Neverwinter, FUE, 4310g, 07-08/08/2021

vag25

Well-Known Member
Ένα πράγμα στο οποίο βγάζω το καπέλο στον Τυρκαλα είναι ότι δεν είναι φιλάργυρος. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει επιρροή στην τιμολογιακή πολιτική της κλινικής, πάντως από τα γραφόμενα μελών του φόρουμ και από την κατ ιδίαν δια ζώσης επίσκεψη μου φαίνεται ότι δεν τον νοιάζουν τα χρήματα.
Σιγουρα απο τα συν του. Σε επιπεδο που και απειρα λεφτα να εχεις να θες να πας εκει για το τροπο σκεψης του. Αν ισχυει βεβαια αυτο που λες και εχουμε πιασει και οι περισσοτεροι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
[/QUOTE]
Φίλε mike όλοι πρέπει να εξυπηρετούν τα συμφέροντα μας και όχι εμείς τα δικά τους είτε λέγεται Μπαρτσελονα είτε Μπαρτσελιωμα είτε Αργυριου είτε Γκούρας.

• Like
Reactions: tol

Gianney

Well-Known Member
Παιδιά ίσως σας φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά που γράφουμε για το Τυρκαλά αλλά πραματικά αρκούν και 10 λεπτά συζήτησης μέσω τηλεφώνου για να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος είναι ακριβώς το αντίθετο του φιλοχρήματου. Αφιλοχρήματος/ Αυτάρκης? ίσως ο φίλος Tol μας βοηθήσει με μία καλύτερη λέξη. :)
Βασικά αν είναι η όχι ένας γιατρός φιλοχρήματος τι αλλάζει;;Σε ρωτάω ευθέως αν ο Λορέντζο πχ είναι φιλοχρήματος θα σε εμπόδιζε από το να πας σε αυτόν ;αν λέμε είχες βεβαια και την οικονομική δυνατότητα.

kharmacoma

Well-Known Member
Βασικά αν είναι η όχι ένας γιατρός φιλοχρήματος τι αλλάζει;;Σε ρωτάω ευθέως αν ο Λορέντζο πχ είναι φιλοχρήματος θα σε εμπόδιζε από το να πας σε αυτόν ;αν λέμε είχες βεβαια και την οικονομική δυνατότητα.

Σε τι αλλάζει όσον αφορά τι? Αλλάζει ας πούμε στο ότι θα μπορεί να σου προσφέρει ΙΣΩΣ ένα αποτέλεσμα που θα σου προσέφερε κάποιος άλλος φιλοχρήματος γιατρός με λιγότερα χρήματα.

Συζήτηση κάνουμε φίλε μου. Και αν το ένας γιατρός ειναι φραγκφονιάς φυσικά και αλλάζει πάρα πολλά πράγματα.

Εκτός και αν όλοι εδώ μέσα είμαι cost no object πελάτες.

Gianney

Well-Known Member
Σε τι αλλάζει όσον αφορά τι? Αλλάζει ας πούμε στο ότι θα μπορεί να σου προσφέρει ΙΣΩΣ ένα αποτέλεσμα που θα σου προσέφερε κάποιος άλλος φιλοχρήματος γιατρός με λιγότερα χρήματα.

Συζήτηση κάνουμε φίλε μου. Και αν το ένας γιατρός ειναι φραγκφονιάς φυσικά και αλλάζει πάρα πολλά πράγματα.

Εκτός και αν όλοι εδώ μέσα είμαι cost no object πελάτες.
Καταρχάς ένας γιατρός επειδή έχει μια υψηλή τιμή δεν σημαίνει ότι είναι φιλοχρήματος καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτοί την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί.Επισης στοιχεία προσωπικά όπως αν είναι φιλοχρήματος,η αν πίνει η οτιδήποτε δεν πιστεύω ότι παίζουν ρόλο,για μένα ειδικά όχι.Το αν κοροϊδεύει κόσμο, παραπλανώντας τον η προσφέροντας άλλου επιπέδου υπηρεσίες από αυτές που λέει τότε ναι.

kharmacoma

Well-Known Member
Καταρχάς ένας γιατρός επειδή έχει μια υψηλή τιμή δεν σημαίνει ότι είναι φιλοχρήματος καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτοί την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί.Επισης στοιχεία προσωπικά όπως αν είναι φιλοχρήματος,η αν πίνει η οτιδήποτε δεν πιστεύω ότι παίζουν ρόλο,για μένα ειδικά όχι.Το αν κοροϊδεύει κόσμο, παραπλανώντας τον η προσφέροντας άλλου επιπέδου υπηρεσίες από αυτές που λέει τότε ναι.

