#monotovideometraei case #217, στάδιο 6, FUE, 3500 τριχοθυλάκια + Finasteride = Γεμάτο κεφάλι σε ένα στάδιο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Ποτε θες?
Ειμαι στη διαθεση σου
Σε μένα μιλάει. Όχι σε σένα.

Ρε φίλε, ειλικρινά. Είσαι ένας άνθρωπος 50 χρονών και λες πως είσαι αξιοζηλευτός από μόνος σου. Άλλο να απαντήσεις σε κάτι, άλλο να λες είμαι αξιοζήλευτος. Δηλαδή πραγματικά, απορώ με αυτά που γράφεις.

Γιατί είσαι; Επειδή το νομίζεις εσύ; Επίσης γιατί νομίζεις πως κάθε άνθρωπος έχει τους ίδιους στόχους με αυτούς που πιθανώς είχες και έχεις εσύ; Άλλοι θέλουν άλλα στη ζωή τους και όχι μόνο να βρουν ένα καλό επιχειρηματικό πλάνο για να βγάζουν λεφτά.... Οκ έβγαλες λεφτά από το τόπικ και κάνεις βόλτα με τη πόρσε και είσαι αξιοζήλευτος........ Πραγματικά δεν είναι να απορέις γιατί τρως τόσο κράξιμο με αυτά που λες.

Ειλικρίνα ρε μαν ξέρω ατόμα που έχουν όσα λεφτά δεν μπορείς ούτε να μετρήσεις πριν κλείσουν τα τριάντα και δεν θα έλεγαν ποτέ αυτές τις βλακίες που λες.

tasos33

Well-Known Member

Ρε φίλε, ειλικρινά. Είσαι ένας άνθρωπος 50 χρονών και λες πως είσαι αξιοζηλευτός από μόνος σου. Άλλο να απαντήσεις σε κάτι, άλλο να λες είμαι αξιοζήλευτος. Δηλαδή πραγματικά, απορώ με αυτά που γράφεις.

Γιατί είσαι; Επειδή το νομίζεις εσύ; Επίσης γιατί νομίζεις πως κάθε άνθρωπος έχει τους ίδιους στόχους με αυτούς που πιθανώς είχες και έχεις εσύ; Άλλοι θέλουν άλλα στη ζωή τους και όχι μόνο να βρουν ένα καλό επιχειρηματικό πλάνο για να βγάζουν λεφτά.... Οκ έβγαλες λεφτά από το τόπικ και κάνεις βόλτα με τη πόρσε και είσαι αξιοζήλευτος........ Πραγματικά δεν είναι να απορέις γιατί τρως τόσο κράξιμο με αυτά που λες.

Ειλικρίνα ρε μαν ξέρω ατόμα που έχουν όσα λεφτά δεν μπορείς ούτε να μετρήσεις πριν κλείσουν τα τριάντα και δεν θα έλεγαν ποτέ αυτές τις βλακίες που λες.
Εντωμεταξυ κάποιοι εδώ μέσα έχουν περισσότερα από τον γιατρό αλλά τέλος παντων..
Με πόρσε χτυπάμε καλό γκομενάκι ρε παιδιά ? Όχι για μένα για ένα φίλο ρωτάω που θέλει να πάρει ένα Cayman

gregkont13

Verified MM member
Εντωμεταξυ κάποιοι εδώ μέσα έχουν περισσότερα από τον γιατρό αλλά τέλος παντων..
Με πόρσε χτυπάμε καλό γκομενάκι ρε παιδιά ? Όχι για μένα για ένα φίλο ρωτάω που θέλει να πάρει ένα Cayman
No idea. Δεν έχω καν αμάξι. Δεν το χρειάζομαι στο Λονδίνο. Αν θες να σου πω αν χτυπάς με ακίνητα ή ρολόγια, μπορεί να έχω μια ιδέα (για χάρη της καυλ@ντ@ς δλδ) :p :p :p :p

gregkont13

Verified MM member
Γιατρε αν εχεις και κοτερο ,
Πήγαινε μας μια βολτα !
Εσύ θα πάρεις τρία κότερα με τα κρύπτο, οπότε βλέπω να παίρνεις εσύ το γιατρό για βόλτα. Απλά αυτός θα σας πάει μέχρι τη μαρίνα με την πόρσε.

