Neverwinter, FUE, 4310g, 07-08/08/2021

Ronaldo

Well-Known Member
Και πριν συνεχίσεις..να σου δώσω ένα τιπ..γτ από την βιασύνη σου να βρεις κάποιο περιστατικό όμοιο για να το κάνεις copy paste εδώ και να μιλήσεις για αδικίες κτλ,είμαι σίγουρος πως ούτε καν διάβασες το μνμ του παιδιού εδώ που έκανε την επεμβαση..κάτσε διάβασε το και θα δεις πολλές διαφορές..αναφέρει εξαρχής πως του είπε ότι θα χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση για πλήρη κάλυψη..του εξήγησε δλδ ότι με μια μην περιμένει θαύματα..άρα το γνωρίζει..είδες σε κάποιο ίδιο περιστατικό από Άνιστον ,να λέει κάτι τέτοιο?ο πελάτης είναι ευχαριστημένος λέει..με μαλλί 30 πόντους χτενισμένα πίσω..όσο για το αν κρύβει πρόβλημα το χτένισμα πίσω η μπροστά είσαι πολύ λάθος σε αυτό που είπες νωρίτερα και αν θες σου δείχνω παραδείγματα.

Το ίδιο μου είπε και ο Κύριος Τυρκαλας , το θέμα είναι ότι εμένα με ενοχλούσε παρά πολύ το μπιφτέκι πίσω και δεν ήθελα να φτιάξω τούμπανη hairline και πίσω να είναι πηγάδι ή να αφήνω τα μπροστά μαλλιά μακριά και να τα ρίχνω προς τα πίσω και με έναν αέρα να γίνομαι ρεζίλι , αυτό είπα και στον γιατρό και έτσι αποφάσισε να κλείσει όσο γινόταν το μπιφτέκι και να βάλουμε και μπροστά και σε μια δεύτερη επέμβαση να κλείσουμε ότι κενά μείνουν , προσπαθήσαμε και βγάλαμε όσο πιο πολλά γινόταν για να κλείσουμε καλύτερα τα κενά !
εξαρχής ήξερα ότι δεν πάω για φουλ πύκνωση

Ακριβώς φίλε. Εδώ έχει γίνει πλάνο 2 επεμβάσεων. Δεν παραμυθιάζει τον ασθενή αλλά και εμάς ο τυρκαλάς ότι θα είναι πληρης με 4300 grafts σε τόσο μεγάλη έκταση, όπως κάποιοι άλλοι...... Επίσης ο ιδιος ο neverwinter ανέφερε δεν θέλει να αφήνει μακρύ μαλλί και να το χτενίζει προς τα πίσω γιατί θα το παίρνει ο αερας σε εξωτερικές συνθήκες και θα γίνεται ρεζίλι. Και συμφώνησα μαζί του και έτσι έκανα το σχόλιο μου. Μετά μας μιλάει για αδικίες ο άλλος και πραγματικά δεν βγάζει νόημα όλο αυτό που λέει...

• Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα. Λες και μιλάμε σε τοίχο ένα πράγμα. Σου εξηγούμε ότι το πρόβλημα είναι ότι παρουσιάζει μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που είναι με διάφορους τρόπους ο γιατρός που υπερασπίζεσαι, και εσύ δεν το καταλαβαίνεις ή κανεις πως δεν καταλαβαίνεις. Σου εξηγούμε ποια είναι η διαφορά, δεν είπε κανείς ότι θα είναι πλήρης ο neverwinter ούτε ότι δεν θα χρειαστεί άλλα grafts που προφανώς θα χρειαστεί για να πάρει σωστό αποτέλεσμα. Ενώ ο αναστασάκης συνεχώς μιλάει ότι ο ασθενής είναι πληρης και δεν χρειάζεται άλλη επέμβαση και χέστηκα τι λέτε εσείς. Εκεί διαφωνούμε κατάλαβες; Στο πόσα grafts χρειάζεται ένα μεγάλο norwood για να δείχνει σωστό. Πως να στο εξηγήσω αλλιώς;

