#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Kostas97

Well-Known Member
Τα ερωτηματα ειναι συγκεκριμενα και μενει οσοι εχουν κανει οποιαδηποτε αναφορα να τα επιβεβαιωσουν-διαψευσουν.

Αν υπαρχει και τροπος δλδ.

Τα υπολοιπα χιλιοειπωμενα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του @gregkont13 (παρότι μάλλον βαζελος…… :p :p :p :p :p ) όπως και ο γιατρος δηλαδή….:p:p:p:p:p (Τώρα καταλαβαίνω γιατί πέφτει ξυλο μεταξύ των οργανωμένων στον βαζελο….:p:p:p:p)

Πέρα από την πλάκα τώρα…..

Όταν εκτίθεσαι σε ένα φορουμ με παρουσιάσεις κλπ θα πρέπει να δέχεσαι και την κριτική.

Κάποια κριτική είναι καλοπροαίρετη (θέλω να πιστεύω η δικιά μου γιατί όταν βλέπω καλό αποτέλεσμα το λέω ομοίως και για μέτριο ή κακό) κάποια είναι πολύ καυστική και ίσως και επιθετική αλλά εδώ θα κάνω μια παρένθεση για να πω ότι δεν μπορεί να είναι όλοι ψύχραιμοι και να μην επιτίθενται όταν τους επιτίθενται και αυτό το λέω για τον γιατρό που όποτε κάποιος πει οτιδήποτε που δεν του αρέσει κατευθείαν βγαίνει στην φουλ επίθεση με ειρωνείες κλπ

Με λίγα λόγια όπως συμπεριφέρεσαι θα σου συμπεριφέρονται…. Δηλαδή τι περιμένεις να λέει π.χ. στον άλλον ότι έχει σώμα γυναίκας και αυτός να τον κερνάει λουλούδια;

Α δεν αντέχει την κριτική ας μένει στα Google reviews. Εγώ σε νήματα του το έχω πει πολλές φορές, ο εγωισμός του (που δεν τον θεωρώ απαραίτητα θανάσιμο ελάττωμα) φταίει που αντιδρά έτσι. Αν δεν μπορεί να το ελέγξει ας μην μπαίνει στο φορουμ. Κριτική όμως εφόσον μπαίνει θα δεχθεί….απο ανώνυμους…..αυτό είναι το τίμημα να «διαφημιζεται» μέσω του φορουμ…..αλλιώς ας κάνει κανένα τηλεοπτικό σποτ….

Κατά τα λοιπά, παρότι και εμένα με έχει κατατάξει στους εχθρούς του, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εντάξει τύπος και καλός γιατρός (που έχει βελτιωθεί περαιτέρω λόγω επαφής με τον Λορεντζο - λόγω φορουμ και @CVIAL μην ξεχνάμε) που θα μπορούσα άνετα να τον είχα φιλο (αρκεί βέβαια να είχα την υπομονη με τις εξάρσεις του λόγω του εγωισμού όπως προείπα).

Η συμβουλή μου λοιπόν σε αυτόν (καθόσον είμαι και μεγαλύτερος σε ηλικία) είναι ή να χαλαρώσει και να το δει αλλιώς το πράγμα ή αν χαλιέται τόσο πολύ ή νομίζει ότι επαγγελματικά βλάπτεται από την παρουσία του ας την σταματήσει.

Βέβαια, για να τον προλάβω, ποιος είμαι εγω που θα του δώσω συμβουλές;

ΚΑΝΕΝΑΣ

1-0

:p:p:p

ΥΓ το τελευταία ήταν πλάκα……

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Τη μία η επίθεση μας σε κάνει γλυκούλη και γίνεσε αγαπητός και κλέινεις δουλίες. Την άλλη έχουμε κακουργηματική συμπεριφορά (κάναμε και δολοφονίες) και σου προκαλούμε βλάβη.

Τη μία θες οι πελάτες σου να έχουν γνώσεις όπως εμείς, την άλλη είμαστε μισαλλόδοξοι, μη ιατροί που σε μισούμε και σε ζηλευούμε για άγνωστους λόγους που υπάρχουν στο κεφάλι σου.

