#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

bobby

Well-Known Member
Στη καινουργια κλινικη που ετοιμαζω αυτη τη στιγμη, θα υπαρχει ολοκληρος οροφος για events και σεμιναρια.
θα δειτε οτι οσοι ειαι σοβαροι με το συγκεκριμενο πεδιο ως hobby, θα γινουν θαμώνες. ;)

2-3 μηνες υπομονη
Θα κερνάς σφηνάκια φιναστερίδης ή ντουταστερίδης; :p :p :p :p :p :p Κάποιοι εδώ μέσα έχουν φοβία με το PFS…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Rude

New Member
ιατρέ ποιά είναι η γνώμη σας για την τοπική φιναστερίδη; από άποψη αποτελέσματος και από άποψη παρενεργειών.

Αξίζει να την ξεκινήσει κάποιος ή αν ξεκινήσει να πάει κατευθείαν σε χάπι;

Dimos_

Member
Στη καινουργια κλινικη που ετοιμαζω αυτη τη στιγμη, θα υπαρχει ολοκληρος οροφος για events και σεμιναρια.
θα δειτε οτι οσοι ειαι σοβαροι με το συγκεκριμενο πεδιο ως hobby, θα γινουν θαμώνες. ;)

2-3 μηνες υπομονη
Που θα βρίσκεται η καινούργια κλινική?

jacksmith

Active Member
Αν αυτο φιλε ειναι αποτυχημενο περιστατικο, εγω ειμαι Κινεζος.
Αποτυχημενη ηταν η απαντηση που εδωσα.

Ο ασθενης που αναφερεις "εξεταστηκε" απο τον @CVIAL και ειπε πως ηταν μια χαρα το αποτελεσμα.
Εκανε και μετρησεις και τα παντα.
Ο συγκεκριμενος προσπαθούσε για λογους που ΔΕΝ μπορω να αναφερω να προκαλεσει συγκεκριμενη αισθηση στο φορουμ. Ειχα αναγκαστει να του κανω strip και οντως κροταφικα η ουλη ήταν πιο ευρεια, και απολυτα αποδεκτη λογω της προηγουμενα ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ δοτρια που ηρθε να τον του σωσω.
Μπες και δες πως ηταν πριν να κλαψεις.
Χτενησε τα μαλλια επιτηδες προς τα εμπρος πριν βγαλει φωτο για να δειχνει το κομματι που ΔΕΝ μπηκαν μοσχευματα ή ειχα βαλει σε εσκεμμενα χαμηλοτερη πυκνοτητα γιατι με ενα μικροσκοπικο κεφαλι με χιλια ζορια καταφερα να παρω ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο οσα ειχα υπολογισει (το στριπ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ σε REPAIR CASES) και του επεστρεψα και χρηματα.
Ρωτα το @CVIAL αν ειναι ετσι η οχι.
Λαθος μου να πω πως ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ?
Ναι, λαθος μου!
Ενιωσα απιστευτα ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ και μιλησα οπως θα μιλαγε ο καθενας. ΚΑΚΩΣ
Αλλα σωστα, ενας ιατρός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι αδικημενος και να ξεσπασει με μια αστοχη φραση, που ΙΣΧΥΕ ομως!!! Γιατι υπηρχε ΔΟΛΟΣ, κατι που αποδειχθηκε οταν τον ειδε ο @CVIAL απο κοντα και παραδεχθηκε πως το αποτελεσμα ηταν αξιοπρεπεστατο οταν χτενιζεται οπως ΟΛΟΙ, μιας και σε περιορισμενη δοτρια δινεις εμφαση στην μπροστινη ζωνη και καλύπτεις οσο γινεται μεγαλυτερη επιφανεια με layering.

Ποιος ειναι ο καθενας σας που θα με σταυρωνει χρονια τωρα ΑΝΩΝΥΜΑ για μια λαθος εκφραση (δεν του εβρισα και τη μανα ρε μπρο, αραχτε λιγο) οταν αυτο που ειπα ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΟ αλλα σιγουρα αγενες???
Ουτε κριτες ειστε, ουτε δικαστες, ουτε εισαγγελεις.
Το ΠΑΙΖΟΥΝ καποιοι ασημαντοι οτι ΕΙΝΑΙ τετοιοι, γιατι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια.

