#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ψευδεσαι συνεχώς .μην προσπαθείς να βγεις θύμα ...ότι απάντηση έχεις πάρει από εμένα είναι απάντηση στον ίδιο τονο ακριβώς με τον τρόπο που εσύ ξεκίνησες να μιλάς.. και για να δεις πόσο ψεύτης είσαι ..λες έχω μπει εγώ και εδώ σβήσει ποστ (( ενοχοποιητικά )).χαχαχαχα ....πως να το κάνω αυτό?? Προσπάθησε εσύ να σβήσεις μνμτα σου..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ..ΝΤΡΟΠΗ ΔΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ..ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΤΛ...
Με επεξεργασια

ΔΕΝ χρειαζεται να σβησεις ολο το μηνυμα, θα φανει.
Σβηνεις και αλλαζεις επιμαχες φρασεις.

Too late

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Το οτι θεωρειται ΛΥΣΗ το να ...απολογηθω ΠΡΩΤΑ αντι ως εξυπνοι και διορατικοι ανθρωποι να δειτε ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΡΩΤΑ, δεν παιζει ε?
και καλα δεν λεμε να την δειτε αμεσως, ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΙΑ στιγμη στα 3-4 χρονια!
Φυσικα και ΔΕΝ παιζει.
Διοτι ειναι ωραια η ανθρωποφαγια φορωντας μασκούλα....
Και ειναι και τοσο απλο (αλλα καθολου τιμητικο!) το να ακουλουθουν εξυπνοι και μορφωμενοι ανθρωποι τον ΟΧΛΟ καππιον χουλιγκαν και να λιντσαρουν και αυτοι, απαλ επειδη το κανει και ο διπλανοσ ...φορουμιτης. (που προφανως εχει άλλη ατζενατ, μυαλο, μορφωση, ακλλιεργεια, κομπλεξ και ψυχολογικα)
Δυσαρεστη νοοτροπια γηπεδου... (ισως οιλι εχουμε βρεθει σε επεισοδια σε γηπεδο και σπασαμε καρεκλα επειδη δεν μας βλεπςν/αναγνωριζαν. Το θεμα ειναι ποσο καιρο το κανεις, αν ανυπομονει ςνα το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ και αν ντρεπεσαι μετα ή το θεωρεις και ...υποχρεωση σου να τοκανεις! ΕΚΕΙ ειναι που αλλοτριωνεσαι)

Και το να πω μια κουβεντα παραπανω ΕΙΑΝΙ ΛΑΘΟΣ!
Πραγματι θα επρεπε να ειμαι ΤΕΛΕΙΟΣ!
Εσεις ως τελειοι ομως, καλυτεροι μου και πιο σοφοι μου (ειστε ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλιως δεν θα με κρινατε τοσο αυστηρα, ετσι δεν ειναι?) αντι να ασχοληθειετε ως ενηλικες αντρες με το ΓΙΑΤΙ μπορει να εφτασα να την πω, ασχοληστε με την μια βλακει απου ειπα!
Μαλλον γιατι δεν εχει ενδιαφερον Η ΟΥΣΙΑ!
Ενδοαφερον εχει να μαζευτουμε ολοι μαζι με τις κουκουλες,, να λιντσαρουμε τον ιατρο ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ απο την φαλακρα μας ενω εμεις υποφερουμε και να του κανουμε οσο μεγαλυτερη ζημια μπορουμε.
Που ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, σε ΔΥΟ λεπτα θα ειχατε ΟΛΟΙ συμφωνησει μαζι μου απο την αρχη οτι ηταν ΕΠΙΤΗΔΕΣ η σταση εκεινη και θα τον ειχατε κραμασει με αντιστοιχψη ευκολια στα μανταλακια

Προσωπικα ΔΕΝ το καταλαβαινω.
Δεν θα το εκανα ΠΟΤΕ.
Αλλα δεν σας κατηγορω. Ολα καλα
Φαντάζομαι όλα αυτά παραπάνω δεν τα λες για εμένα….βέβαια κάποιος βλέποντας ότι απαντάς σε σχόλιο μου θα μπορούσε να εκλάβει ότι τα λες σε εμένα… εγώ όμως παρότι με έχεις κατηγορήσει για δίαφορα εναντίον σου (που φαντάζομαι και εσύ μετά από τόσα χρόνια θα έχεις καταλάβει ότι δεν ισχύουν) ποτέ δεν έχω εκφραστεί έτσι….ακόμα και σε μέλη που μου έχουν μιλησει χυδαία…