Γενικά Ιατρέ έχεις πραγματικά κουράσει. Όλα τα φόρουμ στον κόσμο είναι ανώνυμα. Αυτό το φόρουμ φτιάχτηκε από ασθενείς, όχι από ιατρούς, για να μπαίνει κόσμος να μιλάει για το πρόβλημα του. Ο πρώτος λόγος ανωνυμίας ήταν ότι κάποιοι ντρέπονταν για τη καράφλα που είχαν και ήθελαν να μιλήσουν γι' αυτο και να βρουν ίσως και λύση χωρίς να ξέρει κανείς ποιοι είναι. Ταυτόχρονα κρίναμε και δουλίες που γίνονταν από ιατρούς σε ασθενεις.

Εσύ λοίπον που δεν συνέβαλες σε τίποτα ποτέ για να φτιαχτεί αυτό το φόρουμ ήρθες εδώ, προσπαθώντας να βγάλεις λεφτά και μόνο εκμεταλλευόμενος τη φιλοξενία του φόρουμ και όλο κράζεις τα μέλη. Και εσύ όμως πίσω από το μόνιτορ παρουσιάζεις όπως θες εσυ, στις συνθήκες που θες εσύ, με τα μήκη μαλλιού που θες εσύ, με τα χτενίσματα που θες εσύ και δεν είδα να στέλνεις και κανέναν στον Cvial για verify να βγει η αλήθεια στη φόρα.

Έχεις ελάχιστα ανέξαρτητα που κανένα δεν έχει λάβει σχόλια θριάμβου όπως λες και απλά πετάς βίντεο πίσω από το μόνιτορ χωρις να έχεις ούτε πολλά ανεξάρτητα, ούτε να έχει γίνει κανένα verify. Δεν δίνεις στοιχεία για τις μμ που κάνεις, οπότε κανείς δεν μπορεί να κρίνει τίποτα και όλα αυτά εκμεταλλευόμενος ένα φόρουμ που φτιάχτηκε από ασθενείς και εσύ δεν κόπιασες ποτέ γι' αυτό. Απλά το χρησιμοποιείς σαν φιλοξενούμενος μπας και κανένας πελάτης έρθει και ακουμπήσει σε σένα τα λεφτά του.

Ο μόνος που βγάζει φθόνο είσαι εσύ. Εγώ νομίζω πως επιτίθεσαι σε άλλες κλινικές, σε αντιπροσώπους, στα μέλη, σε όποιον μιλήσει εδώ μέσα γιατί θες να υπάρχει μόνο το δικό σου μαγάζι και καλύπτεις αυτές τις επιθέσεις κάτω από το μανδύα της προστασίας του κοινού, ενώ τα κάνεις όλα μονάχα για δικό σου κέρδος. Έχεις μεγάλο μαγαζί βλέπεις που χρειάζεται πολλά χρήματα για να τρέχει και αν πέσει η δουλεία δεν θα είναι καλό για κανέναν.

Δεν σε μισει και δεν σε ζηλευεί κανένας. Απλά εικάζω πως δεν σε συμπαθούν. Βλέπεις το Messiah complex σε συνδιασμό με το ναρκισσισμό δεν είναι ζηλευτές αρέτες. Είσαι ο μόνος επιστήμονας εδώ μέσα που έφτασε να υποστηρίζει accounts που κάναν ρατσιστικές επιθέσεις σε ασθενείς του... Που τον πλήρωσαν από το υστέρημα τους.

Επειδή λίγοι νοιάζονται για τις υποδείξεις και τις επιθέσεις σου και για όσα λες γενικότερα, άμα δεν σου αρέσει το φορουμ, φύγε και φτιάξε ένα δικό σου και δείχνε εκεί τα ουαου skills σου και κάνε εκεί υποδείξεις... Πιστευώ πως και gym που πας είσαι ο κλασσικός κουραστικός τύπος που γυρνάει γύρω γύρω και κάνει υποδείξεις σε όλους στο άκυρο ότι δεν κάνουν σωστά την άσκηση :)

