Αν αυτο φιλε ειναι αποτυχημενο περιστατικο, εγω ειμαι Κινεζος.
Αποτυχημενη ηταν η απαντηση που εδωσα.
Ο ασθενης που αναφερεις "εξεταστηκε" απο τον
@CVIAL και ειπε πως ηταν μια χαρα το αποτελεσμα.
Εκανε και μετρησεις και τα παντα.
Ο συγκεκριμενος προσπαθούσε για λογους που ΔΕΝ μπορω να αναφερω να προκαλεσει συγκεκριμενη αισθηση στο φορουμ. Ειχα αναγκαστει να του κανω strip και οντως κροταφικα η ουλη ήταν πιο ευρεια, και απολυτα αποδεκτη λογω της προηγουμενα ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ δοτρια που ηρθε να τον του σωσω.
Μπες και δες πως ηταν πριν να κλαψεις.
Χτενησε τα μαλλια επιτηδες προς τα εμπρος πριν βγαλει φωτο για να δειχνει το κομματι που ΔΕΝ μπηκαν μοσχευματα ή ειχα βαλει σε εσκεμμενα χαμηλοτερη πυκνοτητα γιατι με ενα μικροσκοπικο κεφαλι με χιλια ζορια καταφερα να παρω ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο οσα ειχα υπολογισει (το στριπ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ σε REPAIR CASES) και του επεστρεψα και χρηματα.
Ρωτα το
@CVIAL αν ειναι ετσι η οχι.
Λαθος μου να πω πως ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ?
Ναι, λαθος μου!
Ενιωσα απιστευτα ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ και μιλησα οπως θα μιλαγε ο καθενας. ΚΑΚΩΣ
Αλλα σωστα, ενας ιατρός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι αδικημενος και να ξεσπασει με μια αστοχη φραση, που ΙΣΧΥΕ ομως!!! Γιατι υπηρχε ΔΟΛΟΣ, κατι που αποδειχθηκε οταν τον ειδε ο
@CVIAL απο κοντα και παραδεχθηκε πως το αποτελεσμα ηταν αξιοπρεπεστατο οταν χτενιζεται οπως ΟΛΟΙ, μιας και σε περιορισμενη δοτρια δινεις εμφαση στην μπροστινη ζωνη και καλύπτεις οσο γινεται μεγαλυτερη επιφανεια με layering.
Ποιος ειναι ο καθενας σας που θα με σταυρωνει χρονια τωρα ΑΝΩΝΥΜΑ για μια λαθος εκφραση (δεν του εβρισα και τη μανα ρε μπρο, αραχτε λιγο) οταν αυτο που ειπα ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΟ αλλα σιγουρα αγενες???
Ουτε κριτες ειστε, ουτε δικαστες, ουτε εισαγγελεις.
Το ΠΑΙΖΟΥΝ καποιοι ασημαντοι οτι ΕΙΝΑΙ τετοιοι, γιατι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια.
Λαθος μου το οποιο καποιοι γελοιοι μασκοφοροι σαν οχλος το χρησιμοποιηουν εκτοτε για προσωπικη επιθεση ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!
Ηταν σταδιο 6 και πλεον ειχε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ για ΜΙΑ επεμβαση με 2500+ λεπτα και με χαμηλο λογο grafts
Kαι ΝΑΙ, ειχε μια πιο πλατυα ουλη για την οποια ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ, μιας και αν εφταιγα θα ηταν ΟΛΗ η ουλη φαρδια, και την οποια του ειπα οτι θα επιδιορθωσω γιατι ΟΦΕΙΛΩ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΑΣΘΕNΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
12 μηνες μετα ΓΙΝΕΤΑΙ! Δεν ηρθε, και απορω αν σας εδειξε ποτε τι εγινε μετα...
Το συγεκριμενο περιστατικο ήταν μια πολυ ΤΟΞΙΚΗ περιπτωση και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ οι haters με κουκουλες αντι να εστιαζονται στο
-Αν βγηκαν τα μαλλια (>90% φυρτωση σε ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ δοτρια και ληπτρια)
- αν ειναι φυσικα (απολυτα οπως παντα)
- αν και χωρις να φταιω ανελαβα να βελτιωσω την ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ουλη, που ομως ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ μου αρεσε!
ασχολουνται με το αν ειπα μια μαλακια πανω στην αγανακτηση μου.
ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ανθρωποι οπως εσυ ασχοληστε με το ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΛΟΙΩΝ.
ΑΥΤΟ ειναι τραγικο!
Ασχοληστε με ΜΠΟΥΡΔΕΣ που σας ταιζουν κομπλεξικα ατομα για να σας δημιουργουν μια κακη εικονα για εμενα απλα απο μισαλλοδξια.
Πες μου οτι δεν ειναι ετσι! ΕΣΥ ειδικα που καταλαβαινεις.
Τωρα, το οτι καποιοι θελουν να κανουν το φορουμ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και δηθεν να ΤΟΥΣ απολογηθω ειναι απλα γελοιο.
Αντι να αποκτησουν ΑΞΙΑ ΩΣ ΑΝΤΡΕΣ προσπαθουν να κατεβασουν εμενα σε χαμηλοτερο επιπεδο απο τους ιδιους με το
να καθιστουν υπόλογο δηθεν στην "κοινη γνωμη" του φορουμ.
Ο πολεμος που κανουν δεν θα συνεχιστει.