panos1234
Well-Known Member
Δεν μας έβαλες και από 12-16.
Εκεί πάμε σε ποιότητα τρίχας, πάχυνση , καλύτερο στρώσιμο!
Το πιστεύω και εγώ πως φτάνει σίγουρα τους 16 μήνες μέχρι να γίνει η τρίχα αυτή που πρέπει!
Δεν μας έβαλες και από 12-16.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά αν ισχύει κάτι τέτοιο φίλε φύγαμε για πάρτυ !
Μα για τέτοια ποιοτικά χαρακτηριστικά μιλάμε που δε δίνει κανείς σημασία και όμως κάνουν τη διαφορά μαζί με τα άλλα.Εκεί πάμε σε ποιότητα τρίχας, πάχυνση , καλύτερο στρώσιμο!
Το πιστεύω και εγώ πως φτάνει σίγουρα τους 16 μήνες μέχρι να γίνει η τρίχα αυτή που πρέπει!
Φιλε Πανο, δεν ξερω απο που αντλησες το συγκεκριμενο σχεδιαγραμμα, αλλά σε καμια περιπτωση δεν ισχυει κατι τετοιο.
Στο υπογραφω και με τα δυο χερια!!!
Στον 7ο μηνα και εχεις μονο το 50% της συνολικης φυτρωσης!!!
Ουτε στα παραμυθια.
Στον 7ο μηνα, συνηθως, εχει επελθει ενα 70% της φυτρωσης.
Λάθος πλάνο στο συγκεκριμένο περιστατικο. 3500 τουλάχιστον ήθελε μπρος.
Όχι λάθος πλάνο αλλά καθόλου πλάνο θέλεις να πεις.
Φιλε .Ότι και να λες τα αποτελέσματα του Τιρκαλα «φυσάνε» .Τα απολαμβάνουμε κάθε μερα στον καθρέπτη σπίτι μας .Για άλλη μια φορά εκφέρεις απόψεις για μη ολοκληρωμένα αποτελέσματα .Πάλι έξω θα πέσεις
Αγαπητε συνάδελφε .Μάλλον δεν παρακολουθείς το φόρουμ συστηματικά και λεπτομερώς ίσως .Έχω ανεβάσει 2 φορές φωτό από την Μμ μου δημοσίως .Δεν έχω κρύψει ούτε την φάτσα μου .Σε pm έχω δώσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που μου ζητήθηκαν και ότι με ρώτησαν σε 30 μέλη συνολικά .Επειδή λες ότι δεν είμαι αντικειμενικός .Έχω αποθεώσει περιστατικά τόσο από HDC ,από BHR από Lorenzo στον οποίο θα κάνω σε λίγο καιρό την 2η μμ αλλά και άλλους .Ο συγκεκριμένος που αναφέρεσαι και στον οποίο άσκησα κριτική δεν μπορει να διακρίνει απλά πράγματα .Δεν μπορει να καταλάβει για παράδειγμα ότι μια δότρια δεν αποκαθίσταται σε 1 μήνα ,ούτε ένα αποτέλεσμα δεν είναι τελικό στους 5 μήνες.Ούτε ότι όταν ένα κεφάλι χρειάζεται 7000 μοσχεύματα μπορει να γίνει εντυπωσιακό όταν του βάλεις 4000 .Ούτε ότι ο Τιρκαλας προσπαθεί να ικανοποιήσει τα θέλω του ασθενή παρεκκλίνοντας από την σωστή σχεδίαση .Επειδή είναι αδαής και προκατειλημμένος του φταίει ο Τιρκαλας .Πως εξηγείς -αφού είμαι ανθρωπος του Τιρκαλα οτι εγώ θα κάνω στον Lorenzo οσονουπω μμ;Συγγνωμη, φιλοι μου, για την παρεμβαση, αλλά θα ηθελα να εκφρασω και την προσωπικη μου αποψη.
Ειλικρινα δεν μου αρεσει καθε φορα που βλεπω να γινεται μια συντονισμενη προσπαθεια (απο οποιαδηποτε πλευρα) με σκοπο την αποσιωπηση αρνητικων αποτελεσματων και την "προστασια" κλινικων και γιατρων.
Δε θα ημουν ησυχος με τη συνειδηση μου, αν, ενω ασκω κριτικη σε αλλες κλινικες, κανω τα στραβα ματια απεναντι σε καποιες.
Παρατηρω, λοιπον, μια συντονισμενη προσπαθεια σε καθε αρνητικο αποτελεσμα του κ. Τυρκαλα να κρυφτουν οι αδυναμιες και οι αστοχιες.
