Neverwinter, FUE, 4310g, 07-08/08/2021

Neverwinter

Active Member
Ναι εννοείται. Αν και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για την πρώτη σου επέμβαση, όλα καλά θα πάνε. Από θεραπείες κάνεις κάποια αγωγή;
Όχι μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κάποια ουσιαστική και μακροχρόνια θεραπεία , τώρα μετά το 10ημερο θα σκεφτώ για αφρό μινοξιδιλη ! Το κακό είναι ότι δεν είμαι συνεπείς με τις θεραπείες και ότι είχα ξεκινήσει πήγαιναν στράφι γιατί δεν τις έκανα όπως πρέπει !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

witcher

Well-Known Member
Όχι μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κάποια ουσιαστική και μακροχρόνια θεραπεία , τώρα μετά το 10ημερο θα σκεφτώ για αφρό μινοξιδιλη ! Το κακό είναι ότι δεν είμαι συνεπείς με τις θεραπείες και ότι είχα ξεκινήσει πήγαιναν στράφι γιατί δεν τις έκανα όπως πρέπει !
μπορείς να δοκιμάσεις τον αφρο της fagron MFT που εχει και φιναστερίδη 0.1% μέσα εκτός από μινοξιδίλη. Μια φορά κάθε βράδυ θα τον βάζεις. Θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα υπάρχοντα μαλλιά σου και ίσως τα δυναμώσει, αλλα και γενικά θα επιταχύνει την φύτρωση.

Neverwinter

Active Member
μπορείς να δοκιμάσεις τον αφρο της fagron MFT που εχει και φιναστερίδη 0.1% μέσα εκτός από μινοξιδίλη. Μια φορά κάθε βράδυ θα τον βάζεις. Θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα υπάρχοντα μαλλιά σου και ίσως τα δυναμώσει, αλλα και γενικά θα επιταχύνει την φύτρωση.
Μπορείς να με κατατοπίσεις πως και που τον βρίσκω ; Η πρέπει να πάω συνταγή να μου τον φτιάξουν ;

βρήκα αυτό με μια απλή αναζήτησή , είναι αυτό που μου λες;

tol

Well-Known Member
Επισης κανεις ενα λαθος .Το combed-back χτενισμα ειναι το πιο αποκαλυπτικο.Να ανησυχεις για αυτα που φερνουν οτι μαλλι εχουν απο τις πισω ζωνες μπροστα,αυτα λειτουργουν σαν καλυψη αποκρυψη και διατρεχουν τον κινδυνο "αποκαλυπτηριων" στον αερα,οχι τα πρωτα.Τα combed-back,ακομη και τα πιο αραια σε πυκνοτητα,να μην τα φοβασαι καθολου,ειναι τα πιο τιμια.

Φιλε Nik, εδω, μαλλον, κάνεις σοβαρο λαθος. Στην προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τον κ. Αναστασακη, πεφτεις στη διαφημιστικη παγιδα του ιδιου και πολλων αλλων κλινικων (ακομη και κορυφαιων του εξωτερικου).

Τι εννοω;

Πολυ απλα...το χτενισμα προς τα πισω που κανει ο κ. Αναστασακης (και αλλοι γιατροι του εξωτερικου) στα video, ειναι το πιο κολακευτικο και εξωραϊστικο που θα μπορουσε, για να ψαρεψει ανυποψιαστους πελατες. Συγκεκριμενα, επειδη με την "less is more" τακτικη που ακολουθει, βαζει σχετικα αρκετα grafts στην Α ζωνη και λιγα στις πισω, αυτο το χτενισμα δεν αποκαλυπτει την πραγματικοτητα.

Αν χτενιζε τα μαλλια απο πισω προς τα μπροστα στα video, αν ειχε ΕΠΑΡΚΗ ΦΩΤΙΣΜΟ (και οχι φωτισμο σε studio), τοτε να εισαι βεβαιος οτι το 90% των αποτελεσματων του θα φαινοταν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Θα αποκαλυπτοταν η "ερημος" (με δυο-τρια δεντρακια) που αφηνει στις πισω ζωνες. Ετσι (δεν ειναι χαζος αλλωστε) αποφευγει αυτου του ειδους το χτενισμα, οπως ο διαολος το λιβανι.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, αγαπητε φιλε Nik.

Επισης, σου το ανεφεραν και τα αλλα μελη χθες...

Το σημαντικοτερο ολων με τον κ. Αναστασακη, αυτο που προκαλει την αποστροφη μας για το προσωπο του, ειναι ο "μεγαλοιδεατισμος", η καυχησιολογια, οι φανφαρες που εκστομιζει.