Για το crown δεν μου απάντησες ακόμα γιατί δεν το δείχνει ο αναστασάκης στη συγκεκριμένη παρουσίαση.
Αν δεν επιθυμει να παει για δευτερη επεμβαση ο winter και μεινει στην πρωτη,θα κανεις λογο για πασαλειμα;Θα κανεις λογο για αποτυχημενο/φτωχο αποτελεσμα;Γιατι βασει του bold μηνυματος στο ποστ μου,βασει των λεγομενων σου δηλαδη,εγινε πολυ καλη δουλεια και εβαλε ο winter οσα χρειαζοταν(που προσωπικα με βρισκουν συμφωνο).Δεν ειπες οτι ειναι λιγα.Τωρα το λες.Ειπες οτι εβαλε οσα χρειαζοταν.Μιλησες για την δεδομενη επεμβαση,την δεδομενη χρονικη στιγμη.Υποτιμας την νοημοσυνη μου στο επακρο.
Σχετικα με το περιστατικο του Α στο βιντεο φαινεται το crown.Περιπου τετοιο αποτελεσμα θα αναμενει και ο φιλος winter σε 7-8 μηνες απο τωρα.Αν θελει να παει και για δευτερη και η δοτρια του το επιτρεπει τοτε καλως να το κανει.Αλλα και στην πρωτη να μεινει,μια χαρα θα ειναι.Συμφωνειτε ronaldo και aeratos ;

aeratos28

Just aeratos
Ρε Νικ μος.προσπαθεις με αγωνία να σκεφτείς κάτι ώστε να βγεις σωστός..υποθετικά μιλάς.!! Αν δεν πάει για δεύτερη επέμβαση ο neverwinter,δικό του θέμα..θα μείνει αραιος..το θέμα είναι πως γνωρίζει πριν την πρώτη επέμβαση ότι χρειάζεται και δεύτερη..σωστά??ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..για πρωτη λοιπόν επέμβαση,απουσίας strip,only fue,είναι το πιο safe ,σωστό νούμερο για μια διήμερη επέμβαση .only fue..4300 με fue..πόσα να βάλει??δεν παίρνει αλλα..σωστά?
Με το πρώτο του μνμ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι πάει για δυο επεμβάσεις..άρα τα grafts που μπήκαν για την πρώτη,είναι οκ..δεν του είπε ούτε ο γιατρός ούτε εμείς ότι με αυτά τα grafts θα είναι ένας ικανοποιημένος πελάτης..μην τα παραβλέπεις αυτά(άθελά η σκόπιμα) γτ υποτιμάς την δική μας νοημοσύνη..καταλαβαίνεις τις διαφορές η όχι..επίσης μου έβαλες το περιστατικό του άλλου,το οποίο έχει τεράστιες διαφορές με αυτό.δεν το αναφέρεις..μόνο α ζώνη και crown έχει φτιάξει αυτός..στοχευμένα..εδώ έγινε άλλο φτιαξιμο ,με σχέδιο για 2 επεμβάσεις..δεν βλέπεις διαφορές?
Αν δεν επιθυμει να παει για δευτερη επεμβαση ο winter και μεινει στην πρωτη,θα κανεις λογο για πασαλειμα;Θα κανεις λογο για αποτυχημενο/φτωχο αποτελεσμα;Γιατι βασει του bold μηνυματος στο ποστ μου,βασει των λεγομενων σου δηλαδη,εγινε πολυ καλη δουλεια και εβαλε ο winter οσα χρειαζοταν(που προσωπικα με βρισκουν συμφωνο).Δεν ειπες οτι ειναι λιγα.Τωρα το λες.Ειπες οτι εβαλε οσα χρειαζοταν.Μιλησες για την δεδομενη επεμβαση,την δεδομενη χρονικη στιγμη.Υποτιμας την νοημοσυνη μου στο επακρο.
Σχετικα με το περιστατικο του Α στο βιντεο φαινεται το crown.Περιπου τετοιο αποτελεσμα θα αναμενει και ο φιλος winter σε 7-8 μηνες απο τωρα.Αν θελει να παει και για δευτερη και η δοτρια του το επιτρεπει τοτε καλως να το κανει.Αλλα και στην πρωτη να μεινει,μια χαρα θα ειναι.Συμφωνειτε ronaldo και aeratos ;

