#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Tetrakis

Well-Known Member
Επειδή δεν επιδέχεται κριτική ο Αναστασάκης αυτόματα πιστεύεις πως είναι ψεμματα αυτό που είπε? .
Δεν είναι ψεμματα πάντως σε ότι έχει να κάνει με τον gregkont να ξέρεις
Μεγαλομανία φίλε και από τους 2. Κούρασαν σε κάθε ποστ με το τι είναι ο καθένας και ποσό σημαντικοί είναι. Ο ένας την έχει δει Γιακούμπ της τρίχας και ο άλλος wannabe Βαρουφακης που τρέμει ο κάθε Ντράγκι. Έλεος πια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Σώπα μωρέ ,κάνε εκεί ένα τηλέφωνο στο retail ,όλο και κάποιον γνωστό θα έχεις ,δεν μπορεί ..πρέπει να με εξυπηρετήσετε ,είναι μεγάλη ευκαιρία και εγγυημένη η αποπληρωμή πες τους ..επενδύστε και εσείς λίγο έξυπνα..smart money θα αποδειχθει η δανειοδότηση στον αερατο σου λέω..κάνε τα κουμάντα σου.χαχαχα
Για δάνειο δεν μπορώ να σε βοηθήσω ρε man γιατί δεν είμαι στο retail :) Είμαι στο Investment Risk. Αλλιώς κάτι θα κάναμε :p :p

JimKan1

Well-Known Member
Μεγαλομανία φίλε και από τους 2. Κούρασαν σε κάθε ποστ με το τι είναι ο καθένας και ποσό σημαντικοί είναι. Ο ένας την έχει δει Γιακούμπ της τρίχας και ο άλλος wannabe Βαρουφακης που τρέμει ο κάθε Ντράγκι. Έλεος πια
Ρε Βαρουφακη @gregkont13 χαχχαχαχα

Τουλαχιστον εσυ νικησες την καραφλα

gregkont13

Verified MM member
Εντομεταξύ έχεις πιάσει και τους χειροτέρους. Έναν καραγκιόζη και έναν που κατηγορήθηκε για παρένοχληση. Πες έστω την έχει δει Christine Lagarde!

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Τουλάχιστον ο ένας είναι όντως στην τράπεζα και κάνει αυτά που λέει..καλά δεν του λέω να κάνει η τράπεζα ένα άλμα προς την κορυφή και να με υπερδανισει? Προς όφελος της θα βγει.χαχαχα

aeratos28

Just aeratos
Όχι ρε ,από τα πολλά πάσχουμε ..να μας βγάλει 5-10 μύρια να κάνουμε ζημιές μετά...
Για αυτά τα λεφτά να μας κυνηγάνε .
Για μεταμόσχευση κτλ έχουμε εντάξει δεν χρειάζεται χαχα
Εστω ενα καραφλοδανειο για ΜΜ

gregkont13

Verified MM member
Όχι ρε ,από τα πολλά πάσχουμε ..να μας βγάλει 5-10 μύρια να κάνουμε ζημιές μετά...
Για αυτά τα λεφτά να μας κυνηγάνε .
Για μεταμόσχευση κτλ έχουμε εντάξει δεν χρειάζεται χαχα
τώρα που το λες αυτό υπήρχε ένας τύπος πριν από χρόνια (ήταν και στα νέα στην Αγγλία) που ήταν στο board μιας τράπεζας (δεν θα πω ποια) και ζήτησε για μπόνους να πάρει ένα ακίνητο στο Kensighton που έκανε και καλά όσο και το μπόνους του. Το μπόνους ήταν ένα εκατομμύριο και τόσο βγήκε ότι έκανε και το σπίτι. Μετά από 5 χρόνια ανακάλυψαν πως το σπίτι έκανε 20 μύρια και αυτός είχε πληρώσει τον εκτιμήτη για να βγάλει πως έκανε ένα. Ο τύπος είχε πουλήσει το σπίτι για 20 μύρια και το πρόστιμο που έφαγε ήταν 500.000 o_O. Το πλήρωσε και του μείναν τα υπόλοιπα! Κύριος! Ένα τέτοιο πρέπει να κάνεις.