Λαθος μου το οποιο καποιοι γελοιοι μασκοφοροι σαν οχλος το χρησιμοποιηουν εκτοτε για προσωπικη επιθεση ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!
Ηταν σταδιο 6 και πλεον ειχε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ για ΜΙΑ επεμβαση με 2500+ λεπτα και με χαμηλο λογο grafts
Kαι ΝΑΙ, ειχε μια πιο πλατυα ουλη για την οποια ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ, μιας και αν εφταιγα θα ηταν ΟΛΗ η ουλη φαρδια, και την οποια του ειπα οτι θα επιδιορθωσω γιατι ΟΦΕΙΛΩ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΑΣΘΕNΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
12 μηνες μετα ΓΙΝΕΤΑΙ! Δεν ηρθε, και απορω αν σας εδειξε ποτε τι εγινε μετα...

Το συγεκριμενο περιστατικο ήταν μια πολυ ΤΟΞΙΚΗ περιπτωση και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ οι haters με κουκουλες αντι να εστιαζονται στο
-Αν βγηκαν τα μαλλια (>90% φυρτωση σε ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ δοτρια και ληπτρια)
- αν ειναι φυσικα (απολυτα οπως παντα)
- αν και χωρις να φταιω ανελαβα να βελτιωσω την ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ουλη, που ομως ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ μου αρεσε!

ασχολουνται με το αν ειπα μια μαλακια πανω στην αγανακτηση μου.
ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ανθρωποι οπως εσυ ασχοληστε με το ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΕΛΟΙΩΝ.
ΑΥΤΟ ειναι τραγικο!

Ασχοληστε με ΜΠΟΥΡΔΕΣ που σας ταιζουν κομπλεξικα ατομα για να σας δημιουργουν μια κακη εικονα για εμενα απλα απο μισαλλοδξια.

Πες μου οτι δεν ειναι ετσι! ΕΣΥ ειδικα που καταλαβαινεις.

Τωρα, το οτι καποιοι θελουν να κανουν το φορουμ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και δηθεν να ΤΟΥΣ απολογηθω ειναι απλα γελοιο.
Αντι να αποκτησουν ΑΞΙΑ ΩΣ ΑΝΤΡΕΣ προσπαθουν να κατεβασουν εμενα σε χαμηλοτερο επιπεδο απο τους ιδιους με το
να καθιστουν υπόλογο δηθεν στην "κοινη γνωμη" του φορουμ.

