Πάντως
@mic6 δεν υπάρχει κανείς σε αυτό το φόρουμ που να μην έχει παραδεχτεί στο θέμα σου ότι εδώ μιλάμε για μια πολύ καλή μμ και ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα του φόρουμ σε σχέση προσφοράς υπηρεσιών - τιμής .
Έχουμε την τύχη να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εδώ οι οποίοι με τις γνώσεις τους , με την τρέλα τους , με το πείσμα τους για το θέμα το ψάχνουν λίγο παραπάνω .
Πρόσφατα εγώ προσωπικά έχω διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια και για τον Erdogan , και για τον Lorenzo και για την HDC και για την DHI .
Ενώ φαίνεσαι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος απορώ για ποιο λόγο το τελευταίο διάστημα έχεις αυτό το ύφος .
Ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι μόνο να χειροκροτούμε . Ο σκοπός του φόρουμ είναι να γίνεται κουβέντα και έτσι και εμείς να διευρύνουμε τις γνώσεις μας αλλά και ο κόσμος να ενημερώνεται και να απαιτεί από τις κλινικές πιο προσεκτικές δουλειές .
Ποιος είναι αυτός που μίλησε πρώτος για το splitting του Erdogan όταν όλοι μας αγνοούσαμε καν το τι σημαίνει . Ποιος πρώτος μίλησε για τις εξωπραγματικές τιμές του Lorenzo και την αδυναμία του μέσου Έλληνα να ανταποκριθεί σε αυτές ;
Σε αυτόν τον άνθρωπο κάνεις επίθεση ο οποίος δεν είπε και τίποτα . Είπε ότι η δοτρια σου δεν έχει πολλά μοσχεύματα ακόμα να δώσει .
Δεν το γνωρίζεις αυτό ; Χρειαζόταν να σου πει ότι μετά από μια μμ τόσο πετυχημένη αλλά και τόσο μεγάλη δεν θα είχες μεγάλο απόθεμα ;
Είμαι 28 χρόνων και ξέρω ακριβώς σε πόσες μμ μπορώ να υποβληθω .
Εγώ προτείνω να ηρεμήσετε λίγο . Δεν έχει κανείς τίποτα με την κλινική σας . Μην σας φανατιζουν άνευ λόγου και αιτίας . Η κριτική γίνεται για όλους . Εσείς δεν έχετε να κερδίσετε κάτι αλλά με αυτό που κάνετε ούτε η κλινική κερδίζει καθώς και σε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα όπως το δικό σου επικρατεί αυτό το χάος .
Καλή συνέχεια και καλή χρονιά με πολύ μαλλί