Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ λέω να μη βγάζουμε πορίσματα για κορυφαίους κτλπ. Ας αφήσουμε τα αποτελέσματα των ανεξάρτητων παρουσιάσεων να μιλήσουν παιδιά. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε..
Αγαπητέ @tol γιατί θα ήταν κακό να είναι κάποιος υποστηρικτής ενός γιατρού και παράλληλα να ασκεί και κριτική προς τον ίδιο ή για άλλους γιατρούς?
Θεωρώ πως μέχρι τώρα 8/2/2022 στην Ελλάδα ο Τυρκαλάς είναι η πλέον αξιόπιστη λύση για μμ.
Αν θεωρείς πως υπερβάλλω θα ήθελα την άποψη σου πάνω σε αυτό.
Αν θεωρείς πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο θα ήθελα να μου πεις ποιόν θεωρείς εσύ τον κορυφαίο σήμερα στη χώρα μας.
Φιλε Πανο, μα... αυτο που γραφεις, ειναι αυτο που πρεσβευω και εγω.
Αυτο ειναι το σωστο/θεμιτο. Ακομη και αν καποιος εχει "αγαπημενο" γιατρο, οφειλει να ειναι αντικειμενικος κριτης και να ασκει κριτικη καθε φορα που παρατηρει αρνητικα στοιχεια στις δουλειες του γιατρου.
Αυτο π.χ. δεν το εχω δει στον alex. Νομιζω οτι ποτέ δεν εχει γραψει κατι αρνητικο για τον κ. Τυρκαλα.
Εχω ξαναγραψει πολλες φορες, φιλε Πανο, οτι αν λαβουμε υποψη την οικονομικη πολιτικη και τα παραγομενα αποτελεσματα, τοτε ο κ. Τυρκαλας αποτελει μια αναμφισβητητα value for money επιλογη.
Απο κει και περα προσωπικα δεν με ενδιαφερει τοσο να προβαλω/προτεινω τον καλυτερο γιατρο στη χωρα, οσο το να αποτρεψω υποψηφια μελη απο γιατρους που δεν ειναι ικανοι. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να αποκαλυπτονται ολες οι κακοτοπιες, να ασκειται κριτικη στα κακως κειμενα, να στηλιτευονται εσφαλμενες τακτικες γιατρων και γενικα να ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες λανθασμενων επιλογων των υποψηφιων προς μεταμοσχευση μελων.
Εννοείτε ότι το είπα χιουμοριστικά το τελευταίοΦιλε Γιωργο, ισως εχεις δικιο. Το εχω σκεφτει και εγω.
Ομως, εδω κάνεις λαθος. Ουτε αγαπες, ουτε λουλουδια. Δεν εχω αλλαξει σε καμια περιπτωση τις αποψεις μου.
Αντιθετως, με οσα εγιναν τις προαλλες και τις επιθεσεις κατα των μελων του forum, ενισχυθηκε ακομη περισσοτερο η αντιθεση και η δυσαρεσκεια μου προς το προσωπο του γιατρου.
Έχει γράψει και έχει συμφωνήσει όπως και τη εν τέλει με το αριθμητικό λάθος στην περίπτωση του βαφλο .. βέβαια η ειρωνία είναι ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ταυτόχρονα και απ' τα καλύτερα του γιατρού στο φόρουμ για αυτό είναι και κάτι που εύκολα "ξεχνάς"... Το λάθος εννοώ... Από κει και πέρα δεν βλέπεις σταθερά καλές δουλειές έστω ; Να μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για αληθινά περιστατικά ... Όχι ελεγχόμενα... Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά είναι η μοναδική περίπτωση στο φόρουμ που βλέπεις σταθερά μόνο ανεξάρτητα... Όλες οι άλλες κλινικές ελέγχουν η προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση...Φιλε Πανο, μα... αυτο που γραφεις, ειναι αυτο που πρεσβευω και εγω.
Αυτο ειναι το σωστο/θεμιτο. Ακομη και αν καποιος εχει "αγαπημενο" γιατρο, οφειλει να ειναι αντικειμενικος κριτης και να ασκει κριτικη καθε φορα που παρατηρει αρνητικα στοιχεια στις δουλειες του γιατρου.
Αυτο π.χ. δεν το εχω δει στον alex. Νομιζω οτι ποτέ δεν εχει γραψει κατι αρνητικο για τον κ. Τυρκαλα.
