Minoxidil 5%, Revivogen, Fungoral, T-Gel (σε ΝW περίπου 6, ηλικία 22)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Toppikistis

New Member
Απ: Minoxidil 5%, Revivogen, Fungoral, T-Gel (σε ΝW περίπου 6, ηλικία 22)

Καπαμαρού, η γνώμη σου όσο αφορά στην "τριχοποίηση" των χνουδιών ποιά είναι; Έχει μπει σε κανονική φάση η ανάπτυξη της τρίχας;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ωραίος!!!, πολύ δυνατό regrowth, αν συνεχίσει έτσι σε λίγο θα πρέπει να αλλάξεις nickname ;)

BLuEArMy

Member

Εντυπωσιακή αλλαγή πραγματικά! Ξεκίνα DHT blocker άμεσα γιατί είναι κρίμα να χαθει ότι κέρδισες.. και θα χαθεί αν δεν ξεκινήσεις κάτι! Μην το σκέφτεσε λοιπόν και μπορεί να δεις ακόμα μεγαλύτερα πράγματα!! Μπράβο!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Toppikistis είπε:
Καπαμαρού, η γνώμη σου όσο αφορά στην "τριχοποίηση" των χνουδιών ποιά είναι; Έχει μπει σε κανονική φάση η ανάπτυξη της τρίχας;
κανονικη,τωρα το μονο που μενει ειναι να εισαι τυχερος και στο δευτερο κοματι της μινοξιδιλης,να κρατησει χρονια το αποτελεσμα

Toppikistis

New Member

κανονικη,τωρα το μονο που μενει ειναι να εισαι τυχερος και στο δευτερο κοματι της μινοξιδιλης,να κρατησει χρονια το αποτελεσμα

Ωπ!!!Τι εννοείς με αυτό για το δεύτερο κομμάτι;Έχει δώσει η μίνοξ σε άτομα αποτελέσματα που διήρκησαν πολύ καιρό χωρίς να κάνουν παράλληλη χρήση dht blocker;;;Τρέλανε με κι άλλο...!!!

Εν τω μεταξύ αν παρατηρήσεις στη δεύτερη φωτό, φαίνεται πως εκτός απ τα πρώτα χνούδια που τώρα έχουν μεγαλώσει, φαίνεται απο κάτω κ δεύτερη φουρνιά από χνούδια που ξεπροβάλλουν!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ωπ!!!Τι εννοείς με αυτό για το δεύτερο κομμάτι;Έχει δώσει η μίνοξ σε άτομα αποτελέσματα που διήρκησαν πολύ καιρό χωρίς να κάνουν παράλληλη χρήση dht blocker;;;Τρέλανε με κι άλλο...!!!

Εν τω μεταξύ αν παρατηρήσεις στη δεύτερη φωτό, φαίνεται πως εκτός απ τα πρώτα χνούδια που τώρα έχουν μεγαλώσει, φαίνεται απο κάτω κ δεύτερη φουρνιά από χνούδια που ξεπροβάλλουν!
συνηθως δεν κραταει πολυ το αποτελεσμα της,αλλα αν δεις κατηφορα εδω θα ειμαστε να τα σπρωξουμε 8)

Toppikistis

New Member

Ε ναι θα παίξει καμιά Airol, κανά Tricomin, κανά tretinoin στο μέλλον έτσι για ενίσχυση όταν κάνει κοιλιά η μίνοξ!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Toppikistis είπε:
Ε ναι θα παίξει καμιά Airol, κανά Tricomin, κανά tretinoin στο μέλλον έτσι για ενίσχυση όταν κάνει κοιλιά η μίνοξ!

σε συνδιασμούς minox με άλλα μέσα ο καπαμαρου είναι μανούλα. θα σου φτιάξει κανα δυναμίτη :explod

kapa

Μέλος του προσωπικού

Toppikistis είπε:
το tricomin ειναι αδυναμο

kapa

Μέλος του προσωπικού

σε συνδιασμούς minox με άλλα μέσα ο καπαμαρου είναι μανούλα. θα σου φτιάξει κανα δυναμίτη :explod
θα βγαλουμε τριχες και στα αυτια :D

vayero

Member

Toppikistis: το superzixII που λες να παραγγειλεις, από που θα το πάρεις, δεν είναι homemade?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

