτέ τρεις συνεδρίες ούτε βγάζουν πάνω από 5000 μοσχεύματα με μια επέμβαση. Ο λόγος μεταξύ άλλων ότι δεν κάνει καλό τρεις μέρες αναισθησία. Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό που λέω. Τι να πω ..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα εχω τα λεφτα και ειμαι ετοιμος,απλα περιμενω να παρω αδεια απο την δουλεια για να μπω χειρουργειο.και εγω ετσι το βλεπω.