JimKan1
Well-Known Member
εχεις κανει SMP σε ολο το κεφαλι; Η κανω λαθος;Αν υπονοεις οτι τωρα βαζω τοππικ, δεν ισχυει.
εχεις κανει SMP σε ολο το κεφαλι; Η κανω λαθος;Αν υπονοεις οτι τωρα βαζω τοππικ, δεν ισχυει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ειχα βρει καποιον καλο.
Αν υπονοεις οτι τωρα βαζω τοππικ, δεν ισχυει.
Θες να ερθεις να το επιβεβαιωσεις ή ...ξαφνικα εχεις μια δουλεια στο εξωτερικο και θα λειπεις?
Να κανουμε και ενα βιντεακι μαζι, να δουμε απο που πηγαζει η συμπεριφο
Λορεντζο δεν είχες κάνει; Καλό αποτέλεσμα πάντως. θα ήσουν 6 αρης χωρίς μεταμόσχευση;Δεν ειχα βρει καποιον καλο.
Θες να ερθεις να το επιβεβαιωσεις ή ...ξαφνικα εχεις μια δουλεια στο εξωτερικο και θα λειπεις?
Να κανουμε και ενα βιντεακι μαζι, να δουμε απο που πηγαζει η συμπεριφορα σου προς εμενα.
Μοιραστηκα την πραγματικοτητα για την συγκεκριμενη επιχειρηματική μου δραστηριοτητα που δεν φαινεται οπως ολα τα υπολοιπα που λες.Dr θα σε μαλώσω…. Σαν τον Λεμπρόν κάνεις πάλι…..είπαμε γίνε MJ…..άσε τους άλλους να πουν πόσο ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, καλός γιατρος κλπ, κλπ είσαι. Όταν το κάνεις αυτό ακόμα και τους μετριοπαθείς (σαν κι εμένα) τους ωθείς να σου κάνουν καλοπροαίρετη κριτική …….θα μου πεις άμα σε ένοιαζε δεν θα το έκανες….
Το 2018 αλλα εχει "απορροθηφει" πλεονεχεις κανει SMP σε ολο το κεφαλι; Η κανω λαθος;
Με την συγκεκριμένη μέθοδο δεν κινδυνεύουν τα γειτονικά τριχοθυλάκια?Αν επιτρέπετε που το κάνατε?Το 2018 αλλα εχει "απορροθηφει" πλεον
Σου ειπαμε είναι πολύ καλο και δύσκολο συναμα.Χωρις μεταμόσχευσεις και χωρις Φιναστεριδη απο το 2002 σιγουρα γεματο 6αρι.
Τωρα μπορουμε να μεινουμε στον ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ?
Ζω στο εξωτερικό.... Θες φωτό από το μπαλκόνι μου να το επιβεβαιώσεις; Έλα εσύ άμα θες στο Canary Wharf να τα πούμε να κάνουμε και video.Δεν ειχα βρει καποιον καλο.
Να κανουμε και ενα βιντεακι μαζι, να δουμε απο που πηγαζει η συμπεριφορα σου προς εμενα.
Οχι δεν κινδυνευουνΜε την συγκεκριμένη μέθοδο δεν κινδυνεύουν τα γειτονικά τριχοθυλάκια?Αν επιτρέπετε που το κάνατε?
Να υποθεσω δεν εισαι λιποτακτης, σωστα?Ζω στο εξωτερικό.... Θες φωτό από το μπαλκόνι μου να το επιβεβαιώσεις; Έλα εσύ άμα θες στο Canary Wharf να τα πούμε να κάνουμε και video.
Έρχομαι ευχαρίστως να κάνουμε και μια συνδιάλεξη και να δείξουμε πως είναι ένα σωστό βίντεο.Ζω στο εξωτερικό.... Θες φωτό από το μπαλκόνι μου να το επιβεβαιώσεις; Έλα εσύ άμα θες στο Canary Wharf να τα πούμε να κάνουμε και video.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι είχα μια σχέση εξάρτησης , την ίδια ακριβώς εξάρτηση που είχες και εσύ γιατρέ πριν τις τελευταίες σου ΜΜΜοιραστηκα την πραγματικοτητα για την συγκεκριμενη επιχειρηματική μου δραστηριοτητα που δεν φαινεται οπως ολα τα υπολοιπα που λες.
Επειδη ο @tasos33 μοιαζει να εχει μια περιεγη σχεση με το Τοππικ (δλδ ΚΑΙ δεν ζει χωρις αυτο ΚΑΙ μισει το γεγονος οτι δεν ζει χωρις αυτο) φαινεται αυτη την σχεση αγαπης / μισους την μεταδιδει και σε εμενα που ημουν ο διανομεας.
Το κανει επισης να παρουσιαζεται σαν να ειναι κατι "μεμπτο" ενας ιατρός με το δικο μου βιογραφικο να ειναι ΚΑΙ επιχειρηματιας
Απλα γελοιο.
Απο την συγκεκριμενη επιχειρηματική δραστηριοτητα 100% των πελατων ηταν ικανοποιημενοι, το Brand εγινε γνωστο και εγω εκανα ΟΛΑ μου τα ονειρα πραγματικότητα με τα λεφτα που εβγαλα απο αυτο.
Haters will hate!
Όχι, έχω μόνιμη αναβολή κατοίκου εξωτερικού. Γυρνάω κατά καιρούς, λογικά προς Μάρτιο τώρα. Αλλά μπορεί να σε βγάλει και σένα Λονδίνο ο δρόμοςΝα υποθεσω δεν εισαι λιποτακτης, σωστα?
