Neverwinter
Active Member
Αν κατάλαβα καλά πάντως από την κουβέντα του γιατρό με την κοπέλα ειναι 1.0 ίσως κάνω και λάθος !Ο τυρκαλας πρεπει επειγοντως να αλλαξει εργαλειο εξαγωγης , να χρησιμοποιει μικροτερο .
Αν κατάλαβα καλά πάντως από την κουβέντα του γιατρό με την κοπέλα ειναι 1.0 ίσως κάνω και λάθος !Ο τυρκαλας πρεπει επειγοντως να αλλαξει εργαλειο εξαγωγης , να χρησιμοποιει μικροτερο .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μεγαλο εργαλειο σημαινει τρανσεξιον σε διπλανα . Τι να το κανω να βγαλω ενα καλο μοσχευμα και να πανε στον αγυριστο δυο διπλανα . Σημερα δε θα μου λειπουν , αλλα αυριο , σε 5 χρονια σε δεκα που ισως τα χρειαστω ; . Περισσοτερος ουλωδης ιστος , μεγαλυτερη δυσκολια σε επομενη επεμβαση , λιγοτερα μοσχευματα διαθεσιμα στο μελλον , χειροτερη εικονα της δοτριας . Τι συζηταμε ολος ο πλανητης εχει προχωρησει και αφηνει πισω του τα μεγαλα εργαλεια . Δεν ειναι υπο διαπραγματευση . Οπως δεν ειναι υπο διαπραγματευση και ο σωστος , ο ακριβης αριθμος των graft που βγαινουν , και που μπαινουν . Θα επανελθω σε αυτο συντομα .Το υπερασπίζεται φανατικά γιατί το έχει δοκιμάσει σε πολλές περιπτώσεις και τον έχει δικαιώσει .Εμένα ήταν πιο χάλια η δότρια αλλά άντεξε και είναι ευτυχώς καλά .Σε έκπληξη και του ίδιου του Τιρκαλα
εξωτερική είναι το 1.0 στον τυρκαλά. Και στην HDC εξωτερική διάμετρος είναι το 1.0 και εσωτερική το 0.9. Δηλαδή HDC και Τυρκαλάς έχουν το ίδιο μέγεθος punch.1.0 αλλα τι 1.0 . Eσωτερικη διαμετρο 1.0 η εξωτερικη .Μαλλον το πρωτο. Απο δοτριες που χουμε πλεον δει απο hdc απο Αναστασακη πανω στη βδομαδα , υπαρχει προβλημα με το μεγαλο εργαλειο στον Τυρκαλα . Και το 1.0 δε δικαιολογειται με τπτ το 2021 . Με τπτ .
Πάντως και σε μένα που είμαι τεράστιο πρόβλημα και το κάθε g είναι χρυσάφι σε όλες τις επεμβάσεις χρησιμοποίησε 1 όταν χρειάστηκε...προφανώς για να επιμένει κάτι θα ξέρει που εμείς δεν ξέρουμε....Μεγαλο εργαλειο σημαινει τρανσεξιον σε διπλανα . Τι να το κανω να βγαλω ενα καλο μοσχευμα και να πανε στον αγυριστο δυο διπλανα . Σημερα δε θα μου λειπουν , αλλα αυριο , σε 5 χρονια σε δεκα που ισως τα χρειαστω ; . Περισσοτερος ουλωδης ιστος , μεγαλυτερη δυσκολια σε επομενη επεμβαση , λιγοτερα μοσχευματα διαθεσιμα στο μελλον , χειροτερη εικονα της δοτριας . Τι συζηταμε ολος ο πλανητης εχει προχωρησει και αφηνει πισω του τα μεγαλα εργαλεια . Δεν ειναι υπο διαπραγματευση . Οπως δεν ειναι υπο διαπραγματευση και ο σωστος , ο ακριβης αριθμος των graft που βγαινουν , και που μπαινουν . Θα επανελθω σε αυτο συντομα .
Γιώργο εσυ είσαι περίπτωση … «η δότρια σου γεννάει grafs» δεν εξηγείται αλλιώς ! ( δεν τα λέω εγώ )Πάντως και σε μένα που είμαι τεράστιο πρόβλημα και το κάθε g είναι χρυσάφι σε όλες τις επεμβάσεις χρησιμοποίησε 1 όταν χρειάστηκε...προφανώς για να επιμένει κάτι θα ξέρει που εμείς δεν ξέρουμε....