Ronaldo

Well-Known Member
Δεν θα είναι ολοκληρωμένο αν δεν μπει για δεύτερη. Του το ανέφερε ο Τυρκαλας οτι με.μια δεύτερη θα κλείσουν τα κενα. Ποσο πιο απλα να στο πει ;; ότι έχουν πει για πλάνο 2 επεμβάσεων ;;;;; σε αντίθετη περίπτωση ο γιατρός που υπερασπίζεσαι θα ελεγε ο ασθενής είναι πλήρης και δεν χρειάζεται αλλη επέμβαση. Αυτό κατακρίνουμε οτι αλλαζει την πραγματικότητα και την κοινη λογική!!! Δεν ανέφερα αν έγινε πολυ καλη δουλειά ή οχι μη βαζεις λογια που δεν είπα απλα σχολίασα αυτό που ανέφερε ο winter οτι δεν του αρεσει αυτό το πράγμα να αφήνει 20 πόντους μαλλι και να το χτενίζει προς τα πίσω για να καλυψει τα ασυμμάζευτα και να πετάει στον αέρα το μαλλι σε εξωτερικό χωρο κ να γίνεται ρεζιλι όπως ο ο ίδιος ανέφερε....!!!!!!!! Ποια νοημοσύνη σου υποτιμάω απλα να βλέπεις τι λεω καθαρά και μη βαζεις λογια..οκ;;

Κανένα crown δεν δείχνει στο βίντεο, ουτε στην παρουσίαση. Θα μας τρελάνεις μονιμα απο μπροστά τον δειχνει και στα 2. Δεν έχει γυρίσει ούτε σε μια φάση προς τα πίσω τον άνθρωπο, ούτε να δείξει το κεφάλι του καθαρά από πανω με πανοραμική για να δούμε τι γίνεται πίσω. Εκτος κ αν εχεις μαγικες ικανότητες να βλέπεις πράγματα που δεν δείχνει.... (!)

Η προσπάθεια σου στο να υπερασπιστείς τον Αναστασάκη σε οδηγεί να βλέπεις αλλα πράγματα προκειμένου να τον δικαιολογήσεις με καθε τρόπο, όπως το να αλλάζεις τα λόγια των άλλων, να μη βλέπεις τη διαφορά που σου αναφέρουμε και να λες ότι δείχνει πράγματα στο βίντεο που δεν φαίνονται καν...

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

witcher

Well-Known Member
Καλή φύτρωση @Neverwinter . Θα δεις μεγάλη αλλαγή στο κεφάλι σου και το αποτέλεσμα θα σε αφήσει ικανοποιημένο για πρώτη επέμβαση, και μετά μπαίνεις και για μια δεύτερη και κλείνεις τα κενά, όπως σωστά σου ανέφερε ο γιατρός και γίνεσαι σουπερ! Για πρώτη επέμβαση σου έβγαλε το μέγιστο δυνατό αριθμό grafts, οπότε σωστή η στρατηγική του.