Συγκρινε διαφορα ηθους και συμπεριφορας αναμεσα στον κ. Τυρκαλα και αυτον. Ο πρωτος δεν κατεφυγε σε μεγαλοστομιες. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ, οπως εκανε στον τιτλο του νηματος που ανεβασες, ο αλαζονας κ. Αναστασακης. Δεν υποσχεθηκε στον πελατη οτι θα παρει ενα τελειο αποτελεσμα. Του ειπε ξεκαθαρα οτι θα χρειαστει και δευτερη μελλοντικη επεμβαση, παρα τα 4300 grafts που μπηκαν.

Ο κ. Αναστασακης στα video που ανεβαζει, διατυμπανιζει οτι με 3000 grafts ο εκαστοτε πελατης θα ειναι απολυτα ικανοποιημενος. Και, καθε φορα που γραφουμε μια κριτικη, πεταγεται σαν τον Παπα (που, ως γνωστον, διαθετει το αλαθητο...τρομαρα του!!!) και μας χλευαζει.

tol

Well-Known Member
Καλησπέρα σας ,
Ήρθε και η δίκη μου σειρά να παρουσιάσω την επέμβαση μου μιας και από το φόρουμ πραγματικά πήρα πολύτιμες πληροφορίες θα κάνω και εγώ την παρουσίαση μου ώστε να βοηθήσω κάποιο μέλος που ίσως έχει αντίστοιχο πρόβλημα με μένα !
καταρχας να ευχαριστήσω τον John_John που ασχολήθηκε με την περίπτωση μου και μίλησα online μετην κλινική για την πρόταση τους , όπως επίσης και τον Κύριο Αργυρίου που με άκουσε και με συμβούλευσε πάλι online , η απόφαση πάρθηκε και επέλεξα τον Κύριο Τυρκαλα , έπαιξαν αρκετά πράγματα ρόλο , πρώτον τα περιστατικά από τα υπόλοιπα μέλη του φορούμ , την ίδια την κουβέντα που είχα με τον Κύριο Τυρκαλα online , τις ημερομηνίες που μπορούσα να κάνω την επέμβαση μιας και λόγο δουλειάς μπορούσα αρχές Αυγούστου ώστε να έχω μπροστά μου 20μερες κενό να ηρεμήσω και να συνέλθω και φυσικά ρόλο έπαιξε και η τιμή ,
Διήμερη συνέδρια με συνολικά 4310grafs τελικό κόστος 4000€ .
Όπως θα δείτε στις φωτό το πρόβλημα μου είναι τεράστιο και δυστυχώς δεν γίνονται θαύματα με μια μεταμόσχευση όπως πολύ σωστά μου είπαν όλες οι κλινικές που μίλησα ,
Το ίδιο μου είπε και ο Κύριος Τυρκαλας , το θέμα είναι ότι εμένα με ενοχλούσε παρά πολύ το μπιφτέκι πίσω και δεν ήθελα να φτιάξω τούμπανη hairline και πίσω να είναι πηγάδι ή να αφήνω τα μπροστά μαλλιά μακριά και να τα ρίχνω προς τα πίσω και με έναν αέρα να γίνομαι ρεζίλι , αυτό είπα και στον γιατρό και έτσι αποφάσισε να κλείσει όσο γινόταν το μπιφτέκι και να βάλουμε και μπροστά και σε μια δεύτερη επέμβαση να κλείσουμε ότι κενά μείνουν , προσπαθήσαμε και βγάλαμε όσο πιο πολλά γινόταν για να κλείσουμε καλύτερα τα κενά !
εξαρχής ήξερα ότι δεν πάω για φουλ πύκνωση
Αλλά όπως είπα εμένα με χάλαγε απίστευτα το μπιφτέκι πίσω σε βαθμό που δεν ήθελα να έχω κανέναν στην πλάτη μου γιατί ήξερα ότι κοιτάει το κεφάλι μου !
Βάζω τις φωτογραφίες την ημέρα της επέμβασης πριν ξεκινήσουμε και παρακάτω 1 και 2 μέρα

"Ανοιξιατικε" φιλε μου (ποτέ χειμωνας...ευφανταστο παρατσουκλι!!!), σου ευχομαι ολοψυχα να παρεις το ιδεατο αποτελεσμα που εχεις στο μυαλο σου.