Ο πολεμος που κανουν δεν θα συνεχιστει.
Όσοι έχουν διαβάσει και θυμούνται το νήμα μου, όλα έχουν ειπωθεί και αναλυθεί εκεί. Επειδή όμως εδώ διαστρεβλώνεται πληρως η πραγματικότητα (λόγω συγχησης? , λόγω σκοπιμότητας ? ), θα αναφέρω συνοπτικά .
-Ουδέποτε ο Cvial, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν μια χαρά και ουδέποτε με είδε με μακρύ μαλλί , λέγοντας ότι το αποτέλεσμα ηταν αξιοπρεπεστατο όταν χτενιζόμουν όπως όλοι (?).
-Δεν υπήρχε καμία κατεστραμένη δότρια και καμία κατεστραμένη λήπτρια. (εκτός και αν θεωρειται κατεστραμένη λήτρια αυτή που δεν έχει μαλλιά, όλων εδω στο φόρουμ δηλάδή) Μόνο μία μικρή τομή στριπ περιπου 10-12 εκ από την προηγούμενη μεταμόσχευση το 2005 στην LaserLine, αρκετά καλή λόγω ιδιοσυγκρασίας του οργανισμού και όχι επειδή την έραψε καλά ο γιατρος. (Δική μου εκτίμηση αυτή) . Ίσα ίσα, ουτε retro δεν είχα στην δότρια σύμφωνα με τον γιατρο, αντίθετα από ότι είχαν διαγνώσει Bisanga, Lorenzo.
-Εδώ, ο γιατρός γράφει ότι το ευρύ πλατος της ουλής κροταφικά οφείλεται στην κατεστραμένη δότρια. Άλλη ερμηνεία από την ιδιοσυγκρασία που ανεφερε ως αρχική αιτία. Κατεστραμένη η δότρια δεν ήταν, άρα τι ισχύει?
-Εδώ, ο γιατρός γράφει πως δεν φταιει για την φαρδυά ουλή καθώς αν έφταιγε θα ΄ήταν όλη η ουλή φαρδυά. Αυτό διαβάζεται και αντίστροφα.Φταίει ο γιατρός για την φαρδυά ουλή, καθώς αν δεν έφταιγε, θα την έιχε κάνει σωστά όπως το υπόλοιπο κομμάτι.
-Τα μαλλιά στο νήμα μου έχουν χτενιστεί με όλους τους τρόπους και όπως μου ζητήθηκε. Για ποιο λόγο ανεφερεται κατηγορηματικά, ότι χτενιζόμουν επίτηδες με συγκεκριμένο τρόπο και είχα δόλο? Από πού αποδεικνύεται?
-Αναφέρεται ότι ο γιατρός μου είπε ότι θα διορθώσει την ουλή και ότι εγώ δεν πήγα ξανά στην κλινική μετά από 12 μήνες. Η κλινική μετά την παρουσιασή μου στο φόρουμ ουδέποτε επικοινώνησε ξανά μαζί μου. ( δέχτηκα μόνο ενα τηλ ρουτίνας από μια κοπέλα μετά από πάρα πολύ καιρό).
-Ουδέποτε μου δωθήκαν χρήματα πίσω, όπως γράφεται εδώ και ουδέποτε ζήτησα χρήματα πίσω.
-Το αποτέλεσμα σύμφωνα με την δική μου κρίση, όλων των γιατρών που με είδαν μετέπειτα, πάρα πολλών μελών του φόρουμ και ανθρώπων που με βλέπουν από κοντά δεν θεωρηθηκε γαμάτο και απόλυτα επιτυχυμένο και θα πρέπει ο γιατρός να ψαχτεί αν έιναι Κινέζος ή όχι.
Πολά ακόμα μπορούν να γραφτουν αλλά ίσως θα είναι κουραστικό.
Και τέλος, τα υποννοούμενα. Ποιοι έιναι οι λόγοι που δεν μπορεί να αναφέρει ο γιατρός και για τους οποίους προσπάθουσα εγώ να προκαλέσω αίσθηση κτλ.? Για να μάθω και εγώ...

Σημειωση. Το μπακαλόγατος ουδεποτε με ενόχλησε και ποτέ δεν διαμαρτυρηθηκα εγώ προσωπικά. Αλλοι το κάναν για μένα. Και στο κάτω κάτω, τί έχει ο μπακαλόγατος? Μια χαρά ήταν και άφθονο γέλιο μας προσφερε. Αυτό που δεν θέλω νε με αποκαλέσει ποτέ κανείς έιναι ''Αν@στασ@κη'' Εκεί πραγματικά σκοτώνω και άνθρωπο...

Διορθωση. Δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που έγραψα. Ο Cvial με είδε με μακρύ μαλλί στο cons με Lorenzo.Το είχα ξεχασει.

