skeptikistis
Member
Απ: Minoxidil 5%, Revivogen, Fungoral, T-Gel (σε ΝW περίπου 6, ηλικία 22)
...
...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μήπως γίνομαι υπερβολικός με τις αντιδράσεις μου;;;χαχαχα, μου αρεσεις, ειδικα το στυλ δειτε τι εγινε σε 35 μερες και πειτε γνωμη! Τριψιμο στη μουρη αποτελεσματων!
Το ξέρω... αλλά μιας και είναι από τη μίνοξ και αφού δεν μου χει δημιουργήσει καθόλου παρενέργειες, μήπως είναι "καλύτερο" να ψάξω κάποιο δυνατότερο διάλυμα μινοξιδίλης;Σε περίπτωση που μου δώσει ακόμα μεγαλύτερο regrowth.. ή μήπως γίνομαι άπληστος;;Παντως οτι παιρνεις ειναι απο μινοξ, να το ξερεις! Αυτα τα σοου παλμετο (και φινα) κ οτι αλλο μπλοκαρει ΔΗΤ ειναι μετα το μισο χρονο αν δωσουν αποτελεσμα...
ΥΓ. Ελπιζω να μην ημουν εγω αυτος που σε χλεβασε (??) για το οτι ο οργανισμος σου αντιδρα καλα στις θεραπειες που λες πιο πανω! Δε θυμαμαι κατι τετοιο
Αγαπητέ Καπαμαρού,επειδή η γνώμη σου και η εμπειρία σου μετράει (και) για μένα πολύ,τι περισσότερο πιστέυεις ότι μπορεί να μου δώσει η μίνοξ αν λάβουμε υπόψιν την μέχρι τώρα πορεία της θεραπείας;εχεις πολυ καλα αποτελεσματα,η μινοξιδιλη εχει να σου δωσει πολλα
Αγαπητέ Καπαμαρού,επειδή η γνώμη σου και η εμπειρία σου μετράει (και) για μένα πολύ,τι περισσότερο πιστέυεις ότι μπορεί να μου δώσει η μίνοξ αν λάβουμε υπόψιν την μέχρι τώρα πορεία της θεραπείας;
(Επίσης αν θες, εξήγησε μου τι ακριβώς ήθελες να πεις με το emoticon γιατί το συγκεκριμένο μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικό τρόπο απο τον καθένα )
kapamarou είπε:Αγαπητέ Καπαμαρού,επειδή η γνώμη σου και η εμπειρία σου μετράει (και) για μένα πολύ,τι περισσότερο πιστέυεις ότι μπορεί να μου δώσει η μίνοξ αν λάβουμε υπόψιν την μέχρι τώρα πορεία της θεραπείας;
(Επίσης αν θες, εξήγησε μου τι ακριβώς ήθελες να πεις με το emoticon γιατί το συγκεκριμένο μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικό τρόπο απο τον καθένα )
εχεις καλα αποτελεσματα και γρηγορα,θα σου δωσει και αλλα η μινοξιδιλη.
το emoticon αυτο : σημαινει οτι χαλβαδιαζω τα αποτελεσματα σου ;D
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
επειδη εισαι επιμελης με τις φωτο θα μου φαινοταν ενδιαφερων αν επαιρνες και καποιο DHT blocker για τις αλλαγες που θα σου εκανε στην τριχα σε βαθος μερικων μηνων