Και πριν συνεχίσεις..να σου δώσω ένα τιπ..γτ από την βιασύνη σου να βρεις κάποιο περιστατικό όμοιο για να το κάνεις copy paste εδώ και να μιλήσεις για αδικίες κτλ,είμαι σίγουρος πως ούτε καν διάβασες το μνμ του παιδιού εδώ που έκανε την επεμβαση..κάτσε διάβασε το και θα δεις πολλές διαφορές..αναφέρει εξαρχής πως του είπε ότι θα χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση για πλήρη κάλυψη..του εξήγησε δλδ ότι με μια μην περιμένει θαύματα..άρα το γνωρίζει..είδες σε κάποιο ίδιο περιστατικό από Άνιστον ,να λέει κάτι τέτοιο?ο πελάτης είναι ευχαριστημένος λέει..με μαλλί 30 πόντους χτενισμένα πίσω..όσο για το αν κρύβει πρόβλημα το χτένισμα πίσω η μπροστά είσαι πολύ λάθος σε αυτό που είπες νωρίτερα και αν θες σου δείχνω παραδείγματα.
Το ίδιο μου είπε και ο Κύριος Τυρκαλας , το θέμα είναι ότι εμένα με ενοχλούσε παρά πολύ το μπιφτέκι πίσω και δεν ήθελα να φτιάξω τούμπανη hairline και πίσω να είναι πηγάδι ή να αφήνω τα μπροστά μαλλιά μακριά και να τα ρίχνω προς τα πίσω και με έναν αέρα να γίνομαι ρεζίλι , αυτό είπα και στον γιατρό και έτσι αποφάσισε να κλείσει όσο γινόταν το μπιφτέκι και να βάλουμε και μπροστά και σε μια δεύτερη επέμβαση να κλείσουμε ότι κενά μείνουν , προσπαθήσαμε και βγάλαμε όσο πιο πολλά γινόταν για να κλείσουμε καλύτερα τα κενά !
εξαρχής ήξερα ότι δεν πάω για φουλ πύκνωση
Ακριβώς φίλε. Εδώ έχει γίνει πλάνο 2 επεμβάσεων. Δεν παραμυθιάζει τον ασθενή αλλά και εμάς ο τυρκαλάς ότι θα είναι πληρης με 4300 grafts σε τόσο μεγάλη έκταση, όπως κάποιοι άλλοι...... Επίσης ο ιδιος ο neverwinter ανέφερε δεν θέλει να αφήνει μακρύ μαλλί και να το χτενίζει προς τα πίσω γιατί θα το παίρνει ο αερας σε εξωτερικές συνθήκες και θα γίνεται ρεζίλι. Και συμφώνησα μαζί του και έτσι έκανα το σχόλιο μου. Μετά μας μιλάει για αδικίες ο άλλος και πραγματικά δεν βγάζει νόημα όλο αυτό που λέει...