#monotovideometraei case #217, στάδιο 6, FUE, 3500 τριχοθυλάκια + Finasteride = Γεμάτο κεφάλι σε ένα στάδιο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Active Member
Δεν ειχα βρει καποιον καλο.
Αν υπονοεις οτι τωρα βαζω τοππικ, δεν ισχυει.
Θες να ερθεις να το επιβεβαιωσεις ή ...ξαφνικα εχεις μια δουλεια στο εξωτερικο και θα λειπεις?
Να κανουμε και ενα βιντεακι μαζι, να δουμε απο που πηγαζει η συμπεριφο
Θες να ερθεις να το επιβεβαιωσεις ή ...ξαφνικα εχεις μια δουλεια στο εξωτερικο και θα λειπεις?
Να κανουμε και ενα βιντεακι μαζι, να δουμε απο που πηγαζει η συμπεριφορα σου προς εμενα.
Λορεντζο δεν είχες κάνει; Καλό αποτέλεσμα πάντως. θα ήσουν 6 αρης χωρίς μεταμόσχευση;

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Dr θα σε μαλώσω…. Σαν τον Λεμπρόν κάνεις πάλι…..είπαμε γίνε MJ…..άσε τους άλλους να πουν πόσο ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, καλός γιατρος κλπ, κλπ είσαι. Όταν το κάνεις αυτό ακόμα και τους μετριοπαθείς (σαν κι εμένα) τους ωθείς να σου κάνουν καλοπροαίρετη κριτική …….θα μου πεις άμα σε ένοιαζε δεν θα το έκανες….
Μοιραστηκα την πραγματικοτητα για την συγκεκριμενη επιχειρηματική μου δραστηριοτητα που δεν φαινεται οπως ολα τα υπολοιπα που λες.

Επειδη ο @tasos33 μοιαζει να εχει μια περιεγη σχεση με το Τοππικ (δλδ ΚΑΙ δεν ζει χωρις αυτο ΚΑΙ μισει το γεγονος οτι δεν ζει χωρις αυτο) φαινεται αυτη την σχεση αγαπης / μισους την μεταδιδει και σε εμενα που ημουν ο διανομεας.
Το κανει επισης να παρουσιαζεται σαν να ειναι κατι "μεμπτο" ενας ιατρός με το δικο μου βιογραφικο να ειναι ΚΑΙ επιχειρηματιας
Απλα γελοιο.
Απο την συγκεκριμενη επιχειρηματική δραστηριοτητα 100% των πελατων ηταν ικανοποιημενοι, το Brand εγινε γνωστο και εγω εκανα ΟΛΑ μου τα ονειρα πραγματικότητα με τα λεφτα που εβγαλα απο αυτο.
Haters will hate!

Anastasakis Hair Clinic

Χωρις μεταμόσχευσεις και χωρις Φιναστεριδη απο το 2002 σιγουρα γεματο 6αρι.

Τωρα μπορουμε να μεινουμε στον ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ???

gregkont13

Verified MM member
Να κανουμε και ενα βιντεακι μαζι, να δουμε απο που πηγαζει η συμπεριφορα σου προς εμενα.
Ζω στο εξωτερικό.... Θες φωτό από το μπαλκόνι μου να το επιβεβαιώσεις; Έλα εσύ άμα θες στο Canary Wharf να τα πούμε να κάνουμε και video.

Anastasakis Hair Clinic

Με την συγκεκριμένη μέθοδο δεν κινδυνεύουν τα γειτονικά τριχοθυλάκια?Αν επιτρέπετε που το κάνατε?
Οχι δεν κινδυνευουν
Δεν εχει καμια σημασια που το εκανα και απορω γιατι το ρωτας.