Τελευταία επεξεργασία:

nick the Greek

Active Member
Όσοι έχουν διαβάσει και θυμούνται το νήμα μου, όλα έχουν ειπωθεί και αναλυθεί εκεί. Επειδή όμως εδώ διαστρεβλώνεται πληρως η πραγματικότητα (λόγω συγχησης? , λόγω σκοπιμότητας ? ), θα αναφέρω συνοπτικά .
-Ουδέποτε ο Cvial, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν μια χαρά και ουδέποτε με είδε με μακρύ μαλλί , λέγοντας ότι το αποτέλεσμα ηταν αξιοπρεπεστατο όταν χτενιζόμουν όπως όλοι (?).
-Δεν υπήρχε καμία κατεστραμένη δότρια και καμία κατεστραμένη λήπτρια. (εκτός και αν θεωρειται κατεστραμένη λήτρια αυτή που δεν έχει μαλλιά, όλων εδω στο φόρουμ δηλάδή) Μόνο μία μικρή τομή στριπ περιπου 10-12 εκ από την προηγούμενη μεταμόσχευση το 2005 στην LaserLine, αρκετά καλή λόγω ιδιοσυγκρασίας του οργανισμού και όχι επειδή την έραψε καλά ο γιατρος. (Δική μου εκτίμηση αυτή) . Ίσα ίσα, ουτε retro δεν είχα στην δότρια σύμφωνα με τον γιατρο, αντίθετα από ότι είχαν διαγνώσει Bisanga, Lorenzo.
-Εδώ, ο γιατρός γράφει ότι το ευρύ πλατος της ουλής κροταφικά οφείλεται στην κατεστραμένη δότρια. Άλλη ερμηνεία από την ιδιοσυγκρασία που ανεφερε ως αρχική αιτία. Κατεστραμένη η δότρια δεν ήταν, άρα τι ισχύει?
-Εδώ, ο γιατρός γράφει πως δεν φταιει για την φαρδυά ουλή καθώς αν έφταιγε θα ΄ήταν όλη η ουλή φαρδυά. Αυτό διαβάζεται και αντίστροφα.Φταίει ο γιατρός για την φαρδυά ουλή, καθώς αν δεν έφταιγε, θα την έιχε κάνει σωστά όπως το υπόλοιπο κομμάτι.
-Τα μαλλιά στο νήμα μου έχουν χτενιστεί με όλους τους τρόπους και όπως μου ζητήθηκε. Για ποιο λόγο ανεφερεται κατηγορηματικά, ότι χτενιζόμουν επίτηδες με συγκεκριμένο τρόπο και είχα δόλο? Από πού αποδεικνύεται?
-Αναφέρεται ότι ο γιατρός μου είπε ότι θα διορθώσει την ουλή και ότι εγώ δεν πήγα ξανά στην κλινική μετά από 12 μήνες. Η κλινική μετά την παρουσιασή μου στο φόρουμ ουδέποτε επικοινώνησε ξανά μαζί μου. ( δέχτηκα μόνο ενα τηλ ρουτίνας από μια κοπέλα μετά από πάρα πολύ καιρό).
-Ουδέποτε μου δωθήκαν χρήματα πίσω, όπως γράφεται εδώ και ουδέποτε ζήτησα χρήματα πίσω.
-Το αποτέλεσμα σύμφωνα με την δική μου κρίση, όλων των γιατρών που με είδαν μετέπειτα, πάρα πολλών μελών του φόρουμ και ανθρώπων που με βλέπουν από κοντά δεν θεωρηθηκε γαμάτο και απόλυτα επιτυχυμένο και θα πρέπει ο γιατρός να ψαχτεί αν έιναι Κινέζος ή όχι.
Και τέλος, τα υποννοούμενα. Ποιοι έιναι οι λόγοι που δεν μπορεί να αναφέρει ο γιατρός και για τους οποίους προσπάθουσα εγώ να προκαλέσω αίσθηση κτλ.? Για να μάθω και εγώ...