Παρατηρω απο τα γραφομενα σου οτι εχεις συγκροτημενη σκεψη και εισαι απολυτα κατασταλαγμενος και προσγειωμενος στην πραγματικοτητα. Αντιλαμβανεσαι οτι δε θα αποκτησεις μαλλι εφηβου.

Ωστοσο, κρινοντας απο τη φωτογραφια...

Screenshot_20210810-142328.png

φαινεται οτι εχεις ωραια χαρακτηριστικα προσωπου. Ετσι, θεωρω οτι το αναμενομενα καλο αποτελεσμα θα βελτιωσει παρα πολυ την ηδη καλη εικονα του προσωπου σου. Εσυ ο ιδιος, αλλωστε, εγραψες οτι σου αρεσει το ξυρισμενο look που εχεις. Το τελικο αποτελεσμα πιστευω οτι θα σε δικαιωσει απολυτα.

Να εισαι, λοιπον, αισιοδοξος οτι με τα 4300 grafts και την ηδη καλη μαγια των φυσικων χαρακτηριστικων του προσωπου σου, το καινουργιο ετος θα ειναι για σενα μια νεα αρχη στη ζωη σου με πολυ καλυτερη ψυχολογια και αυτοπεποιθηση.

Αραξε στο "πλοιο" σου (κρεβατι σου) και σαν αλλος Οδυσσεας απολαυσε το ταξιδι σου προς την Ιθακη. Καλο αερα στα πανια σου!

mike1988

Active Member
Φιλε Nik, εδω, μαλλον, κάνεις σοβαρο λαθος. Στην προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τον κ. Αναστασακη, πεφτεις στη διαφημιστικη παγιδα του ιδιου και πολλων αλλων κλινικων (ακομη και κορυφαιων του εξωτερικου).

Τι εννοω;

Πολυ απλα...το χτενισμα προς τα πισω που κανει ο κ. Αναστασακης (και αλλοι γιατροι του εξωτερικου) στα video, ειναι το πιο κολακευτικο και εξωραϊστικο που θα μπορουσε, για να ψαρεψει ανυποψιαστους πελατες. Συγκεκριμενα, επειδη με την "less is more" τακτικη που ακολουθει, βαζει σχετικα αρκετα grafts στην Α ζωνη και λιγα στις πισω, αυτο το χτενισμα δεν αποκαλυπτει την πραγματικοτητα.

Αν χτενιζε τα μαλλια απο πισω προς τα μπροστα στα video, αν ειχε ΕΠΑΡΚΗ ΦΩΤΙΣΜΟ (και οχι φωτισμο σε studio), τοτε να εισαι βεβαιος οτι το 90% των αποτελεσματων του θα φαινοταν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Θα αποκαλυπτοταν η "ερημος" (με δυο-τρια δεντρακια) που αφηνει στις πισω ζωνες. Ετσι (δεν ειναι χαζος αλλωστε) αποφευγει αυτου του ειδους το χτενισμα, οπως ο διαολος το λιβανι.

Το σημαντικοτερο ολων με τον κ. Αναστασακη, αυτο που προκαλει την αποστροφη μας για το προσωπο του, ειναι ο "μεγαλοιδεατισμος", η καυχησιολογια, οι φανφαρες που εκστομιζει.

Συγκρινε διαφορα ηθους και συμπεριφορας αναμεσα στον κ. Τυρκαλα και αυτον. Ο πρωτος δεν κατεφυγε σε μεγαλοστομιες. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ, οπως εκανε στον τιτλο του νηματος που ανεβασες, ο αλαζονας κ. Αναστασακης. Δεν υποσχεθηκε στον πελατη οτι θα παρει ενα τελειο αποτελεσμα. Του ειπε ξεκαθαρα οτι θα χρειαστει και δευτερη μελλοντικη επεμβαση, παρα τα 4300 grafts που μπηκαν.