Θα σου απαντησω ομως μονο επειδη η απαντηση εχει ενδιαφερον.
Το εκανα στα πλαισια της επισημης εκπαιδευσης μου στην κλινική της Dr. Wasserbauer στο
ISHRS Regional Workshop: Scalp Micropigmentation 2018 , το μοναδικο μεχρι σημερα SMP Workshop απο ιατρούς ΣΕ ιατρούς

Η μια εκπαιδευτρια ήταν μια Ελληνο-Λιβανεζα συναδελφος με καταπληκτικό χέρι που με εντυπωσιασε με την τεχνική της και της παρακάλεσα να μου το κανει off schedule
Μου εμαθε tips που ανακάλυψε μεσα σε μια πορεια σχεδον 10 ετων και ειναι καθοριστικά για ενα φυσικο αποτέλεσμα.

Screenshot 2024-12-06 at 15-23-49 back-matter.pdf.png

IMG_0805.JPG
IMG_0804.JPG

Anastasakis Hair Clinic

Ζω στο εξωτερικό.... Θες φωτό από το μπαλκόνι μου να το επιβεβαιώσεις; Έλα εσύ άμα θες στο Canary Wharf να τα πούμε να κάνουμε και video.
Να υποθεσω δεν εισαι λιποτακτης, σωστα?
Οποτε καποια στιγμη γυρνας Ελλάδα!
Θα χαρω να ερθεις να επιβεβαιωσεις οτι θες απο κοντα.

vlafo

Well-Known Member
Έρχομαι ευχαρίστως να κάνουμε και μια συνδιάλεξη και να δείξουμε πως είναι ένα σωστό βίντεο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Μοιραστηκα την πραγματικοτητα για την συγκεκριμενη επιχειρηματική μου δραστηριοτητα που δεν φαινεται οπως ολα τα υπολοιπα που λες.

Επειδη ο @tasos33 μοιαζει να εχει μια περιεγη σχεση με το Τοππικ (δλδ ΚΑΙ δεν ζει χωρις αυτο ΚΑΙ μισει το γεγονος οτι δεν ζει χωρις αυτο) φαινεται αυτη την σχεση αγαπης / μισους την μεταδιδει και σε εμενα που ημουν ο διανομεας.
Το κανει επισης να παρουσιαζεται σαν να ειναι κατι "μεμπτο" ενας ιατρός με το δικο μου βιογραφικο να ειναι ΚΑΙ επιχειρηματιας
Απλα γελοιο.
Απο την συγκεκριμενη επιχειρηματική δραστηριοτητα 100% των πελατων ηταν ικανοποιημενοι, το Brand εγινε γνωστο και εγω εκανα ΟΛΑ μου τα ονειρα πραγματικότητα με τα λεφτα που εβγαλα απο αυτο.
Haters will hate!
Ναι είχα μια σχέση εξάρτησης , την ίδια ακριβώς εξάρτηση που είχες και εσύ γιατρέ πριν τις τελευταίες σου ΜΜ
όταν έριχνες με το κιλό και εσύ, αλλά πλέον έχουμε απαλλαχτεί, για την ακρίβεια μας απάλλαξε ο Jose.

Ουδέν μεμπτό που είσαι και επιχειρηματίας και ιατρός , θέλει προσόντα για να συνδυάζεις και τα δύο και σε καμία περίπτωση
δεν είναι επιλήψιμο να προωθείς TOPPIK στους πελάτες σου όπου και αν αυτοί βρίσκονται, εντός η ακόμα και εκτός συνόρων.

Μια χάρη μόνο....αλλαξε το haters σε hacker....

Hackers will hate..

gregkont13

Verified MM member
Να υποθεσω δεν εισαι λιποτακτης, σωστα?
Οποτε καποια στιγμη γυρνας Ελλάδα!
Θα χαρω να ερθεις να επιβεβαιωσεις οτι θες απο κοντα.
Όχι, έχω μόνιμη αναβολή κατοίκου εξωτερικού. Γυρνάω κατά καιρούς, λογικά προς Μάρτιο τώρα. Αλλά μπορεί να σε βγάλει και σένα Λονδίνο ο δρόμος :)

gregkont13

Verified MM member
ήσουν, αλλά δεν παντρευτήκες(αν δεν κάνω λάθος)! Και μιας που παλιά είχες αναφερθεί σε μελέτες για το θέμα της επιλογής γυναικών και των standards, μπορεί ο λόγος να ήταν εκείνος για τον οποίο μας μιλούσες τότε!

