Minoxidil 5%, Revivogen, Fungoral, T-Gel (σε ΝW περίπου 6, ηλικία 22)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Toppikistis

New Member
Απ: Minoxidil 5%, Revivogen, Fungoral, T-Gel (σε ΝW περίπου 6, ηλικία 22)

Απ' ότι βλέπω δεν είναι δοκιμασμένο το προϊόν! Λέτε να αξίζει τπτ βάσει των συστατικών του;
Πάντως στην περιγραφή όπως θα είδατε κ εσείς αναφέρει συνέχεια ότι δεν έχει τις παρενέργειες της φίνας ενώ παράλληλα έχει πολλές παρόμοιες λειτουργίες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

christos2

New Member

πρεπει να μας πει καποιος που εχει περισσοτερη εμπειρεια στα συστατικα.......που ειστε ρε παιδια???

kapa

Μέλος του προσωπικού

:down :down

kapa

Μέλος του προσωπικού

Οποίος θέλει να δει αν κάνει δουλειά μπορεί να το δει σε λιγότερο απο έναν μήνα.
Κάνοντας μια μέτρηση διηδροτεστοστερονης πριν απο αυτο και κατα την χρήση του ;)

Toppikistis

New Member

Σωστά Kapamarou! Πριν αρχίσει όμως κάποιος εθελοντικά να το δοκιμάζει νομίζω ότι πρέπει να είναι αρκετά ενήμερος τουλάχιστον για τα συστατικά του συγκεκριμένου προϊόντος.Θα ήταν σωστό επομένως, όποιος από εδώ μέσα γνωρίζει τις επιδράσεις των εν λόγω συστατικών (θετικές και αρνητικές) να τις πει. Κατ' αυτόν τον τρόπο θα ωφεληθεί και αυτός που θα κάνει το πείραμα αλλά και όλα τα μέλη του forum μελλοντικά καθώς θα ξέρουν αν αυτά τα χάπια μπορούν να αντικαταστήσουν επαρκώς την φίνα ή οχι.

Toppikistis

New Member

Παίδες καλησπέρα!!

Τις 2 τελευταίες φορές που λούστηκα με Fungoral, με το που ξεπλύθηκα μετά απο 10 λεπτά, άρχισε τρελή ξηροδερμία!!! Μιλάμε σαν να ξεφλούδισε όλο το δέρμα στο κεφάλι. Ιδιαίτερα στην περιοχή crown, αλλα είδα να ξεραίνεται το δέρμα κ στο υπόλοιπο κεφάλι!

Τι να κάνω;;; Χρειάζομαι τα φώτα σας!!
Ευχαριστώ!

xk

Active Member

το fungoral θελει 2-3 φορες τη βδομαδα...μικρη ποσοτητα...και 2-3 λεπτα στο κεφαλι...δεκα μου φαινονται πολλα.Μην κανετε υπερβολες.

Toppikistis

New Member

Ok σ ευχαριστώ XK για την απάντηση σου.Να πω όμως ότι έχω διαβάσει σε κάποιο post εδώ μέσα από κάποιο έμπειρο μέλος (δεν θυμάμαι ακριβώς) ότι το Fungoral για να δώσει αποτέλεσμα θέλει κανά 10λεπτο στο κεφάλι.Μάλιστα θυμάμαι είχε ειπωθεί ότι και στα ξένα φόρουμ πολλοί είχαν ακολουθήσει 10λεπτη χρήση Fungoral,2-3 φορές/week και πέτυχαν αποτελέσματα. Ωστόσο, αφού βλέπω ότι δεν με παίρνει θα συνεχίσω να το βάζω αλλά με 5λεπτη διάρκεια στο εξής.

Toppikistis

New Member

Θέλω να πω κάτι ακόμα φίλοι μου και πραγματικά θα χρειαστώ τη συμβουλή σας.