Ο κ. Αναστασακης στα video που ανεβαζει, διατυμπανιζει οτι με 3000 grafts ο εκαστοτε πελατης θα ειναι απολυτα ικανοποιημενος. Και, καθε φορα που γραφουμε μια κριτικη, πεταγεται σαν τον Παπα (που, ως γνωστον, διαθετει το αλαθητο...τρομαρα του!!!) και μας χλευαζει.
αν είχα 1€ για κάθε φορά που θα αναφερόταν από τον φίλο @tol και @aeratos28 το όνομα του 'έξω από δω' θα είχα πάει lorentzo για την 2η. Ρε αρχηγέ μου πως ξέρεις την διαφορά ήθους (που μπορεί όντως να υπάρχει) αφού ΠΟΤΕ δεν έχει μπει ούτε σαν παρατηρητής εδώ ο ένας. Έχει κολλήσει μια βελόνα στο pick up του φόρουμ με τον αναστασάκη, άνιστον ή όπως αλλιώς....πρέπει κάποια στιγμή να ηρεμήσει η κατάσταση και τελευταία δυστυχώς τα μέλη κάνουν περισσότερη φασαρία από τον αναστασάκη...πάμε να κρίνουμε άλλα περιστατικά και γιατρούς με λογικά επιχειρήματα και θα πει κάποιος α αναστασάκης θα έλεγε less is more και φεύγουμε από το θέμα. Εγώ @tol την διαφορά ήθους την θεωρώ μια παπαρ... σε τέτοια πράγματα. Είδα και τον αργυρίου που μπήκε και βγήκε. Δεν τους θέλουμε για φίλους μας. Αποτελέσματα καλά, σωστή και δίκαιη τιμολογιακή πολιτική, πλάνο! Αυτά είναι τα sos! τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται..αμά θέλετε ήθος πάμε σε κανά παπά να μας κάνει μ.μ.

Neverwinter

Active Member
"Ανοιξιατικε" φιλε μου (ποτέ χειμωνας...ευφανταστο παρατσουκλι!!!), σου ευχομαι ολοψυχα να παρεις το ιδεατο αποτελεσμα που εχεις στο μυαλο σου.

Παρατηρω απο τα γραφομενα σου οτι εχεις συγκροτημενη σκεψη και εισαι απολυτα κατασταλαγμενος και προσγειωμενος στην πραγματικοτητα. Αντιλαμβανεσαι οτι δε θα αποκτησεις μαλλι εφηβου.

Ωστοσο, κρινοντας απο τη φωτογραφια...

Προβολή συνημμένου 38855

φαινεται οτι εχεις ωραια χαρακτηριστικα προσωπου. Ετσι, θεωρω οτι το αναμενομενα καλο αποτελεσμα θα βελτιωσει παρα πολυ την ηδη καλη εικονα του προσωπου σου. Εσυ ο ιδιος, αλλωστε, εγραψες οτι σου αρεσει το ξυρισμενο look που εχεις. Το τελικο αποτελεσμα πιστευω οτι θα σε δικαιωσει απολυτα.

Να εισαι, λοιπον, αισιοδοξος οτι με τα 4300 grafts και την ηδη καλη μαγια των φυσικων χαρακτηριστικων του προσωπου σου, το καινουργιο ετος θα ειναι για σενα μια νεα αρχη στη ζωη σου με πολυ καλυτερη ψυχολογια και αυτοπεποιθηση.

Αραξε στο "πλοιο" σου (κρεβατι σου) και σαν αλλος Οδυσσεας απολαυσε το ταξιδι σου προς την Ιθακη. Καλο αερα στα πανια σου!
Καλησπέρα Φίλε Tol , σε ευχαριστώ παρά πολύ για τα λόγια σου , βασικά γράφω και σβήνω γιατί δεν ξέρω πως να απαντήσω στην τόσο ωραία σου γνώμη !
Στην επέμβαση είχα και το κορίτσι μαζί όποτε όταν μου τα κούρεψαν και είδα αντίδραση άλλη από αυτή που περίμενα χάρηκα και μόνο από αυτό !
Καλά να είμαστε υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν και αν δεν γίνουν όλα τέλεια δεν πειράζει , μικρή η ζωή για πολλές στεναχώριες !!!!

Dob31

Active Member

Τι εννοω;

Ένα πράγμα στο οποίο βγάζω το καπέλο στον Τυρκαλα είναι ότι δεν είναι φιλάργυρος. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει επιρροή στην τιμολογιακή πολιτική της κλινικής, πάντως από τα γραφόμενα μελών του φόρουμ και από την κατ ιδίαν δια ζώσης επίσκεψη μου φαίνεται ότι δεν τον νοιάζουν τα χρήματα.