Πολλοι εχουμε κατηγορησει (και δικαιως) καποια μελη που το παιζουν συνηγοροι του κ. Αναστασακη (Bill, Χρηστος κ.α.). Ειναι λυπηρο να βλεπεις αυτα τα μελη να πεταγονται συνεχως και να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα. Ειναι θλιβερο να το παιζουν "γλυφτες" και "τσιρακια" του γιατρου.
Απο την αλλη ομως κατι παρομοιο συμβαινει και με τον κ. Τυρκαλα.
Εχεις για παραδειγμα τον Alex και τον Γιωργο...
Και τουλαχιστον ο Γιωργος εχει και ενα δικαιωμα να γραφει και να σχολιαζει, αφου ο ιδιος εκτιθεται και μαλιστα με απολυτη αντικειμενικοτητα. Μπορει να ειναι βαμμενος υποστηρικτης του κ. Τυρκαλα, αλλά προς τιμη του ειναι απολυτα αντικειμενικος στην παρουσιαση των μεταμοσχευσεων του (εχει αναρτησει πολυ "σκληρο" υλικο και δεν αφηνει τιποτα υπο σκια).
Ο alex ομως;
Να σε ρωτησω κατι αφελες, φιλε alex;
Εχεις κανει παρουσιαση της μεταμοσχευσης σου;
Συνεχως πεταγεσαι σαν τον Φαντομα καθε φορα που διαβαζεις κατι αρνητικο για τον κ. Τυρκαλα.
Που στηριζεις αυτη την απροκαλυπτη στηριξη στον γιατρο;
Χωρις αποδειξεις, χωρις υλικο, πως θελεις να σε πιστεψουν οι αλλοι;
Λογια του αερα; Λογια χωρις τεκμηριωση;
Πως προσπαθεις να πεισεις τα μελη του forum οτι ο κ. Τυρκαλας ειναι ο κορυφαιος (οπως εχεις κανει σε δεκαδες σχολια σου), ενω ο ιδιος δεν εχεις κανενα αποδεικτικο στοιχειο να παρουσιασεις;
Εδω και καιρο ο φιλος Πανος γραφει για τις αρνητικες του εμπειριες απο τον κ. Τυρκαλα και εσυ συνεχως πεταγεσαι "απροσκλητος" και τον χαρακτηριζεις με υποτιμητικα σχολια.
Τι αμφισβητεις; Τη δυσαρεσκεια του; Το γεγονος οτι δεν ειναι ικανοποιημενος;
Εχεις εδω και δυο μηνες φαγωθει να του γραφεις να μην ειναι ανυπομονος και να περιμενει. Εχουν περασει οι δυο μηνες και εξακολουθει να ειναι δυσαρεστημενος.
Και εσυ τι κανεις; Επιμενεις να του απευθυνεσαι υποτιμητικα, επιμενεις να γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως.
Ας τελειωσει, επιτελους, αυτη η προσπαθεια φιμωσης των δυσαρεστημενων πελατων.
Ειναι θεμιτο καθε φορα που καποιος γραφει για τις αρνητικες του εμπειριες, οι βαμμενοι οπαδοι να προσπαθουν να τον βγαλουν τον τρελο του χωριου;
Γιατι ολοι εσεις ακολουθειτε μια εντελως διαφορετικη τακτικη; Γιατι εχετε δυο μετρα και δυο σταθμα;
Στην περιπτωση του φιλου Aldo, γιατι ολοι σας (δικαιως) κατηγορησατε τον κ. Αναστασακη; Γιατι πηρατε (δικαιως) το μερος του Aldo και κατακεραυνωσατε τον γιατρο;
Τωρα που ο φιλος Πανος γραφει για τις αρνητικες εμπειριες του απο τον κ. Τυρκαλα, γιατι εχετε πεσει με τα μουτρα να τον καρασπαραξετε, να αποδειξετε οτι δεν ξερει τι του γινεται;
Δωστε μια απαντηση σε ολα αυτα. Αλλιως το μονο που πετυχαινετε ειναι να εκτιθεστε ανεπανορθωτα.
Δεν μπορει, οταν γινονται "κουτσουκελες" σε αλλες κλινικες, να ειμαστε οι πρωτοι που θα κατηγορησουμε και, οταν γινονται σφαλματα απο τον αγαπημενο μας γιατρο, να τα κανουμε γαργαρα.
