#monotovideometraei case #217, στάδιο 6, FUE, 3500 τριχοθυλάκια + Finasteride = Γεμάτο κεφάλι σε ένα στάδιο!

aeratos28

Just aeratos
Σε αυτό,το δέχομαι ότι λες αλήθεια 100% ..με τέτοια αμπαλοσύνη που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα από το σιναφι σου,που οι μεταμοσχεύσεις που κάνατε όλοι σας ήταν για γέλια και για κλάματα,λογικό να πωλείται το τοπικ με τους τονους..αμπαλοι όλοι ήσασταν ..10 grafts βάζατε,2 φύτρωναν..στην Αμερική,κεντούσαν από τότε ,έκαναν επεμβάσεις και δεν χρειαζόταν τοπικ..εδώ......είχαμε μεγάλα ταλεντα..
Τωρα, ελα να οσυ πως και ενα μυστικό.
Στο Toppik, που δηθεν το λες σαν κατι αρνητικό, μαθε το εξης:
Απο 2014-2018, ημουν ο πιο πετυχημενος distributor παγκοσμιως.
Στην Ελλάδα των 10Εκ κατοικων, εκανα 1,1Κ τζιρο το 2017 (προ ΦΠΑ) απο το Τοππικ μονο
Η Αμερικη με 330 Εκ κατοικους εκανε 21 μυρια το χρονο, δλδ 110Κ ανα εκατομμυριο πλυθησμου ΕΓΩ στην Ελλαδα του ΣΥΡΙΖΑ και 63Κ η Αμερικη.
και προσεξε: Εγω σε ΕΥΡΩ, αυτοι σε Δολλαρια!, οπότε +10%

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Έλα και εσύ καημένε ..πλούσιος και μου πήρες boxster ,στα 33 σου κιόλας ..και επειδή κυκλοφορούσες 33-34 χρονών με το ρημαδι της πόρσε νόμιζες ότι κονομησες..σαν να άργησες λιγάκι να τα καταφέρεις δεν νομίζεις?? Κλασσικός βλαχοκαουμποης είσαι και δεν έχει σημασία το που μένεις η το που κατάγεσαι..γτ εισαι κλασσικός βπ κιφησιωτακι από τα λίγα εσύ..αλλά την επόμενη φορά που θα πας να φλεξαρεις τον καπατζέ της πόρσε το boxster,έχε στο νου σου ότι όλα τα club πόρσε παγκοσμίως ,δεν δέχονται για μέλη τους κατόχους τέτοιων μοντέλων γτ τους θεωρούν πλεμπα ..wanna be νεόπλουτους ...
Το Τοππικ ειναι ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ προιον, με εκανε πλουσιο πριν ΚΑΝ τελειωσω ειδικότητα και κυκλοφορουσα με Porsche Boxster S στα 33

gregkont13

Verified MM member
Έλα και εσύ καημένε ..πλούσιος και μου πήρες boxster ,στα 33 σου κιόλας ..και επειδή κυκλοφορούσες 33-34 χρονών με το ρημαδι της πόρσε νόμιζες ότι κονομησες..σαν να άργησες λιγάκι να τα καταφέρεις δεν νομίζεις?? Κλασσικός βλαχοκαουμποης είσαι και δεν έχει σημασία το που μένεις η το που κατάγεσαι..γτ εισαι κλασσικός βπ κιφησιωτακι από τα λίγα εσύ..αλλά την επόμενη φορά που θα πας να φλεξαρεις τον καπατζέ της πόρσε το boxster,έχε στο νου σου ότι όλα τα club πόρσε παγκοσμίως ,δεν δέχονται για μέλη τους κατόχους τέτοιων μοντέλων γτ τους θεωρούν πλεμπα ..wanna be νεόπλουτους ...
πρόβλεπω κόντρα ποιος έχει το πιο καλό αμάξι τώρα.... Για πάμε :p

Τον φαντάζομαι να πηγαίνει άλα Μάνθος Φουστάνος σε κοπέλες και να λέει: Πάμε μια βόλτα με τη πόρσε;

