kharmacoma
Well-Known Member
Πάντως μέχρι σήμερα δεν πίστευα ότι υπάρχει άνρθωπος που μπορεί να εκνευρίσει τον Aldo.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άμεσα ταμπέλα «τεντιμποης» χα χα χαΕγώ πάντως δεν φοράω κράνος μην χαλάσω το μαλλί...
Μου αρέσει ρε παιδιά που λέτε για κάποιες συγκεκριμένες...Και εμένα αυτό μου θυμίσες..όταν ήθελε να τσακωθεί άλλα της έλεγες αλλα καταλαβαινε και έβριζε κιόλας..μόλις έπαιρνε χαμπάρι ότι είχε πει μαλακία έκανε την πάπια βέβαια καλή ώρα και χαλάρωνα πάλι ..τι μου θυμίσες ρε aldo..άντε πιες μπυριτσα ,πάει τέτοια ώρα.
Πήγαινε στα φαρμακεία και ζητά Αλόη σε gel 99% η 100%Μια ερώτηση ,
μήπως ξέρετε κάποια καλή αλοιφή με αλόη που να βοηθάει κάπως για την φαγούρα και την σχετικά γρήγορη επούλωση της δότριας ;
Σε ευχαριστώ , σου έχει φύγει η ερυθρότητα η όχι ακόμα ;Προβολή συνημμένου 39311
Αυτή χρησιμοποίησα εγώ φίλε Neverwinter. 10,20€ αν θυμάμαι καλά την αγόρασα και ανακούφιζε όντως!
Όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχω ερυθρότητα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι μια ξηροδερμια που εμφανίζεται από την καθημερινή χρήση του σαμπουάν, η οποία φέρνει φαγούρα.Σε ευχαριστώ , σου έχει φύγει η ερυθρότητα η όχι ακόμα ;
Μάλιστα λίγο πολύ κάτι θα μας απασχολεί πάντως !Όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχω ερυθρότητα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι μια ξηροδερμια που εμφανίζεται από την καθημερινή χρήση του σαμπουάν, η οποία φέρνει φαγούρα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από τη φαγούρα δεν θα γλιτώσετε εύκολα ούτε με την Αλόη .Είναι σύμπτωμα της αποθεραπείας .Αυτό με ταλαιπώρησε εμένα .Τίποτα άλλο .Ίσως λίγο τράβηγμα στη λήπτρια και στη δότρια αλλά σα την φαγούρα όχιΜάλιστα λίγο πολύ κάτι θα μας απασχολεί πάντως !
Εγώ δεν έχω ξηροδερμία αλλά έχω ελαφρά ερυθρότητα και φαγούρα , ίσως έπαιξε ρόλο που τις πρώτες 10+ μέρες ήμουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι και αναπόφευκτα ξαπλωμένος στον καναπέ όποτε ίσως την ζόρισα την δότρια γιατί μετά την 4η μέρα δεν έβαζα το μαξιλαράκι ταξιδιού και όταν με έπιανε φαγούρα την πείραζα λίγο !
Όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχω ερυθρότητα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι μια ξηροδερμια που εμφανίζεται από την καθημερινή χρήση του σαμπουάν, η οποία φέρνει φαγούρα.
Fissan το παιδικόΧρησιμοποιείς της frrzyderm για μμ η της Johnson Johnson το παιδικό;