Λοιπόν...
Όπως βλέπετε και στην υπογραφή μου κάνω χρήση μινοξιδίλης μια φορά την ημέρα 12 ψεκασμούς. Οι περισσότεροι βέβαια την χρησιμοποιούν σε 2 δόσεις.Πρωί και βράδυ απο 6 ψεκασμούς κάθε φορά. Σήμερα είχα σε διάφορα διαστήματα, πόνους στο αριστερό μέρος του στήθους. Αναρωτιέμαι λοιπόν, θα πρέπει να σταματήσω να βάζω 1 φορά απο 12 ψεκασμούς; Θα πρέπει να βάζω 2 φορές απο 6 ψεκασμούς; ή μήπως λόγω του σημερινού πόνου στο στήθος να βάζω 1 φορά την ημέρα απο 6 ψεκασμούς και το ΣΚ να προσπαθώ να βάζω 2 φορές απο 6 ψεκασμούς; ή θα πρέπει να την κόψω τελείως;

Να σημειώσω σε αυτό το σημείο πως είχα και πριν 2 μήνες περίπου (δεν είχα ξεκινήσει καμία θεραπεία τότε) πόνους στο στήθος και επισκέφθηκα καρδιολόγο και με βρήκε απόλυτα υγειή κάνοντας μου όλες τις εξετάσεις εκτός απο τεστ κοπώσεως.Την περίοδο εκείνη είχα έντονο άγχος και υποθέτω οτι οι πόνοι οφείλονταν εκεί (στα συμπτώματα του άγχους αναφέρονται πόνοι στο στήθος καθώς και δύσπνοια).

Για πείτε μου ρε παιδιά εσείς τι λέτε για όλα αυτά;

tatini

New Member

Λάθος χρήση της μινοξιδίλης κάνεις. Καλύτερα πολλές φορές την ημέρα λίγες δόσεις, παρά μία και πολλή ποσότητα. Είναι σαν να παίρνεις κάθε Κυριακή 7 mg φίναστερίδης και τις υπόλοιπες μέρες τίποτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Toppikistis

New Member

Μ'άρεσε η λογική της απάντησης σου φίλε μου. Θα προσπαθώ απο δω και στο εξής λοιπόν 2 χρήσεις την ημέρα με 6 ml και βλέπουμε..

Toppikistis

New Member

UPDATE! Ανανέωσα το 1ο μου πόστ. Εβαλα πιο κατατοπιστικές φωτό.

Toppikistis

New Member

Toppikistis είπε:
Παίδες καλησπέρα!!

Τις 2 τελευταίες φορές που λούστηκα με Fungoral, με το που ξεπλύθηκα μετά απο 10 λεπτά, άρχισε τρελή ξηροδερμία!!! Μιλάμε σαν να ξεφλούδισε όλο το δέρμα στο κεφάλι. Ιδιαίτερα στην περιοχή crown, αλλα είδα να ξεραίνεται το δέρμα κ στο υπόλοιπο κεφάλι!

Τι να κάνω;;; Χρειάζομαι τα φώτα σας!!
Ευχαριστώ!

Λοιπόν,τελικά αυτό που παρατήρησα δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως ξηροδερμία. Μάλλον θα το έλεγα αλλαγή δέρματος. Είχα παρατηρήσει το δέρμα στο κεφάλι μου πως είχε σκουρίνει.Αναρωτήθηκα μήπως δεν ξέβγαζα καλά το Revivogen αλλά πάντα λούζομαι καλά. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Μέχρι που κατά τύχη άρχισα να βλέπω κενά στο χρώμα του δέρματος. Άρχισα λοιπόν τότε να ξύνω ελαφρά το δέρμα και παρατήρησα ότι έβγαιναν μεγάλα κομμάτια δέρματος(του παλιού) και απο κάτω το δέρμα που φαινόταν στη συνέχεια ήταν κανονικό δίχως ίχνος ερεθισμού.Απόλυτα υγειές.
Τελικά πιστεύω πως αυτό που έγινε ήταν περισσότερο για καλό παρά για κακό.
Έχω μια υπόνοια πως κατά κάποιο τρόπο απομακρύνεται τυχών σμήγμα με την θεραπεία που ακολουθώ και ότι αυτό θα κάνει καλό στη συνέχεια της θεραπείας.
Έχει τύχει σε κανέναν παρόμοια κατάσταση; Εσείς τι έχετε να πείτε;

tsiou

New Member

φίλε μου αν θες την άποψη μου ...