Με τον Λορένζο θα γεμίσεις το crown μόνο ή σκοπεύεις να πυκνώσεις και περιοχές που μπήκες με τον Τυρκαλα ;Αγαπητε συνάδελφε .Μάλλον δεν παρακολουθείς το φόρουμ συστηματικά και λεπτομερώς ίσως .Έχω ανεβάσει 2 φορές φωτό από την Μμ μου δημοσίως .Δεν έχω κρύψει ούτε την φάτσα μου .Σε pm έχω δώσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που μου ζητήθηκαν και ότι με ρώτησαν σε 30 μέλη συνολικά .Επειδή λες ότι δεν είμαι αντικειμενικός .Έχω αποθεώσει περιστατικά τόσο από HDC ,από BHR από Lorenzo στον οποίο θα κάνω σε λίγο καιρό την 2η μμ αλλά και άλλους .Ο συγκεκριμένος που αναφέρεσαι και στον οποίο άσκησα κριτική δεν μπορει να διακρίνει απλά πράγματα .Δεν μπορει να καταλάβει για παράδειγμα ότι μια δότρια δεν αποκαθίσταται σε 1 μήνα ,ούτε ένα αποτέλεσμα δεν είναι τελικό στους 5 μήνες.Ούτε ότι όταν ένα κεφάλι χρειάζεται 7000 μοσχεύματα μπορει να γίνει εντυπωσιακό όταν του βάλεις 4000 .Ούτε ότι ο Τιρκαλας προσπαθεί να ικανοποιήσει τα θέλω του ασθενή παρεκκλίνοντας από την σωστή σχεδίαση .Επειδή είναι αδαής και προκατειλημμένος του φταίει ο Τιρκαλας .Πως εξηγείς -αφού είμαι ανθρωπος του Τιρκαλα οτι εγώ θα κάνω στον Lorenzo οσονουπω μμ;
Μόνο crownΜε τον Λορένζο θα γεμίσεις το crown μόνο ή σκοπεύεις να πυκνώσεις και περιοχές που μπήκες με τον Τυρκαλα ;
Αγαπητε συνάδελφε .
Μάλλον δεν παρακολουθείς το φόρουμ συστηματικά και λεπτομερώς ίσως .Έχω ανεβάσει 2 φορές φωτό από την Μμ μου δημοσίως .Δεν έχω κρύψει ούτε την φάτσα μου
Επειδή λες ότι δεν είμαι αντικειμενικός .
Ο συγκεκριμένος που αναφέρεσαι και στον οποίο άσκησα κριτική δεν μπορει να διακρίνει απλά πράγματα .Δεν μπορει να καταλάβει για παράδειγμα ότι μια δότρια δεν αποκαθίσταται σε 1 μήνα ,ούτε ένα αποτέλεσμα δεν είναι τελικό στους 5 μήνες.Ούτε ότι όταν ένα κεφάλι χρειάζεται 7000 μοσχεύματα μπορει να γίνει εντυπωσιακό όταν του βάλεις 4000 .Ούτε ότι ο Τιρκαλας προσπαθεί να ικανοποιήσει τα θέλω του ασθενή παρεκκλίνοντας από την σωστή σχεδίαση .Επειδή είναι αδαής και προκατειλημμένος του φταίει ο Τιρκαλας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το έχω αναλύσει ξανά .Είχα -ακόμα και πριν κάνω την 1ημμ-μια πολύ περιορισμένη δότρια .Μετά βίας 6000 grafts .Είχα να καλυψω περιοχή 185 τετρ.εκ .Όλα λοιπόν από την αρχή ήταν οριακά .Επιλογή ακόμη και της παραμικρής αποτυχίας δεν υπήρχε .Εν μέσω lock down επέλεξα βλέποντας αποτελέσματα στο φόρουμ τον Τιρκαλα και η μμ πήγε περίφημα .Τόσο η φυτρωση όσο και η φυσικότητα .Δεν έγινε όμως αποκατάσταση του crown γιατί δε γινόταν λόγω του μεγεθους του προβλήματος .σε μια επέμβαση .Επισκέφτηκα τον Lorenzo δεύτερη φορά μετά την πρώτη επέμβαση .Με έχει δει και πριν την 1η .Αυτός μέτρησε λήπτρια και δότρια 2 φορές .Υπήρχε διαθέσιμη ημερομηνία και επέλεξα Lorenzo αυτή τη φορά γιατί τον θεωρώ ακόμα πιο ασφαλή από τον Τιρκαλα .Αν δε μου έδινε ημερομηνία ο Lorenzo προφανώς και θα ξαναπηγαίνα στον Τιρκαλα .Όταν όμως διαβάζω κάτι που θεωρώ βαθύτατα άδικο για τον Τιρκαλα αντιδρώ .Αυτό και μόνο συμβαίνει και τίποτα παραπάνω .ΕιλικρινάΕγώ,συμφωνώ εν μέρη με τον Τόλ..κανένας γιατρός δεν πρέπει να τυγχάνει προστασίας από κανέναν εδώ μέσα..όλα στο φως .όμως τολ,εδώ ο φίλος παν,μιλάει για τραγικότητες από τον πρώτο μήνα της επέμβασης..ότι η δοτρια του είναι χάλια κτλ..τι θες να του πουν τα μέλη?έχεις δίκιο? Έβγαλε 4000 grafts..ποτέ δεν θα είναι η δοτρια του όπως ήταν.αν δεν μπορεί να το καταλάβει δικό του θέμα..
