#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Το ότι βάζει λίγα μοσχεύματα πιστεύω είναι και λόγο κόστους? Στα 3500+ μοσχεύματα με την τιμή που χρεώνει το ποσό θα είναι υπέρογκο και έτσι θα δυσκολευτεί ο πελάτης να πληρώσει και να προχωρήσει σε μεταμόσχευση...
Βαζω οσα χρειαζονται σε καθε ζωνη.
ΥΠΕΡΟΓΚΟ δεν ειναι κανενα ποσο οταν ο πλρων ΠΑΙΡΝΕΙ αυτο που εχει πληρωσει, ΟΣΟ και να εχει πληρωσει
Υπάρχουν premium προιοντα που απο την στιγμη που ειναι ΤΙΜΙΑ, δλδ προσφερουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λενε, κανεις που ΕΧΕΙ να τα αγορασει δεν τα θεωρει υπερογκα. Βλεπε supercars, ρολογια, σκαφη, κοσμηματα. ΥΠΕΡΟΓΚΑ ειναι για τους υπολοιπους εμας που ΔΕΝ εχουμε να τα αποκτησουμε!

μια σημειωση:
Θα εκτιμουσα να σχολιαζεις ως εκπρόσωπος της κλινικής σου ΑΦΟΥ ποσταρεις κανενα βιντεο, ειμαι στα 207 εγω αυτη την στιγμη.
Οποτε ΜΑΛΛΟΝ δεν ειναι οι χρεωσεις το ...προβλημα, γιατι εσεις υποθετω εχετε καλυτερες χρεωσεις, αρα μαλλον ΠΟΛΛΑ περιστατικα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ....
Φυσικα, εισαι συμπαθεστατος στο φορουμ γιατι φερεσαι οπως αρμοζει.
Αυτο δινει τεραστια ανοχη.... Αλλα οχι σε εμενα, που συμπαθω δεν συμπαθω καποιον ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ FACTS!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αν θελεις να συνεχισω να ΜΗΝ σχολιαζω την εντυπωσιακα περιεργη ΑΠΟΥΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ απο εσενα που ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικα αξιόπιστο υλικό εξαφάλισης του ενδιαφερομένου, θα εκτιμούσα να σχολιαζεις ΟΤΙ θες ΑΦΟΥ ξανασκεφτεις την θεση του, του 207-0 ,...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Αυτα που γραφει ο @tasos33 ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ.
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
Εχω αλλους 2 ιατρούς που εργαζονται με εμενα σε αυτα τα σταδια.
Δουλευω 14 ωρες την ημερα καθε ημερα, μη γραφετε μ@λ@κιες ολη την ωρα καποιοι haters

Κοψτε την συκοφαντια καποιοι γιατι θα αναγκαστω να καταφυγω σε αλλα μεσα.
ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝΣ δεν ειπε αυτα που λεσ οτι ειπε ο @tasos33 !!

@CVIAL να εισαι ενημερος.
Οκ με τις προσωπικες επιθεσεις απο δειλους ψευτομαγκες του πληκτρολογιου.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ψεμματα ΔΗΘΕΝ ιστοριων απο ανυπαρκτους δηθεν γνωστούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΩ.
Βαλε ταξη στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ οπως οφειλεις
Δηλαδή λέτε οτι ο @tasos33 ειπε ψέματα οτι γνωρίζει 2 περιστατικά που του ειπαν αυτά...Για ποιο λογο να το έκανε αυτό ομως; Εγώ δεν λεω οτι ισχυουν αυτά που μας ειπε ο tasos33 αφού δεν ξέρω καν αυτά τα περιστατικά που αναφέρθηκε στο μήνυμα του και εφοσον δεν ειμαι μέσα στο χειρουργείο...

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δηλαδή λέτε οτι ο @tasos33 ειπε ψέματα οτι γνωρίζει 2 περιστατικά που του ειπαν αυτά...Για ποιο λογο να το έκανε αυτό ομως; Εγώ δεν λεω οτι ισχυουν αυτά που μας ειπε ο tasos33 αφού δεν ξέρω καν αυτά τα περιστατικά που αναφέρθηκε στο μήνυμα του και εφοσον δεν ειμαι μέσα στο χειρουργείο...
Επειδη ΔΕΝ βρηκα που ειπε αυτο που εγραψε ο προηγουμενος, σου λεω απλα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ.
Εχω πολλους λογους να σου εξηγησω γιατι καποιος ειτε λεει ψεμματα ειτε αναμασα κατι που ειναι ψεμα χωρις να διασταυρωνει, αλλα δεν θα μπω στη διαδικασια.
ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, τελεια και παυλα.

Αν ο @tasos33 εχει καπου γραψει κατι τετοιο, καλο θα κανει να το ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.

ΔΕΝ θελω να δωσω συνεχεια, δεν θα παει καλα αυτο.

tasos33

Well-Known Member
1. Αποκαλείς haters εμένα που σου έχω στείλει 4 πελάτες και στον 1 έκανες πρόσφατα μμ και πληρώθηκες κανονικά. Ηaters που να σε συκοφαντεί και να σου στέλνει και πελάτες και να κανει και Like στα video που ανεβάζεις δεν εχω ξαναδεί, . Τα στοιχεία του ασθενή που έκανε ο οποίος είναι και συγγενής μου και θα του ανοίξω και νήμα προσεχώς, αν χρειαστεί θα είναι στην διάθεσή σου.

2. Ο ίδιος ο ασθενής λοιπόν μου ανέφερε ότι του σχεδίασες μόνο την hairline με το μολύβι και δεν έκανες τίποτα άλλο, μιλαω μόνο γι αυτόν (μου το έχει αναφέρει ένας ακόμα αλλα αυτόν άστον) και όχι για όποιον μπαίνει εκεί μέσα, πιθανόν να ήταν εκεί ένας από τους άλλους γιατρούς που αναφέρεις.