τα σαμπουάν κετοκοναζόλης είναι αρκετά καλά για τον καθαρισμό του δέρματος του κεφαλιού αν και επιμένω για χρήση το πολύ μέχρι 2 φορές την εβδομάδα (3+ ημέρες κενό) αφού συζητάμε για μακροχόνια περίοδο ... και σε καμία περίπτωση πάνω απο 2-3 λεπτά μέχρι το ξέπλυμα ... θυμάμαι πιο παλιά που είχα λουστεί σχετικά πιο συχνά και είχα τρελή ξηροδερμία ... αν λούζεσαι με λογική συχνότητα δεν παθαίνεις τίποτα και πιστεύω βοηθάει

μπορείς να παίρνεις και κατά διαστήματα φυτικές βιταμίνες για να φαίνονται πιο υγιείς οι τρίχες

αν θες, επειδή έχεις σχετικά μεγάλο πρόβλημα χρησιμοποίησε και κάποια σπιτική λοσιόν που προτείνουν τα παιδιά εδώ ... σίγουρα θα δεις διαφορά και χωρίς ξηροδεμία όπως με το σαμπουάν ...

αν θες χρησιμοποίησε και regain σε λογικές ποσότητες για να δεις επανέκφυση ...

Υ.Γ. 1) προχώρα με τοπικά και στο μέλλον βλέπεις μήπως αλλάξεις γνώμη και πάρεις κάποιο χαπάκι ...
2) επίσης κοίτα και την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά με το οξυζενέ ... κάτι πρέπει να ψιλοκάνει απ' ότι λένε
3) υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα απο τα μαλλιά, οπότε μην απογοητεύεσαι ... έτσι και αλλιώς σχεδόν όλοι θα καραφλιάσουμε με την πάροδο του χρόνου

tatini

New Member

Α, όλα κι όλα, εγώ προκειμένου να μην καραφλιάσω είμαι διατεθειμένος να αλλάξω το όνομά μου και σε Καρλότα. (αστείο ήταν αυτό για όποιον δεν κατάλαβε)

Toppikistis

New Member

Σχεδόν 2 μήνες θεραπεία και αποτελέσματα..

Υπάρχει βελτίωση έτσι;

Συνημμένα

• 6 aprili.jpg
    6 aprili.jpg
    111.8 KB · Προβολές: 45
  • 6 aprili 2.jpg
    6 aprili 2.jpg
    94.6 KB · Προβολές: 46

Toppikistis

New Member

Συναγωνιστές έχω να δηλώσω ότι, η θεραπεία πάει αρκετά καλά πιστεύω.Πολλά απο τα χνούδια που υπήρχαν πριν αρχίσω την θεραπεία, έχουν μακρύνει (είναι περίπου 1 εκ. τώρα πολλά απο αυτα,ενώ προ θεραπείας ήταν μόλις λίγα χιλιοστά και ανοιχτόχρωμα).Βέβαια στην δεξιά μεριά του κεφαλιού είναι καλύτερα τα πράγματα απ'οτι στην αριστερή.Αλλά ευελπιστώ πως θα επέλθει μια καλύτερη ισορροπία μεσοπρόθεσμα...
Αυτό που θα ήθελα να πετύχω από εδώ και πέρα, παράλληλα φυσικά με την θεραπεία, είναι να αυξήσω το πάχος των μικρών τριχών που είδα να μεγαλώνουν το τελευταίο δίμηνο.Μπορεί κάποιο έμπειρο μέλος να μου δώσει τα φώτα του προτείνοντας μου μερικές τοπικές θεραπείες που ενδείκνυνται για την αύξηση του πάχους των τριχών;Ίσως κάποιο συμπληρωματικό της μίνοξ για να το βάλω μέσα;

Όσο για τριχόπτωση,δεν είχα καθόλου.Πραγματικά ακόμα και όταν λούζομαι δεν πέφτουν πάνω απο 2 τρίχες.Βέβαια θα μου πείτε αφού δεν έχω κ πολλές... Η αλήθεια ειναι όμως ότι ποτέ δεν θυμάμαι να είχα έντονη τριχόπτωση (ίσως και να μην παρατηρούσα πολύ).Η μόνη περίοδος που θυμάμαι τον εαυτό μου να χάνω πολλές τρίχες / ημέρα (πάνω απο 100 στάνταρ) ήταν όταν ήμουν έφηβος ακόμα, έχοντας μείνει μια κακή συνήθεια απο την ανεμοβλογιά που είχα περάσει και έξυνα συνεχώς στα καλά καθούμενα το κεφάλι μου.Τόνοι έπεφταν οι τρίχες τότε..

Πάντως παιδιά έχω αρχίσει και γίνομαι περισσότερο αισιόδοξος αφού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η θεραπεία πάει πολύ καλά.Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα!
Ελπίζω στο τέλος να μπορέσω να γίνω η ελπίδα όσων από εσάς βρίσκεστε σε προχωρημένο NW και δεν θέλετε να ρισκάρετε την υγεία σας με χάπια.