LoverBoy

Well-Known Member
Μάταια όλα παίδες για να γεμίζει το εγώ μας! Έλεγε η γιαγιά μου που να δεις τι θα έκανε ο άνθρωπος αν τα έπαιρνε μαζί του κ στον άλλο κόσμο.....!Η ζωή θέλει λίγα κ καλά για να κυλάει όμορφα κ αβασανιστα!

aeratos28

Just aeratos
Άμα είναι φτάσεις 50 φεύγα σαν αυτόν,και να παλεύεις με μυαλό 20 χρόνου λέγοντας τέτοιες παπαριές ,καταλαβαίνεις ότι τελευταία φορά που είδε νίμου live,ήτανε σε κάτι βαφτίσια που ήταν καλεσμένος ...απωθημένα έχει και γερνόντας του βγαίνουν τέτοια χούγια..άστον εκεί να λέει.γελαει ο κόσμος με τα νομίζω του γι αυτον..

tasos33

Well-Known Member
Άμα είναι φτάσεις 50 φεύγα σαν αυτόν,και να παλεύεις με μυαλό 20 χρόνου λέγοντας τέτοιες παπαριές ,καταλαβαίνεις ότι τελευταία φορά που είδε νίμου live,ήτανε σε κάτι βαφτίσια που ήταν καλεσμένος ...απωθημένα έχει και γερνόντας του βγαίνουν τέτοια χούγια..άστον εκεί να λέει.γελαει ο κόσμος με τα νομίζω του γι αυτον..
Του δε πόιντ......
Στην περίπτωση του όμως ταιριάζει το φςςςςςςς Μπόιντ....

Kostas97

Well-Known Member
Θα τον εβαζες στην κατηγορια "γερογκομενου"; :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Προφανως και συνεχιζω.
Καλα ΠΑΣ ΚΑΛΑ????
Αφηνεται τετοιο χρυσωρυχείο???
και πλεον πουλαμε ΠΟΛΛΕΣ μικροΐνες, οχι μονο μια!
Και σε πολλες χωρες!!!
Πάντως γιατρέ δε θα ξεχάσω την μέρα που μπήκα στην κλινική κάποτε να πάρω toppik και έβλεπα παντού calvani...(Αν θυμάμαι καλά)
Calvani εδώ calvani πιο κει, calvani πιο πέρα ,παντού calvani...
Να φανταστείς κοίταξα την ταμπέλα μήπως μπήκα σε άλλο μαγαζί αλλά σε πήρε το μάτι στο βάθος και λέω καλά ήρθα.

Ρε που πήγε το toppik ,έψαχνα γύρω γύρω πουθενά ....
Μετά μου ρθε κ μενα η επιχειρηματική ιδέα και λέω δε παίρνω ένα τηλέφωνο τα κεντρικά να μάθω τι έγινε μήπως την τσιμπαγα εγώ την αντιπροσωπεία να κυκλοφορώ με φερραρικο, αλλά δε τους άκουσα και πολύ καλά....

aeratos28

Just aeratos
Όχι φφςςςς Μπόινγκ του θεού του Κώτσου του Βουτσά
Εδώ ταιριάζει το...ζζζζζζζντοιγκκκκκ...
Του Ζονγκ ,από το μεγάλο παζαρι
Του δε πόιντ......
Στην περίπτωση του όμως ταιριάζει το φςςςςςςς Μπόιντ....

Κουρσαρος

Presicion turbo
καλα τα λες... Μάκαρι κάποιος δόκτωρ στην Ελλάδα να είχε γίνει τοπ στη μμ το 2017 και να είχε πλουτήσει από τις μμ και να είχε γεμίσει ο τόπος χαρούμενους ανθρώπους που έχουν πλέον μαλλιά αντί για καράφλα. Το τοπικ, επειδή έβαζα για λίγους μήνες πριν τη πρώτη μμ είναι μαρτύριο για μένα. Γιατί αν θες να το βάζεις συνέχεια πρέπει να το κουβαλάς παντού μαζί σου, αν το ξεχάσεις σε ποιάνει άγχος κλπ κλπ.
Σωστά. 10 χρόνια βάζω τοπικ

GeorgeXz

New Member
Πέραν των εμφανών ζητημάτων όσον αφορά την ψυχική υγεία, εγώ θα ήθελα να μάθω εάν συνάδει χειρούργος και βάρη. Εγώ, που κάνω βάρη χρόνια, γνωρίζω ότι τα χέρια δεν ανταποκρίνονται σε λεπτομερείς κινήσεις

Μπλουζα