Το οτι θεωρειται ΛΥΣΗ το να ...απολογηθω ΠΡΩΤΑ αντι ως εξυπνοι και διορατικοι ανθρωποι να δειτε ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΡΩΤΑ, δεν παιζει ε?
και καλα δεν λεμε να την δειτε αμεσως, ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΙΑ στιγμη στα 3-4 χρονια!
Φυσικα και ΔΕΝ παιζει.
Διοτι ειναι ωραια η ανθρωποφαγια φορωντας μασκούλα....
Και ειναι και τοσο απλο (αλλα καθολου τιμητικο!) το να ακουλουθουν εξυπνοι και μορφωμενοι ανθρωποι τον ΟΧΛΟ καππιον χουλιγκαν και να λιντσαρουν και αυτοι, απαλ επειδη το κανει και ο διπλανοσ ...φορουμιτης. (που προφανως εχει άλλη ατζενατ, μυαλο, μορφωση, ακλλιεργεια, κομπλεξ και ψυχολογικα)
Δυσαρεστη νοοτροπια γηπεδου... (ισως οιλι εχουμε βρεθει σε επεισοδια σε γηπεδο και σπασαμε καρεκλα επειδη δεν μας βλεπςν/αναγνωριζαν. Το θεμα ειναι ποσο καιρο το κανεις, αν ανυπομονει ςνα το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ και αν ντρεπεσαι μετα ή το θεωρεις και ...υποχρεωση σου να τοκανεις! ΕΚΕΙ ειναι που αλλοτριωνεσαι)
Και το να πω μια κουβεντα παραπανω ΕΙΑΝΙ ΛΑΘΟΣ!
Πραγματι θα επρεπε να ειμαι ΤΕΛΕΙΟΣ!
Εσεις ως τελειοι ομως, καλυτεροι μου και πιο σοφοι μου (ειστε ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλιως δεν θα με κρινατε τοσο αυστηρα, ετσι δεν ειναι?) αντι να ασχοληθειετε ως ενηλικες αντρες με το ΓΙΑΤΙ μπορει να εφτασα να την πω, ασχοληστε με την μια βλακει απου ειπα!
Μαλλον γιατι δεν εχει ενδιαφερον Η ΟΥΣΙΑ!
Ενδοαφερον εχει να μαζευτουμε ολοι μαζι με τις κουκουλες,, να λιντσαρουμε τον ιατρο ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ απο την φαλακρα μας ενω εμεις υποφερουμε και να του κανουμε οσο μεγαλυτερη ζημια μπορουμε.
Που ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, σε ΔΥΟ λεπτα θα ειχατε ΟΛΟΙ συμφωνησει μαζι μου απο την αρχη οτι ηταν ΕΠΙΤΗΔΕΣ η σταση εκεινη και θα τον ειχατε κραμασει με αντιστοιχψη ευκολια στα μανταλακια
Προσωπικα ΔΕΝ το καταλαβαινω.
Δεν θα το εκανα ΠΟΤΕ.
Αλλα δεν σας κατηγορω. Ολα καλα