Neverwinter, FUE, 4310g, 07-08/08/2021

Neverwinter

Active Member
Χαιδεματα να μην κάνεις καθόλου..είσαι μετά από επέμβαση και είναι πολύ επικυνδινο με γυμνά χέρια,γεμάτα μικρόβια να αγγίζεις τη μεταμοσχευμενα περιοχή .μακριά τα χέρια σου φίλε.
Ακόμα και τώρα υπάρχει κίνδυνος ; Δεν Υποτίθεται έχουν κλείσει οι πληγές ; Ρωτάω γιατί πχ ο γιατρός μου είπε ότι προσέχτηκα μπορώ να βάζω πχ κάποιο καπέλο για τον ήλιο , άρα θα πρέπει να ψεκάζω πχ κάποιο απολυμαντικό το καπέλο και κάτι τελευταίο γνωρίζεται αν μπορώ να βάλω κράνος ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Καπέλο σου είπε ρε μπρο,όχι να χαϊδεύεσαι..τα χέρια είναι πολύ βρώμικα ,καλό θα είναι να μην τα ακουμπάς στο κεφάλι

alex7

Well-Known Member
Ακόμα και τώρα υπάρχει κίνδυνος ; Δεν Υποτίθεται έχουν κλείσει οι πληγές ; Ρωτάω γιατί πχ ο γιατρός μου είπε ότι προσέχτηκα μπορώ να βάζω πχ κάποιο καπέλο για τον ήλιο , άρα θα πρέπει να ψεκάζω πχ κάποιο απολυμαντικό το καπέλο και κάτι τελευταίο γνωρίζεται αν μπορώ να βάλω κράνος ;
Ούτε κατά διάνοια κράνη και σκούφια

Neverwinter

Active Member
Καπέλο σου είπε ρε μπρο,όχι να χαϊδεύεσαι..τα χέρια είναι πολύ βρώμικα ,καλό θα είναι να μην τα ακουμπάς στο κεφάλι
Κατανοητός , κατα τ' άλλα τα βλέπεις όλα νορμαλ ; Εντωμεταξύ το θέμα με το κράνος είναι πρόβλημα ;

alex7

Well-Known Member
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί , είναι κάπως πρόβλημα λόγο δουλειάς ! Υπάρχει κάποια περίοδος και μετά που μπορώ να βάλω ;
Ο Τιρκαλας νομίζω λέει ότι μετά από ένα μήνα και κεφαλιές στον τοίχο να ρίξεις τα ΜΜ είναι ασφαλή .Εγώ σου λέω καλύτερα πιο πολλούς μήνες Φυλάξου .Αν είχες θέμα με τη δουλειά αυτά έπρεπε να τα ξέρεις από πριν

Neverwinter

Active Member
Ο Τιρκαλας νομίζω λέει ότι μετά από ένα μήνα και κεφαλιές στον τοίχο να ρίξεις τα ΜΜ είναι ασφαλή .Εγώ σου λέω καλύτερα πιο πολλούς μήνες Φυλάξου .Αν είχες θέμα με τη δουλειά αυτά έπρεπε να τα ξέρεις από πριν
Θέμα ακριβώς δεν έχω αλλά θα με δυσκολέψει να μην έχω το μηχανάκι μέσα στην πόλη ! Αλλά εντάξει θα την παλέψουμε !

aeratos28

Just aeratos
Ναι ρε κάνα δυο μήνες κράνος κτλ όχι ..τώρα γενικώς η ληπτρια οκ φαίνεται,η δοτρια την ψιλοακουσε ..σε κάνα δυο σημεία ειδικά έχει θεματακι

aeratos28

Just aeratos
IMG_20210816_133438.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και αυτό να μην ήταν λογικό να έχεις ενοχλήσεις ρε συ.8700 τρύπες έγιναν στο κεφάλι σου..να μην σε τραβάει και λίγο?χαχααχα

Neverwinter

Active Member

Giorgos-3

Well-Known Member
-Γυμναστική αερόβιο στις 2 εβδομάδες
-Αναερόβιο βαρη κρος φιτ και ότι γενικά σφιγγεσαι 3 εβδομάδες άντε ένα μήνα
-κρανος 20 μέρες και πολύ είναι
-ηλιος για ένα 6μηνο φυλάξου
Υγ.: Μάλλον σου πάει πολύ και το ξυρισμένο αν κρίνω από το σχήμα του κρανίου....

Neverwinter

Active Member
-Γυμναστική αερόβιο στις 2 εβδομάδες
-Αναερόβιο βαρη κρος φιτ και ότι γενικά σφιγγεσαι 3 εβδομάδες άντε ένα μήνα
-κρανος 20 μέρες και πολύ είναι
-ηλιος για ένα 6μηνο φυλάξου
Υγ.: Μάλλον σου πάει πολύ και το ξυρισμένο αν κρίνω από το σχήμα του κρανίου....
Από γυμναστική αστα να πάνε δεν κάνω τίποτα !
Μου το έχουν πει όλοι οι φίλοι που με είδαν αλλά πιστεύω αλλιώς να βλέπεις ένα κεφάλι που να γυαλίζει και αλλιώς να φαίνονται αυτά τα τριχακια , αλλά ευχαριστώ !!!

makis25

Well-Known Member
Ο τυρκαλας πρεπει επειγοντως να αλλαξει εργαλειο εξαγωγης , να χρησιμοποιει μικροτερο .

alex7

Well-Known Member
Ο τυρκαλας πρεπει επειγοντως να αλλαξει εργαλειο εξαγωγης , να χρησιμοποιει μικροτερο .
Το υπερασπίζεται φανατικά γιατί το έχει δοκιμάσει σε πολλές περιπτώσεις και τον έχει δικαιώσει .Εμένα ήταν πιο χάλια η δότρια αλλά άντεξε και είναι ευτυχώς καλά .Σε έκπληξη και του ίδιου του Τιρκαλα

Μπλουζα