Εχω ξαναγραψει πολλες φορες, φιλε Πανο, οτι αν λαβουμε υποψη την οικονομικη πολιτικη και τα παραγομενα αποτελεσματα, τοτε ο κ. Τυρκαλας αποτελει μια αναμφισβητητα value for money επιλογη.
Απο κει και περα προσωπικα δεν με ενδιαφερει τοσο να προβαλω/προτεινω τον καλυτερο γιατρο στη χωρα, οσο το να αποτρεψω υποψηφια μελη απο γιατρους που δεν ειναι ικανοι. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να αποκαλυπτονται ολες οι κακοτοπιες, να ασκειται κριτικη στα κακως κειμενα, να στηλιτευονται εσφαλμενες τακτικες γιατρων και γενικα να ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες λανθασμενων επιλογων των υποψηφιων προς μεταμοσχευση μελων.
Φιλε Πανο, δεν ξερω απο που αντλησες το συγκεκριμενο σχεδιαγραμμα, αλλά σε καμια περιπτωση δεν ισχυει κατι τετοιο.
Στο υπογραφω και με τα δυο χερια!!!
Στον 7ο μηνα και εχεις μονο το 50% της συνολικης φυτρωσης!!!
Ουτε στα παραμυθια.
Στον 7ο μηνα, συνηθως, εχει επελθει ενα 70% της φυτρωσης.
Και μένα στην αρχή μου φάνηκε λίγο.
Όμως ας μην κοιτάμε μόνο την κάλυψη της περιοχής που πέφτει το μάτι.
Σίγουρα αυτό είναι που μετράει αλλά η περιοχή εκεί δουλεύει σίγουρα μέχρι τους 12-14 μήνες.
Αρκεί ένα search στο Google όπου παντού αναφέρεται μια τέτοια πορεία μετά από μμ .
Γιατί θέλω όχι απλά το πολύ καλό αλλά το καλύτερο δυνατό για το κεφάλι μου.Είναι ευκαιρία επίσης γιατί γινεται στην Αθήνα η επέμβασηΑλεξ έχω δει αυτές τις 2 φωτογραφίες σου άλλα ποιος ο λόγος να πας λορεντζο να κάνεις μόνο crown ενώ έχεις άδεια περιοχή εκεί απ,οτι θυμάμαι και πιστεύω είναι εύκολο να μπει ο τυρκαλας εκεί.
Ποιος ο λόγος να δόσεις τόσα πολλά λεφτά και να μην εμπιστευτείς ξανά τον Κ. Τυρκαλα και με πολύ λιγότερα λεφτά?
Γιατί θέλω όχι απλά το πολύ καλό αλλά το καλύτερο δυνατό για το κεφάλι μου.Είναι ευκαιρία επίσης γιατί γινεται στην Αθήνα η επέμβαση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οχι μια καλύτερη αλλά την καλύτερηΑν έχεις και περιορισμένη δότρια που λες παραπάνω και διάβασα τότε θα ήθελες μια καλύτερη διαχείριση σίγουρα.
Μην περιμένεις να σου πω κάτι αρνητικό για τον Τιρκαλα γιατί απλά δεν έχω .Είναι εμπειρία να κανείς όμως σε έναν από τους κορυφαίους του κόσμου .Γιαυτο και παωΑν έχεις και περιορισμένη δότρια που λες παραπάνω και διάβασα τότε θα ήθελες μια καλύτερη διαχείριση σίγουρα.
Μην περιμένεις να σου πω κάτι αρνητικό για τον Τιρκαλα γιατί απλά δεν έχω .Είναι εμπειρία να κανείς όμως σε έναν από τους κορυφαίους του κόσμου .Γιαυτο και παω
Να μου δείξετε εσείς ένα αρνητικό αφού είμαι «τυφλός» και δε το βλέπωΚαι δεν θα βρεις πότε όπως λέει και ο φίλος μας tol.
Να μου δείξετε εσείς ένα αρνητικό αφού είμαι «τυφλός» και δε το βλέπω
Το 12 μηνο εχει να κανει πιο πολυ με την ποιοτητα τριχας,στρωσιμο κτλ.
Ενα μικρο ποσοστο θα δωσει ως το 12μηνο αλλα 50% μονο στο 6μηνο δεν παιζει. Εκτος αν μονο στις δικιες μου 2 μεταμοσχευσεις εγινε η εξαιρεση.
Εγώ το δέχομαι αυτό που λες . Άλλωστε τα στοιχεία αυτά είναι απλά από έρευνα που έκανα στο Google.
Έχεις κάποιο αντίστοιχο πίνακα εσύ μέσω της κλινικής σου ώστε να δώσεις λίγο φως ?
Φίλε Tol, όπως πάντα αυτά που γράφεις είναι to the point και όπως κλείνεις με το ''εκτίθεστε ανεπανόρθωτα'' είναι και αυτό που μετράει στην τελική. Αρκεί να διαβάσεις αυτά που γράφουν στα νήματα του Τυρκαλά και να τα συγκρίνεις με αυτά που γράφουν για άλλους γιατρούς και θα σε πιάσουν τα γέλια (ή τα κλάμματα). Μπαίνουν με συγκεκριμένο σκοπό και δεν τους νοιάζει που εκτίθονται, αρκεί να καταφέρουν να πείσουν μερικούς. Για ποιον να πρωτοπώ... για τον αεράτο, που για τον αναστασάκη σκίζει τα ρούχα του αλλά εδώ κάνει κοκοκο, για τον alex που μιλάει για τα σούπερ ντούπερ αποτελέσματα που βλέπει στον καθρέπτη του και στο forum αλλά δεν μας είπε αν τα βλέπει στον ύπνο του ή στην πραγματικότητα ή για τον Giorgo που επειδή έβαλε 10.000g θέλει να μας πείσει ότι ο γιατρός έκανε καλή δουλειά επειδή είναι ο μόνος που θα αναλάμβανε τέτοιο περιστατικό, λες και δεν πληρώθηκε και του έκανε κανένα ψυχικό ο γιατρός. Όσο για τον vlafo ίσως είναι ο μόνος από τους υποστηρικτές του γιατρού που εκτιμώ, προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα αλλά στο θέμα με την δότρια και γενικώς τα χαλάει.Συγγνωμη, φιλοι μου, για την παρεμβαση, αλλά θα ηθελα να εκφρασω και την προσωπικη μου αποψη.
Ειλικρινα δεν μου αρεσει καθε φορα που βλεπω να γινεται μια συντονισμενη προσπαθεια (απο οποιαδηποτε πλευρα) με σκοπο την αποσιωπηση αρνητικων αποτελεσματων και την "προστασια" κλινικων και γιατρων.
Δε θα ημουν ησυχος με τη συνειδηση μου, αν, ενω ασκω κριτικη σε αλλες κλινικες, κανω τα στραβα ματια απεναντι σε καποιες.
Παρατηρω, λοιπον, μια συντονισμενη προσπαθεια σε καθε αρνητικο αποτελεσμα του κ. Τυρκαλα να κρυφτουν οι αδυναμιες και οι αστοχιες.
Πολλοι εχουμε κατηγορησει (και δικαιως) καποια μελη που το παιζουν συνηγοροι του κ. Αναστασακη (Bill, Χρηστος κ.α.). Ειναι λυπηρο να βλεπεις αυτα τα μελη να πεταγονται συνεχως και να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα. Ειναι θλιβερο να το παιζουν "γλυφτες" και "τσιρακια" του γιατρου.
Απο την αλλη ομως κατι παρομοιο συμβαινει και με τον κ. Τυρκαλα.
Εχεις για παραδειγμα τον Alex και τον Γιωργο...
Και τουλαχιστον ο Γιωργος εχει και ενα δικαιωμα να γραφει και να σχολιαζει, αφου ο ιδιος εκτιθεται και μαλιστα με απολυτη αντικειμενικοτητα. Μπορει να ειναι βαμμενος υποστηρικτης του κ. Τυρκαλα, αλλά προς τιμη του ειναι απολυτα αντικειμενικος στην παρουσιαση των μεταμοσχευσεων του (εχει αναρτησει πολυ "σκληρο" υλικο και δεν αφηνει τιποτα υπο σκια).
Ο alex ομως;
Να σε ρωτησω κατι αφελες, φιλε alex;
Εχεις κανει παρουσιαση της μεταμοσχευσης σου;
Συνεχως πεταγεσαι σαν τον Φαντομα καθε φορα που διαβαζεις κατι αρνητικο για τον κ. Τυρκαλα.
