Neverwinter
Active Member
Εδώ θα είμαστε να βγάζω φωτό από διακοπές γιατί φέτος σπίτι αλλά υπήρχε λόγος !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εδώ θα είμαστε να βγάζω φωτό από διακοπές γιατί φέτος σπίτι αλλά υπήρχε λόγος !!!Σκέψου ότι το άλλο καλοκαίρι θα πρέπει να δώσεις λεφτά για μάσκα προστασίας των μαλλιών από τον ήλιο.
Σε ευχαριστώ Dob νασαι καλά , ναι εννοείται μου το είπε και ο γιατρό απλά σήμερα μέχρι να πάω στο αμάξι περπάτησα λίγο και σε σκιά και σε ήλιο , δεν νομίζω να έγινε τίποτα τραγικό !Καλή φυτρωση και από εμένα φιλαράκι. Θα βελτιωθεί η εικόνα σου σίγουρα. Υπομονή μόνο και μακριά από τον ήλιο.
Νασαι καλά Ronaldo , ε ναι ρε φίλε δεν είναι εικόνα αυτή ειδικά αν είναι και πολύ λίγα τα μαλλιά , φαίνεται πολύ άσχημο !Καλή φύτρωση φίλε. Μπράβο και για τις καθαρές φωτογραφίες.... Το έχεις πιάσει και το νόημα βλέπω για το πόσα grafts χρειάζεται μια περιοχή και τι γίνεται σε κάποιες άλλες παρουσιάσεις που απλώνουν 3000 grafts σε όλο το κεφάλι και αφήνουν 15 πόντους μαλλί και τα χτενίζει όλα προς τα πίσω, κάτι το οποίο θα φαίνεται γελοίο σε εξωτερικές συνθήκες με αέρα που θα πετάει το μαλλί προς τα πάνω...κάτι που πρέπει όλοι να αντιληφθούν!
Φίλε πάρε στα σοβαρά τον ήλιο γιατί από αυτό κινδυνεύει η επέμβαση .Μόνο νύχτα θα κυκλοφορείς για 1 μήνα .Είναι και η πληγή τεράστια .Γιαυτο κάνουνε ΜΜ τους χειμερινούς μήνεςΣε ευχαριστώ Dob νασαι καλά , ναι εννοείται μου το είπε και ο γιατρό απλά σήμερα μέχρι να πάω στο αμάξι περπάτησα λίγο και σε σκιά και σε ήλιο , δεν νομίζω να έγινε τίποτα τραγικό !
Φαντάζομαι 1 μήνας γιατί μετά από τόσο επιτρέπεται το καπέλο; Έτσι;Φίλε πάρε στα σοβαρά τον ήλιο γιατί από αυτό κινδυνεύει η επέμβαση .Μόνο νύχτα θα κυκλοφορείς για 1 μήνα .Είναι και η πληγή τεράστια .Γιαυτο κάνουνε ΜΜ τους χειμερινούς μήνες
Εγώ είμαι κατά και των καπέλων .Οι άνθρωποι δεν γεννηθήκαμε με καπέλα .Ας αφήσουμε το dna να κάνει τη δουλειά του και τις επιδιορθώσειςΦαντάζομαι 1 μήνας γιατί μετά από τόσο επιτρέπεται το καπέλο; Έτσι;
Ναι δεν το συζητώ Alex δεν παίζουμε τώρα απλά σήμερα έτυχε γιατί δεν μένω Θεσσαλονίκη και έπρεπε να πάω βαλίτσες να πάρω αμάξι από πάρκινγκ κτλ εεεε και όσο ναναι είχε ήλιο αλλά προσπαθούσα να πηγαίνω από ίσκιο ωστόσο είχε και ήλιο σε κάποια σημεία αλλά είχα ψεκαστήρι κοντά και έριχνα ! Τώρα μέσα σπίτι έχω και 3 βδομαδες μπροστά μου χωρίς υποχρεώσεις !Φίλε πάρε στα σοβαρά τον ήλιο γιατί από αυτό κινδυνεύει η επέμβαση .Μόνο νύχτα θα κυκλοφορείς για 1 μήνα .Είναι και η πληγή τεράστια .Γιαυτο κάνουνε ΜΜ τους χειμερινούς μήνες
Σε ευχαριστώ φίλε Gianney , νασαι καλά !Καλή φύτρωση φίλε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εξηγησε μου κατι σε παρακαλω πολυ.Που ακριβως διαφερει το παρων περιστατικο με το εξης:https://www.hairlossgr.com/forum/th...δρας-46-ετών-στους-6-μηνες.13473/#post-266606 .Καλή φύτρωση φίλε. Μπράβο και για τις καθαρές φωτογραφίες.... Το έχεις πιάσει και το νόημα βλέπω για το πόσα grafts χρειάζεται μια περιοχή και τι γίνεται σε κάποιες άλλες παρουσιάσεις που απλώνουν 3000 grafts σε όλο το κεφάλι και αφήνουν 15 πόντους μαλλί και τα χτενίζει όλα προς τα πίσω, κάτι το οποίο θα φαίνεται γελοίο σε εξωτερικές συνθήκες με αέρα που θα πετάει το μαλλί προς τα πάνω...κάτι που πρέπει όλοι να αντιληφθούν!