Ένα άλλο τώρα,το οποίο το βλέπω να συζητείται και μου προκαλεί αρνητική εντύπωση και με βάζει σε πολλές σκέψεις,είναι αυτό που είπε και ο alex..και αυτός,για την δεύτερη επέμβαση του,επιλέγει να μην πάει πάλι στον τιρκαλά..ποιος ο λόγος ρε παιδιά?? Τι είναι αυτό που σας έχει δυσαρεστήσει η που δεν μπορεί να φτιάξει ο τιρκαλας και απευθύνεστε στον Ισπανό..?πολύ θα ήθελα να μου το απαντήσει ο Άλεξ περισσότερο,λόγω του ότι πάει να φτιάξει crown και όχι α ζώνη
Δεν είστε.Χαιρομαι που ειμαστε συναδελφοι. Δεν το γνωριζα
Είμαι υπέρ της κριτικής και δεν εξαιρώ κανέναν από αυτήν .Ούτε φυσικά τον Τιρκαλα .Η γκρίνια του Πάνου με τον Τιρκαλα δεν είναι σημερινή .Είναι μήνες τώρα .Γιαυτο και τον λέω προκατειλημμένο και ανέλυσα γιατί τον λέω αδαήΧαιρομαι που ειμαστε συναδελφοι. Δεν το γνωριζα.
Εδω ισως εχεις δικιο. Προσωπικα δεν εχω δει τετοιες φωτογραφιες δικες σου. Δεν εχεις ανοιξει ποτέ καποιο νημα.
Οταν γραφεις οτι εχεις ανεβασει 2 φορες φωτογραφιες, τι εννοεις; Εχεις δωσει επαρκες υλικο; Πριν απο τη μεταμοσχευση και μετα απο αυτη; Εχεις ανεβασει ολα τα στοιχεια, ωστε να κρινουμε αντικειμενικα την επιτυχια της;
Αυτο το ισχυριζομαι για εναν απλουστατο λογο.
Οποτε εχω διαβασει σχολια σου, παρατηρω οτι αποθεωνεις συνεχως τον κ. Τυρκαλα. Καθε φορα που γραφονται αρνητικα σχολια για αυτον, τον υπερασπιζεσαι με θέρμη. Ψαχνεις συνεχως να βρεις δικαιολογιες.
Για παραδειγμα παρε το σημερινο...
Ο φιλος Πανος εχει μπει ηδη στον 6ο μηνα και εξακολουθει να ειναι πολυ δυσαρεστημενος.
Αυτο δεν το λαμβανεις υποψη σου;
Σου φαινεται λογικο στον 6ο μηνα να ειναι καποιος τοσο πολυ απογοητευμενος;
Ναι, τον 4ο μηνα, οταν πρωτοαρχισε να γραφει τις ανησυχιες του, ηταν νωρις. Τωρα, ομως, πως το παραβλεπεις και γραφεις υποτιμητικα λογια για αυτον;
Επισης, στο παρον νημα που ο πελατης εκλεισε τον 6ο μηνα και μπηκε στον 7ο, σου φαινεται παραλογο να κρινουμε καποιοι οτι η εξελιξη δεν ειναι αναμενομενη; Οτι η φυτρωση δεν ειναι η επιθυμητη;
Ναι, και σε μενα (τον αδαη) δε φαινεται ικανοποιητικη η εικονα για πανω απο 4.000 grafts που μπηκαν.
