Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ τελείωσα και με το ποστ και με το φόρουμ. Μπορείς να το κλειδώσεις αν θέλεις ή να το αφήσεις να βγάζεις τα απωθημένα σου. Καλή χρονιά σε όλους και χάρηκα που σας γνώρισα.
Πηγαινε εσύ να κανεις επέμβαση και ελα μετά να ανεβάζεις εδώ φωτογραφιες να σε κράζουν οτι πληρωνεσαι ,ενώ ολοι γύρω σου σου σε βλεπουν μιά χαρά.Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Πολύ καλά θα κάνεις , Είσαι πολύ ειρωνικός ! Δόση ειρωνείας Για την επίσκεψη του Λορέντζο Τις θέσεις του στο θέμα Πως Προσεγγίζει τις μεταμοσχεύσεις ! Δεν μπορεί να πει κανένας τη γνώμη του , Κατευθείαν Επίθεση με άσχημος χαρακτηρισμούς !! Όλα τα θέματα που έχεις ανοίξει Διαπληκτίζεσαι !! Έκανες μία μεταμόσχευση Πήγε κατά τη γνώμη σου καλά Νομίζεις ότι είσαι ο καλύτερος εδώ μέσα και τα ξέρει όλα !! Πριν λίγο καιρό ζητούσες βοήθεια από το Φόρουμ Τώρα είσαι ο καλύτερος !!Εγώ τελείωσα και με το ποστ και με το φόρουμ. Μπορείς να το κλειδώσεις αν θέλεις ή να το αφήσεις να βγάζεις τα απωθημένα σου. Καλή χρονιά σε όλους και χάρηκα που σας γνώρισα.
Αν σε βλέπουν όλοι γύρω σου μια χαρά, να κάνεις παρουσίαση της ΜΜ σου σε κανένα πάρκο ή σε κανένα καφενείο. Εδώ είναι εξειδικευμένο φορουμ με άτομα που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις. Και αν δεν θελεις τα κριτικά τους σχόλια μην κάνεις παρουσίαση. Τόσο απλά.Πηγαινε εσύ να κανεις επέμβαση και ελα μετά να ανεβάζεις εδώ φωτογραφιες να σε κράζουν οτι πληρωνεσαι ,ενώ ολοι γύρω σου σου σε βλεπουν μιά χαρά.
Αυτά πρέπει να τα έχουν όλες οι κλινικές ανεξαρτήτως αν χρεώνουν 1€ ή 5€ το graft. Αυτά είναι η βάση. Σαφώς θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις απο κλινική σε κλινική αλλά δεν γίνεται να μπαίνεις σε μμ και να μην σου έχουν εξετάσει την δότρια ή να μην υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο (αυτά ισχύουν για όλες τις κλινικές μμ εγχώριες και μη).Απο Εκεί και μετά οι κλινικές που ζητούν 2,5 και 3 ευρώ το γκραφ δηλαδή 12.500 και 15.000 ευρώ για τα ίδια μοσχεύματα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ έχουν συνολικά καλύτερη μελέτη-διαχείριση της επέμβασης (Καλύτερα εργαλεία, στοχευμένο πλάνο κλπ)
Νιώθω μεγάλη τιμή που κάνατε Πρωτοχρονιά πάνω από την άσχημα depleted δότρια μου! Άντε καλή χρονιά με υγεία
Εγώ τελείωσα και με το ποστ και με το φόρουμ. Μπορείς να το κλειδώσεις αν θέλεις ή να το αφήσεις να βγάζεις τα απωθημένα σου. Καλή χρονιά σε όλους και χάρηκα που σας γνώρισα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εμένα με ενοχλεί και με προβληματίζει που θεωρητικά οι νοσηλεύτριες που κανουν κάθε μέρα 10 ώρες μεταμοσχεύσεις δεν θεωρούνται αξιόπιστες να σου πουν για τη κατάσταση της δότριας σου, αλλά ο cvial μπορεί από μια φωτογραφία να καταλάβει και να μιλαει με τόση σιγουριά και η άποψη του να θεωρείται από τους περισσότερους ευαγγέλιο. Είναι να προβληματίζεται κάποιος.