LoverBoy

Well-Known Member
τώρα που το λες αυτό υπήρχε ένας τύπος πριν από χρόνια (ήταν και στα νέα στην Αγγλία) που ήταν στο board μιας τράπεζας (δεν θα πω ποια) και ζήτησε για μπόνους να πάρει ένα ακίνητο στο Kensighton που έκανε και καλά όσο και το μπόνους του. Το μπόνους ήταν ένα εκατομμύριο και τόσο βγήκε ότι έκανε και το σπίτι. Μετά από 5 χρόνια ανακάλυψαν πως το σπίτι έκανε 20 μύρια και αυτός είχε πληρώσει τον εκτιμήτη για να βγάλει πως έκανε ένα. Ο τύπος είχε πουλήσει το σπίτι για 20 μύρια και το πρόστιμο που έφαγε ήταν 500.000 o_O. Το πλήρωσε και του μείναν τα υπόλοιπα! Κύριος! Ένα τέτοιο πρέπει να κάνεις.
Έλληνας πολιτικός ήταν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ε αυτό σου λέω ρε τρελέ,έχω πολλά στο μυαλό μου ,θα γίνουμε ...δώστε μου την δύναμη εσείς και θα απογειωθουμε όλοι μαζί..χαχαχαχα

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ρε αδερφέ, δεν ντράπηκα στα 27 μου να σηκωθώ σε ομιλία του Draghi στην ECB και να πω ότι θεώρω ότι τα μοντέλα backtesting στο Basel II είναι τραγικά. Και θα ντρεπόμουν να πιάσω εσένα, έναν άκυρο γιατρό, στα μπουζούκια, να του μιλήσω; Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά όπως εσύ νομίζεις πράγματα για μας και εγώ νομίζω πως εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που χεις γράψει εδώ μέσα...

Όσο για το ύψος μιας και είμαι 1.90 ναι είμαι πιο ψηλός, αλλά το πρόβλημα μας δυστυχώς με σένα δεν είναι αυτό.
Ντραπηκες γιατι ξερεις πως η εδωμεσα συμπεριφορα σου προς εμενα σε εκθετει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο που εχεις προσωπο.
Τοσο απλα.

bobby

Well-Known Member
Σώπα μωρέ ,κάνε εκεί ένα τηλέφωνο στο retail ,όλο και κάποιον γνωστό θα έχεις ,δεν μπορεί ..πρέπει να με εξυπηρετήσετε ,είναι μεγάλη ευκαιρία και εγγυημένη η αποπληρωμή πες τους ..επενδύστε και εσείς λίγο έξυπνα..smart money θα αποδειχθει η δανειοδότηση στον αερατο σου λέω..κάνε τα κουμάντα σου.χαχαχα
Ο αεράτος φίλε είναι εγγύηση…..θα πληρώσει με αέρα….. :p :p :p

Anastasakis Hair Clinic

1.Θα ανοίξω νήμα για τον ξάδερφο στον οποίο σε πρότεινα, στον έκανα πακέτο (κυριολεκτικά) και ήρθε και έκανε μεταμόσχευση αφού με ρώτησε δέκα φορές πριν δώσει την προκαταβολή για το αν θα πάρει καλό αποτελεσμα. (εμένα που αποκαλείς haters και ότι έχω σκοπό να σε δυσφήμισω)

2.Σε εσένα δεν έχω κάνει μεταμόσχευση, στην κλινική σου ναι.
Δεν ξερω γιατι το χτυπας για τον ξαδερφο σου λες και το να στειλεις καποιον με ΔΙΚΑΙΑ και ΕΓΛΚΥΡΗ θετική συσταση σε ξεπλενει για οποιαδηποτε συμπεριφορα προς εμενα. Λες και γιναμε κολλητοι δλδ και μπορεις να γραφεις οτι θες.

Εγω δεν ξερω ΚΑΝΕΙΣ ποιος ειναι (καλα, εκτος απο τον Σπύρο!) και αντιμετωπιζω τον καθενα ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ/ΦΕΡΕΤΑΙ.
Οποτε, μην ευτελιζεις το θεμα και μην αλλαζεις θεμα.