Που βλεπεις το παραλογο και μας κρινεις ως αδαεις και προκατειλημμενους;
Δηλαδη καθε φορα που θα παρατηρουμε κατι αρνητικο στον κ. Τυρκαλα, θα πρεπει να παρεμβαινεις ως συνηγορος του προσπαθωντας να μας πεισεις για το αντιθετο;
Συγγνωμη, αλλά αυτη δε μου φαινεται αντικειμενικη σταση. Αυτο εχω διαπιστωσει και γι' αυτο εγραψα το παραπανω σχολιο.
Σκοπος του forum δεν ειναι η αποθεωση ενος γιατρου, αλλά η αναζητηση της αντικειμενικης αληθειας. Αν γινονται λαθη, παραλειψεις, αστοχιες απο τον οποιονδηποτε γιατρο, οφειλουμε να τα επισημαινουμε και να μην τα κρυβουμε κατω απο το χαλακι.
Καλο βραδυ να εχεις, φιλε μου.
Δεν θα σχολιάσω το πόσο βαμμένος είμαι και φαν του τιρκαλα και μπλα μπλα μπλα γιατί έχω κουραστεί από καιρό τώρα σχετικά με αυτό ... Ότι γουστάρει ο καθένας πιστεύει ... Ο φίλος μας ο παν όπως έχω πει από καιρό στο νήμα του μην χαθεί μετά την ολοκλήρωση του περιστατικού του .... Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ξέρει να κρίνει μεταμοσχεύσεις και κοίτα μόνο φωτός και αυτό φάνηκε λέγοντας μου για εμένα ότι φαίνεται σαν να μπήκαν χίλια μόνο ήτο πόσο εύκολο είναι του βαφλο... Βασικά το χει πει και από μόνος του ότι δεν διαβάζει και κοιτάει μόνο αποτέλεσματα οπότε δεν μπορεί να έχει σωστή κρίση εξού και η σύγχυση μεσα στο κεφάλι του ...Συγγνωμη, φιλοι μου, για την παρεμβαση, αλλά θα ηθελα να εκφρασω και την προσωπικη μου αποψη.
Ειλικρινα δεν μου αρεσει καθε φορα που βλεπω να γινεται μια συντονισμενη προσπαθεια (απο οποιαδηποτε πλευρα) με σκοπο την αποσιωπηση αρνητικων αποτελεσματων και την "προστασια" κλινικων και γιατρων.
Δε θα ημουν ησυχος με τη συνειδηση μου, αν, ενω ασκω κριτικη σε αλλες κλινικες, κανω τα στραβα ματια απεναντι σε καποιες.
Παρατηρω, λοιπον, μια συντονισμενη προσπαθεια σε καθε αρνητικο αποτελεσμα του κ. Τυρκαλα να κρυφτουν οι αδυναμιες και οι αστοχιες.
Πολλοι εχουμε κατηγορησει (και δικαιως) καποια μελη που το παιζουν συνηγοροι του κ. Αναστασακη (Bill, Χρηστος κ.α.). Ειναι λυπηρο να βλεπεις αυτα τα μελη να πεταγονται συνεχως και να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα. Ειναι θλιβερο να το παιζουν "γλυφτες" και "τσιρακια" του γιατρου.
Απο την αλλη ομως κατι παρομοιο συμβαινει και με τον κ. Τυρκαλα.
Εχεις για παραδειγμα τον Alex και τον Γιωργο...
Και τουλαχιστον ο Γιωργος εχει και ενα δικαιωμα να γραφει και να σχολιαζει, αφου ο ιδιος εκτιθεται και μαλιστα με απολυτη αντικειμενικοτητα. Μπορει να ειναι βαμμενος υποστηρικτης του κ. Τυρκαλα, αλλά προς τιμη του ειναι απολυτα αντικειμενικος στην παρουσιαση των μεταμοσχευσεων του (εχει αναρτησει πολυ "σκληρο" υλικο και δεν αφηνει τιποτα υπο σκια).
Ο alex ομως;
Να σε ρωτησω κατι αφελες, φιλε alex;
Εχεις κανει παρουσιαση της μεταμοσχευσης σου;
Συνεχως πεταγεσαι σαν τον Φαντομα καθε φορα που διαβαζεις κατι αρνητικο για τον κ. Τυρκαλα.