Σε ευχαριστώ φίλε Νικ και μακάρι να αρχίσουν όπως λες , δυστυχώς το crow είχε ανοίξει πολύ και δεν χόρταινε γιαυτο ελπίζω σχετικά σύντομα να έχω τα χρήματα και για μια συμπληρωματική !Εξηγησε μου κατι σε παρακαλω πολυ.Που ακριβως διαφερει το παρων περιστατικο με το εξης:https://www.hairlossgr.com/forum/threads/anastasakis-or-lorenzo-nw-stage-v-4150-fus-f-u-t-fue-Άνδρας-46-ετών-στους-6-μηνες.13473/#post-266606 .
Ιδιες σχεδον οι επιφανειες καλυψης,ιδιος σχεδον και ο αριθμος μοσχευματων,σωστα;
Στην μια περιπτωση κανετε ολοι αναφορα για πασαλλειματα και ανεπαρκη 'less is more' policy,στην αλλη μιλατε για χρηση ικανοποιητικου αριθμου μοσχευματων.Και ρωταω:Πως για το ενα 5αρι τα 4300 μοσχευματα θεωρουνται ικανοποιητικα και για το αλλο 5αρι τα 4150 λιγα και πασαλλειμα;Ειμαι πραγματικα περιεργος να ακουσω την τοποθετηση σου επι του συγκεκριμενου ερωτηματος.
Επισης κανεις ενα λαθος .Το combed-back χτενισμα ειναι το πιο αποκαλυπτικο.Να ανησυχεις για αυτα που φερνουν οτι μαλλι εχουν απο τις πισω ζωνες μπροστα,αυτα λειτουργουν σαν καλυψη αποκρυψη και διατρεχουν τον κινδυνο "αποκαλυπτηριων" στον αερα,οχι τα πρωτα.Τα combed-back,ακομη και τα πιο αραια σε πυκνοτητα,να μην τα φοβασαι καθολου,ειναι τα πιο τιμια.
@Neverwinter Καλη φυτρωση,ευχομαι να πετυχεις την αλλαγη που επιθυμεις,δυστυχως το crown ειναι μεγαλο βασανο και βραχνας,υπομονη και σε λιγους μηνες θα αρχισουν τα καλα
Καταρχήν δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο περιστατικό. Έχουμε δει και άλλα περιστατικά με 3000 g σε norwood 5-6 από τον συγκεκριμένο που χτενίζει όλα τα μαλλιά προς τα πισω με πολύ μεγάλο μήκος που δεν μπορει να σταθει σε εξωτερικές συνθήκες, γιατί θα πετάνε τα μαλλιά προς τα πάνω λόγω του αέρα και θα φαίνονται και τα κενά στον ήλιο κάτι που δεν φαίνεται στο στούντιο με τον ελεγχομενο φωτισμό (το οποίο ανέφερε και ο neverwinter ότι δεν του αρέσει αυτή η προσέγγιση) και με σκοτεινές φωτογραφίες παρουσιάζει άλλο αποτέλεσμα από αυτό που είναι, το οποίο έχουν αναφέρει αρκετά μέλη. Και τελικά μιλάει για πληρότητες και ότι είναι ικανοποιημένος ο ασθενης και δεν χρειάζεται άλλη επέμβαση. Εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφορά, δεν είπε κανείς ότι θα είναι πλήρης ο άνθρωπος και ούτε λέμε ότι δεν χρειάζεται άλλα όπως λεει ο αναστασάκης. Προφανώς και χρειάζεται και δεύτερη επέμβαση για πύκνωση και για να πάρει σωστό αποτέλεσμα. Κατάλαβες τη διαφορά; Δεν λέμε θα είναι πληρης με 4300 σε τόσο μεγάλο προβλημα, όπως συνηθίζει να λέει ο αναστασάκης και με λιγότερα grafts. Επίσης για τα ίδια grafts θα πλήρωνε σίγουρα 10κ και τώρα πλήρωσε 4κ.Εξηγησε μου κατι σε παρακαλω πολυ.Που ακριβως διαφερει το παρων περιστατικο με το εξης:https://www.hairlossgr.com/forum/threads/anastasakis-or-lorenzo-nw-stage-v-4150-fus-f-u-t-fue-Άνδρας-46-ετών-στους-6-μηνες.13473/#post-266606 .