3.( μη γραφετε μ@λ@κιες ολη την ωρα καποιοι haters) αν κατάλαβα καλά με λές μαλ@κα???? με βρίζεις δημοσίως???.. Βρίζεις δημοσίως κάποιον που σου στέλνει πελάτες και κονομάς??? να μιλάς κόσμια, είσαι γιατρός και έχεις επίπεδο και σταμάτα να απειλείς για δικαστήρια έχεις πάει 50 χρονών, και μη καταφεύγεις συνέχεια στον Mod γιατι κάποια στιγμή μπορεί να γίνω και εγώ Mod.

Αυτα που γραφει ο @tasos33 ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ.
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
Εχω αλλους 2 ιατρούς που εργαζονται με εμενα σε αυτα τα σταδια.
Δουλευω 14 ωρες την ημερα καθε ημερα, μη γραφετε μ@λ@κιες ολη την ωρα καποιοι haters

Κοψτε την συκοφαντια καποιοι γιατι θα αναγκαστω να καταφυγω σε αλλα μεσα.
ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝΣ δεν ειπε αυτα που λεσ οτι ειπε ο @tasos33 !!

@CVIAL να εισαι ενημερος.
Οκ με τις προσωπικες επιθεσεις απο δειλους ψευτομαγκες του πληκτρολογιου.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ψεμματα ΔΗΘΕΝ ιστοριων απο ανυπαρκτους δηθεν γνωστούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΩ.
Βαλε ταξη στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ οπως οφειλεις

theoblue

Well-Known Member
Εφόσον υπάρχουν τα στοιχεία του ασθενή και δε μιλάμε για καποιον,, κάπου, κάποτε,, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Πολύ περισσότερο αν ο ασθενής γνωρίζει/θυμάται ποιος του έκανε τα incisions.

Και κάποιο άλλο μέλος είχε αναφέρει κάτι ανάλογο πριν κάποιους μήνες, αλλά μετά εξαφανίστηκε.

Kostas97

Well-Known Member
Εφόσον υπάρχουν τα στοιχεία του ασθενή και δε μιλάμε για καποιον,, κάπου, κάποτε,, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Και κάποιο άλλο μέλος είχε αναφέρει κάτι ανάλογο πριν κάποιους μήνες, αλλά μετά εξαφανίστηκε.
Θυμασαι ποιο νημα ειναι αυτο? Η δεν υπαρχει καν? Το ψαξα πριν καποιες ωρες αλλα δεν το βρηκα μεσω αναζητησης στις ΜΕΤ της κλινικης.

LoverBoy

Well-Known Member

Δεν εξαφανίστηκε απλα αλλά πριν εξαφανιστεί άρχισε να το μαζεύει............

gregkont13

Verified MM member

JimKan1

Well-Known Member

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member

Ο ασθενής είναι υπαρκτός , θυμάται πολύ καλά τα πάντα.....

............. και το καλύτερο δεν το έχω πει ακόμα...

Μετράω μετράω μετράω ξαναμετράω και ξαναματαμετράω και τα κουκιά της τοποθέτησης δεν βγαίνουν....

JimKan1

Well-Known Member
Ο ασθενής είναι υπαρκτός , θυμάται πολύ καλά τα πάντα.....

............. και το καλύτερο δεν το έχω πει ακόμα...

Μετράω μετράω μετράω ξαναμετράω και ξαναματαμετράω και τα κουκιά της τοποθέτησης δεν βγαίνουν....
Μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις Τασο για κατι που δεν συζητιεται οσο θα επρεπε, θυμασαι ποτε σε καποια παρουσιαση σε αυτο η σε αλλα φορουμ που μετρηθηκαν τριχοθυλακια να βγαινουν οντως οσα λεει το χαρτι; Εγω ουτε μια και εχω δει και τεραστιες αποκλεισεις

tasos33

Well-Known Member
Μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις Τασο για κατι που δεν συζητιεται οσο θα επρεπε, θυμασαι ποτε σε καποια παρουσιαση σε αυτο η σε αλλα φορουμ που μετρηθηκαν τριχοθυλακια να βγαινουν οντως οσα λεει το χαρτι; Εγω ουτε μια και εχω δει και τεραστιες αποκλεισεις
Ναι θυμάμαι, την πρώτη την δικιά μου, μετρήθηκαν πριν την 2η μμ και από τον γιατρό και από εμένα. Δεν χρειάζεται να πούμε αν το χαρτί επαληθεύτηκε.

LoverBoy

Well-Known Member
Αν συμβαίνει γενικά αυτό όμως από γιατρούς κ κλινικές είναι ότι πιο ανέντιμο μπορεί να σου κάνουν.... χίλιες φορές να σου πουν ότι χρεώνω παραπάνω παρά την κοροϊδία!

tasos33

Well-Known Member
Αν συμβαίνει γενικά αυτό όμως από γιατρούς κ κλινικές είναι ότι πιο ανέντιμο μπορεί να σου κάνουν.... χίλιες φορές να σου πουν ότι χρεώνω παραπάνω παρά την κοροϊδία!
Θα μπορούσε να συμβαίνει, αν δεν μετρήσεις δε θα μάθεις ποτέ.

MoserGr

Member
ωπα. μισό λεπτό. αν κατάλαβα καλά λέτε για σενάριο ότι μια κλινική μπορεί να βάλει λιγότερα τριχοθυλάκια από ότι είπε στον ασθενή?

Μπλουζα