Συ είπας.

Φυσικα και αν ένας γιατρός που ειναι ακριβός δεν σημαίνει ότι ειναι φιλοχρήματος.

Οταν όμως ξεκινάει από Maximum τιμες με όλους με δυνατότητες έκπτωσης, δεν έχει επίσημο τιμοκατάλογο κλπ τότε μάλλον έχει σαν προταιρεότητα να του αποφέρει το μέγιστο η κάθε περίπτωση. Πόσο μάλλον αν οι τιμές του δεν συμβαδίζουν με αυτά που προσφέρει. Αυτό τουλάχιστον λέει το δικό μου το μυαλό.

Τελευταία επεξεργασία:

mike1988

Active Member
Ισως, φιλε mike...ισως, επειδη υποθετω οτι δυσκολα θα συναντησεις στη ζωη σου εναν τοσο υπεροπτη γιατρο που να προσβαλει με αναιδεια και θρασος τους συνομιλητες του.

Και κατι ακομα...επειδη, φιλε mike, γραφεις για σωστη και δικαιη τιμολογιακη πολιτικη...

Σε ρωτω, επικαλουμενος και τη μαρτυρια του φιλου Dob...

Ειναι θεμιτο, ειναι δικαιο, για 4300 grafts ο κ. Τυρκαλας να χρεωνει 4000 ευρω και ο "μεγαλοϊδεατης" υπερφιαλος κ. Αναστασακης (που θεωρει τον εαυτο του τιτανομεγιστοτεραστιοανυπερβλητο) να χρεωνει για τα ιδια ακριβως graft 10000 ευρω;

Με ποια λογικη, με ποιο πνευμα δικαιοσυνης, θα δωσει καποιος 6000 ευρω παραπανω για τις ιδιες υπηρεσιες;

Οταν, πριν απο πολλους μηνες, ο αλαζονας γιατρος διεξηγαγε πολεμο λασπης εναντια στα "μπακαλικα" και στα "χασαπικα" που χρεωνουν 1 ευρω το graft, ενω ο ιδιος ειναι η "Μπαρτσελονα" των μεταμοχευσεων, συμφωνουσες;

Ποιος ειναι δηλαδη αυτος που θελει περιπου 3 ευρω ανα graft;

Ζει σε μια χωρα περιορισμενων οικονομικων δυνατοτητων, εχει συμπολιτες του που ζουν με το 1/10 των χρηματων που ο ιδιος εξοικονομει το χρονο και, αντι να δειχνει την αναλογη οικονομικη ευαισθησια, προσπαθει να "ξεζουμιζει" τους πελατες, για να ζει ο ιδιος στη χλιδη με βιλαρες και πολυτελη αυτοκινητα.