aeratos28

Just aeratos
Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο?? Πριν έλεγες σβήνω μνμτα ,τώρα που σου είπα δεν γίνεται αυτό, λες αλλα ? Ότι έχω επεξεργαστεί ??Ούτε έχω σβήσει,ούτε έχω αλλάξει απολύτως τπτ ..επεξεργασία λέει τώρα ..το ψέμμα έχει κοντά ποδαρια.
Θα ήταν χαζό να τροποποιήσω μνμτα μου εγώ η να σβήσω ,από τη στιγμή που γνωρίζω πως ότι έγραφα αποθηκεύεται ..Το ίδιο ισχύει και για σένα αυτό ετσι? Να ξερεις...Συνεχίζεις να πετάς λάσπη όπως κάνεις όλο αυτό τον καιρό ενώ εγώ σου έχω δώσει λύση ...μην προσπαθείς να το παίξεις θύμα λοιπόν τώρα και να φανείς κάτι άλλο γτ σε βλέπω το προσπαθείς πολύ αλλά το το και να κάνεις είναι πάρα πολύ αργά όντως
Με επεξεργασια

ΔΕΝ χρειαζεται να σβησεις ολο το μηνυμα, θα φανει.
Σβηνεις και αλλαζεις επιμαχες φρασεις.

Too late

..

Anastasakis Hair Clinic

Φαντάζομαι όλα αυτά παραπάνω δεν τα λες για εμένα….βέβαια κάποιος βλέποντας ότι απαντάς σε σχόλιο μου θα μπορούσε να εκλάβει ότι τα λες σε εμένα… εγώ όμως παρότι με έχεις κατηγορήσει για δίαφορα εναντίον σου (που φαντάζομαι και εσύ μετά από τόσα χρόνια θα έχεις καταλάβει ότι δεν ισχύουν) ποτέ δεν έχω εκφραστεί έτσι….ακόμα και σε μέλη που μου έχουν μιλησει χυδαία…
ΜΙλαω γενικα ΠΡΟΦΑΝΩΣ, με αφορμη το σχολιο σου.
Αλλα αν θες παρε θεση γενικα και εσυ για αυτα που λεω αν τα εχεις δει, αν ισχυουν, αν θα ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινουν κτλ., αν η ανωνυμια θα επρεπε να χρησιμοποιειται με τοσο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ τροπο γι ανα βγαζει ο καθε χουλιγκαν την σκατοψυχια του και να καταστρεφει οτι μπορει.

aeratos28

Just aeratos
ΑΝ ,αναφέρεσαι σε εμένα ,ΚΑΚΩΣ με βάζεις στο τσουβαλι της ανωνυμίας ...
Όπως εσύ ο ίδιος είπες ,γνωρίζεις τα στοιχεία μου εδώ και πολύ καιρό διότι ως γνωστόν έχω κάνει επέμβαση στην κλινική σου με τον Χοσέ , πριν από 2 χρόνια...
Αρα εγώ,ανώνυμος σε εσένα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ,το λιγότερο 2 χρόνια..
Δική σου δήλωση τον Αύγουστο είναι αυτή..το αναιρείς?
αν ισχυουν, αν θα ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινουν κτλ., αν η ανωνυμια θα επρεπε να χρησιμοποιειται με τοσο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ τροπο γι ανα βγαζει ο καθε χουλιγκαν την σκατοψυχια του και να καταστρεφει οτι μπορει.