Βαρέθηκα να διαβάζω από σένα τις ίδιες σαχλάμαρες 4 χρόνια. Πήγαινε σε καμία Γαρμπή να ξεσκάσεις (σε έχω δει και εκεί, δίπλα ήμασταν ;) ) και άσε το φόρουμ και τα μέλη του ήσυχα.
Σκεψου ΕΝΑ μονο: αν πραγματικα θεωρουσες πως εχεις δικιο για εμενα και πως εχεις δικιο για την οποια ΑΝΩΝΥΜΗ συμπεριφορα εχεις προς εμενα, στην ...γαρμπη, θα ειχες ερθει να μου μιλησεις ή θα μου ειχες κανει νοημα να ερθω εγω.
Χαιρομαι που αποδεικυεις αυτα που λεω χρονια: απο κοντα ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ!
Προσωπικα θα χαιρομουν να μου εχεις μιλησει γιατι ξερω πως ΚΑΝΕΙΣ σας δεν ειναι αυτο που δειχνει εδω, κρυμμενος και ανωνυμος.
Εχουν ερθει 2-3 πρωην ...haters, και αφου μιλησαμε δεν ξαναεργραψαν ποτε.
Το οτι δεν το εκανες λεει τα παντα! οπως και οτι εγω θα χαιρομουν.

Αν αποφασισεις να κανεις αυτο που εκανες στην ...γαρμπη, δλδ, να μην ασχοληθεις ξανα με κανενα μου νημα, με κανενα σχολιο, θα το εκτιμησω πολυ! Κανε και στους δυο την χαρη.

Anastasakis Hair Clinic

Τα ερωτηματα ειναι συγκεκριμενα και μενει οσοι εχουν κανει οποιαδηποτε αναφορα να τα επιβεβαιωσουν-διαψευσουν.

Αν υπαρχει και τροπος δλδ.

Τα υπολοιπα χιλιοειπωμενα.
ΣΥΜΦΩΝΩ 100%

Παρακαλω την @tasos33 να ανοιξει νημα για το περιστατικο που λεει γιατι ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

και επειδη νομιζω οτι εχει κανει σε εμενα τηνπρωτη του επεμβαση, να ανοιξει νημα και για την δικη του.
Αλλιως να μου στειλει ονομα να ανοιξω εγω.

gregkont13

Verified MM member
Σκεψου ΕΝΑ μονο: αν πραγματικα θεωρουσες πως εχεις δικιο για εμενα και πως εχεις δικιο για την οποια ΑΝΩΝΥΜΗ συμπεριφορα εχεις προς εμενα, στην ...γαρμπη, θα ειχες ερθει να μου μιλησεις ή θα μου ειχες κανει νοημα να ερθω εγω.
Χαιρομαι που αποδεικυεις αυτα που λεω χρονια: απο κοντα ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ!
Προσωπικα θα χαιρομουν να μου εχεις μιλησει γιατι ξερω πως ΚΑΝΕΙΣ σας δεν ειναι αυτο που δειχνει εδω, κρυμμενος και ανωνυμος.
Εχουν ερθει 2-3 πρωην ...haters, και αφου μιλησαμε δεν ξαναεργραψαν ποτε.
Το οτι δεν το εκανες λεει τα παντα! οπως και οτι εγω θα χαιρομουν.

Αν αποφασισεις να κανεις αυτο που εκανες στην ...γαρμπη, δλδ, να μην ασχοληθεις ξανα με κανενα μου νημα, με κανενα σχολιο, θα το εκτιμησω πολυ! Κανε και στους δυο την χαρη.
Επειδή μένω Λονδίνο μόνιμα, ήμουν Ελλάδα για ένα σκ και είχα πάει σε γενέθλια φίλου μιας και δεν ακούω Ελληνικά για μια ωρίτσα με σκοπό να μιλήσω σε άλλο πρόσωπο ;) Δεν είχα χρόνο να τα πούμε εκείνη τη μέρα Doc. Για το σκοπό που είχα πάει πίστεψε με δεν χωράνε οπαδικά. Ασε που επειδή είμαι και αγύμναστος με σώμα γυναίκας, σε είδα και πολύ ψηλό και σκιάχτηκα.

Σου υπόσχομα όμως ότι αν σε πετύχω ξανά, θα σου μιλήσω. Στο λόγο μου.

Anastasakis Hair Clinic

Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του @gregkont13 (παρότι μάλλον βαζελος…… :p :p :p :p :p ) όπως και ο γιατρος δηλαδή….:p:p:p:p:p (Τώρα καταλαβαίνω γιατί πέφτει ξυλο μεταξύ των οργανωμένων στον βαζελο….:p:p:p:p)

Πέρα από την πλάκα τώρα…..