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Σε αυτό,το δέχομαι ότι λες αλήθεια 100% ..με τέτοια αμπαλοσύνη που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα από το σιναφι σου,που οι μεταμοσχεύσεις που κάνατε όλοι σας ήταν για γέλια και για κλάματα,λογικό να πωλείται το τοπικ με τους τονους..αμπαλοι όλοι ήσασταν ..10 grafts βάζατε,2 φύτρωναν..στην Αμερική,κεντούσαν από τότε ,έκαναν επεμβάσεις και δεν χρειαζόταν τοπικ..εδώ......είχαμε μεγάλα ταλεντα..
καλα τα λες... Μάκαρι κάποιος δόκτωρ στην Ελλάδα να είχε γίνει τοπ στη μμ το 2017 και να είχε πλουτήσει από τις μμ και να είχε γεμίσει ο τόπος χαρούμενους ανθρώπους που έχουν πλέον μαλλιά αντί για καράφλα. Το τοπικ, επειδή έβαζα για λίγους μήνες πριν τη πρώτη μμ είναι μαρτύριο για μένα. Γιατί αν θες να το βάζεις συνέχεια πρέπει να το κουβαλάς παντού μαζί σου, αν το ξεχάσεις σε ποιάνει άγχος κλπ κλπ.

LoverBoy

Well-Known Member
καλα τα λες... Μάκαρι κάποιος δόκτωρ στην Ελλάδα να είχε γίνει τοπ στη μμ το 2017 και να είχε πλουτήσει από τις μμ και να είχε γεμίσει ο τόπος χαρούμενους ανθρώπους που έχουν πλέον μαλλιά αντί για καράφλα. Το τοπικ, επειδή έβαζα για λίγους μήνες πριν τη πρώτη μμ είναι μαρτύριο για μένα. Γιατί αν θες να το βάζεις συνέχεια πρέπει να το κουβαλάς παντού μαζί σου, αν το ξεχάσεις σε ποιάνει άγχος κλπ κλπ.
Το κακό αγαπητέ greg είναι ότι άπαξ και μάθεις το μαλλί σου με τόππικ(σωστά τοποθετημένο όχι με τους τόνους)Μετά δεν σε ικανοποιεί ακόμα και αν έχεις κάνει σωστή μμ γιατί γεμίζει όλη την τρίχα το άτιμο!

tasos33

Well-Known Member
Εισαι ΠΑΛΙ εκτος θεματος φιλαρακι.
Αλλα ΕΝΤΟΣ θεματος σε αυτο που ειπα: οτι καποιοι ψαχνουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ για να μου την πουν.

Αρχικα εισαι εκτος θεματος γιατι δεν ειπα τιποτα αυτη τη φορα για την ασχετοσυνη κανενος.
Ειπα οτι ενω σας ποσταρω περιστατικα ασχοληστε καποιοι με ασχετα πραγματα.
Οπως εσυ ασ πουμε για το Τοππικ

Στην Ελλάδα των 10Εκ κατοικων, εκανα 1,1Κ τζιρο το 2017 (προ ΦΠΑ) απο το Τοππικ μονο
Η Αμερικη με 330 Εκ κατοικους εκανε 21 μυρια το χρονο, δλδ 110Κ ανα εκατομμυριο πλυθησμου ΕΓΩ στην Ελλαδα του ΣΥΡΙΖΑ και 63Κ η Αμερικη.

Αν τα θες και επισημα αυτα να στα βρω να ...χαρεις, μιας και σιγουρα εβγαζες πιο πολλα και δεν εχεις προβλημα που εγω με ενα απολυτα ΤΙΜΙΟ και απολυτα αποτελσματικό προιόν που εκανε τοσο κοσμο χαρουμενο εβγαλα πολλα λεφτα!
Το CD που ελαβες ηταν δικη μου ιδεα την οποια αντεγραψαν ΟΛΟΙ οι distributors παγκοσμίως και αυξησε τις πωλησεις 15% σε ενα χρονο επειδη απειροι πελατες εμαθαν επιτελους να το χρησιμοποιουν σωστα = εκανα οικονομια=εβαζαν μετα πιο συχνα και εγινα πιο πιστοι πελατες!!! Απο αυτο μονο πηρα Bonus απο την Spencer Forrest Inc το 2015-2016, 200.000$
Οποτε μη γελοιποιησε αλλο προσπαθωντας δηθεν να δειξεις τι?? οτι ημουν και παραπανω ικανοτατος μικρο-επιχειρηματιας???

Το Τοππικ ειναι ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ προιον, με εκανε πλουσιο πριν ΚΑΝ τελειωσω ειδικότητα και κυκλοφορουσα με Porsche Boxster S στα 33 μου οταν οι συναδελφοι που βασιζοντουσαν στο εισοδημα του Νοσοκομειου οριακα εβγαζαν το μηνα. Ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευγνωμων για την καλη μου τυχη και την απειρη δουλεια που εριξα και απεδωσε!