ΧΙΛΙΕΣ φορες να μην εστελνες καποιον αν αυτο νομιζεις οτι σου δινει το δικαιωμα να εισαι ΑΓΕΝΗΣ.
Και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα αλλαξω γνωμη για την σταση σου αν ΕΣΥ δεν αλλαξεις τροπο γραφης προς εμενα.
Και ας στειλεις και αλλους 100.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Πάμε άλλη μια..και τελευταία ..αν δεν το εμπεδώσεις και τώρα ,δικό σου προβλημα.
Σου ζητώ ,να διαψεύσεις η να πιστοποιήσεις τις καταγγελίες πελατών σου που έγιναν εδώ στο φόρουμ εδώ και 3 χρονια..κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επέμβασης του ενος σταματησε η παρουσίαση του και σε κατηγόρησε πως εσύ του είπες να την σταματησει..το αρνηθηκες ,σου είπε πως έχει και τα mail οτι του το λες ,και μετα σταμάτησε η παρουσιαση..σε ρωτάμε από τότε αν ισχύει η όχι και δεν απαντας και κρύβεσαι..δεν σε κρίνουμε αν πήγε καλά η όχι και γτ..αν όντως ισχύει αυτή η κατηγορία του aldo σου λέμε..και του jacksmith μετά..
Και λες εμένα θρασύδειλο,επειδή δεν απαντάς εσυ σε εύλογες ερωτήσεις?
Με λες θρασύδειλο επειδή σου ήρθε στο μυαλό ότι με το να λες να έρθω από εκεί (για να σου πω για τις γνώσεις μου? ) χαχαχα,θα βγεις από πάνω ,κουκουλονωντας το ότι δεν απαντάς σε κατηγορίες εις βάρος σου? Γελάνε και οι πέτρες ..δεν έχει δράκο το παραμύθι αυτό .. και δεν αναφέρθηκα εγώ ποτέ για γνώσεις και συζήτηση ιατρική..απαντήσεις ζητάω ως καταναλωτής..
Βλέπω τώρα λες να σε αφήσουν ήσυχο και ότι χωρίς να ενοχλεις έβαζες παρουσιάσεις όπως τις ήθελες εσύ ..σου είπε κανένας ότι εδώ είναι youtube η google να κάνεις διαφήμιση με τους δικούς σου όρους?? Αν δεν δέχεσαι να κάνεις παρουσιάσεις με στοιχεία ,είναι άχρηστες για το φόρουμ αυτές οι παρουσιάσεις ..
Το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν αυτό ,να αποκρύψεις κάθε αρνητικό περιστατικό ,και να παρουσιάσεις όπως εσύ θέλεις τα επιλεγμένα δικά σου αποτελέσματα ..αλλά δεν είναι έτσι μεγάλε..
Και επειδή εγώ δεν παίρνω χαμπάρι ,και δεν γουστάρω τέτοιες συμπεριφορές δεν θα σταματήσω να σε ρωτάω για όλα αυτά..ούτε τη δουλειά σου κρίνω ,ούτε αν έχεις καλά η όχι αποτελέσματα ούτε γιατί έγινε κάποια αστοχία ..μόνο με δύο τρόπους θα σταματήσω να σε ρωταω για αυτά .ο ένας είναι να απαντήσεις αντρικια όπως λες για το αν ισχύουν οι κατηγορίες ..ο δεύτερος,αν συνεχίσεις να μην απαντας ,και θες να τον μάθεις ..;)
Ναι Σπυρο, δεν θα σταματησεις να ρωτας αλλα δεν θα εμφανιστεις και ποτε να κανουμε ΟΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΕΛΕΙΣ στην καμερα, ακομα και με γυριμενη την πλατη σου.
Γιατι εισαι μαγκας μονο στην οθονη.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Διοτι αυτο θες να κανεις
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Δεχομαι ομως!
Αλλα θα γινει σωστα.
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

Μην κουραζεις αλλο με πολλα λογια.

ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ και ελα να κανουμε οτι δικαστηριο θελεις ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
Θες να ερθω εγω στο ΑΡΓΟΣ!
Κανενα προβλημα!

Περιμενω

Anastasakis Hair Clinic

Το φόρουμ δεν ειναι μέσο διαφήμισης των κλινικών για να βρισκουν πελάτες. Οπότε μια κλινική που ανεβάζει εδώ περιστατικά θα πρέπει να κρινεται από τα μέλη για να δούμε αν οντως πήγε καλά το αποτέλεσμα οπως έπρεπε να πάει και αν δικαιολογείται με τα στοιχεία που βλέπουμε η εικόνα που μας παρουσιάζεται ή αν υπάρχει ωραιοποίηση του αποτελέσματος με σκοπό την προστασία των μελών.
Ας πουμε μπορεί κάποιος να έχει βάλει λιγα grafts και να μας το δειχνει "τούμπανο" στη παρουσίαση, κάτι που δεν εξηγείται με βάσει τα grafts και τις πυκνότητες σε μια περιοχή. Μπορει να ειναι περιστατικό 2 επεμβάσεων και οχι 1 ή να γινεται απλά ωραιοποίηση του αποτελέσματος. Αν δεν υπάρχει κριτική, τοτε το μέλος που δεν ξέρει δεν θα καταλάβει κάτι και έτσι θα πάει στην κλινική νομίζοντας οτι θα δείχνει έτσι το αποτέλεσμα του με λίγα grafts και τελικά μετά απογοητεύεται και λεει τι φταίει...
Περιστατικά χωρις να κρινονται μπορουν να ανεβάζουν στα προσωπικά τους sites οι κλινικές, επομένως δεν έχει κάποιο νόημα να τις ανεβάζουν και εδώ αφού δεν θέλουν να κρινονται. Ο ενδιαφερόμενος μπορει να δει τις ιδιες παρουσιάσεις στις προσωπικές τους ιστοσελίδες, για ποιο λογο να τα ανεβάζει στο φορουμ που δεν έχει σκοπό τη διαφήμιση των κλινικών;
Ξαναδιαβασε το γραφω.
ΑΠΕΙΡΗ κριτική
ΟΧΙ επιθεσεις, προσβολες, λασπη και καφριλα.

ΟΛΟΙ ξερουν την διαφορα, απλα πολλοι δρουν σαν ΔΕΙΛΟΣ ΟΧΛΟΣ και επειδη ειναι πολλοι νομιζουν οτι δικαιολογειται η σκατοσυμπεριφορα επειδη την κανουν και άλλοι διπλα τους.

bobby

Well-Known Member
Γιατρέ για να το λέει αφού τον έστειλε σε εσένα για καλό αποτέλεσμα, μάλλον κάτι δεν θα πήγε καλά. Συμβαινει και στους καλύτερους. Ας το δεις και μετά κρίνεις και εσύ αλλά και ο Τάσος αφού το δεις και δώσεις την ιατρική σου άποψη ΑΝ κάτι δεν πήγε καλά, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι μερικές φορές οι προσδοκίες μας είναι ψηλά. Όμως αφού κάνεις μετρήσεις πλέον μπορείς ξεκάθαρα να δεις αν αυτά που έβαλες βγήκαν ή όχι και αν έγινε κάτι τι είναι αυτό.

Το άλλο για τα δικαστήρια μου θυμίζει το ερωτοδικείο της Μιχαλονάκου…. Στο τέλος θα αγαπηθείτε με τον αεράτο όπως πάτε…. :D :D :D

theoblue

Well-Known Member
Α ρε αερατε, πως τα έχεις καταφέρει και από τους εκατοντάδες ασθενείς που έχουν περάσει από την κλινική του γιατρού, είσαι ο μόνος που θυμάται το μικρό του όνομα, τον τόπο διαμονής του και τις αναλογίες του.

Και χωρίς να σε έχει χειρουργήσει κιόλας!

Όπως λέει κι ο Bobby, εδώ μιλάμε για κεραυνοβόλο έρωτα με την πρώτη ματια......

Μπλουζα