Όταν εκτίθεσαι σε ένα φορουμ με παρουσιάσεις κλπ θα πρέπει να δέχεσαι και την κριτική.

Κάποια κριτική είναι καλοπροαίρετη (θέλω να πιστεύω η δικιά μου γιατί όταν βλέπω καλό αποτέλεσμα το λέω ομοίως και για μέτριο ή κακό) κάποια είναι πολύ καυστική και ίσως και επιθετική αλλά εδώ θα κάνω μια παρένθεση για να πω ότι δεν μπορεί να είναι όλοι ψύχραιμοι και να μην επιτίθενται όταν τους επιτίθενται και αυτό το λέω για τον γιατρό που όποτε κάποιος πει οτιδήποτε που δεν του αρέσει κατευθείαν βγαίνει στην φουλ επίθεση με ειρωνείες κλπ

Με λίγα λόγια όπως συμπεριφέρεσαι θα σου συμπεριφέρονται…. Δηλαδή τι περιμένεις να λέει π.χ. στον άλλον ότι έχει σώμα γυναίκας και αυτός να τον κερνάει λουλούδια;

Α δεν αντέχει την κριτική ας μένει στα Google reviews. Εγώ σε νήματα του το έχω πει πολλές φορές, ο εγωισμός του (που δεν τον θεωρώ απαραίτητα θανάσιμο ελάττωμα) φταίει που αντιδρά έτσι. Αν δεν μπορεί να το ελέγξει ας μην μπαίνει στο φορουμ. Κριτική όμως εφόσον μπαίνει θα δεχθεί….απο ανώνυμους…..αυτό είναι το τίμημα να «διαφημιζεται» μέσω του φορουμ…..αλλιώς ας κάνει κανένα τηλεοπτικό σποτ….

Κατά τα λοιπά, παρότι και εμένα με έχει κατατάξει στους εχθρούς του, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εντάξει τύπος και καλός γιατρός (που έχει βελτιωθεί περαιτέρω λόγω επαφής με τον Λορεντζο - λόγω φορουμ και @CVIAL μην ξεχνάμε) που θα μπορούσα άνετα να τον είχα φιλο (αρκεί βέβαια να είχα την υπομονη με τις εξάρσεις του λόγω του εγωισμού όπως προείπα).

Η συμβουλή μου λοιπόν σε αυτόν (καθόσον είμαι και μεγαλύτερος σε ηλικία) είναι ή να χαλαρώσει και να το δει αλλιώς το πράγμα ή αν χαλιέται τόσο πολύ ή νομίζει ότι επαγγελματικά βλάπτεται από την παρουσία του ας την σταματήσει.

Βέβαια, για να τον προλάβω, ποιος είμαι εγω που θα του δώσω συμβουλές;

ΚΑΝΕΝΑΣ

1-0

:p:p:p

ΥΓ το τελευταία ήταν πλάκα……
Δεν γινεται κριτικη.
Γινεται επιθεση στο ατομο επειδη το επιτρεπει ο @CVIAL

ΑΠΕΙΡΗ κριτικη και ασ ειναι και κακοπροαιρετη
Οχι ομως επιθεσεις, υπονούμενα και λασπη, επειδη το επιτρεπει ο @CVIAL

Κριτικη ειναι : ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ: το αποτελεσμα ειναι χαλια, θα επρεπε να ειναι ετσι και γιουβετσι και δεν ξερω και εγω. Αυτο Μοιαζει με κριτικη αλλα ειναι ΑΓΕΝΕΣ και θελει να προσβαλει (λεγεται και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ αποψης και γινεται εσκεμμενα).
Αλλα δεν πειραζει, απολυτα δεκτο και αυτο, απλα καμια φορα λεω τον αλλο ΚΑΦΡΟ που δεν φτανει που δεν ξερει τι λεει (ετσι ΚΡΙΝΩ εγω, εχω δικαιωμα, ε?) αλλα ειναι και αγενης!
Αν περιμενετ να κατσω να γραφουν την καθε μ@λ@κι@ του ο καθενας ΧΩΡΙΣ απαντηση, δεν θα γινει.