Οποτε καποια στιγμη γυρνας Ελλάδα!
Θα χαρω να ερθεις να επιβεβαιωσεις οτι θες απο κοντα.
ήσουν, αλλά δεν παντρευτήκες(αν δεν κάνω λάθος)! Και μιας που παλιά είχες αναφερθεί σε μελέτες για το θέμα της επιλογής γυναικών και των standards, μπορεί ο λόγος να ήταν εκείνος για τον οποίο μας μιλούσες τότε!Εσυ τι λες?
Όποτε θες!Έρχομαι ευχαρίστως να κάνουμε και μια συνδιάλεξη και να δείξουμε πως είναι ένα σωστό βίντεο.
Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να κανείς παρουσίαση των δικών σου μεταμοσχεύσεων.Οχι δεν κινδυνευουν
Δεν εχει καμια σημασια που το εκανα και απορω γιατι το ρωτας.
Θα σου απαντησω ομως μονο επειδη η απαντηση εχει ενδιαφερον.
Το εκανα στα πλαισια της επισημης εκπαιδευσης μου στην κλινική της Dr. Wasserbauer στο
ISHRS Regional Workshop: Scalp Micropigmentation 2018 , το μοναδικο μεχρι σημερα SMP Workshop απο ιατρούς ΣΕ ιατρούς
Η μια εκπαιδευτρια ήταν μια Ελληνο-Λιβανεζα συναδελφος με καταπληκτικό χέρι που με εντυπωσιασε με την τεχνική της και της παρακάλεσα να μου το κανει off schedule
Μου εμαθε tips που ανακάλυψε μεσα σε μια πορεια σχεδον 10 ετων και ειναι καθοριστικά για ενα φυσικο αποτέλεσμα.
Προβολή συνημμένου 66360
Προβολή συνημμένου 66362Προβολή συνημμένου 66361
είσαι ένα database από μόνος σου!! Χαχααχαχήσουν, αλλά δεν παντρευτήκες(αν δεν κάνω λάθος)! Και μιας που παλιά είχες αναφερθεί σε μελέτες για το θέμα της επιλογής γυναικών και των standards, μπορεί ο λόγος να ήταν εκείνος για τον οποίο μας μιλούσες τότε!
Προβολή συνημμένου 66364
Dr τα φλεξαρισματα δεν χρειάζονταν, όλα τα άλλα αποδεκτά. Αυτό είπα.Μοιραστηκα την πραγματικοτητα για την συγκεκριμενη επιχειρηματική μου δραστηριοτητα που δεν φαινεται οπως ολα τα υπολοιπα που λες.
Επειδη ο @tasos33 μοιαζει να εχει μια περιεγη σχεση με το Τοππικ (δλδ ΚΑΙ δεν ζει χωρις αυτο ΚΑΙ μισει το γεγονος οτι δεν ζει χωρις αυτο) φαινεται αυτη την σχεση αγαπης / μισους την μεταδιδει και σε εμενα που ημουν ο διανομεας.
Το κανει επισης να παρουσιαζεται σαν να ειναι κατι "μεμπτο" ενας ιατρός με το δικο μου βιογραφικο να ειναι ΚΑΙ επιχειρηματιας
Απλα γελοιο.
Απο την συγκεκριμενη επιχειρηματική δραστηριοτητα 100% των πελατων ηταν ικανοποιημενοι, το Brand εγινε γνωστο και εγω εκανα ΟΛΑ μου τα ονειρα πραγματικότητα με τα λεφτα που εβγαλα απο αυτο.
Haters will hate!
Ο λόγος που ρώτησα που το κάνατε είναι γιατί στο δικό σας κεφάλι από αυτό που βλέπω δείχνει πολύ φυσικό! Έχω δει σε άλλο γνωστό μου που δεν μου άρεσε καθώς έδειχνε σαν βαμμένο! Γιατί λοιπόν σας φάνηκε περίεργο που έκανα αυτή την ερώτηση?Οχι δεν κινδυνευουν
Δεν εχει καμια σημασια που το εκανα και απορω γιατι το ρωτας.
Θα σου απαντησω ομως μονο επειδη η απαντηση εχει ενδιαφερον.
Το εκανα στα πλαισια της επισημης εκπαιδευσης μου στην κλινική της Dr. Wasserbauer στο
ISHRS Regional Workshop: Scalp Micropigmentation 2018 , το μοναδικο μεχρι σημερα SMP Workshop απο ιατρούς ΣΕ ιατρούς
Η μια εκπαιδευτρια ήταν μια Ελληνο-Λιβανεζα συναδελφος με καταπληκτικό χέρι που με εντυπωσιασε με την τεχνική της και της παρακάλεσα να μου το κανει off schedule
Μου εμαθε tips που ανακάλυψε μεσα σε μια πορεια σχεδον 10 ετων και ειναι καθοριστικά για ενα φυσικο αποτέλεσμα.
Προβολή συνημμένου 66360
Προβολή συνημμένου 66362Προβολή συνημμένου 66361
Γιατι πλεον σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα με βιντεο, ΚΑΘΕ εβδομαδα, και βλεπω να ασχολουνται καποιοι με
οποιαδηποτε αλλη ανοησια ΕΚΤΟΣ παο το ζητουμενο του φορουμ...
Οχι εσυ παλληκαρι μου, καποιοι άλλοι, απο το χωριο, δεν τους ξερεις.