Πάμε άλλη μια..και τελευταία ..αν δεν το εμπεδώσεις και τώρα ,δικό σου προβλημα.
Σου ζητώ ,να διαψεύσεις η να πιστοποιήσεις τις καταγγελίες πελατών σου που έγιναν εδώ στο φόρουμ εδώ και 3 χρονια..κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επέμβασης του ενος σταματησε η παρουσίαση του και σε κατηγόρησε πως εσύ του είπες να την σταματησει..το αρνηθηκες ,σου είπε πως έχει και τα mail οτι του το λες ,και μετα σταμάτησε η παρουσιαση..σε ρωτάμε από τότε αν ισχύει η όχι και δεν απαντας και κρύβεσαι..δεν σε κρίνουμε αν πήγε καλά η όχι και γτ..αν όντως ισχύει αυτή η κατηγορία του aldo σου λέμε..και του jacksmith μετά..
Και λες εμένα θρασύδειλο,επειδή δεν απαντάς εσυ σε εύλογες ερωτήσεις?
Με λες θρασύδειλο επειδή σου ήρθε στο μυαλό ότι με το να λες να έρθω από εκεί (για να σου πω για τις γνώσεις μου? ) χαχαχα,θα βγεις από πάνω ,κουκουλονωντας το ότι δεν απαντάς σε κατηγορίες εις βάρος σου? Γελάνε και οι πέτρες ..δεν έχει δράκο το παραμύθι αυτό .. και δεν αναφέρθηκα εγώ ποτέ για γνώσεις και συζήτηση ιατρική..απαντήσεις ζητάω ως καταναλωτής..
Βλέπω τώρα λες να σε αφήσουν ήσυχο και ότι χωρίς να ενοχλεις έβαζες παρουσιάσεις όπως τις ήθελες εσύ ..σου είπε κανένας ότι εδώ είναι youtube η google να κάνεις διαφήμιση με τους δικούς σου όρους?? Αν δεν δέχεσαι να κάνεις παρουσιάσεις με στοιχεία ,είναι άχρηστες για το φόρουμ αυτές οι παρουσιάσεις ..
Το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν αυτό ,να αποκρύψεις κάθε αρνητικό περιστατικό ,και να παρουσιάσεις όπως εσύ θέλεις τα επιλεγμένα δικά σου αποτελέσματα ..αλλά δεν είναι έτσι μεγάλε..
Και επειδή εγώ δεν παίρνω χαμπάρι ,και δεν γουστάρω τέτοιες συμπεριφορές δεν θα σταματήσω να σε ρωτάω για όλα αυτά..ούτε τη δουλειά σου κρίνω ,ούτε αν έχεις καλά η όχι αποτελέσματα ούτε γιατί έγινε κάποια αστοχία ..μόνο με δύο τρόπους θα σταματήσω να σε ρωταω για αυτά .ο ένας είναι να απαντήσεις αντρικια όπως λες για το αν ισχύουν οι κατηγορίες ..ο δεύτερος,αν συνεχίσεις να μην απαντας ,και θες να τον μάθεις ..