aeratos28

Just aeratos
Όχι Γιώργο ,εδώ δεν χρειάζεται υπομονή από σχόλια κτλ..αν εννοείς αυτό.το παιδί στο πρώτο του μνμ είπε τα πάντα.εβαλε κάποιες φωτό αξιόλογες και όπως είδες κανείς δεν είπε μα και μου..καλή συνέχεια είπαμε και αναμονή για το αποτέλεσμα..πόσο απλά είναι τα πράγματα με μερικές σωστές φωτό και με ένα μνμ του τι έγινε και τι σκοπό έχει και για μετά.
Πολύ ωραίο νήμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
Όχι Γιώργο ,εδώ δεν χρειάζεται υπομονή από σχόλια κτλ..αν εννοείς αυτό.το παιδί στο πρώτο του μνμ είπε τα πάντα.εβαλε κάποιες φωτό αξιόλογες και όπως είδες κανείς δεν είπε μα και μου..καλή συνέχεια είπαμε και αναμονή για το αποτέλεσμα..πόσο απλά είναι τα πράγματα με μερικές σωστές φωτό και με ένα μνμ του τι έγινε και τι σκοπό έχει και για μετά.
Πολύ ωραίο νήμα.
Το θέμα γενικά δεν είναι να έχει τις φωτογραφίες της κλινικής(αν και καλό θα ήταν να υπήρχαν), αλλά το σημαντικό είναι να ανεβάσει καθαρές είτε δικές του είτε της κλινικής όπως και έκανε οπότε να καταλαβαίνει πλήρως το πρόβλημα ο άλλος. Και τιμή ανέφερε από μόνος του...Ούτε να κρύψει ούτε τίποτα που βλέπουμε από άλλους...
Καλή φύτρωση neverwinter!

Neverwinter

Active Member
Καλή φύτρωση @Neverwinter . Θα δεις μεγάλη αλλαγή στο κεφάλι σου και το αποτέλεσμα θα σε αφήσει ικανοποιημένο για πρώτη επέμβαση, και μετά μπαίνεις και για μια δεύτερη και κλείνεις τα κενά, όπως σωστά σου ανέφερε ο γιατρός και γίνεσαι σουπερ! Για πρώτη επέμβαση σου έβγαλε το μέγιστο δυνατό αριθμό grafts, οπότε σωστή η στρατηγική του.
Αυτό νιώθω και εγώ ότι σίγουρα θα έχω καλύτερη εικόνα από πριν και πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά γενικά να κλείσουμε και τα υπόλοιπα κενά ! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως !

Neverwinter

Active Member
Πολύ ωραίο νήμα.
Εγώ πάντως για άλλη μια φορά θα σας ευχαριστήσω γιατί λόγο του φόρουμ και από τα περιστατικά που διάβαζα ήξερα από πριν ότι θέλει πολύ δουλειά το πρόβλημα μου και δεν ειχα την ψευδαίσθηση ότι θα γίνω Μπέζος και ευτυχώς που διαβάζοντας δεν έπεσα θύμα για επεμβάσεις προσφοράς 490€ οι 1000τριχες !!!

Neverwinter

Active Member
Το θέμα γενικά δεν είναι να έχει τις φωτογραφίες της κλινικής(αν και καλό θα ήταν να υπήρχαν), αλλά το σημαντικό είναι να ανεβάσει καθαρές είτε δικές του είτε της κλινικής όπως και έκανε οπότε να καταλαβαίνει πλήρως το πρόβλημα ο άλλος. Και τιμή ανέφερε από μόνος του...Ούτε να κρύψει ούτε τίποτα που βλέπουμε από άλλους...
Καλή φύτρωση neverwinter!
Σε ευχαριστώ πολύ Man , έχω και φωτογραφίες από την κλινική ακόμα και δισκάκι με τα grafs για να υπάρχει διαφάνεια (αλλά κακά τα ψέματα δεν θα τα μέτραγα χα χα χα) απλά επειδή δεν είναι τόσο κοντινές όσο αυτές που ανέβασα και όταν στέλνονται μέσω εφαρμογής όσο ναναι χάνουν ανάλυση όποτε έβγαλα δικές μου πολύ κοντινές με φως και φλας και μακάρι να βοηθήσω έστω και έναν που μπορεί να έχει ίδιο πρόβλημα με μένα και τον στεναχωρεί !

Giorgos-3

Well-Known Member
Πολύ ωραίο νήμα.
υπομονη μεχρι την φυτρωση ειπα απλα.....

witcher

Well-Known Member
Αυτό νιώθω και εγώ ότι σίγουρα θα έχω καλύτερη εικόνα από πριν και πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά γενικά να κλείσουμε και τα υπόλοιπα κενά ! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως !
Ναι εννοείται. Αν και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για την πρώτη σου επέμβαση, όλα καλά θα πάνε. Από θεραπείες κάνεις κάποια αγωγή;

Μπλουζα