Neverwinter

Active Member
Ένα πράγμα στο οποίο βγάζω το καπέλο στον Τυρκαλα είναι ότι δεν είναι φιλάργυρος. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει επιρροή στην τιμολογιακή πολιτική της κλινικής, πάντως από τα γραφόμενα μελών του φόρουμ και από την κατ ιδίαν δια ζώσης επίσκεψη μου φαίνεται ότι δεν τον νοιάζουν τα χρήματα.
Ισχύει αυτό που λες φίλε , ειδικά την δεύτερη μέρα έδειξε τέτοιο ζήλο που με το που έφτασε μου λέει κάτσε κάτω θα σε ζορίσω σήμερα ….. χα χα χα χα την πάτησα λέω και βγάλαμε 260g παραπάνω από την προηγούμενη , αυτό δηλαδή που με είχε ενημερώσει και στο τηλέφωνο θα βγάλουμε όσα πιο πολλά μπορούμε για να κλείσουμε όσο πιο πολύ γίνεται !
Κάπου εδώ να πω και πολύ κακός που δεν το είπα στην αρχή τεράστια θετική εντύπωση μου έκανε όπως και σε άλλους όπως έχω διαβάσει, η διευθυντήρια Σταυρουλα από την πρώτη στιγμή με το χαμόγελο , πολύ θετική ενέργεια και εξυπηρέτηση όσο δεν πάει και η Χρυσα η οποία Χρυσα έχει χέρι πούπουλο εκεί που χρειάζεται και ταυτόχρονα πολυβόλο στα grafs και ας την πειράζει συνέχεια ο Γιατρός !!!

tol

Well-Known Member
Ρε αρχηγέ μου πως ξέρεις την διαφορά ήθους (που μπορεί όντως να υπάρχει) αφού ΠΟΤΕ δεν έχει μπει ούτε σαν παρατηρητής εδώ ο ένας.

Ισως, φιλε mike...ισως, επειδη υποθετω οτι δυσκολα θα συναντησεις στη ζωη σου εναν τοσο υπεροπτη γιατρο που να προσβαλει με αναιδεια και θρασος τους συνομιλητες του.

Αποτελέσματα καλά, σωστή και δίκαιη τιμολογιακή πολιτική, πλάνο! Αυτά είναι τα sos!

Ένα πράγμα στο οποίο βγάζω το καπέλο στον Τυρκαλα είναι ότι δεν είναι φιλάργυρος.

Και κατι ακομα...επειδη, φιλε mike, γραφεις για σωστη και δικαιη τιμολογιακη πολιτικη...

Σε ρωτω, επικαλουμενος και τη μαρτυρια του φιλου Dob...

Ειναι θεμιτο, ειναι δικαιο, για 4300 grafts ο κ. Τυρκαλας να χρεωνει 4000 ευρω και ο "μεγαλοϊδεατης" υπερφιαλος κ. Αναστασακης (που θεωρει τον εαυτο του τιτανομεγιστοτεραστιοανυπερβλητο) να χρεωνει για τα ιδια ακριβως graft 10000 ευρω;

Με ποια λογικη, με ποιο πνευμα δικαιοσυνης, θα δωσει καποιος 6000 ευρω παραπανω για τις ιδιες υπηρεσιες;

Οταν, πριν απο πολλους μηνες, ο αλαζονας γιατρος διεξηγαγε πολεμο λασπης εναντια στα "μπακαλικα" και στα "χασαπικα" που χρεωνουν 1 ευρω το graft, ενω ο ιδιος ειναι η "Μπαρτσελονα" των μεταμοχευσεων, συμφωνουσες;

Ποιος ειναι δηλαδη αυτος που θελει περιπου 3 ευρω ανα graft;

Ζει σε μια χωρα περιορισμενων οικονομικων δυνατοτητων, εχει συμπολιτες του που ζουν με το 1/10 των χρηματων που ο ιδιος εξοικονομει το χρονο και, αντι να δειχνει την αναλογη οικονομικη ευαισθησια, προσπαθει να "ξεζουμιζει" τους πελατες, για να ζει ο ιδιος στη χλιδη με βιλαρες και πολυτελη αυτοκινητα.

Επικροτεις αυτη τη συμπεριφορα;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Ισχύει. Φαίνεται να λειτουργεί πραγματικά ως ιατρός που πρωταρχικό στόχο έχει να βοηθήσει και να προσφέρει και όχι ως επιχειρηματίας-ιατρός που κύριος στόχος είναι τα συνεχώς αυξανόμενα κέρδη. Εκεί φαίνεται το ήθος του ανθρώπου που στόχο έχει να ικανοποιήσει τον πελάτη και μετά το κέρδος, χωρίς να ζητάει παράλογα ποσά από ανυποψίαστους πελάτες που ψάχνουν απεγνωσμένα λύση στο πρόβλημα τους και υποκύπτουν στις παράλογες απαιτήσεις του καθενός επειδή δεν έτυχε να το ψάξουν αρκετά...