Σημειωση. Το μπακαλόγατος ουδεποτε με ενόχλησε και ποτέ δεν διαμαρτυρηθηκα εγώ προσωπικά. Αλλοι το κάναν για μένα. Και στο κάτω κάτω, τί έχει ο μπακαλόγατος? Μια χαρά ήταν και άφθονο γέλιο μας προσφερε. Αυτό που δεν θέλω νε με αποκαλέσει ποτέ κανείς έιναι ''Αν@στασ@κη'' Εκεί πραγματικά σκοτώνω και άνθρωπο...
Εγώ προσωπικά να σε ευχαριστήσω που τοποθετήθηκε δημόσια και 1 εκ των 2 αλυτων μυστηρίων του φόρουμ θα απαντηθεί..(ο γιατρός ως Άντρας από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος τοποθετήθηκες θα πάρει την δική του θέση επί του συμβάντος)..αντε ρ @Aldo γραψε και εσύ εάν όντως θες να τοποθετηθεις για το οτιδήποτε να σταματήσουμε επιτέλους αυτό τον φαύλο κυκλο...ναι εννοείται αερατε το είδα και εγώ πάνω από 1.000.000 φορές...έχει δεσμευτεί ο Αναστασάκης πως αν ζητήσουν οι ίδιοι εξηγήσεις είτε δημόσια είτε ιδιωτικά θα τις δώσει και ευχαρίστως...αν δεν το κάνει πάλι, εδώ είμαστε να του υπενθυμισουμε τα λεγόμενα του...ας αφήσουμε όμως να εξελιχθούν τα πράγματα προτού κρίνουμε...

Tsino

New Member
@nick the Greek πιστεύεις ότι θα δοθεί απάντηση? Έχει ήδη απαντήσει τι έγινε. Διάβασε το κείμενο που απάντησε ο jack.

Με τον Ισπανό και τα παιδία του φόρουμ τι έγινε τελικά?

nick the Greek

Active Member
@nick the Greek πιστεύεις ότι θα δοθεί απάντηση? Έχει ήδη απαντήσει τι έγινε. Διάβασε το κείμενο που απάντησε ο jack.

Με τον Ισπανό και τα παιδία του φόρουμ τι έγινε τελικά?
Κάτσε εδώ αναφέρθηκε cvial περί αξιοπρεπεεστατου αποτελέσματος λέει ο ένας ουδέποτε ειπε κάτι τέτοιο λέει ο άλλος...κάτσε να τοποθετηθούν αυτοί που τους επικαλουν και θεωρώ πως θα βγει άκρη ναι..Ισπανό και παιδιά του φόρουμ όταν λες;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί πρέπει σε κάθε νήμα να επαναλαμβάνουμε πράγματα που με μια απλή αναζήτηση μπορούν να βρεθούν. Το τι είπα στον @jacksmith και τι διαπίστωσα όταν ήρθε είναι καταγεγγραμένο στο νήμα του. Όποιος θέλει το βρίσκει.

gregkont13

Verified MM member
Εγώ προσωπικά να σε ευχαριστήσω που τοποθετήθηκε δημόσια και 1 εκ των 2 αλυτων μυστηρίων του φόρουμ θα απαντηθεί..(ο γιατρός ως Άντρας από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος τοποθετήθηκες θα πάρει την δική του θέση επί του συμβάντος)..αντε ρ @Aldo γραψε και εσύ εάν όντως θες να τοποθετηθεις για το οτιδήποτε να σταματήσουμε επιτέλους αυτό τον φαύλο κυκλο...ναι εννοείται αερατε το είδα και εγώ πάνω από 1.000.000 φορές...έχει δεσμευτεί ο Αναστασάκης πως αν ζητήσουν οι ίδιοι εξηγήσεις είτε δημόσια είτε ιδιωτικά θα τις δώσει και ευχαρίστως...αν δεν το κάνει πάλι, εδώ είμαστε να του υπενθυμισουμε τα λεγόμενα του...ας αφήσουμε όμως να εξελιχθούν τα πράγματα προτού κρίνουμε...
έχει ζητήσει να ανέβουν ηχητικά. δεν υπαρχει κατι να πει.

jacksmith

Active Member
Δεν υπάρχει κανένα άλυτο μυστηριο. Ότι ειπωθηκε από τον γιατρό, ειπωθηκε και το ξερει και ο ίδιος. Αν διαβάσεις το νήμα μου δεν τον κατηγόρησα για αυτό. Δικαίωμά του ήταν. Δικαιώμά μου όμως ήταν και εμένα να γράψω στο φόρουμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsino

New Member
Κάτσε εδώ αναφέρθηκε cvial περί αξιοπρεπεεστατου αποτελέσματος λέει ο ένας ουδέποτε ειπε κάτι τέτοιο λέει ο άλλος...κάτσε να τοποθετηθούν αυτοί που τους επικαλουν και θεωρώ πως θα βγει άκρη ναι..Ισπανό και παιδιά του φόρουμ όταν λες;
Για το ποιος έλεγε αλήθεια και ποιος όχι όταν έκαναν την επέμβαση τους. Μέχρι και στο youtube ανέβηκε βίντεο.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Να παρει θεση ο @CVIAL.
Θυμαμαι μια χαρα τι εχει γραψει.
Η δοτρια σου ειχε πανω και κατω απο την ουλη ΚΑΤΩ απο το δερμα, ουλη 1,5-2 εκατοστα και προςτα πανω και προς τα κατω. Αυτη η ΒΛΑΒΗ ειναι χαρακτηριστική προχειρης συρραφης και εκανε λολη της διαδικασια εξαιρετικα δυσκολη στην συγκομιδη και συρραφη. Ασε να ξερω ΕΓΩ τι ειανι κατεστραμενο και τι οχι. Απλα αυτα τα προβληματα φαινονται ΑΦΟΥ αρχισει η επεμβαση, οχι πριν!
Ισχυει.
και εχω εξηγησει 10 φορες οτι αν ειχε ν ακανει με δικη μου ανικανπτητα θα ηταν ΟΛΗ Η ΟΥΛΗ ευρεια. Εκτος αν θεωρεις οτι ΗΞΕΡΑ να ραβω στο κεντρο, και ...ξεχασα οσο πλησιαζα προς το πλαι. Δεν σημανει πως δεν "ευθυνομαι", μιας και δεν επρεπε να σε εχω δεχθει απο την αρχη με τοσοα red flags. Σημαινει οτι δεν υπηρχε κατι να κανω να ΜΗν συμβει αυτο, αλλα πιθανοτατα μπορουσε μετα να διορθωεθι!
Δεν βγαζει κανενα νοημα αυτο που γραφεις.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ. και δεν ηρθες για επανελεγχο ακριβςω για να μην μπορω να εχω αντιλογο με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και να λες ΟΤΙ ΘΕΣ χωρις να μπορω να αποδειξω οτι λες ψεμματα.
Στο ζητησα απο κοντα, σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ μαλιστα, και εκανες το βαρια θιγμενο. Μηπως ηθελες να πεσω στα γονατα? Δεν εκανα τιποτα λαθος, ειναι μι επιπλοκη πολυ μικρης εκτασης που συμβανει και μπορει να διορθωεθι, ειχες απαραδεκτη συμπεριφορα ΕΝΤΕΛΩΣ εναντια στα χρηστα συναλλακτικα ηθη, δεν σε ξανα ενοχλησα, ΕΙΔΙΚΑ αφου ενημρωσες οτι θα ανεβασεις το θεμα στο φορουμ ΧΩΡΙΣ να μπορω να εχω αντιλογο, μιας και δεν μου εδωσες ΚΑΝ φωτογραφιες του μετα!

Ισχυει, δεν ζητησες ευθεως.
Ανεβαζω γι ανα δουμε πως ησουν πριν, και μετα
Ξερεις.
Και λογω επαγγελματικης σου ιδιότητας, περειμενα αντρικια και ντομπρα συμπεριφορα.
Το χτενισμα που ειχες ΗΤΑΝ σαν του μπακαλογατου, με σκοπο να δειξεις περιοχες που ειχαν μεταμοσχευθει με χαμηλη πυκνοτητα επειτηδες προς οφελος καλυψης, θελοντας να νομισουν ολοι οτι το αποτελεσμα ηταν αραιο.

Προβοκατσια τραγικού ειδους.

Απλα, πληρωσα εγω το ψυχικο βιασμου που σου εκανε ο προηγουμενος και δεν βρηκες το σθενος να επιτεθει σε εκεινον.
Τοσο απλα.

