Απ: Minoxidil 5%, Revivogen, Fungoral, T-Gel (σε ΝW περίπου 6, ηλικία 22)
Καλησπέρα, καλησπέρα..
Καταρχάς να πω ότι σκέφτομαι σε λίγες μέρες να παραγγείλω το Super Zix II.Ξέρω ότι δεν ενδείκνυται για την περίπτωση μου μιας κ έχω προχωρημένη αραίωση, όμως δεδομένου ότι δοκίμασα διάφορα dht blockers ως τώρα και θέλοντας να μην πάρω φίνα λόγω προσωπικής αντιλήψεως, θέλω να δώσω μια ευκαιρία στο Super Zix II για να χω το κεφάλι μου περισσότερο ήσυχο όσο αφορά την DHT (έστω συνειδησιακά) και κατά δεύτερον ίσως υπάρχει μια πιθανότητα να δουλέψει μιας κ ο οργανισμός μου έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα τοπικά (μίνοξ συγκεκριμένα) μέχρι στιγμής.
Λοιπόν,στο θέμα μας τώρα...
Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα στις 5 Ιουνίου με τα μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και θέλω τη γνώμη σας όσο αναφορά στα χνούδια που έχει κάνει η μίνοξ να μεγαλώσουν.Η ερώτηση μου είναι λοιπόν, σας φαίνεται ότι τα χνούδια αυτά έχουν αρχίσει να γίνονται κανονικές τρίχες;
Για να σας βοηθήσω να δείτε στις φωτό τι εννοώ, δώστε βάση στη φωτό 4 όπου είναι χτενισμένα προς τα πίσω κ δείτε τις μικρές τρίχες που βρίσκονται πάνω απ'τον δεξί κρόταφο.