1733492010654.png

Tetrakis

Active Member
Οχι δεν κινδυνευουν

Το εκανα στα πλαισια της επισημης εκπαιδευσης μου στην κλινική της Dr. Wasserbauer στο
ISHRS Regional Workshop: Scalp Micropigmentation 2018 , το μοναδικο μεχρι σημερα SMP Workshop απο ιατρούς ΣΕ ιατρούς

Η μια εκπαιδευτρια ήταν μια Ελληνο-Λιβανεζα συναδελφος με καταπληκτικό χέρι που με εντυπωσιασε με την τεχνική της και της παρακάλεσα να μου το κανει off schedule
Μου εμαθε tips που ανακάλυψε μεσα σε μια πορεια σχεδον 10 ετων και ειναι καθοριστικά για ενα φυσικο αποτέλεσμα.

Προβολή συνημμένου 66360

Προβολή συνημμένου 66362Προβολή συνημμένου 66361
Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να κανείς παρουσίαση των δικών σου μεταμοσχεύσεων.

Aldo

Well-Known Member
ήσουν, αλλά δεν παντρευτήκες(αν δεν κάνω λάθος)! Και μιας που παλιά είχες αναφερθεί σε μελέτες για το θέμα της επιλογής γυναικών και των standards, μπορεί ο λόγος να ήταν εκείνος για τον οποίο μας μιλούσες τότε!

Προβολή συνημμένου 66364
είσαι ένα database από μόνος σου!! Χαχααχαχ

bobby

Well-Known Member

Απλα γελοιο.
Haters will hate!
Dr τα φλεξαρισματα δεν χρειάζονταν, όλα τα άλλα αποδεκτά. Αυτό είπα.

LoverBoy

Well-Known Member
Οχι δεν κινδυνευουν

Προβολή συνημμένου 66360

Προβολή συνημμένου 66362Προβολή συνημμένου 66361
Ο λόγος που ρώτησα που το κάνατε είναι γιατί στο δικό σας κεφάλι από αυτό που βλέπω δείχνει πολύ φυσικό! Έχω δει σε άλλο γνωστό μου που δεν μου άρεσε καθώς έδειχνε σαν βαμμένο! Γιατί λοιπόν σας φάνηκε περίεργο που έκανα αυτή την ερώτηση?

aeratos28

Just aeratos
Ποσταρεις αυτά που θέλεις ..πριν και μετά..μόνο.
Περιστατικα τα οποία όπως έχουμε πει πολλές φορές δεν έχουν καμία αξία για το φόρουμ..ένα σου ξέφυγε ,ο edyuser και είδαμε την αλήθεια με τη μαδημένη δοτρια..
Ότι ανεξάρτητο ήταν από εσένα στο φόρουμ,είναι μέσα στα προβλήματα..στα ανέλυσε ο @Panos1982 ,ένα προς ένα τι ζημιές έχει το καθένα,αλλά κλασσικά έκανες τον Κινέζο..καμία απολύτως απάντηση δεν έδωσες ..κάνε μας τη χάρη τώρα που θα μας την πεις κιόλας
Γιατι πλεον σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα με βιντεο, ΚΑΘΕ εβδομαδα, και βλεπω να ασχολουνται καποιοι με
οποιαδηποτε αλλη ανοησια ΕΚΤΟΣ παο το ζητουμενο του φορουμ...
Οχι εσυ παλληκαρι μου, καποιοι άλλοι, απο το χωριο, δεν τους ξερεις.

Μπλουζα