ΟΠΟΙΟΣ θελει ας δειξει σε ΟΠΟΙΟΝ ιατρο θελει τις παρακατω φωτογραφιες να σου πει.
Αν ξερω να ραβω
Αν η τοποθετηση ειναι η βελτιστη με αυτο τον περιορισμενο αρθμό μοσχευματων
Αν η πρωτη σου επεμβαση ηταν ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ολα ξεκινησαν για τον παρακατω λογο:

• Σου ειχα υποσχεθει οτι θα παρουμε Χ αριθμο μοσχευματων με το στριπ
  • Η δοτρια περιοχή σου ΔΕΝ τα εδωσε, ενω πηρα οσο μακρυτερο και παχυτερο στριπ γινοταν
  • Επειδη ειμαι απολυτα τιμιος, αντι να σου πω ΨΕΜΜΑΤΑ οτι "βγηκαν ολα", σου λεω, μας λειπουν 400-500, θα κανουμε FUE
  • Δεχθηκες
  • Και μετα, επειδη ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ (ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!) ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ και εκανες ολα αυτα!

ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΠΕΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ με μαρτυρα τον Θεο!

DSC01263.jpg
DSC01265(2).jpg
DSC01321.jpg
DSC01322.jpg
DSC01327.jpg
DSC01328.jpg
DSC01329.jpg
DSC01949.jpg

Συνημμένα

• 1740148590900.gif
    1740148590900.gif
    42 byte · Προβολές: 44
  • 1740148590915.gif
    1740148590915.gif
    42 byte · Προβολές: 43
  • 1740148590931.gif
    1740148590931.gif
    42 byte · Προβολές: 46

gregkont13

Verified MM member
Στο ζητησα απο κοντα, σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ μαλιστα, και εκανες το βαρια θιγμενο. Μηπως ηθελες να πεσω στα γονατα? Δεν εκανα τιποτα λαθος, ειναι μι επιπλοκη πολυ μικρης εκτασης που συμβανει και μπορει να διορθωεθι, ειχες απαραδεκτη συμπεριφορα ΕΝΤΕΛΩΣ εναντια στα χρηστα συναλλακτικα ηθη, δεν σε ξανα ενοχλησα, ΕΙΔΙΚΑ αφου ενημρωσες οτι θα ανεβασεις το θεμα στο φορουμ ΧΩΡΙΣ να μπορω να εχω αντιλογο, μιας και δεν μου εδωσες ΚΑΝ φωτογραφιες του μετα!

Το χτενισμα που ειχες ΗΤΑΝ σαν του μπακαλογατου, με σκοπο να δειξεις περιοχες που ειχαν μεταμοσχευθει με χαμηλη πυκνοτητα επειτηδες προς οφελος καλυψης, θελοντας να νομισουν ολοι οτι το αποτελεσμα ηταν αραιο.

Προβοκατσια τραγικού ειδους.

Απλα, πληρωσα εγω το ψυχικο βιασμου που σου εκανε ο προηγουμενος και δεν βρηκες το σθενος να επιτεθει σε εκεινον.
Τοσο απλα.
Θαυμάστε εδώ. Αν πάτε στην κλινική αυτή και κάτι δεν πάει καλά, φταεί ο προηγούμενος γιατρός, το δέρμα, o θεός και αν τολμήσετε να πείτε πως το αποτέλεσμα δεν σας αρέσει είναι προβοκάτσια και επίθεση....

Ο άλλος τον έψαχνε ένα χρόνο και δεν τον έβρισκε. Αυτός εδώ κάνει προβοκάτσια. Μιλάμε για γέλιο..... Όπως τα είπε ο Πάνος.....