Επιθεση ειναι: Διαβασε εκατονταδες σχολια , για δηθεν τον χαρακτηρα μου , και απειρα αλλα. βλ. @aeratos28 που μιλησε μεχρι και για το υψος μου (λες και παει με το μετρο η αξιοσυνη...)

Το ερωτημα ειναι το εξης: ρε μαγκες, αφου ειμαι ο πιο ΜΑΛΑΚΑΣ, ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ και ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ, γιατι ασχοληστε???

Ανεβαζω απλα ΒΙΝΤΕΟ, 2-3 λεπτα, ευκολοχωνευτα, αποκαλυπτικα, τελος!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ, δεν σας μιλαω καν

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ????
Μην το βλεπετε καν, περιμενετε να σας ανεβασει ο καθε καινουργιος/παλιος παρουσιαση, η τις φωτογραφιες 50ΚΒ απο δορυφορο η καθε κλινικη Ελλαδος και Ιρλανδιας και αφηστε με ησυχο.

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ????
και μετα γαιτι περιμενεις να ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ?

Ασε με ησυχο για παντα και ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να μην ξαναγραψω τιποτα!
Βιντεακια, ΤΕΛΟΣ!
Τοσο απλο!

Anastasakis Hair Clinic

Επειδή μένω Λονδίνο μόνιμα, ήμουν Ελλάδα για ένα σκ και είχα πάει σε γενέθλια φίλου μιας και δεν ακούω Ελληνικά για μια ωρίτσα με σκοπό να μιλήσω σε άλλο πρόσωπο ;) Δεν είχα χρόνο να τα πούμε εκείνη τη μέρα Doc. Για το σκοπό που είχα πάει πίστεψε με δεν χωράνε οπαδικά. Ασε που επειδή είμαι και αγύμναστος με σώμα γυναίκας, σε είδα και πολύ ψηλό και σκιάχτηκα.

Σου υπόσχομα όμως ότι αν σε πετύχω ξανά, θα σου μιλήσω. Στο λόγο μου.
Μιας και το συνεχιζεις
Εισαι σχεδον σιγουρα πιο ψηλος απο εμενα (ειμαι και άλλης γενιας!) και ειναι το μοναδικο πραγμα το οποιο ΔΕΝ εχεις καταφερει ή ευθυνεσαι. Ουτε εγω.
Για αυτα που ευθυνομαι τα εχω τερματισει ΟΛΑ. (αν σου λεει κατι αυτο, γιατι καποια ατομα που αφηνουν το παραμικρο υπονούμενο για το υψος, την ομορφια, την νοημοσυνη, την φυλη ή την σεξουαλικοτητα του αλλου ΔΕΝ καταλαβαινουν την εννοια του μη καταλογισμου ΕΥΘΥΝΗΣ σε καποια ζητηματα, και απλα ειναι ρατσιστες και νομιζουν οτι προβαλλουν τον αλλον για αυτα που ΔΕΝ φταιει, ενω απλα γελοιποιούνται οι ιδιοι.)
Οποτε, οχι δεν σκιαχτηκες.
Ντραπηκες.
Και καλα εκανες.
Φαινεται απο τις συγκαλυμμενες προσβολες, δηθεν σε πλαισιο χιουμορ.

gregkont13

Verified MM member
Μιας και το συνεχιζεις
Εισαι σχεδον σιγουρα πιο ψηλος απο εμενα (ειμαι και άλλης γενιας!) και ειναι το μοναδικο πραγμα το οποιο ΔΕΝ εχεις καταφερει ή ευθυνεσαι. Ουτε εγω.
Για αυτα που ευθυνομαι τα εχω τερματισει ΟΛΑ. (αν σου λεει κατι αυτο, γιατι καποια ατομα που αφηνουν το παραμικρο υπονούμενο για το υψος, την ομορφια, την νοημοσυνη, την φυλη ή την σεξουαλικοτητα του αλλου ΔΕΝ καταλαβαινουν την εννοια του μη καταλογισμου ΕΥΘΥΝΗΣ σε καποια ζητηματα, και απλα ειναι ρατσιστες και νομιζουν οτι προβαλλουν τον αλλον για αυτα που ΔΕΝ φταιει, ενω απλα γελοιποιούνται οι ιδιοι.)
Οποτε, οχι δεν σκιαχτηκες.
Ντραπηκες.
Και καλα εκανες.
Φαινεται απο τις συγκαλυμμενες προσβολες, δηθεν σε πλαισιο χιουμορ.
Ρε αδερφέ, δεν ντράπηκα στα 27 μου να σηκωθώ σε ομιλία του Draghi στην ECB και να πω ότι θεώρω ότι τα μοντέλα backtesting στο Basel II είναι τραγικά. Και θα ντρεπόμουν να πιάσω εσένα, έναν άκυρο γιατρό, στα μπουζούκια, να του μιλήσω; Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά όπως εσύ νομίζεις πράγματα για μας και εγώ νομίζω πως εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που χεις γράψει εδώ μέσα...

