Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τώρα ξεκινάει .Στους επόμενους 3-4 μήνες θα το δεις να ολοκληρώνεται .Η δότρια δείχνει ταλαιπωρημένη αλλά θα αποκατασταθεί περαιτέρω μέχρι και τους 6 μήνες .Καλησπέρα σας ,
Σήμερα κατάφερα και έβγαλα φωτό μιας και έχω κλείσει 4 μήνες και βλέπω ότι κάτι ωραίο έχει αρχίζει να γίνεται σας παραθέτω σημερινές φωτογραφίες , έχει λίγο συννεφιά βέβαια αλλά είναι τραβηγμένες έξω 1:30 το μεσημέρι !
Αρχίσανε τα όργανα .. Καλή συνέχεια φίλε @Neverwinter και καλή απόλαυση από δω και πέρα που λένε και στις καφετέριες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τώρα ξεκινάει .Στους επόμενους 3-4 μήνες θα το δεις να ολοκληρώνεται .Η δότρια δείχνει ταλαιπωρημένη αλλά θα αποκατασταθεί περαιτέρω μέχρι και τους 6 μήνες .
Καλή συνέχεια,μπαίνεις στην πιο ωραία φάση τώρα.
Enjoy it.
οντως η δοτρια φαινεται ταλαιπωρημενη...καλη συνεχεια...ολα καλα θα πανε πανω
Εγώ την δότρια σου την βλέπω σε κακή κατάσταση και δεδομένου ότι είσαι στον 4ο μήνα, στενεύουν τα περιθώρια βελτίωσης. Δηλαδή αν δεν υπάρχει κάποια βελτίωση στους 4 μήνες, είναι λίγο ουτοπικό να περιμένεις να επανελθεί πλήρως του επόμενους. Μακάρι να διαψευστώ αλλά αν έχεις δει και το δικό μου νήμα, είμαι παθών καθώς και η δικιά μου είναι σε κακή κατάσταση αλλά είδα μια μικρή βελτίωση στους 3 μήνες.
Καλή συνέχεια και μακάρι να πάνε όλα καλά.
Η δοτρια είναι σε τραγική κατάσταση αλλά από φυτρωση πας καλά.Καλη συνέχεια στην φυτρωση.
Καλη φυτρωση ! Με τι σκαλα ειναι τα πισω με τη μηχανη ? (Αν και καθε μηχανη ισως εχει διαφορετικες υποδιαιρεσεις για μηκος μαλλιων)
Για μενα και ετσι οπως ειναι πισω δε μου φαινεται ασχημα, ειδικα τωρα που θα πυκνωσεις μπροστα (γνωμη μου βεβαια γιατι δε πολυκοιταω το πισω ) αλλα αν σ ενοχλει μπορεις να βρεις το μηκος που σου ταιριαζειΣε ευχαριστώ πολύ Athens , δυστυχώς δεν ξέρω γιατί δεν σκέφτηκα να ρωτήσω όταν κουρευτηκα , αλλά την επόμενη σίγουρα θα το ξέρω !
Για μενα και ετσι οπως ειναι πισω δε μου φαινεται ασχημα, ειδικα τωρα που θα πυκνωσεις μπροστα (γνωμη μου βεβαια γιατι δε πολυκοιταω το πισω ) αλλα αν σ ενοχλει μπορεις να βρεις το μηκος που σου ταιριαζει