Screenshot_2024-10-25-18-58-18-243_com.miui.gallery.jpg

bobby

Well-Known Member
Εγώ από την αρχή έχω πει ότι όλοι πρέπει να συμπεριφερόμαστε κόσμια. Ακόμα και αν ο άλλος ξεφεύγει να προσπαθούμε να τον επαναφέρουμε με κόσμιο τρόπο. Κάποιοι δεν έχουν υπομονή ή κόβουν αλυσίδα εύκολα και κουβεντα στη κουβεντα ξεφεύγει το πράγμα. Έτσι έχει γίνει και με εσένα γιατρέ. Σου λέει κάποιος κάτι…αντιδράς επιθετικά….κλιμακώνει αυτός…κλιμακώνεις και εσύ… και έχουμε ΓΠΠ….χωρις να λέω ότι εσύ ξεκίνησες κάτι, αλλά αν από την αρχή που τοποθετήθηκες επι των λεγόμενων κάποιου με τον τρόπο που τοποθετήθηκες προηγουμένως (ήρεμα δηλαδή χωρίς κορώνες και ειρωνίες με γεγονοτα και εκτιμήσεις) δεν θα είχε κάνεις πάτημα να σου επιτεθεί. Και αν το έκανε θα του την πέφταμε οι υπόλοιποι οι μετριοπαθείς. Όλα αυτά ασχέτως με το τι έγινε με τους δυο που (δίκαια ή άδικα) διαμαρτυρήθηκαν για τις ΜΜ τους…. Σου το έχω ξαναπεί με το να συμπεριφέρεσαι έτσι (αφιλτράριστα ή ενθουσιωδώς να το πω κομψά) δεν βγάζεις καλή εικόνα και ακόμα και δίκιο να έχεις βάζεις την πλειοψηφία εναντίον σου (για την συμπεριφορά εννοώ).

theoblue

Well-Known Member
ΜΙλαω γενικα ΠΡΟΦΑΝΩΣ, με αφορμη το σχολιο σου.
Αλλα αν θες παρε θεση γενικα και εσυ για αυτα που λεω αν τα εχεις δει, αν ισχυουν, αν θα ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινουν κτλ., αν η ανωνυμια θα επρεπε να χρησιμοποιειται με τοσο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ τροπο γι ανα βγαζει ο καθε χουλιγκαν την σκατοψυχια του και να καταστρεφει οτι μπορει.
Είχες δεν είχες @bobby,, το καβατζωσες το ρολακι σου.
Έστω και κομπάρσος, 2-3 ατάκες θα τις πεις...

bobby

Well-Known Member
Όχι ρε φίλε! Εμένα δεν με διασκεδάζει να πέφτει ξεκατίνιασμα στο φορουμ. Προτιμώ την ηρεμία και την πλακίτσα. Εδώ έχουν ξεφύγει τα πράγματα και δεν είναι ωραιο.

theoblue

Well-Known Member
Όχι ρε φίλε! Εμένα δεν με διασκεδάζει να πέφτει ξεκατίνιασμα στο φορουμ. Προτιμώ την ηρεμία και την πλακίτσα. Εδώ έχουν ξεφύγει τα πράγματα και δεν είναι ωραιο.
Η πλάκα είναι ότι όσο πιο κοντά φτάνει να σβήσει η φωτιά, τόσο περισσότερο φουντώνει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Ελπίζω να ηρεμήσουν κάποια στιγμή. Ούτε στο δημοτικό δεν κάναμε έτσι….βέβαια το γινάτι βγάζει μάτι, αλλα η ζωή είναι ωραία και σύντομη για να την αναλώνεις σε τόση αρνητικότητα….

bobby

Well-Known Member
Σωστός! Εγώ θα έλεγα αντι για ερωτοδικειο στην κλινική του γιατρού με αερατο και γιατρό να κάνουμε ένα potluck και αντι για φαγητα να φέρουμε μπυρες ποτά και σνακ….. :D :D :D :D

LoverBoy

Well-Known Member
Σωστός! Εγώ θα έλεγα αντι για ερωτοδικειο στην κλινική του γιατρού με αερατο και γιατρό να κάνουμε ένα potluck και αντι για φαγητα να φέρουμε μπυρες ποτά και σνακ….. :D :D :D :D
Εγώ πάντως δεν θα έτρωγα γιατί μπορεί να χρειαζόταν να τρέξουμε μετά να είμαι ελαφρύς

bobby

Well-Known Member
Εμείς δεν κινδυνεύουμε….ο αεράτος θα έπρεπε να μείνει νηστικός…. :p :p :p :p :p Αν και πιστεύω από κοντά θα τα βρουνε…..

bobby

Well-Known Member
Λένε από πάνω ότι θα μας κυνηγήσει αν πάμε….αν κυνηγήσει εμάς τότε εσένα δεν θα σε κυνηγήσει; :p :p :p :p Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα τρέξεις ….

Anastasakis Hair Clinic

Στη καινουργια κλινικη που ετοιμαζω αυτη τη στιγμη, θα υπαρχει ολοκληρος οροφος για events και σεμιναρια.
θα δειτε οτι οσοι ειαι σοβαροι με το συγκεκριμενο πεδιο ως hobby, θα γινουν θαμώνες. ;)

2-3 μηνες υπομονη

Μπλουζα