Θα σου απαντήσει ότι με αυτό το εργαλείο πιάνει ολόκληρη τη ρίζα .Με μικρότερο είναι αμφίβολο ότι θα πάρει όλη τη ρίζα και θα επιτευχθεί με ασφάλεια η φυτρωση .Αν έχεις στοιχεία με τον αριθμό των grafts να τα παρουσιάσειςΜεγαλο εργαλειο σημαινει τρανσεξιον σε διπλανα . Τι να το κανω να βγαλω ενα καλο μοσχευμα και να πανε στον αγυριστο δυο διπλανα . Σημερα δε θα μου λειπουν , αλλα αυριο , σε 5 χρονια σε δεκα που ισως τα χρειαστω ; . Περισσοτερος ουλωδης ιστος , μεγαλυτερη δυσκολια σε επομενη επεμβαση , λιγοτερα μοσχευματα διαθεσιμα στο μελλον , χειροτερη εικονα της δοτριας . Τι συζηταμε ολος ο πλανητης εχει προχωρησει και αφηνει πισω του τα μεγαλα εργαλεια . Δεν ειναι υπο διαπραγματευση . Οπως δεν ειναι υπο διαπραγματευση και ο σωστος , ο ακριβης αριθμος των graft που βγαινουν , και που μπαινουν . Θα επανελθω σε αυτο συντομα .
Η δοτρια μου είναι υπέρξεχειλωμενη ήδη πριν καν ξανά μπω για μμ .... Και όμως η εικόνα δεν είναι καθόλου άσχημη τουλάχιστον σε μένα ...δεν Μ ενοχλεί....για να είμαι πιο συγκεκριμένος είναι ομοιόμορφη αραίωση για να μην παρεξηγηθω.... Σίγουρα έχω δει δοτριες με λιγότερες τρύπες σε πολύ άσχημη κατάσταση σε άλλες περιπτώσεις.... Το πιστεύει γενικά το εργαλείο και θα έχεις τους λόγους του ....τώρα αυτοί που το ψάχνουν παραπάνω θα μάθουν κάποια το γιατί η θα μείνουν με την απορία.... Οι υπόλοιποι που δεν μας νοιάζει τι και πώς το κάνει αρκεί να το κάνει καλά...η ζωή συνεχίζεται....Γιώργο εσυ είσαι περίπτωση … «η δότρια σου γεννάει grafs» δεν εξηγείται αλλιώς ! ( δεν τα λέω εγώ )
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όντως αυτό μου το χε πει και εμένα προπερσιΘα σου απαντήσει ότι με αυτό το εργαλείο πιάνει ολόκληρη τη ρίζα .Με μικρότερο είναι αμφίβολο ότι θα πάρει όλη τη ρίζα και θα επιτευχθεί με ασφάλεια η φυτρωση .Αν έχεις στοιχεία με τον αριθμό των grafts να τα παρουσιάσεις
Δεν αμφιβάλλω .Είναι και πιο ακριβοί όμως.Ο Τιρκαλας είναι φτηνή και σίγουρα καλή λύσηΠιθανώς σε αυτόν να ισχύει αυτό όπως και σε όλους της σχολής DHI (LP, κλπ). Άλλοι γιατροί (όλοι οι κορυφαίοι) δουλεύουν με μικρότερο punch και δεν έχουν κανένα θέμα "να πιάνουν όλη τη ρίζα".
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .Οποίος θέλει μικρά εργαλεία πάει ΙσπανίαΕδώ δεν μιλάμε για τιμές αλλά για εργαλεία.
Αυτό ισχύει. Πρέπει να σκεφτείς και τις τιμές αυτών των κορυφαίων γιατρών όμως. Άμα θες στον Τυρκαλά για 4.000 grafts 4.000 ευρώ. Στον lorenzo θες 15.000 για τα ίδια grafts.Δεν αμφιβάλλω .Είναι και πιο ακριβοί όμως.Ο Τιρκαλας είναι φτηνή και σίγουρα καλή λύση
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .Οποίος θέλει μικρά εργαλεία πάει Ισπανία
Εγώ πιστεύω ότι οποίος εχει χρόνο και χρήμα σίγουρα έχει περισσότερες επιλογές τώρα αν είναι καλύτερες η όχι θα φανεί στον χρόνο ! Αλλά δεν μπορούν ίσως και δεν θέλουν όλοι να ξοδεύουν μια μικρή περιουσία !Και όχι μόνο, Τουρκία (HLC, Erdo) αλλά και αλλού.