vayero

Member

άρα μιλάμε για συστατικά που τα παίρνεις και μετά το φτιαχνεις ο ίδιος; πόσο αξιόπιστο είναι αυτό που ανεφερες; θα μου πεις όσο και τα υπόλοιπα πχ dr lee (καλά αυτός έκλεισε;;;) ή dr Klein κλαι μαιν πως λέγεται που έχει τα promox κλπ. για το τελευταίο τι γνώμη έχετε; μακάρι να ήξερα τι θα ωφελουσε πια! πάντως αν βάζεις superzixII πρέπει να αποφευγεις μινοξ λόγω ψευδαργυρου;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

vayero79 είπε:
άρα μιλάμε για συστατικά που τα παίρνεις και μετά το φτιαχνεις ο ίδιος; πόσο αξιόπιστο είναι αυτό που ανεφερες; θα μου πεις όσο και τα υπόλοιπα πχ dr lee (καλά αυτός έκλεισε;;;) ή dr Klein κλαι μαιν πως λέγεται που έχει τα promox κλπ. για το τελευταίο τι γνώμη έχετε; μακάρι να ήξερα τι θα ωφελουσε πια! πάντως αν βάζεις superzixII πρέπει να αποφευγεις μινοξ λόγω ψευδαργυρου;

κοίτα εντάξει, δεν μπορώ να εγγυηθώ για κανέναν ότι θα του στείλουν την παραγγελεία του για οποιοδήποτε site απλά για το συγκεκριμένο μπορώ να επιβεβαιώσω προσωπικά ότι όλα έγιναν καλά με την παραγγελεία μου. Σου στέλνει όλα τα υλικά (εκτός απο το απιονισμένο νερό και το 70% οινόπνευμα), όλα μαζί συν τα μεταφορικά 51.69 ευρώ. (με τον ταχυδρόμο ήρθαν και όχι με courier). Η μίνοξ πρέπει να έχει αρκετές ώρες διαφορά με ότι περιεχει ψευδάργηρο, αλλά αν κάποιος δεν θέλει να ρισκάρει με το zix και μίνοξ, μπορεί να φτιάξει το zix χωρίς ψευδάργηρο.

Toppikistis

New Member

Πόση δύναμη χάνει το zix χωρίς τον ψευδάργυρο;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Toppikistis είπε:
Πόση δύναμη χάνει το zix χωρίς τον ψευδάργυρο;

Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα είναι πιο αδύναμο απο το κανονικό. Έχω δει και σε ξένα φόρουμ πολλές αναφορές για zix χωρίς ψευδάργηρο απο κάποιους που έβαζαν minox παράλληλα. Και ο Άκης παλιότερα που χρησιμοποιούσε zix τον είχε αφαιρέσει τον ψευδάργηρο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,159.msg4518.html#msg4518

kapa

Μέλος του προσωπικού

ή dr Klein κλαι μαιν πως λέγεται που έχει τα promox κλπ. για το τελευταίο τι γνώμη έχετε;
το δυαλυμα που χρησιμοποιησε ο φιλος εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,753.0.html
ειναι μια αντιγραφη της λοσιον του clain main,εχει καλα αποτελεσματα

Toppikistis

New Member

Καπαμαρού μια ερώτηση;
Αν προσθέσω το airol στην θεραπεία μου κ το βάζω μια φορά την ημέρα κάθε βράδυ μαζί με την μίνοξ, πιστεύεις ότι θα μου δώσει πιο γρήγορα αποτελέσματα; Πιστεύεις ότι θα ήταν καλή κίνηση;
Το θέμα είναι ότι το βιάζομαι λιγάκι το regrowth και έλεγα μήπως έτσι πετύχω περισσότερα...

kapa

Μέλος του προσωπικού

εγω λεω δεν θα δεις κατηφορα απο την μινοξ χρησιμοποιοντας airol.δεν το εχω ψαξει ακομα βαθια πως λειτουργει αυτη η ουσια,αλλα ειναι υποσχομενη στο προβλημα μας

Toppikistis

New Member

Μου φαίνεται θα την αγοράσω και θα πειραματιστώ...
Ίσως να την βάλω μόνο crown και στη γωνία μπροστά στο κέντρο, άντε κ λίγο στο αριστερό πλάι που είναι λίγο πιο αραιό απ το δεξί!Γι αρχή αυτά κ αν δω ότι αποδίδει καλύτερα σε αυτά τα σημεία τότε θα την βάζω παντού!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα