Απ: Minoxidil 5%, Revivogen, Fungoral, T-Gel (σε ΝW περίπου 6, ηλικία 22)
Συναγωνιστές έχω να δηλώσω ότι, η θεραπεία πάει αρκετά καλά πιστεύω.Πολλά απο τα χνούδια που υπήρχαν πριν αρχίσω την θεραπεία, έχουν μακρύνει (είναι περίπου 1 εκ. τώρα πολλά απο αυτα,ενώ προ θεραπείας ήταν μόλις λίγα χιλιοστά και ανοιχτόχρωμα).Βέβαια στην δεξιά μεριά του κεφαλιού είναι καλύτερα τα πράγματα απ'οτι στην αριστερή.Αλλά ευελπιστώ πως θα επέλθει μια καλύτερη ισορροπία μεσοπρόθεσμα...
Αυτό που θα ήθελα να πετύχω από εδώ και πέρα, παράλληλα φυσικά με την θεραπεία, είναι να αυξήσω το πάχος των μικρών τριχών που είδα να μεγαλώνουν το τελευταίο δίμηνο.Μπορεί κάποιο έμπειρο μέλος να μου δώσει τα φώτα του προτείνοντας μου μερικές τοπικές θεραπείες που ενδείκνυνται για την αύξηση του πάχους των τριχών;Ίσως κάποιο συμπληρωματικό της μίνοξ για να το βάλω μέσα;
Όσο για τριχόπτωση,δεν είχα καθόλου.Πραγματικά ακόμα και όταν λούζομαι δεν πέφτουν πάνω απο 2 τρίχες.Βέβαια θα μου πείτε αφού δεν έχω κ πολλές... Η αλήθεια ειναι όμως ότι ποτέ δεν θυμάμαι να είχα έντονη τριχόπτωση (ίσως και να μην παρατηρούσα πολύ).Η μόνη περίοδος που θυμάμαι τον εαυτό μου να χάνω πολλές τρίχες / ημέρα (πάνω απο 100 στάνταρ) ήταν όταν ήμουν έφηβος ακόμα, έχοντας μείνει μια κακή συνήθεια απο την ανεμοβλογιά που είχα περάσει και έξυνα συνεχώς στα καλά καθούμενα το κεφάλι μου.Τόνοι έπεφταν οι τρίχες τότε..
Πάντως παιδιά έχω αρχίσει και γίνομαι περισσότερο αισιόδοξος αφού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η θεραπεία πάει πολύ καλά.Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα!
Ελπίζω στο τέλος να μπορέσω να γίνω η ελπίδα όσων από εσάς βρίσκεστε σε προχωρημένο NW και δεν θέλετε να ρισκάρετε την υγεία σας με χάπια.
Αναμένω με αγωνία γι' απαντησεις σας.
Καλή δύναμη σε όλους!