Όσο για το ύψος μιας και είμαι 1.90 ναι είμαι πιο ψηλός, αλλά το πρόβλημα μας δυστυχώς με σένα δεν είναι αυτό.

tasos33

Well-Known Member
ΣΥΜΦΩΝΩ 100%

Παρακαλω την @tasos33 να ανοιξει νημα για το περιστατικο που λεει γιατι ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

και επειδη νομιζω οτι εχει κανει σε εμενα τηνπρωτη του επεμβαση, να ανοιξει νημα και για την δικη του.
Αλλιως να μου στειλει ονομα να ανοιξω εγω.
1.Θα ανοίξω νήμα για τον ξάδερφο στον οποίο σε πρότεινα, στον έκανα πακέτο (κυριολεκτικά) και ήρθε και έκανε μεταμόσχευση αφού με ρώτησε δέκα φορές πριν δώσει την προκαταβολή για το αν θα πάρει καλό αποτελεσμα. (εμένα που αποκαλείς haters και ότι έχω σκοπό να σε δυσφήμισω)

2.Σε εσένα δεν έχω κάνει μεταμόσχευση, στην κλινική σου ναι.

aeratos28

Just aeratos
Πάμε άλλη μια..και τελευταία ..αν δεν το εμπεδώσεις και τώρα ,δικό σου προβλημα.
Σου ζητώ ,να διαψεύσεις η να πιστοποιήσεις τις καταγγελίες πελατών σου που έγιναν εδώ στο φόρουμ εδώ και 3 χρονια..κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επέμβασης του ενος σταματησε η παρουσίαση του και σε κατηγόρησε πως εσύ του είπες να την σταματησει..το αρνηθηκες ,σου είπε πως έχει και τα mail οτι του το λες ,και μετα σταμάτησε η παρουσιαση..σε ρωτάμε από τότε αν ισχύει η όχι και δεν απαντας και κρύβεσαι..δεν σε κρίνουμε αν πήγε καλά η όχι και γτ..αν όντως ισχύει αυτή η κατηγορία του aldo σου λέμε..και του jacksmith μετά..
Και λες εμένα θρασύδειλο,επειδή δεν απαντάς εσυ σε εύλογες ερωτήσεις?
Με λες θρασύδειλο επειδή σου ήρθε στο μυαλό ότι με το να λες να έρθω από εκεί (για να σου πω για τις γνώσεις μου? ) χαχαχα,θα βγεις από πάνω ,κουκουλονωντας το ότι δεν απαντάς σε κατηγορίες εις βάρος σου? Γελάνε και οι πέτρες ..δεν έχει δράκο το παραμύθι αυτό .. και δεν αναφέρθηκα εγώ ποτέ για γνώσεις και συζήτηση ιατρική..απαντήσεις ζητάω ως καταναλωτής..
Βλέπω τώρα λες να σε αφήσουν ήσυχο και ότι χωρίς να ενοχλεις έβαζες παρουσιάσεις όπως τις ήθελες εσύ ..σου είπε κανένας ότι εδώ είναι youtube η google να κάνεις διαφήμιση με τους δικούς σου όρους?? Αν δεν δέχεσαι να κάνεις παρουσιάσεις με στοιχεία ,είναι άχρηστες για το φόρουμ αυτές οι παρουσιάσεις ..
Το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν αυτό ,να αποκρύψεις κάθε αρνητικό περιστατικό ,και να παρουσιάσεις όπως εσύ θέλεις τα επιλεγμένα δικά σου αποτελέσματα ..αλλά δεν είναι έτσι μεγάλε..
Και επειδή εγώ δεν παίρνω χαμπάρι ,και δεν γουστάρω τέτοιες συμπεριφορές δεν θα σταματήσω να σε ρωτάω για όλα αυτά..ούτε τη δουλειά σου κρίνω ,ούτε αν έχεις καλά η όχι αποτελέσματα ούτε γιατί έγινε κάποια αστοχία ..μόνο με δύο τρόπους θα σταματήσω να σε ρωταω για αυτά .ο ένας είναι να απαντήσεις αντρικια όπως λες για το αν ισχύουν οι κατηγορίες ..ο δεύτερος,αν συνεχίσεις να μην απαντας ,και θες να τον μάθεις ..;)
Εχω προσκαλεσει οποιον θελει να μου πει τις ...γνωσεις του και τις προσωπικες του επιθεσεις προσωπο με προσωπο οπως κανουν οι ΑΝΤΡΕΣ σ εολη την ιστορια της ανθρωποτητας.
Να δω με ποιον μιλαω, να δει και αυτος.