Που στηριζεις αυτη την απροκαλυπτη στηριξη στον γιατρο;
Χωρις αποδειξεις, χωρις υλικο, πως θελεις να σε πιστεψουν οι αλλοι;
Λογια του αερα; Λογια χωρις τεκμηριωση;
Πως προσπαθεις να πεισεις τα μελη του forum οτι ο κ. Τυρκαλας ειναι ο κορυφαιος (οπως εχεις κανει σε δεκαδες σχολια σου), ενω ο ιδιος δεν εχεις κανενα αποδεικτικο στοιχειο να παρουσιασεις;
Εδω και καιρο ο φιλος Πανος γραφει για τις αρνητικες του εμπειριες απο τον κ. Τυρκαλα και εσυ συνεχως πεταγεσαι "απροσκλητος" και τον χαρακτηριζεις με υποτιμητικα σχολια.
Τι αμφισβητεις; Τη δυσαρεσκεια του; Το γεγονος οτι δεν ειναι ικανοποιημενος;
Εχεις εδω και δυο μηνες φαγωθει να του γραφεις να μην ειναι ανυπομονος και να περιμενει. Εχουν περασει οι δυο μηνες και εξακολουθει να ειναι δυσαρεστημενος.
Και εσυ τι κανεις; Επιμενεις να του απευθυνεσαι υποτιμητικα, επιμενεις να γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως.
Ας τελειωσει, επιτελους, αυτη η προσπαθεια φιμωσης των δυσαρεστημενων πελατων.
Ειναι θεμιτο καθε φορα που καποιος γραφει για τις αρνητικες του εμπειριες, οι βαμμενοι οπαδοι να προσπαθουν να τον βγαλουν τον τρελο του χωριου;
Γιατι ολοι εσεις ακολουθειτε μια εντελως διαφορετικη τακτικη; Γιατι εχετε δυο μετρα και δυο σταθμα;
Στην περιπτωση του φιλου Aldo, γιατι ολοι σας (δικαιως) κατηγορησατε τον κ. Αναστασακη; Γιατι πηρατε (δικαιως) το μερος του Aldo και κατακεραυνωσατε τον γιατρο;
Τωρα που ο φιλος Πανος γραφει για τις αρνητικες εμπειριες του απο τον κ. Τυρκαλα, γιατι εχετε πεσει με τα μουτρα να τον καρασπαραξετε, να αποδειξετε οτι δεν ξερει τι του γινεται;
Δωστε μια απαντηση σε ολα αυτα. Αλλιως το μονο που πετυχαινετε ειναι να εκτιθεστε ανεπανορθωτα.
Δεν μπορει, οταν γινονται "κουτσουκελες" σε αλλες κλινικες, να ειμαστε οι πρωτοι που θα κατηγορησουμε και, οταν γινονται σφαλματα απο τον αγαπημενο μας γιατρο, να τα κανουμε γαργαρα.
Και τώρα κάτι άσχετο που αφορά εσενα τολ... Δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί όταν αποφάσισες να αποσυρθείς από τα νήματα του Αναστασάκη και να μην σχολιάζεις αλλά ξέρεις ότι ουσιαστικά είναι σαν να βγάζεις τον εαυτό σου εκτός κάθε νήματος ... Γιατί αν σχολιάζεις τα πάντα εκτός του Αναστασάκη πάυεις να ειναι και αξιόπιστη και αντικειμενική η γνώμη σου
Είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν τόν σκέφτηκες πριν κάνετε αγάπες και λουλούδια ενόψει του αγ Βαλεντίνου του γιατρού της καρδιά μας ...
Νομιζω ότι η φυσικότητα είναι το πιο δυνατό και ανταγωνιστικό σημείο του Τιρκαλα .Ο Lorenzo μεταξύ άλλων προτερημάτων κάνει άριστη διαχείριση της δότριας .Πολύ κρίσιμο ειδικά αν είναι απολύτως οριακή η δότρια .Αυτά για συντομία χωρίς να μπούμε σε συνολική σύγκριση .τιμές κλπΕπειδη δεν εχω παρακολουθησει εκτενως δουλειες του Lorenzo, να υποθεσω οτι εχει αποδειξει οτι μπαινει αφοβα σε περιοχες με αρκετα υπαρχοντα μαλλια, πετυχαινει σταθερα μεγαλυτερες πυκνοτητες και φυτρωσεις και δεν εχει μετρια η αποτυχη αποτελεσματα , συγκριτικα εννοω με ολους τους εγχωριους και Κυπρο ? Δηλ αν ειχε την ιδια διαθεσιμοτητα και ιδιες τιμες (1ε το graft) θα πηγαιναμε ολοι Lorenzo χωρις δευτερη σκεψη ? Ρωταω πραγματικα για να ενημερωθω