minoxidilis
Active Member
Οπως το ειπες.περιπου σαν τον mic6Εχεις ανοιξει νημα να δουμε πως εισαι; για να θες τοσα μοσχευματα θα εισαι σαν τον mic6 η και περισσότερο.
Mic6 καλη ιδεα με τις φωτο στο 12 μηνο θα εχεις την προοδο ανα μηνα.
Οπως το ειπες.περιπου σαν τον mic6Εχεις ανοιξει νημα να δουμε πως εισαι; για να θες τοσα μοσχευματα θα εισαι σαν τον mic6 η και περισσότερο.
Mic6 καλη ιδεα με τις φωτο στο 12 μηνο θα εχεις την προοδο ανα μηνα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος, ούτε στον ύπνο μου δεν με είχα δει έτσι ποτέΚαι πολυ ωραιο και νεανικο σχημα στη hairline mic6.. Ολικη επαναφορα εκανες.
Εννοείται θα βάλω αποκαλυπτικές στο 4μηνο όπως κάνω κάθε μήναMic πολυ καλος φιλε μου λογω του μεγαλου nw που ησουν .εχεις πιασει υψηλη φυτρωση..
βγαλε κ μια φωτο κοντινη την hairline σε εξωτερικο χωρο μη το φοβασαι να δουμε αν υπαρχει κ φυσικοτητα που ειναι πολυ σημαντικο φιλε μου. Καλη συνεχεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πέραν των λεπτομερειών που θα δουν οι πιο ειδικοί, η αλήθεια είναι πως πλέον οποίος γνωστός είχε να με δει από το καλοκαίρι παθαίνει σοκ. Νομίζω δεν συνάντησα κανέναν τις τελευταίες δυο βδομάδες και να μην σχολίασε ή κοίταξε επίμονα το κεφάλι μου.Άλλος άνθρωπος
Εσύ κάνε πως δεν καταλαβαίνεις γιατί σε κοιτάνε..... χαχαΠέραν των λεπτομερειών που θα δουν οι πιο ειδικοί, η αλήθεια είναι πως πλέον οποίος γνωστός είχε να με δει από το καλοκαίρι παθαίνει σοκ. Νομίζω δεν συνάντησα κανέναν τις τελευταίες δυο βδομάδες και να μην σχολίασε ή κοίταξε επίμονα το κεφάλι μου.
Καλά αυτό εννοείται. Αν μου έλεγαν ότι θα δώσω 4500 για να πεταχτώ δύο μέρες στα δέκα λεπτά από το σπίτι μου με τα πόδια και θα γίνω όπως είμαι σήμερα θα πέταγα τη σκούφια μου. Αν και νομίζω θα πυκνώσει κι άλλο, το βλέπω και το νιώθω κάθε μέρα.