Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είπες ότι έκανα επίθεση σε κάποιον. Σε παρακαλώ βρες μου μισή λέξη που να το δικαιολογεί. Εγώ ανέφερα πριν πολλές λέξεις που δηλώνουν επίθεση προς εμένα.
Η Επίθεση στην αλήθεια είναι η αετίσια διάγνωση του civial που υπολογίζει οτι εχει μόνο 1000-1,500 γκραφς για αυτή την δοτρια? Προφανώς και δεν έχει μονο τοσα αλλα ας το δεχτούμε.Κανεις επιθεση στην αληθεια. Αυτο ειναι πολυ χειροτερο για την κοινοτητα.
Ο mic6 δεν χρειάζεται τώρα ουτε τρίχα παραπάνω απο οσα έχει και τρώει κράξιμο για λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με τα προσωπικά κολληματα του civial για μελλοντικές επεμβάσεις λες και μια ζωη μέχρι τα 60 μας θα κυνηγάμε τρίχες.
Αυτό Panos1982 είναι βόμβα «ναπαλμ», το άσχημα δεν έχει σχέση με το πως φαίνεται αλλά το ότι δεν είναι μια περίπτωση light που προσπερνίεται και που είμαι σίγουρος (το σημαντικότερο) έχει επηρεάσει την μελλοντική της ικανότητα να δώσει μια ικανή ποσότητα graft.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τον οχετό τον δικό σου προς εμένα σε αυτό και σε άλλα ποστ ποτέ θα τον εκκαθαρίσεις; Μιλάω για τους χαρακτηρισμούς Τάκη Τσουκαλά, μαϊντανό, γλάστρα σε πρωινάδικο, ανεγκέφαλο, χυδαίο, οπαδό του Βεκρή και άλλα ωραία που με έχεις αποκαλέσει. Άντε για σβήνε να δούμε.Αγαπητέ Akis-multi επίσης. Κάνεις σκόπιμα την τρίχα τριχιά γιατί απλούστατα δεν μπορεις να πεις κάτι για την ουσία. Έχεις δημοσιεύσει εκατοντάδες μηνύματα, τα περισσότερα εκ των οποίων εριστικά, πολλά εκτός θέματος και θες να μας πεις ότι επειδή μέσα στον οχετό ανταλλαγής υβριστικών μηνυμάτων με τον freethinker (που η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξεκίνησες εσύ) κόπηκε και ένα μήνυμα που μίλαγε για «ντουλάπες» ενώ υπάρχουν άλλα τόσα που λένε μονότονα τα ίδια και τα ίδια (πάλι εκτός θέματος) οτί σε λόγοκρίνουμε; Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει λογοκρισία
Τον οχετό τον δικό σου προς εμένα σε αυτό και σε άλλα ποστ ποτέ θα τον εκκαθαρίσεις; Μιλάω για τους χαρακτηρισμούς Τάκη Τσουκαλά, μαϊντανό, γλάστρα σε πρωινάδικο, ανεγκέφαλο, χυδαίο, οπαδό του Βεκρή και άλλα ωραία που με έχεις αποκαλέσει. Άντε για σβήνε να δούμε.
Αν έχεις πρόσβαση μπες στο inbox μου να δεις ποιος προκαλεί αγανάκτηση και τι σκέφτονται για σένα τα μέλη σου.Ποτέ, για να υπερτονίζει το μέγεθος της αγανάκτησης που προκαλούν τα γραφόμενα σου και το συνολικό στυλ της ομάδας.