Ιδιες σχεδον οι επιφανειες καλυψης,ιδιος σχεδον και ο αριθμος μοσχευματων,σωστα;
Στην μια περιπτωση κανετε ολοι αναφορα για πασαλλειματα και ανεπαρκη 'less is more' policy,στην αλλη μιλατε για χρηση ικανοποιητικου αριθμου μοσχευματων.Και ρωταω:Πως για το ενα 5αρι τα 4300 μοσχευματα θεωρουνται ικανοποιητικα και για το αλλο 5αρι τα 4150 λιγα και πασαλλειμα;Ειμαι πραγματικα περιεργος να ακουσω την τοποθετηση σου επι του συγκεκριμενου ερωτηματος.
Επισης κανεις ενα λαθος .Το combed-back χτενισμα ειναι το πιο αποκαλυπτικο.Να ανησυχεις για αυτα που φερνουν οτι μαλλι εχουν απο τις πισω ζωνες μπροστα,αυτα λειτουργουν σαν καλυψη αποκρυψη και διατρεχουν τον κινδυνο "αποκαλυπτηριων" στον αερα,οχι τα πρωτα.Τα combed-back,ακομη και τα πιο αραια σε πυκνοτητα,να μην τα φοβασαι καθολου,ειναι τα πιο τιμια.
@Neverwinter Καλη φυτρωση,ευχομαι να πετυχεις την αλλαγη που επιθυμεις,δυστυχως το crown ειναι μεγαλο βασανο και βραχνας,υπομονη και σε λιγους μηνες θα αρχισουν τα καλα
Εξηγησε μου κατι σε παρακαλω πολυ.Που ακριβως διαφερει το παρων περιστατικο με το εξης:https://www.hairlossgr.com/forum/threads/anastasakis-or-lorenzo-nw-stage-v-4150-fus-f-u-t-fue-Άνδρας-46-ετών-στους-6-μηνες.13473/#post-266606 .
Το υποδεχτηκες το περιστατικο του φιλου winter με το κλασσικο :"Πολυ λιγα μπηκαν,θελω περισσοτερα,μονο τοσα μπορει ο γιατρος;ΛΙΓΟΣ";Γιατι εγω θυμαμαι αυτο απο σενα:Καταρχήν δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο περιστατικό. Έχουμε δει και άλλα περιστατικά με 3000 g σε norwood 5-6 από τον συγκεκριμένο που χτενίζει όλα τα μαλλιά προς τα πισω με πολύ μεγάλο μήκος που δεν μπορει να σταθει σε εξωτερικές συνθήκες, γιατί θα πετάνε τα μαλλιά προς τα πάνω λόγω του αέρα και θα φαίνονται και τα κενά στον ήλιο κάτι που δεν φαίνεται στο στούντιο με τον ελεγχομενο φωτισμό (το οποίο ανέφερε και ο neverwinter ότι δεν του αρέσει αυτή η προσέγγιση) και με σκοτεινές φωτογραφίες παρουσιάζει άλλο αποτέλεσμα από αυτό που είναι, το οποίο έχουν αναφέρει αρκετά μέλη. Και τελικά μιλάει για πληρότητες και ότι είναι ικανοποιημένος ο ασθενης και δεν χρειάζεται άλλη επέμβαση. Εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφορά, δεν είπε κανείς ότι θα είναι πλήρης ο άνθρωπος και ούτε λέμε ότι δεν χρειάζεται άλλα όπως λεει ο αναστασάκης. Προφανώς και χρειάζεται και δεύτερη επέμβαση για πύκνωση και για να πάρει σωστό αποτέλεσμα. Κατάλαβες τη διαφορά; Δεν λέμε θα είναι πληρης με 4300 σε τόσο μεγάλο προβλημα, όπως συνηθίζει να λέει ο αναστασάκης και με λιγότερα grafts. Επίσης για τα ίδια grafts θα πλήρωνε σίγουρα 10κ και τώρα πλήρωσε 4κ.
Υ.Γ. το crown γιατί δεν μας το δείχνει σε αυτή την περίπτωση ο αναστασάκης; Επίσης πανοραμική από πάνω απουσιάζει.
Kαι με βαση αυτο σου εβαλα το περιστατικο του Α που προσομοιαζει σε επιπεδο NW και αριθμου grafts με την περιπτωση του φιλου never και κουμπωνει στο αντεπιχειρημα σου και εσυ μου απαντας οτι δεν μιλησες για το συγκεκριμενο περιστατικο και περι σκοτεινων και ελεγχομενων χωρων.Εχεις φτιαξει ενα μοτιβο συγκεκριμενου τροπου σκεψης που δεν επιδεχεται καμιας διαφορετικης αποψης.Στην ουσια,απλα δεν ακους ,ή δεν θελεις να ακους.Το έχεις πιάσει και το νόημα βλέπω για το πόσα grafts χρειάζεται μια περιοχή και τι γίνεται σε κάποιες άλλες παρουσιάσεις που απλώνουν 3000 grafts σε όλο το κεφάλι και αφήνουν 15 πόντους μαλλί και τα χτενίζει όλα προς τα πίσω
Aυτη ειναι η διαφορα μας φιλε αερατε,δεν ψαχνω να βρω καλυτερα,ουτε το παω με κοντρες και vs.Ουτε υποστηριζω κανεναν.Την αδικια δεν αντεχω.Και εσυ σαν τον φιλο ronaldo προσπερνας το νοημα που θελω να περασω.Να κάνεις το ίδιο και να βρεις ένα περιστατικό και να το βάλεις δίπλα δίπλα με του vlafo.που χρειαζόταν αυτά τα μοσχεύματα και τα έβαλε και ο Αναστασάκης..να δούμε λοιπόν αν βάζει το μέγιστο που μπορεί να μπει σε κάθε nw και όχι μόνο σε 6αρι ..το έβαλες ως κατόρθωμα του γιατρού?δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να αναδείξεις με αυτό το ποστ το οποίο είναι ξεκάθαρα προς υπεράσπιση του Αναστασάκη αλλά με μισή αλήθεια..και κάτι τελευταίο για την ώρα..είδες να είπε κανείς για less is more στο συγκεκριμένο περιστατικό που έκανες copy paste εδώ? Για να μιλάμε συγκεκριμένα..απάντησε αυτά για αρχή και ακολουθούν και άλλα
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα. Λες και μιλάμε σε τοίχο ένα πράγμα. Σου εξηγούμε ότι το πρόβλημα είναι ότι παρουσιάζει μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που είναι με διάφορους τρόπους ο γιατρός που υπερασπίζεσαι, και εσύ δεν το καταλαβαίνεις ή κανεις πως δεν καταλαβαίνεις. Σου εξηγούμε ποια είναι η διαφορά, δεν είπε κανείς ότι θα είναι πλήρης ο neverwinter ούτε ότι δεν θα χρειαστεί άλλα grafts που προφανώς θα χρειαστεί για να πάρει σωστό αποτέλεσμα. Ενώ ο αναστασάκης συνεχώς μιλάει ότι ο ασθενής είναι πληρης και δεν χρειάζεται άλλη επέμβαση και χέστηκα τι λέτε εσείς. Εκεί διαφωνούμε κατάλαβες; Στο πόσα grafts χρειάζεται ένα μεγάλο norwood για να δείχνει σωστό. Πως να στο εξηγήσω αλλιώς;Το υποδεχτηκες το περιστατικο του φιλου winter με το κλασσικο :"Πολυ λιγα μπηκαν,θελω περισσοτερα,μονο τοσα μπορει ο γιατρος;ΛΙΓΟΣ";Γιατι εγω θυμαμαι αυτο απο σενα:
Kαι με βαση αυτο σου εβαλα το περιστατικο του Α που προσομοιαζει σε επιπεδο NW και αριθμου grafts με την περιπτωση του φιλου never και κουμπωνει στο αντεπιχειρημα σου και εσυ μου απαντας οτι δεν μιλησες για το συγκεκριμενο περιστατικο και περι σκοτεινων και ελεγχομενων χωρων.Εχεις φτιαξει ενα μοτιβο συγκεκριμενου τροπου σκεψης που δεν επιδεχεται καμιας διαφορετικης αποψης.Στην ουσια,απλα δεν ακους ,ή δεν θελεις να ακους.
Aυτη ειναι η διαφορα μας φιλε αερατε,δεν ψαχνω να βρω καλυτερα,ουτε το παω με κοντρες και vs.Ουτε υποστηριζω κανεναν.Την αδικια δεν αντεχω.Και εσυ σαν τον φιλο ronaldo προσπερνας το νοημα που θελω να περασω.
Το συγκεκριμενο περιστατικο του Α αληθεια ποσο καλο ειναι κατα την αποψη σου;