Tetrakis

Well-Known Member
Ρε αδερφέ, δεν ντράπηκα στα 27 μου να σηκωθώ σε ομιλία του Draghi στην ECB και να πω ότι θεώρω ότι τα μοντέλα backtesting στο Basel II είναι τραγικά. Και θα ντρεπόμουν να πιάσω εσένα, έναν άκυρο γιατρό, στα μπουζούκια, να του μιλήσω; Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά όπως εσύ νομίζεις πράγματα για μας και εγώ νομίζω πως εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που χεις γράψει εδώ μέσα...

Όσο για το ύψος μιας και είμαι 1.90 ναι είμαι πιο ψηλός, αλλά το πρόβλημα μας δυστυχώς με σένα δεν είναι αυτό.
Σιγά ρε μεγαλε Στρος Καν και εσυ με τα Basel. Χαλάρωσε λίγο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Το φόρουμ δεν ειναι μέσο διαφήμισης των κλινικών για να βρισκουν πελάτες. Οπότε μια κλινική που ανεβάζει εδώ περιστατικά θα πρέπει να κρινεται από τα μέλη για να δούμε αν οντως πήγε καλά το αποτέλεσμα οπως έπρεπε να πάει και αν δικαιολογείται με τα στοιχεία που βλέπουμε η εικόνα που μας παρουσιάζεται ή αν υπάρχει ωραιοποίηση του αποτελέσματος με σκοπό την προστασία των μελών.
Ας πουμε μπορεί κάποιος να έχει βάλει λιγα grafts και να μας το δειχνει "τούμπανο" στη παρουσίαση, κάτι που δεν εξηγείται με βάσει τα grafts και τις πυκνότητες σε μια περιοχή. Μπορει να ειναι περιστατικό 2 επεμβάσεων και οχι 1 ή να γινεται απλά ωραιοποίηση του αποτελέσματος. Αν δεν υπάρχει κριτική, τοτε το μέλος που δεν ξέρει δεν θα καταλάβει κάτι και έτσι θα πάει στην κλινική νομίζοντας οτι θα δείχνει έτσι το αποτέλεσμα του με λίγα grafts και τελικά μετά απογοητεύεται και λεει τι φταίει...
Περιστατικά χωρις να κρινονται μπορουν να ανεβάζουν στα προσωπικά τους sites οι κλινικές, επομένως δεν έχει κάποιο νόημα να τις ανεβάζουν και εδώ αφού δεν θέλουν να κρινονται. Ο ενδιαφερόμενος μπορει να δει τις ιδιες παρουσιάσεις στις προσωπικές τους ιστοσελίδες, για ποιο λογο να τα ανεβάζει στο φορουμ που δεν έχει σκοπό τη διαφήμιση των κλινικών;

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Αλήθεια σε τι; Ότι την είπε στον Ντράγκι ;
Στα συνέδρια της ECB στη Φρανκφουρτή όταν εκπροσωπείς τράπεζα μπορείς να ρωτήσεις ότι θες και να κάνεις κριτική σε ότι θες. Δεν το έκανα μόνο εγώ, το κάνουν πολλοί. Απλά ήμουν αρκετά νεός σε σχέση με τους άλλους. Επίσης η κριτική έπιασε τόπο(η γενική όχι η δική μου συγκεκριμένα) και ήρθε και το FRTB :)