Αναμένω με αγωνία γι' απαντησεις σας.
Καλή δύναμη σε όλους!

xk

Active Member

Toppikistis είπε:
Ελπίζω στο τέλος να μπορέσω να γίνω η ελπίδα όσων από εσάς βρίσκεστε σε προχωρημένο NW και δεν θέλετε να ρισκάρετε την υγεία σας με χάπια.

η θεραπεια που κανεις ειναι δοκιμασμενη χρονια τωρα...ειναι ενα καλο boost για κανα χρονο βαρια δυο οπου παρατηρεις μια μικρη βελτιωση.Απο κει και περα μενεις στασιμος και μπορει ν αρχισεις να χειροτερευεις παλι και το μονο που κανει η μινοξιδιλι ειναι να σου πρηζει τη μαπα ή να χεις τριχουλες στ αυτια και δε ξερω γω που αλλου.Δεν υπαρχει ουτε ενα παραδειγμα παγκοσμιως που να εβγαλε μαλλια και να τα διατηρησε ετσι.Εδω ουτε καν η φινα δε δουλευει πολλες φορες κ σε γ@μαει κ χειροτερα.Αυτη ειναι η σημαντικοτερη πληροφορια που μπορει να σου δωσει καποιο εμπειρο μελος.
Για μενα συνεχισε τη προσπαθεια αλλα οταν πας φανταρος κουρεψου και βρες ενα στυλ που να σ αρεσει και μη ξανασχοληθεις μεχρι να βρεθει κατι(αν βρεθει).Αλλωστε φαινεσαι και ατομο που δεν εχει τρελο κολλημα με το συγκεκριμενο θεμα και ειναι το πιο σημαντικο απ ολα.

Toppikistis

New Member

xk είπε:
[quote author=Toppikistis link=topic=2777.msg50807#msg50807 date=1302271811]

η θεραπεια που κανεις ειναι δοκιμασμενη χρονια τωρα...ειναι ενα καλο boost για κανα χρονο βαρια δυο οπου παρατηρεις μια μικρη βελτιωση.Απο κει και περα μενεις στασιμος και μπορει ν αρχισεις να χειροτερευεις παλι και το μονο που κανει η μινοξιδιλι ειναι να σου πρηζει τη μαπα ή να χεις τριχουλες στ αυτια και δε ξερω γω που αλλου.Δεν υπαρχει ουτε ενα παραδειγμα παγκοσμιως που να εβγαλε μαλλια και να τα διατηρησε ετσι.Εδω ουτε καν η φινα δε δουλευει πολλες φορες κ σε γ@μαει κ χειροτερα.Αυτη ειναι η σημαντικοτερη πληροφορια που μπορει να σου δωσει καποιο εμπειρο μελος.
Για μενα συνεχισε τη προσπαθεια αλλα οταν πας φανταρος κουρεψου και βρες ενα στυλ που να σ αρεσει και μη ξανασχοληθεις μεχρι να βρεθει κατι(αν βρεθει).Αλλωστε φαινεσαι και ατομο που δεν εχει τρελο κολλημα με το συγκεκριμενο θεμα και ειναι το πιο σημαντικο απ ολα.
[/quote]

Όντως φίλε μου,δεν έχω μεγάλο κόλλημα.Αυτό είναι θετικό για την ψυχολογία μου.Αυτό που προσδωκώ από την θεραπεία είναι να υπάρξει μια μικρή πύκνωση στην αραιωμένη περιοχή προκειμένου να τα κουρέψω όλα στα 3 χιλιοστά από το καλοκαίρι και να τα αφήσω έτσι για όσο μπορεί η θεραπεία να τα κρατήσει. Όσο για την μινοξ, ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω παρατηρήσει όυτε πρήξιμο στο πρόσωπο,όυτε τρίχες σε μέρη που δεν είχα,ούτε μαύρους κύκλους κτλ.!
Τώρα, όσο γι αυτό που λες, αν βρεθεί κάτι, τις τελευταίες μέρες είδα μερικά πολύ ενδιαφέρονται ποστ σχετικά με μια νέα θεραπεία που βρίσκεται υπό έρευνα αυτό το διάστημα!Φαίνεται πολύ καλή και μακάρι να πάνε όλα καλά!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα