Neverwinter, FUE, 4310g, 07-08/08/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Λάθος πλάνο στο συγκεκριμένο περιστατικο. 3500 τουλάχιστον ήθελε μπρος.
Όχι λάθος πλάνο αλλά καθόλου πλάνο θέλεις να πεις. Είδαμε και από άλλα περιστατικά ότι ο γιατρός δεν κάνει πλάνα και είναι θερμός υποστηρικτής της διάσπαρτης τοποθέτησης. Σε άτομα που έχουν πρόβλημα μόνο σε μία ή συγκεκριμένες ζώνες (πχ vlafo), τα εύκολα περιστατικά που λέμε, εκεί ο γιατρός κάνει καλή δουλειά. Εκεί όμως η πλειοψηφία μπορεί και και κάνει καλεί δουλειά, το θέμα είναι αν είσαι καλός για τα δύσκολα και μέχρι τώρα ο Τυρκαλάς φαίνεται ότι εκεί δεν το έχει.

alex7

Well-Known Member
Αυτό ακριβώς. Αυτό του είπα και εγώ να κάνει σε εμένα (έχω και τις συνομιλίες). Να κλείσει όλες τις μπροστινές ζώνες και άμα μείνει κάτι να τα ρίξει πίσω. Σύμφωνα με τον Λορένζο που με είχε δει με 3000g θα έκλειναν οι μπροστινές ζώνες. Ο Τυρκαλάς πήρε τα 4000 και αντί να κάνει αυτό που του είπα τα έριξε όλα διάσπαρτα με μια μικρή έμφαση στην Α ζώνη. Φαίνεται ότι ο γιατρός είναι της άποψης ''έλα να κάνουμε μμ και τέλος''. Τεράστιο φάουλ και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Φιλε .Ότι και να λες τα αποτελέσματα του Τιρκαλα «φυσάνε» .Τα απολαμβάνουμε κάθε μερα στον καθρέπτη σπίτι μας .Για άλλη μια φορά εκφέρεις απόψεις για μη ολοκληρωμένα αποτελέσματα .Πάλι έξω θα πέσεις

Giorgos-3

Well-Known Member
Όχι λάθος πλάνο αλλά καθόλου πλάνο θέλεις να πεις. Είδαμε και από άλλα περιστατικά ότι ο γιατρός δεν κάνει πλάνα και είναι θερμός υποστηρικτής της διάσπαρτης τοποθέτησης. Σε άτομα που έχουν πρόβλημα μόνο σε μία ή συγκεκριμένες ζώνες (πχ vlafo), τα εύκολα περιστατικά που λέμε, εκεί ο γιατρός κάνει καλή δουλειά. Εκεί όμως η πλειοψηφία μπορεί και και κάνει καλεί δουλειά, το θέμα είναι αν είσαι καλός για τα δύσκολα και μέχρι τώρα ο Τυρκαλάς φαίνεται ότι εκεί δεν το έχει.
Εύκολο περιστατικό ο vlafo... Μάλιστα ... Σε άλλα νέα βγήκε και καινούργια υπομεταλλαξη της όμικρον όπου δύσκολα θα μας βγάλει απ' αυτό τον φαύλο κύκλο ενώ πίστευα με ότι πλησιάζουμε στο τέλος....

Pan77

Active Member
Φιλε .Ότι και να λες τα αποτελέσματα του Τιρκαλα «φυσάνε» .Τα απολαμβάνουμε κάθε μερα στον καθρέπτη σπίτι μας .Για άλλη μια φορά εκφέρεις απόψεις για μη ολοκληρωμένα αποτελέσματα .Πάλι έξω θα πέσεις

Ναι τα βλέπω ότι φυσάνε... εγώ, ο Neverwinter, ο Harry και άλλοι το φυσάμε και δεν κρυώνει. Ακόμα και ο Giorgos-3 έβαλε σχεδόν 10.000g και είναι λες και έχει βάλει 1000. Μπορεί να είμαι σκληρός αλλά αυτή είναι η αλήθεια, τα πόσα ήθελε ή η έκταση του προβλήματος είναι θέμα αλλά η εικόνα του αυτή είναι.

seeker

Verified MM member
Ειναι νωρις και για τους δυο σας, σε αλλους βγαινουν στο 5μηνο ενω σε αλλους στο 8μηνο. Οι φωτογραφιες εδω ειναι τερμα αποκαλυπτικες επισης.

Απολυτα εγγυημενη φυτρωση δεν υπαρχει σε καμια κλινικη, αυτο πρεπει να γινει πιο ξεκαθαρο σε οποιον μπαινει για ΜΜ γενικα.

alex7

Well-Known Member
Ναι τα βλέπω ότι φυσάνε... εγώ, ο Neverwinter, ο Harry και άλλοι το φυσάμε και δεν κρυώνει. Ακόμα και ο Giorgos-3 έβαλε σχεδόν 10.000g και είναι λες και έχει βάλει 1000. Μπορεί να είμαι σκληρός αλλά αυτή είναι η αλήθεια, τα πόσα ήθελε ή η έκταση του προβλήματος είναι θέμα αλλά η εικόνα του αυτή είναι.
Προφανώς αν τα 4000 δε φτάνουν για την περιοχή θα υπάρχουν Αραιές περιοχές .Αν όμως διαβάσεις το νήμα από την αρχή ,ο Neverwinter επέλεξε αυτήν την τοποθέτηση .Ήθελε το crown πρώτα γιατί αυτό τον ενοχλούσε περισσότερο .Δεν ήταν επιλογή του Τιρκαλα η τοποθέτηση .Επίσης η μμ έχει να δώσει σημαντικές λεπτομέρειες ακόμα .Αλλά που να τα καταλάβεις εσυ αυτά .Αφού είσαι προκατειλημμένος .Στα γράφουμε ,στα ξαναγράφουμε να μη βιάζεσαι αλλά εσυ έχεις το χαβά σου

Neverwinter

Active Member
Φίλε Neverwinter, εγώ προσωπικά δεν βλέπω να σε πηγαίνει καλά μέχρι τώρα και αμφιβάλλω αν θα βελτιωθεί στην συνέχεια. Την ίδια εικόνα έχω και εγώ με εσένα, παρότι παίρνω και φίνα. Πιστεύω ότι με την δικιά μου και την δικιά σου περίπτωση ο γιατρός θα ''αποκαθηλωθεί'' γιατί μέχρι τώρα τα περιστατικά πάνω στα οποία βασιστίκαμε οι περισσότεροι ήταν εύκολες περιτπώσεις.

Επειδή είχα (και έχω) απογοτευτεί πλήρως από το πως πήγε η δικιά μου μμ, δεν σκόπευα να ανεβάσω φωτογραφίες ξανά. Αλλά τώρα που είδα την εικόνα σου, έχω χρέος να ανεβάσω και εγώ, όχι για να αποδείξω στους τρεις σωματοφύλακες του γιατρού (ξέρουν καλά ποιοί είναι...) ότι είχα εξαρχής δίκιο, αλλά για να δουν όποιοι σκέφτονται να κάνουν μμ εκεί, ότι υπάρχουν και... αυτά!
Καλημέρα Φίλε Πανό ,
Πραγματικά είναι κρίμα που νιώθεις τόσο χάλια με την επέμβαση σου αλλά εγώ πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε στο τέλος και σε σένα και σε μένα, καλά ειδικά σε μένα εξαρχής ήξερα ότι θέλω 2η επέμβαση και να σου οω την αλήθεια όσο «χάλια» το βλέπετε το μέχρι τώρα το αποτέλεσμα εμένα μου έχει φτιάξει πολύ την ψυχολογία και την εμφάνιση , έχω μιλήσει και με τον γιατρό (βασικά κάθε μήνα μιλάμε ) και μου είπε ότι έχουμε ακόμα ! Όποτε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε από το να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα , έτσι και αλλιώς ότι έγινε έγινε , να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να σκεφτείς κάτι άλλο δεν γίνεται ( εγώ προσωπικά δεν το μετανιώνω ούτε λίγο ) , πραγματικά σου εύχομαι στο τέλος να σου αρέσει το αποτέλεσμα σου και να σου αλλάξει η ψυχολογία σου στο φουλ !!

Neverwinter

Active Member
Το αποτέλεσμα πάσχει από μπρος και πίσω στους 6 μηνες. Θα έπρεπε να ρίξει πιο πολλά μπρος έως middle και μια δεύτερη μεταμόσχευση μετά στο crown.
Στο crown έριξε 2000 μοσχεύματα με πολύ αραιή τοποθέτηση. Εκεί ήθελε τουλαχιστον 3000.
Φίλε John πιστεύεις έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα και δεν έχει να δώσει άλλο ;

vlafo

Well-Known Member
Φίλε Neverwitner
Περίμενε μέχρι το οχτάμηνο να δεις που θα παγιωθεί η κατάσταση από άποψη φύτρωσης,η τρίχα θα αρχίσει να παίρνει τη διάμετρο της,και μετά θα δεις το τελικό αποτέλεσμα.

Είναι απορίας άξιο με αυτά που διαβάζω εδω μέσα,όταν κάποια απλά πράγματα δε γίνονται κατανοητά.
Όταν ένα κεφάλι χρειάζεται 2μμ όπως το συγκεκριμένο περιστατικό,δεν είναι δυνατόν με 1μμ να τελειώσεις.
Αυτό πρέπει να επικοινωνείται από το γιατρό όπως και εδώ που αναφέρθηκε από τον neverwinter.
Το πλάνο το σωστό είναι κλείνουμε τις ζώνες απο εμπρός προς τα πίσω,αλλά αν ο ασθενής όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση θέλει να κλείσει το crown,τότε δεν μπορεί να του το αρνηθεί ο γιατρός,αρκεί να ξέρει πως το τελικό αποτελέσμα θα είναι ελλιπές.
Θα του λείπουν και από μπροστά και από πίσω.
Εδω δε βλέπω πρόβλημα στη φύτρωση αλλά προφανώς και πρέπει να μπει μέσα για τη 2μμ με το καλό να ολοκληρώσει τη δουλειά σωστά.

Αthens2021

Active Member
Φιλε επειδη προηγουμαι λιγο χρονικα της δικης σου περιπτωσης, κι εγω ειδα πολυ μικρη διαφορα μεταξυ 5ου και 6ου(παρα λιγες μερες) και μπηκα στη διαδικασια να ρωταω και να ψαχνω και σε ξενα φορουμ για το τι ποσοστο εχει φυτρωσει στον 6ο κι αν εχω ακομη κτλ. Αμεσως ομως μετα, εδω και 10 ημερες δινει παλι σε φυτρωση και εχουμε ενα καλο διμηνο μεχρι το 8μηνο οποτε θελει απλα υπομονη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Αthens2021

Active Member
Φιλε επειδη προηγουμαι λιγο χρονικα της δικης σου περιπτωσης, κι εγω ειδα πολυ μικρη διαφορα μεταξυ 5ου και 6ου(παρα λιγες μερες) και μπηκα στη διαδικασια να ρωταω και να ψαχνω και σε ξενα φορουμ για το τι ποσοστο εχει φυτρωσει στον 6ο κι αν εχω ακομη κτλ. Αμεσως ομως μετα, εδω και 10 ημερες δινει παλι σε φυτρωση και εχουμε ενα καλο διμηνο μεχρι το 8μηνο οποτε θελει απλα υπομονη
Sorry απαντησα εκει που ρωτουσες τον John κατα λαθος !

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Στο εξαμηνο βλεπεις ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τις ολοκληρωσης του αποτελεσματος.
Αντε να περιμενουμε αλλους δυο μηνες απο εκει και περα η τριχα περναει την φαση τις απο κατσαρη,λεπτη και μετα το 12 μηνο 15 μηνο αλλαζει ποιοτικά δηλαδη στρωνει καλυτερα δινει λιγο παχος κτλ.

vlafo

Well-Known Member
Είμαι 13ο μήνα και από τον 6ο έχω τελειώσει στο θέμα φύτρωσης,παρόλα αυτά η διαφορά είναι εντυπωσιακή τόσο σε πάχος,όσο και σε ποιότητα.
Ειδικά από τον 12ο-13ο έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο.

Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Προφανώς αν τα 4000 δε φτάνουν για την περιοχή θα υπάρχουν Αραιές περιοχές .Αν όμως διαβάσεις το νήμα από την αρχή ,ο Neverwinter επέλεξε αυτήν την τοποθέτηση .Ήθελε το crown πρώτα γιατί αυτό τον ενοχλούσε περισσότερο .Δεν ήταν επιλογή του Τιρκαλα η τοποθέτηση .Επίσης η μμ έχει να δώσει σημαντικές λεπτομέρειες ακόμα .Αλλά που να τα καταλάβεις εσυ αυτά .Αφού είσαι προκατειλημμένος .Στα γράφουμε ,στα ξαναγράφουμε να μη βιάζεσαι αλλά εσυ έχεις το χαβά σου
Δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί του ... Έχει τρελή θολούρα...

Αthens2021

Active Member
Είμαι 13ο μήνα και από τον 6 έχω τελειώσει στο θέμα φύτρωσης,παρόλα αυτά η διαφορά είναι εντυπωσιακή τόσο σε πάχος,όσο και σε ποιότητα και ποιότητα.
Ειδικά από τον 12ο-13ο έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο.
Η διαφοροποιηση σε παχος και ποιοτητα δεν φερνουν οπτικα και καλυπτικοτητα δηλ να μειωνεται πιο πολυ το "see through" που υπαρχει υπο διαφορες συνθηκες φωτισμου ?

Neverwinter

Active Member
Είσαι ωραίος ρε Athens , σε ευχαριστώ!!

panos1234

Well-Known Member
3-6-9_months_hair_transplant_results_-growth.jpg

Ηρεμία και υπομονή παιδιά.

Μπλουζα