Επικροτεις αυτη τη συμπεριφορα;
Τα έχουμε ξαναπει αγαπητέ @tol χιλιάδες φορές ότι είναι δικαιώμα του να χρεώνει όσο θέλει και να κρίνεται και για αυτό. Άλλωστε η μ.μ. δεν είναι δημόσιο αγαθό πχ. νερό για να βάλουμε κάποιο πλαφόν. Ο χψ τυρκαλάς έχει χαμηλότερη τιμή και κερδίζει περισσότερη πελατεία στην φτωχή πλην τίμια? Ελλάδα. Είναι θέμα επιλογής. Αν με ρωτάς προσωπικά θα σου έλεγα ότι η τιμή πρέπει να ναι ανάλογη των υπηρεσιών. Επίσης αν λέω αν βρεθεί κάποιος πιο φτηνός και από τυρκαλά δεν θα πρέπει να πούμε α ακριβός ο γιατρός. Είναι πάντα τι δίνεις και τι παίρνεις. Αν δίνεις πολλά και παίρνεις ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα εκεί είναι το πρόβλημα. Εγώ δεν επικροτώ σίγουρα ακραίες συμπεριφορές από χαρακτήρα και νομίζω ότι πια υπάρχουν και από εκείνον αλλά και από κάποιους από εμάς. Αυτό θεμιτό είναι να σταματήσει. Αλλά το βασικό είναι να μπορούμε να κρίνουμε περιστατικά άλλων γιατρών χωρίς να εισάγουμε παντού τον παράγοντα αναστασάκη. Πάμε να κάνουμε μια οποιαδήποτε κριτική στον τυρκαλά και πετάγονται 2,3 (ο george κυρίως) και νιώθω ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε και άσχημα. Ο γιατρός έχει πολλά πια περιστατικά (μαγκιά του) και θα κρίνεται είτε έχει τιμή 0,5 είτε 2,5 € με βάση το αποτέλεσμα. Διαφωνείς?θα κάνουμε εκπτώσεις στην κριτική μας με βάση τα χρήματα που παίρνει? Για μένα υπάρχουν 2,3 φάουλ που μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα αλλά είμαστε εδώ να τα συζητήσουμε και να πούμε την γνώμη μας. Ούτε Σταυρούλα ούτε Αργυρίου ούτε Αναστασάκης θα κάνουν κουμάντο. Οι άλλοι μπήκε ο άλλος γιατρός μισή μέρα και γράφτηκαν μισή ώρα στο φόρουμ και έλεγαν μας έκανε δωρεάν εξέταση 2 ώρες...τι αλλό να πεις...

tol

Well-Known Member
Αφιλοχρήματος/ Αυτάρκης? ίσως ο φίλος Tol μας βοηθήσει με μία καλύτερη λέξη.

Φιλε kharmacoma, αν λαβουμε υποψη οτι απολυτα αύταρκες ατομο δεν υπαρχει (παντοτε ο ανθρωπος θα εχει την αναγκη των αλλων... οχι την οικονομικη, αλλά τη συναισθηματικη/ψυχικη), ισως η καταλληλη λεξη ειναι ολιγαρκης.

Δυστυχως, ζουμε σε μια εποχη που πολλοι εχουν θεοποιησει το χρημα. Θεωρουν οτι η απολυτη ευτυχια βρισκεται στην εξασφαλιση οσο το δυνατων περισσοτερων χρηματικων απολαβων.

Πολλες φορες ομως, φιλε μου, η αληθινη ευτυχια βρισκεται αλλου....π.χ. στο συναισθημα της ικανοποιησης για τις υπηρεσιες που προσφερεις, χωρις να εκμεταλλευεσαι οικονομικα τους αλλους.

Βασικά αν είναι η όχι ένας γιατρός φιλοχρήματος τι αλλάζει;;

Να απαντησω και εγω, φιλε Gianney...

Αλλαζει ως προς το γεγονος οτι η βουλιμια του αδηφαγου φιλοχρηματου γιατρου θα επιβαρυνει οικονομικα πολλους πελατες, οι οποιοι θα μπορουσαν να παρουν ενα αναλογο τελικο αποτελεσμα με πολυ λιγοτερα χρηματα.

Φυσικα, συμφωνω ως προς την αποψη οτι, αν καποιος δεν υπολογιζει τα χρηματα που θα ξοδεψει, δε χρειαζεται να ανησυχει για τα υπερογκα ποσα που χρεωνει ο εκαστοτε γιατρος (που θεωρει εαυτον ως τον κορυφαιο του ειδους).

Ομως, για ολους τους υπολοιπους ειναι, μαλλον, προκληση να βλεπουν οτι δυο γιατροι που παρεχουν τις ιδιες υπηρεσιες, που ζουν στην ιδια χωρα, που απευθυνονται στο ιδιο κοινο, χρεωνουν με τοσο διαφορετικα και ανισα κριτηρια τους πελατες τους.

Gianney

Well-Known Member
Αν ήταν εδώ ο Αναστασάκης θα έλεγε δεν ασχολούμαι με price based/addicted members χαχα.
Φυσικα και αν ένας γιατρός ειναι ακριβός δεν σημαίνει ότι ειναι φιλοχρήματος.