1740152637187.png

jacksmith

Active Member
Ναι έτσι είναι, είχα πάει ένα πρωί στην δουλειά, με έιδε κάποιος και μου λέει: ''ρε συ τί έκανες εκεί? μεταμόσχευση μαλλιών?'' Ε, αυτό ήταν....τερμα τσαντισμένος, τα παρατάω όλα και σηκωνομαι και φευγω κιαι αρχίζω με μανία να γράφω στο φόρουμ εναντιον της κλινικής.
Τελως πάντων , Δεν θα ανταπαντήσω στα γραφόμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει υπαναχώρηση. Όποιος θέλει διαβάζει ολόκληρο το νήμα μου και συγκρινει τα λεγόμενα του καθενος , τότε και τώρα και τα πραγματικά γεγονότα. Και γιατί αναφέρεσαι σε επαγγέλματα και κάνεις συνειρμούς? Που αποσκοπέι αυτό? Ενα θα πώ όμως, αφού θυμάσαι το επαγγελμά μου. Ακριβώς λόγω επαγγέλματος, σε βλέπω με μεγάλη συγκατάβαση, με πάρα πολύ μεγάλη συγκατάβαση...

gregkont13

Verified MM member
Ναι έτσι είναι, είχα πάει ένα πρωί στην δουλειά, με έιδε κάποιος και μου λέει: ''ρε συ τί έκανες εκεί? μεταμόσχευση μαλλιών?'' Ε, αυτό ήταν....τερμα τσαντισμένος, τα παρατάω όλα και σηκωνομαι και φευγω κιαι αρχίζω με μανία να γράφω στο φόρουμ εναντιον της κλινικής.
Τελως πάντων , Δεν θα ανταπαντήσω στα γραφόμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει υπαναχώρηση. Όποιος θέλει διαβάζει ολόκληρο το νήμα μου και συγκρινει τα λεγόμενα του καθενος , τότε και τώρα και τα πραγματικά γεγονότα. Και γιατί αναφέρεσαι σε επαγγέλματα και κάνεις συνειρμούς? Που αποσκοπέι αυτό? Ενα θα πώ όμως, αφού θυμάσαι το επαγγελμά μου. Ακριβώς λόγω επαγγέλματος, σε βλέπω με μεγάλη συγκατάβαση, με πάρα πολύ μεγάλη συγκατάβαση...
Έτσι είναι ο Τασάκης. Βάζει μαλλιά.... αυτή είναι η δουλεία του. Και όποτε δεν βγουν ή οι τομές ανοίξουν μιλάει για επαγγέλματα, προγουλιά, λεφτά, γυμναστική, καδένες, γυναίκες,τσαπόνυχτα, μπράτσα, πτυχία κλπ κλπ κλπ τα παντά εκτός από αυτά που έχουν σημασία. Βρε μια χαρά τον έκανε ρεζίλι το AI....

JimKan1

Well-Known Member
Θαυμάστε εδώ. Αν πάτε στην κλινική αυτή και κάτι δεν πάει καλά, φταεί ο προηγούμενος γιατρός, το δέρμα, o θεός και αν τολμήσετε να πείτε πως το αποτέλεσμα δεν σας αρέσει είναι προβοκάτσια και επίθεση....

Ο άλλος τον έψαχνε ένα χρόνο και δεν τον έβρισκε. Αυτός εδώ κάνει προβοκάτσια. Μιλάμε για γέλιο..... Όπως τα είπε ο Πάνος.....

Προβολή συνημμένου 68156

Περα απο Αναστασακης (h)airlines εχουμε και Αναστασακης photoshop services

Γιατι με τετοια διαφορα αναμεσα στις φωτο που ανεβαζουν τα μελη και τις επισημες μαλλον για καποιου ειδους φωτοσοπ προκειται

Panos.ch7

IMG_3201.jpeg
IMG_3202.jpeg

PKAR7219TA
IMG_3203.jpeg

IMG_3204.jpeg

Aldo
IMG_3205.jpeg

IMG_3206.jpeg

Ευγενικη χορηγια της Αναστασακης photoshop services

Xristos87

Verified MM member
Τζακ δεν επαιξες τιμια. Δλδ ολο αυτο εγινε γιατι το καταλαβαν στη δουλεια σ???

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα