Gianney
Well-Known Member
Κάτσε ρε αερατε ...ο φίλος σου ο Αναστασακης πόσο θα του έπαιρνε;Τα τριπλά θα σου έπαιρνε όντως .φίλε δεν είδα,κάνεις θεραπεία ?
Κάτσε ρε αερατε ...ο φίλος σου ο Αναστασακης πόσο θα του έπαιρνε;Τα τριπλά θα σου έπαιρνε όντως .φίλε δεν είδα,κάνεις θεραπεία ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάτσε ρε αερατε ...ο φίλος σου ο Αναστασακης πόσο θα του έπαιρνε;
Χαχαχ η Μπαρτσελόνα παρεπιπτόντως έχασε τον Μέσι και ξες τι συνεπάγεται αυτό έτσι;;;χαχαχΤώρα για τον ερντο μιλάμε.μην μπλέκουμε βούρτσα με ...οδοντόβουρτσα.
Αλλά μια η άλλη με ερντο θα έβγαινε.
Χαχαχαχαχαχαχααχχααχχααχχα![]()
Που να τα έβρισκα ;; Τέλος πάντων για όλους υπάρχει το αντίστοιχο !! Όχι δεν κάνω κάποια θεραπεία ούτε έκανα πιο πριν !Τα τριπλά θα σου έπαιρνε όντως .φίλε δεν είδα,κάνεις θεραπεία ?
Που να τα έβρισκα ;; Τέλος πάντων για όλους υπάρχει το αντίστοιχο !! Όχι δεν κάνω κάποια θεραπεία ούτε έκανα πιο πριν !
Μυρίζει μπαρούτι …. Εντάξει έγινε μια παρεξήγηση με το κράνος πάει , δεν νομίζω κερδίζει κάποιος από μια τέτοια κόντρα !Οκ..ξέρεις τώρα αν έκανες θεραπεία με φίνα κτλ και σου έλεγα να μην κάνεις,θα έπρεπε να εξηγήσουμε ότι δεν μιλάγαμε για τα φάρμακα γενικώς και για όλες τις παθήσεις που υπάρχουν, και ότι τα φάρμακα είναι απαραίτητα..ε τι να κάνεις έχουμε και τον aldo εδώ και μερικούς που πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα πάλι και πάλι .χαχαχα![]()
Μυρίζει μπαρούτι …. Εντάξει έγινε μια παρεξήγηση με το κράνος πάει , δεν νομίζω κερδίζει κάποιος από μια τέτοια κόντρα !
Τώρα όσο για την θεραπεία ούτε εγώ ο ίδιος δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν κάνω , καλά πριν την εγγραφή στο φόρουμ ούτε καν είχα ακουστά την λέξη φιναστεριδη !
Αεράτε ξέρεις τι μου θύμισες, μια γκομενα που είχα που την έπιανε η μουρμούρα μετά τς 12 .. καλή ώρα αχχαχαχαχ . Έλα μην το ξαναπιάνεις τώρα άσε μας να πιούμε καμία παγωμένηΟκ..ξέρεις τώρα αν έκανες θεραπεία με φίνα κτλ και σου έλεγα να μην κάνεις,θα έπρεπε να εξηγήσουμε ότι δεν μιλάγαμε για τα φάρμακα γενικώς και για όλες τις παθήσεις που υπάρχουν, και ότι τα φάρμακα είναι απαραίτητα..ε τι να κάνεις έχουμε και τον aldo εδώ και μερικούς που πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα πάλι και πάλι .χαχαχα![]()
Αεράτε ξέρεις τι μου θύμισες, μια γκομενα που είχα που την έπιανε η μουρμούρα μετά τς 12 .. καλή ώρα αχχαχαχαχ . Έλα μην το ξαναπιάνεις τώρα άσε μας να πιούμε καμία παγωμένη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πιστεύω αν υπάρχει μέτρο και δεν πολύ ξεφεύγει το πράγμα δεν είναι κακό να λέμε και καμία κουβέντα , βέβαια το κακό της υποθέσεις είναι ότι αν ένα καινούργιο μέλος θέλει να δει την παρουσίαση ίσως να μην διαβάζει τις σελίδες και απλά να ψάχνει φωτό και το θέμα είναι ότι περνώντας έτσι τις σελίδες καααατι μπορεί να του είναι χρήσιμο αλλά να το έχει προσπεράσει !Πάντως όλοι μας έχουμε μια τάση να @#€&#- τα νήματα ..κάποιος πρέπει να μας επαναφέρει στην τάξη,όπως ο δάσκαλος τα παιδιά δυστυχώς![]()
Όντως συμφωνώ σε αυτό.Παντως προσωπικά το καλοκαίρι επειδή κούμπωνω και τα κοκτέιλ μου τις μπύρες κτλ ξες χαλαρώνω και πετάω καμία Μαλακια παραπάνω σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο που βότκες τσιπούρα δεν με πιάνουν χαχαΠιστεύω αν υπάρχει μέτρο και δεν πολύ ξεφεύγει το πράγμα δεν είναι κακό να λέμε και καμία κουβέντα , βέβαια το κακό της υποθέσεις είναι ότι αν ένα καινούργιο μέλος θέλει να δει την παρουσίαση ίσως να μην διαβάζει τις σελίδες και απλά να ψάχνει φωτό και το θέμα είναι ότι περνώντας έτσι τις σελίδες καααατι μπορεί να του είναι χρήσιμο αλλά να το έχει προσπεράσει !
Ότι της ελεγα και τέταρτο μου τα λέγε κ 28 αεράτεΚαι εμένα αυτό μου θυμίσες..όταν ήθελε να τσακωθεί άλλα της έλεγες αλλα καταλαβαινε και έβριζε κιόλας..μόλις έπαιρνε χαμπάρι ότι είχε πει μαλακία έκανε την πάπια βέβαια καλή ώρα και χαλάρωνα πάλι ..τι μου θυμίσες ρε aldo..άντε πιες μπυριτσα ,πάει τέτοια ώρα.
Ότι της ελεγα και τέταρτο μου τα λέγε κ 28 αεράτε
Τώρα θέλω τσιπουρα
Κανείς ότι κοιμάσαι ..αυτή συνεχίζει λίγο ακόμα και κλείνει ..απλά τα πράγματα χαχαΩς gentleman την άφηνα να μου λεει πάντα την τελευταία κουβέντα …
Πιστεύω αν υπάρχει μέτρο και δεν πολύ ξεφεύγει το πράγμα δεν είναι κακό να λέμε και καμία κουβέντα , βέβαια το κακό της υποθέσεις είναι ότι αν ένα καινούργιο μέλος θέλει να δει την παρουσίαση ίσως να μην διαβάζει τις σελίδες και απλά να ψάχνει φωτό και το θέμα είναι ότι περνώντας έτσι τις σελίδες καααατι μπορεί να του είναι χρήσιμο αλλά να το έχει προσπεράσει !