alex7

Well-Known Member
Ισχύει. Φαίνεται να λειτουργεί πραγματικά ως ιατρός που πρωταρχικό στόχο έχει να βοηθήσει και να προσφέρει και όχι ως επιχειρηματίας-ιατρός που κύριος στόχος είναι τα συνεχώς αυξανόμενα κέρδη. Εκεί φαίνεται το ήθος του ανθρώπου που στόχο έχει να ικανοποιήσει τον πελάτη και μετά το κέρδος, χωρίς να ζητάει παράλογα ποσά από ανυποψίαστους πελάτες που ψάχνουν απεγνωσμένα λύση στο πρόβλημα τους και υποκύπτουν στις παράλογες απαιτήσεις του καθενός επειδή δεν έτυχε να το ψάξουν αρκετά...
Σωστά.Λάβε όμως υπόψιν σου ότι έχει και ανταγωνισμό που τον υπολογίζει. Βερκρής ,Figura , Berkmann Kord ,Medi Jeuness κα.Ο άλλος είναι υπεράνω.Ειναι πιο ακριβός ακόμα και από μερικά από τα κορυφαία χέρια της Ισπανίας.

Greg83

Member
Καλη φυτρωση φιλος και υπομονη τους πρωτους μηνες! Φαινεται καθαρη δουλεια και μπραβο στον ντοκ.
Απο οτι ειδα εισαι κι απο Πατρα, οποτε του χρονου θα εισαι πρωτη μουρη στην παραλια της καλογριάς!;)
Αν θες τη γνωμη μου, καλο ειναι να βαλεις και καποια θεραπεια στο παιχνιδι για να κρατησεις οσο περισσοτερο γινεται τα υπαρχοντα μαλλακια.
Και παλι σου ευχομαι ο,τι καλυτερο!

Neverwinter

Active Member
Καλη φυτρωση φιλος και υπομονη τους πρωτους μηνες! Φαινεται καθαρη δουλεια και μπραβο στον ντοκ.
Απο οτι ειδα εισαι κι απο Πατρα, οποτε του χρονου θα εισαι πρωτη μουρη στην παραλια της καλογριάς!;)
Αν θες τη γνωμη μου, καλο ειναι να βαλεις και καποια θεραπεια στο παιχνιδι για να κρατησεις οσο περισσοτερο γινεται τα υπαρχοντα μαλλακια.
Και παλι σου ευχομαι ο,τι καλυτερο!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Greg , ποια καλόγρια πάνω κάτω θα λιώσω την Ρήγα φεραιου χα χα χα είναι και η πρώτη κλινική εκεί που είχα περάσει μια βόλτα αν είσαι από πατρα ξέρεις !!!

witcher

Well-Known Member
Μπορείς να με κατατοπίσεις πως και που τον βρίσκω ; Η πρέπει να πάω συνταγή να μου τον φτιάξουν ;

βρήκα αυτό με μια απλή αναζήτησή , είναι αυτό που μου λες;

Ναι αυτό ειναι. Αλλά δεν το παραγγέλνεις μόνος. Θα πας σε ενα φαρμακείο και θα πεις θέλω να μου παραγγείλετε το Fagron Advanced Derma Pack MFT 50ml, με φιναστερίδη 0.1% και μινοξιδίλη 5%. Και θα το παραγγείλουν αυτοί από fagron και θα στο φτιάξουν. Στοιχίζει γύρω στα 17-20 ευρω αναλόγως το φαρμακείο.

Gianney

Well-Known Member
Ναι αυτό ειναι. Αλλά δεν το παραγγέλνεις μόνος. Θα πας σε ενα φαρμακείο και θα πεις θέλω να μου παραγγείλετε το Fagron Advanced Derma Pack MFT 50ml, με φιναστερίδη 0.1% και μινοξιδίλη 5%. Και θα το παραγγείλουν αυτοί από fagron και θα στο φτιάξουν. Στοιχίζει γύρω στα 17-20 ευρω αναλόγως το φαρμακείο.
50 ml όμως είναι λίγα τα ατιμα

kharmacoma

Well-Known Member
Παιδιά ίσως σας φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά που γράφουμε για το Τυρκαλά αλλά πραματικά αρκούν και 10 λεπτά συζήτησης μέσω τηλεφώνου για να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος είναι ακριβώς το αντίθετο του φιλοχρήματου. Αφιλοχρήματος/ Αυτάρκης? ίσως ο φίλος Tol μας βοηθήσει με μία καλύτερη λέξη. :)

Μπλουζα