Tetrakis

Well-Known Member
Άκουσες να λέει ότι την είπε στον ντραγκι? Ότι πήρε το λόγο σε ομιλία του είπε και είπε τι θεωρεί..πιστεύεις ότι είναι ψεμματα?
Ναι πιστεύω είναι ψέματα. Όπως και ότι ο Αναστασάκης είναι ο γκουρού των μεταμοσχεύσεων που δεν επιδέχεται κριτική από κανέναν. Κούρασαν και οι 2

aeratos28

Just aeratos
Εκπροσωπείς τράπεζα? Ρε gregkont,πως θα γίνει ρε φίλε να πούμε ,να πάρω και εγώ ένα υπέρογκο δάνειο ,5-6 εκατομμύρια ευρώ,και καλά για επιχείρηση ,να μην επιστρέψω τπτ ,να με κυνηγάτε αλλά να μην με βάλετε φυλακή γτωθα τα χάσετε τελειωτικά τα λεφτά ,και εγώ να τα έχω βγάλει έξω τα λεφτά και να κάνω ζωαρα να πούμε?? Χαχαχαχαχαχα ρε φίλε όλοι έτσι έχουν γίνει μάγκες ,θέλω και εγώ..κανόνισε ένα ραντεβού με την τράπεζα .είμαι φερεγγυος εγώ ..:rolleyes::D
Στα συνέδρια της ECB στη Φρανκφουρτή όταν εκπροσωπείς τράπεζα μπορείς να ρωτήσεις ότι θες και να κάνεις κριτική σε ότι θες. Δεν το έκανα μόνο εγώ, το κάνουν πολλοί. Απλά ήμουν αρκετά νεός σε σχέση με τους άλλους. Επίσης η κριτική έπιασε τόπο(η γενική όχι η δική μου συγκεκριμένα) και ήρθε και το FRTB :)

aeratos28

Just aeratos
Επειδή δεν επιδέχεται κριτική ο Αναστασάκης αυτόματα πιστεύεις πως είναι ψεμματα αυτό που είπε? .
Δεν είναι ψεμματα πάντως σε ότι έχει να κάνει με τον gregkont να ξέρεις
Ναι πιστεύω είναι ψέματα. Όπως και ότι ο Αναστασάκης είναι ο γκουρού των μεταμοσχεύσεων που δεν επιδέχεται κριτική από κανέναν. Κούρασαν και οι 2

gregkont13

Verified MM member
Εκπροσωπείς τράπεζα? Ρε gregkont,πως θα γίνει ρε φίλε να πούμε ,να πάρω και εγώ ένα υπέρογκο δάνειο ,5-6 εκατομμύρια ευρώ,και καλά για επιχείρηση ,να μην επιστρέψω τπτ ,να με κυνηγάτε αλλά να μην με βάλετε φυλακή γτωθα τα χάσετε τελειωτικά τα λεφτά ,και εγώ να τα έχω βγάλει έξω τα λεφτά και να κάνω ζωαρα να πούμε?? Χαχαχαχαχαχα ρε φίλε όλοι έτσι έχουν γίνει μάγκες ,θέλω και εγώ..κανόνισε ένα ραντεβού με την τράπεζα .είμαι φερεγγυος εγώ ..:rolleyes::D
Για να μπεις στο συνέδριο πρέπει να είσαι καλεσμένος και είσαι μέσω της εταιρίας σου. Ανάλογα το τομέα που είσαι (Risk, Asset Management κλπ) πας και στα ανάλογα συνέδρια και μπορείς να κάνεις ερωτήσεις και κριτική. Επειδή τα μοντέλα του risk ορίζονται από το regulation σε μεγάλο βαθμό, γίνετε πολύ κριτική γιατί το regulation σου δένει τα χέρια.

Για δάνειο δεν μπορώ να σε βοηθήσω ρε man γιατί δεν είμαι στο retail :) Είμαι στο Investment Risk. Αλλιώς κάτι θα κάναμε :p :p

Μπλουζα