Οταν όμως ξεκινάει από Maximum τιμες με όλους με δυνατότητες έκπτωσης, δεν έχει επίσημο τιμοκατάλογο κλπ τότε μάλλον έχει σαν προταιρεότητα να του αποφέρει το μέγιστο η κάθε περίπτωση. Πόσο μάλλον αν οι τιμές του δεν συμβαδίζουν με αυτά που προσφέρει. Αυτό τουλάχιστον λέει το δικό μου το μυαλό.
[/QUOTE]

Gianney

Well-Known Member
Φιλε kharmacoma, αν λαβουμε υποψη οτι απολυτα αύταρκες ατομο δεν υπαρχει (παντοτε ο ανθρωπος θα εχει την αναγκη των αλλων... οχι την οικονομικη, αλλά τη συναισθηματικη/ψυχικη), ισως η καταλληλη λεξη ειναι ολιγαρκης.

Δυστυχως, ζουμε σε μια εποχη που πολλοι εχουν θεοποιησει το χρημα. Θεωρουν οτι η απολυτη ευτυχια βρισκεται στην εξασφαλιση οσο το δυνατων περισσοτερων χρηματικων απολαβων.

Πολλες φορες ομως, φιλε μου, η αληθινη ευτυχια βρισκεται αλλου....π.χ. στο συναισθημα της ικανοποιησης για τις υπηρεσιες που προσφερεις, χωρις να εκμεταλλευεσαι οικονομικα τους αλλους.

Να απαντησω και εγω, φιλε Gianney...

Αλλαζει ως προς το γεγονος οτι η βουλιμια του αδηφαγου φιλοχρηματου γιατρου θα επιβαρυνει οικονομικα πολλους πελατες, οι οποιοι θα μπορουσαν να παρουν ενα αναλογο τελικο αποτελεσμα με πολυ λιγοτερα χρηματα.

Φυσικα, συμφωνω ως προς την αποψη οτι, αν καποιος δεν υπολογιζει τα χρηματα που θα ξοδεψει, δε χρειαζεται να ανησυχει για τα υπερογκα ποσα που χρεωνει ο εκαστοτε γιατρος (που θεωρει εαυτον ως τον κορυφαιο του ειδους).

Ομως, για ολους τους υπολοιπους ειναι, μαλλον, προκληση να βλεπουν οτι δυο γιατροι που παρεχουν τις ιδιες υπηρεσιες, που ζουν στην ιδια χωρα, που απευθυνονται στο ιδιο κοινο, χρεωνουν με τοσο διαφορετικα και ανισα κριτηρια τους πελατες τους.
Κατανοώ πως το λες.Προσωπικα πιστεύω ότι το πρόβλημα με τον γιατρό είναι ότι δεν συμβαδίζει η τιμή με την προσφερόμενη υπηρεσία και όχι γενικά αν είναι φιλοχρήματος η όχι και μετά η νοοτροπία του.Βεβαια όπως προείπα δεν ξέρω αν είναι φιλοχρήματος γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι μιας υψηλής τιμής,εδώ να παραθέσω ότι ο γιατρός είχε πει πως κοστολογεί έτσι τις υπηρεσίες καθώς έχει φάει πολλά χρόνια όπως είπε να τα μάθει.Δεν συμφωνώ σαφώς αλλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Φτωχομπινεδες ,κατσαπλιαδες..βαριομοιροι..χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Αν ήταν εδώ ο Αναστασάκης θα έλεγε δεν ασχολούμαι με price based/addicted members χαχα.
Φυσικα και αν ένας γιατρός ειναι ακριβός δεν σημαίνει ότι ειναι φιλοχρήματος.

[/QUOTE]

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
@Neverwinter καλή επιτυχία !
Το φανταστικό (εννοώ έτσι το φαντάζομαι εγώ) αποτέλεσμα που ανέβασα για τον Athens2021 ισχύει και για σένα αλλά με τη δεύτερη επέμβαση.
Όταν θα ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της επέμβασης που έχεις κάνει , συγκρίνοντας με το πριν μπορεί να πεις ααα! ευχαριστημένος είμαι.ΜΗΝ τό κάνεις! Τερμάτισέ το ;)

Tol!!! Αν έχεις γράψει κάποιο βιβλίο ή πρόκειται νά γράψεις με οποιοδήποτε περιεχόμενο, σε παρακαλώ να με ενημερώσεις.
Μιλάω σοβαρά