Αν σε βλέπουν όλοι γύρω σου μια χαρά, να κάνεις παρουσίαση της ΜΜ σου σε κανένα πάρκο ή σε κανένα καφενείο. Εδώ είναι εξειδικευμένο φορουμ με άτομα που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις. Και αν δεν θελεις τα κριτικά τους σχόλια μην κάνεις παρουσίαση. Τόσο απλά.
Θεωρείς σωστό να κάνεις εικασιες για το πόσο μπορεί να δώσει μια δοτρια από φωτογραφίες; Θεωρείς τον εαυτό σου τόσο αλάνθαστο για να μιλάς για αριθμούς μέσα από φωτογραφίες; Τελικά είναι δουλειά των γιατρών και μόνο οι σωστές εκτιμήσεις ή μπορεί να τις κάνει και κάποιος μηχανικός όπως εσύ και μάλιστα από φωτογραφίες;Γιατί ποτέ δεν τους ζητήθηκε κάτι τέτοιο και αυτό ισχύει για οποιαδήποτε νοσηλεύτρια είτε στον Β. είτε στον Λορενζο. Οι νοσηλεύτριες είναι μονοδιάστατες εκτελουν οδηγίες αυτά είναι ευθύνη του γιατρού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμένα με ενοχλεί και με προβληματίζει που θεωρητικά οι νοσηλεύτριες που κανουν κάθε μέρα 10 ώρες μεταμοσχεύσεις δεν θεωρούνται αξιόπιστες να σου πουν για τη κατάσταση της δότριας σου, αλλά ο cvial μπορεί από μια φωτογραφία να καταλάβει και να μιλαει με τόση σιγουριά και η άποψη του να θεωρείται από τους περισσότερους ευαγγέλιο. Είναι να προβληματίζεται κάποιος.
Εγώ άργησα λίγο να το καταλάβω, εσύ που τρως παππά τόσο καιρό αμάσητο δε σε προβληματίζει;; Άσε να γίνεται διάγνωση από φωτογραφίες από θεωρητικούς και να τις θεωρείς αξιοπιστες. Επίσης σου είπα τις προαλλες άσε σε παρακαλω να μιλάνε οι μεγάλοι εσύ κάνε κανένα like σε καμμια σαχλαμαρα καποιου πιτσιρικα που σου αρέσει.Μα και οι νοσηλεύτριες με " φωτογραφια" και διορατικοτητα υπολογιζουν τις δοτριες, τοσο καιρο δε σε ενοχλησε?
Τωρα ξυπνησες εσυ που ο @CVIAL υπολογισε την δοτρια σε 1000graft με το ματι?
Τοσο καιρο που ησουν σε αυτο το forum η σε forum ποδοσφαιροφιλων?
Ωραία θεωρία έχεις. Όποιος διαθέτει background θετικών επιστημών και ασχοληθεί σε βάθος με τις μεταμοσχευσεις μπορεί να κάνει διάγνωση για τις δυνατότητες μιας δότριας από μια φωτογραφία. Εξάλλου δεν είναι και rocket science σωστά; Πολύ μα πολύ κακη τοποθέτηση για να θεωρηθείς αξιόπιστος.Προφανώς και μπορεί ένας μηχανικός αλλά και οποιοσδήποτε ασχοληθεί με το θέμα σε βαθος με αναλυτικό τρόπο και έχει ένα background θετικών επιστημών. Δεν είναι rocket science. Η εδαφοκαλυψη μιας πλαγιάς με διάφορα είδη δέντρων (δασοκομία) διέπεται από τις ίδιες αρχές.
sent from my iPhone using Tapatalk