Οπ΄ποτε, μεινε εντος θεματος και ΑΝ θες μην γραφεις σαν brookie.
Ειναι μπλιαχ
Και αφού σε έκανε πλούσιο , γιατί δεν συνεχίσες να πουλάς ώστε να γίνεις ένας ξεκούραστος ζαμπλουτος?

bobby

Well-Known Member
Ελάτε τώρα με τα κονσιλερ και τις ίνες μαλλιών……ούτε οι γκόμενες με το μακιγιάζ δεν κάνουν έτσι….. μαλακίες είναι όλα αυτά ΜΜ αν μπορείς ή buzzcut αν δεν μπορείς….κονσιλερ, ίνες, περούκες χαμένα λεφτα και κάνουν μπαμ από μακρυά…. Εφευρέσεις επιτήδειων για να μασάνε τα λεφτα όσων έχουν ψυχολογικά με τα μαλλιά τους….δεν τους κατηγορώ που έχουν ψυχολογικά και μάλιστα συμπάσχω αλλά δεν είναι λύση αυτά τα ημίμετρα…..

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
ήσουν, αλλά δεν παντρευτήκες(αν δεν κάνω λάθος)! Και μιας που παλιά είχες αναφερθεί σε μελέτες για το θέμα της επιλογής γυναικών και των standards, μπορεί ο λόγος να ήταν εκείνος για τον οποίο μας μιλούσες τότε!

Προβολή συνημμένου 66364
Εντυπωσιακο!!
Θυμασαι πραγματα που εχω πει και εγω εχω ξεχασει!!
και ξερεις και που να τα βρεις, και ξαχνεις και τα βρισκεις κιολας!!!!
Τελικα εισαι GROUPIE και σε ειχα παρεξηγησει!!!!
Ετσι εξηγουνται τοσα πολλα....

Θα σε βλεπω αλλιως πλεον!

Οχι, αυτο που εγραφα αφορα average men και κάτω σε θεμα νουμοσυνης και αντιληψης.
Εγω απλα οφειλα να επιλεξω ΠΟΙΑ θυσια θα κανω προκειμενου να καταφερω αυτα που ηθελα για το υπολοιπο της ζωης μου, και εκανα αυτη που χρειαστηκε.

aeratos28

Just aeratos
Πλέον δεν κάνω κόντρες..πιο (καλό) με την έννοια του ποζερι ,θα έχει ο ιατρός σίγουρα ,αλλά πιο γρήγορο ...ΔΕΝ..
πρόβλεπω κόντρα ποιος έχει το πιο καλό αμάξι τώρα.... Για πάμε :p

Τον φαντάζομαι να πηγαίνει άλα Μάνθος Φουστάνος σε κοπέλες και να λέει: Πάμε μια βόλτα με την

Anastasakis Hair Clinic

Dr τα φλεξαρισματα δεν χρειάζονταν, όλα τα άλλα αποδεκτά. Αυτό είπα.
Επισης δεν χρειαζονται υπονούμενα και υπογειες προσβολες.
Δεν σε βλεπω ισοδικαιο.
ΔΕΝ βγηκα να πως απο μονος μου "ποσο γαματος ειμαι".
Καποιος διαστρεβλωσε για πολλοστη φορα κατι για το ποποιο ειμαι πολυ περηφανος και αξιοζηλευτος και επανεφερα την πραγματικότητα με γεγονοτα.
Διαχωρησε τα σε παρακαλω.
ΔΕΝ εχει ο καθε ανωνυμος δικαιωμα να προσβαλει και να εισαι cool με αυτο, και οταν αποδυκνύω οτι
σε αυτο που δηθεν προσεβαλε ΕΙΜΑΙ γαματος, ΤΟΤΕ να ενοχλήσε.
Βαλε μυαλο ζητα καλή συμπεριφορα/ανωτεροτητα ΚΑΙ σε αλλους, οχι μονο σε ...εμενα, δεν ειναι πιο δικαιο ετσι?
Η αλλα μετρα και σταθμα για εμενα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Και αφού σε έκανε πλούσιο , γιατί δεν συνεχίσες να πουλάς ώστε να γίνεις ένας ξεκούραστος ζαμπλουτος?
Προφανως και συνεχιζω.
Καλα ΠΑΣ ΚΑΛΑ????
Αφηνεται τετοιο χρυσωρυχείο???
και πλεον πουλαμε ΠΟΛΛΕΣ μικροΐνες, οχι μονο μια!
Και σε πολλες χωρες!!!

oreo

Well-Known Member
Δεν παρεξηγησα τιποτα
Ειπα απλα να ανοιξτε νημα με αυτο που σας απασχολει.
Αν ποτε εισαι στην περιοχη, Τεταρτη εχω 6-7 επανελεγους, 16.00-20.00
θες να πεαρσεις να μου δειξεις αυτο που λες απο κοντα, μιας και δεν συμμεριζομαι αυτη την αποψη καθολου, αλλα θα χαρω να μου δειεξις πως εχω αδικο.
Αν είσαι open τις γιορτές θα περάσω why not. Θέλω και εγώ να με βάλεις σε ένα χειρουργείο να παρακολουθήσω την διαδικασία αν είναι εφικτό. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που έχω παρακολουθήσει βέβαια, μιας και όταν έκανα στον Ισπανό πέρασα από τους υπόλοιπους κ παρακολούθησα, αλλά να θα ήθελα να σε δω επί τω έργω. Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

oreo

Well-Known Member
Εισαι ΠΑΛΙ εκτος θεματος φιλαρακι.
Αλλα ΕΝΤΟΣ θεματος σε αυτο που ειπα: οτι καποιοι ψαχνουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ για να μου την πουν.

Αρχικα εισαι εκτος θεματος γιατι δεν ειπα τιποτα αυτη τη φορα για την ασχετοσυνη κανενος.
Ειπα οτι ενω σας ποσταρω περιστατικα ασχοληστε καποιοι με ασχετα πραγματα.
Οπως εσυ ασ πουμε για το Τοππικ

Αν τα θες και επισημα αυτα να στα βρω να ...χαρεις, μιας και σιγουρα εβγαζες πιο πολλα και δεν εχεις προβλημα που εγω με ενα απολυτα ΤΙΜΙΟ και απολυτα αποτελσματικό προιόν που εκανε τοσο κοσμο χαρουμενο εβγαλα πολλα λεφτα!
Το CD που ελαβες ηταν δικη μου ιδεα την οποια αντεγραψαν ΟΛΟΙ οι distributors παγκοσμίως και αυξησε τις πωλησεις 15% σε ενα χρονο επειδη απειροι πελατες εμαθαν επιτελους να το χρησιμοποιουν σωστα = εκανα οικονομια=εβαζαν μετα πιο συχνα και εγινα πιο πιστοι πελατες!!! Απο αυτο μονο πηρα Bonus απο την Spencer Forrest Inc το 2015-2016, 200.000$
Οποτε μη γελοιποιησε αλλο προσπαθωντας δηθεν να δειξεις τι?? οτι ημουν και παραπανω ικανοτατος μικρο-επιχειρηματιας???

Το Τοππικ ειναι ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ προιον, με εκανε πλουσιο πριν ΚΑΝ τελειωσω ειδικότητα και κυκλοφορουσα με Porsche Boxster S στα 33 μου οταν οι συναδελφοι που βασιζοντουσαν στο εισοδημα του Νοσοκομειου οριακα εβγαζαν το μηνα. Ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευγνωμων για την καλη μου τυχη και την απειρη δουλεια που εριξα και απεδωσε!

Οπ΄ποτε, μεινε εντος θεματος και ΑΝ θες μην γραφεις σαν brookie.
Ειναι μπλιαχ
Εμ να πως εξηγούνται όλα σιγά σιγά. Για αυτό έχεις αφήσει και το μουσάκι έτσι σαν να είσαι el patron στο καρτέλ του Μεντεγιν. Άσπρη σκόνη αυτοί, μαύρη εσύ για το κεφάλι και να κρατάς την θρακα στο τζάκι πυρακτωμενοι με δεκαχιλιαρα.

Anastasakis Hair Clinic

Αν είσαι open τις γιορτές θα περάσω why not. Θέλω και εγώ να με βάλεις σε ένα χειρουργείο να παρακολουθήσω την διαδικασία αν είναι εφικτό. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που έχω παρακολουθήσει βέβαια, μιας και όταν έκανα στον Ισπανό πέρασα από τους υπόλοιπους κ παρακολούθησα, αλλά να θα ήθελα να σε δω επί τω έργω. Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Φυσικα και αυτο δεν παιζει.
Aυτο δεν παρεχεται σε κανεναν εκτος από τους χειρουργούς που ερχονται στην κλινικη μου για εκπαιδευση μεσω του επίσημου Fellowship Program της ISHRS.
Ακομα και ιατρός ιδιας ειδικοτητας να ησουν, μονο έτσι ανοιγει η πορτα.
Εχεις κανει καποια αιτηση στην ISHRS και εχεις γινει δεκτος και δεν ειδα το memo????

didnt-you-get-the-memo-morgan-freeman.gif

Anastasakis Hair Clinic

Εμ να πως εξηγούνται όλα σιγά σιγά. Για αυτό έχεις αφήσει και το μουσάκι έτσι σαν να είσαι el patron στο καρτέλ του Μεντεγιν. Άσπρη σκόνη αυτοί, μαύρη εσύ για το κεφάλι και να κρατάς την θρακα στο τζάκι πυρακτωμενοι με δεκαχιλιαρα.
Ναι φιλε.
Και ετσι βρηκα χρονο να γραψω τα βιβλια μου, να στησω τις εταιρείες μου και να βγω απο το Matrix.
Σορρυ, νοτ σορρυ

oreo

Well-Known Member
Φυσικα και αυτο δεν παιζει.
Aυτο δεν παρεχεται σε κανεναν εκτος από τους χειρουργούς που ερχονται στην κλινικη μου για εκπαιδευση μεσω του επίσημου Fellowship Program της ISHRS.
Ακομα και ιατρός ιδιας ειδικοτητας να ησουν, μονο έτσι ανοιγει η πορτα.
Εχεις κανει καποια αιτηση στην ISHRS και εχεις γινει δεκτος και δεν ειδα το memo????

Προβολή συνημμένου 66373
Καλά ντε εσείς και το fellowship of the Ring ένα πράγμα. Δεν είπα να χειρουργησω Ντοκτορ, να δω πως κεντας είπα.

oreo

Well-Known Member
Ναι φιλε.
Και ετσι βρηκα χρονο να γραψω τα βιβλια μου, να στησω τις εταιρείες μου και να βγω απο το Matrix.
Σορρυ, νοτ σορρυ
Καλά έκανες, ζημιά δεν μου έκανες, δεν με χαλάει που έχεις φράγκα, κάλυψες μια ανάγκη και τα κονομησες.

bobby

Well-Known Member
Επισης δεν χρειαζονται υπονούμενα και υπογειες προσβολες.
Δεν σε βλεπω ισοδικαιο.
ΔΕΝ βγηκα να πως απο μονος μου "ποσο γαματος ειμαι".
Καποιος διαστρεβλωσε για πολλοστη φορα κατι για το ποποιο ειμαι πολυ περηφανος και αξιοζηλευτος και επανεφερα την πραγματικότητα με γεγονοτα.
Διαχωρησε τα σε παρακαλω.
ΔΕΝ εχει ο καθε ανωνυμος δικαιωμα να προσβαλει και να εισαι cool με αυτο, και οταν αποδυκνύω οτι
σε αυτο που δηθεν προσεβαλε ΕΙΜΑΙ γαματος, ΤΟΤΕ να ενοχλήσε.
Βαλε μυαλο ζητα καλή συμπεριφορα/ανωτεροτητα ΚΑΙ σε αλλους, οχι μονο σε ...εμενα, δεν ειναι πιο δικαιο ετσι?
Η αλλα μετρα και σταθμα για εμενα?

Να ματαξαναπώ όλα τα άλλα αποδεκτά απέναντι σε προσβολές (η υπεράσπιση επαγγελματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων δηλαδή)…..το φλεξάρισμα δεν ήταν αναγκαίο…γιατί όταν φλεξαρεις και ειρωνεύεσαι θα εισπράττεις ανάλογα …

Μυαλό δόξα τω Θεό έχω αρκετό γιατί όταν το έβρεχε ο Θεός δεν κράταγα ομπρέλα….βέβαια κάποιος μπορεί να πει ότι σιγά σιγά επέρχεται η φθορά μια και κάθομαι και ασχολούμαι με τις «απίθανες» συμπεριφορές εδώ μέσα….

gregkont13

Verified MM member
Εντυπωσιακο!!
Θυμασαι πραγματα που εχω πει και εγω εχω ξεχασει!!
και ξερεις και που να τα βρεις, και ξαχνεις και τα βρισκεις κιολας!!!!
Τελικα εισαι GROUPIE και σε ειχα παρεξηγησει!!!!
Ετσι εξηγουνται τοσα πολλα....

Θα σε βλεπω αλλιως πλεον!

Οχι, αυτο που εγραφα αφορα average men και κάτω σε θεμα νουμοσυνης και αντιληψης.
Εγω απλα οφειλα να επιλεξω ΠΟΙΑ θυσια θα κανω προκειμενου να καταφερω αυτα που ηθελα για το υπολοιπο της ζωης μου, και εκανα αυτη που χρειαστηκε.
Ή έχω φωτογραφική μνήμη :) Αλλά δεν βάριεσαι, πες με και groupie <3

Μπλουζα