Που στηριζεις αυτη την απροκαλυπτη στηριξη στον γιατρο;
Χωρις αποδειξεις, χωρις υλικο, πως θελεις να σε πιστεψουν οι αλλοι;
Λογια του αερα; Λογια χωρις τεκμηριωση;
Πως προσπαθεις να πεισεις τα μελη του forum οτι ο κ. Τυρκαλας ειναι ο κορυφαιος (οπως εχεις κανει σε δεκαδες σχολια σου), ενω ο ιδιος δεν εχεις κανενα αποδεικτικο στοιχειο να παρουσιασεις;
Εδω και καιρο ο φιλος Πανος γραφει για τις αρνητικες του εμπειριες απο τον κ. Τυρκαλα και εσυ συνεχως πεταγεσαι "απροσκλητος" και τον χαρακτηριζεις με υποτιμητικα σχολια.
Τι αμφισβητεις; Τη δυσαρεσκεια του; Το γεγονος οτι δεν ειναι ικανοποιημενος;
Εχεις εδω και δυο μηνες φαγωθει να του γραφεις να μην ειναι ανυπομονος και να περιμενει. Εχουν περασει οι δυο μηνες και εξακολουθει να ειναι δυσαρεστημενος.
Και εσυ τι κανεις; Επιμενεις να του απευθυνεσαι υποτιμητικα, επιμενεις να γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως.
Ας τελειωσει, επιτελους, αυτη η προσπαθεια φιμωσης των δυσαρεστημενων πελατων.
Ειναι θεμιτο καθε φορα που καποιος γραφει για τις αρνητικες του εμπειριες, οι βαμμενοι οπαδοι να προσπαθουν να τον βγαλουν τον τρελο του χωριου;
Γιατι ολοι εσεις ακολουθειτε μια εντελως διαφορετικη τακτικη; Γιατι εχετε δυο μετρα και δυο σταθμα;
Στην περιπτωση του φιλου Aldo, γιατι ολοι σας (δικαιως) κατηγορησατε τον κ. Αναστασακη; Γιατι πηρατε (δικαιως) το μερος του Aldo και κατακεραυνωσατε τον γιατρο;
Τωρα που ο φιλος Πανος γραφει για τις αρνητικες εμπειριες του απο τον κ. Τυρκαλα, γιατι εχετε πεσει με τα μουτρα να τον καρασπαραξετε, να αποδειξετε οτι δεν ξερει τι του γινεται;
Δωστε μια απαντηση σε ολα αυτα. Αλλιως το μονο που πετυχαινετε ειναι να εκτιθεστε ανεπανορθωτα.
Δεν μπορει, οταν γινονται "κουτσουκελες" σε αλλες κλινικες, να ειμαστε οι πρωτοι που θα κατηγορησουμε και, οταν γινονται σφαλματα απο τον αγαπημενο μας γιατρο, να τα κανουμε γαργαρα.
Φίλε Tol, όπως πάντα αυτά που γράφεις είναι to the point και όπως κλείνεις με το ''εκτίθεστε ανεπανόρθωτα'' είναι και αυτό που μετράει στην τελική. Αρκεί να διαβάσεις αυτά που γράφουν στα νήματα του Τυρκαλά και να τα συγκρίνεις με αυτά που γράφουν για άλλους γιατρούς και θα σε πιάσουν τα γέλια (ή τα κλάμματα). Μπαίνουν με συγκεκριμένο σκοπό και δεν τους νοιάζει που εκτίθονται, αρκεί να καταφέρουν να πείσουν μερικούς. Για ποιον να πρωτοπώ... για τον αεράτο, που για τον αναστασάκη σκίζει τα ρούχα του αλλά εδώ κάνει κοκοκο, για τον alex που μιλάει για τα σούπερ ντούπερ αποτελέσματα που βλέπει στον καθρέπτη του και στο forum αλλά δεν μας είπε αν τα βλέπει στον ύπνο του ή στην πραγματικότητα ή για τον Giorgo που επειδή έβαλε 10.000g θέλει να μας πείσει ότι ο γιατρός έκανε καλή δουλειά επειδή είναι ο μόνος που θα αναλάμβανε τέτοιο περιστατικό, λες και δεν πληρώθηκε και του έκανε κανένα ψυχικό ο γιατρός. Όσο για τον vlafo ίσως είναι ο μόνος από τους υποστηρικτές του γιατρού που εκτιμώ, προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα αλλά στο θέμα με την δότρια και γενικώς τα χαλάει.