Neverwinter

Active Member
@Neverwinter καλή επιτυχία !
Το φανταστικό (εννοώ έτσι το φαντάζομαι εγώ) αποτέλεσμα που ανέβασα για τον Athens2021 ισχύει και για σένα αλλά με τη δεύτερη επέμβαση.
Όταν θα ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της επέμβασης που έχεις κάνει , συγκρίνοντας με το πριν μπορεί να πεις ααα! ευχαριστημένος είμαι.ΜΗΝ τό κάνεις! Τερμάτισέ το ;)

Tol!!! Αν έχεις γράψει κάποιο βιβλίο ή πρόκειται νά γράψεις με οποιοδήποτε περιεχόμενο, σε παρακαλώ να με ενημερώσεις.
Μιλάω σοβαρά
Σε ευχαριστώ πολύ !!!! Είναι σίγουρα στο πλάνο όποτε με την ευκαιρία χρημάτων θα ξανά προσπαθήσω !!!

Neverwinter

Active Member
Καλησπέρα σας ,
Ανεβάζω μερικές σημερινές φωτογραφίες μια βδομάδα μετά την επέμβαση !
Να πω ότι χτες με το λούσιμο έφυγαν και τα τελευταία σκραμπς που είχαν μείνει , έχω μου και που φαγούρα στην λήπτρια αλλά εντάξει το παλεύω με ένα απαλό χάιδεμα περνάει , στην δότρια έχω κάποιες μικρές ενοχλήσεις όταν ξαπλώνω ανάσκελα αλλά ετσι και αλλιώς κοιμάμαι στα πλαγιά όποτε δεν με ενοχλεί !
Φαίνεται ότι και τα μεταμοσχευμένα μεγαλώνουν μαζί με τα υπόλοιπα αλλά είναι κάπως πιο άγρια από τα υπόλοιπα !

Συνημμένα

• 34302F06-2C2B-4BEC-A2EA-0FECF6CC5241.jpeg
    34302F06-2C2B-4BEC-A2EA-0FECF6CC5241.jpeg
    2 MB · Προβολές: 202
  • ED522656-E1A5-4861-A253-2AEE8ED1199C.jpeg
    ED522656-E1A5-4861-A253-2AEE8ED1199C.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 201
  • 577DE7C5-7E52-4985-8D50-16DC0C135DAA.jpeg
    577DE7C5-7E52-4985-8D50-16DC0C135DAA.jpeg
    1.4 MB · Προβολές: 194
  • 646E3F01-DFF4-4204-90B6-66A5823EA2C5.jpeg
    646E3F01-DFF4-4204-90B6-66A5823EA2C5.jpeg
    2 MB · Προβολές: 199
  • D907F017-3CFA-48C3-8545-4C449619F9BE.jpeg
    D907F017-3CFA-48C3-8545-4C449619F9BE.jpeg
    1.2 MB · Προβολές: 210
  • B9A4B6A7-6C34-4CED-8F7B-9320AFEFF6F8.jpeg
    B9A4B6A7-6C34-4CED-8F7B-9320AFEFF6F8.jpeg
    2.7 MB · Προβολές: 200
  • 6512C112-D4AA-4B44-A663-DDD2ACBB8835.jpeg
    6512C112-D4AA-4B44-A663-DDD2ACBB8835.jpeg
    3 MB · Προβολές: 188

alex7

Well-Known Member
Καλησπέρα σας ,
Ανεβάζω μερικές σημερινές φωτογραφίες μια βδομάδα μετά την επέμβαση !
Να πω ότι χτες με το λούσιμο έφυγαν και τα τελευταία σκραμπς που είχαν μείνει , έχω μου και που φαγούρα στην λήπτρια αλλά εντάξει το παλεύω με ένα απαλό χάιδεμα περνάει , στην δότρια έχω κάποιες μικρές ενοχλήσεις όταν ξαπλώνω ανάσκελα αλλά ετσι και αλλιώς κοιμάμαι στα πλαγιά όποτε δεν με ενοχλεί !
Φαίνεται ότι και τα μεταμοσχευμένα μεγαλώνουν μαζί με τα υπόλοιπα αλλά είναι κάπως πιο άγρια από τα υπόλοιπα !
Τα ΜΜ μαλλιά είναι στρεσαρισμένα από την επέμβαση και σε λίγες εβδομάδες θα πέσουν .Τα καινούργια που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν μετά από μερικούς μήνες θα είναι πολύ υγιή και δυνατά

aeratos28

Just aeratos
Χαιδεματα να μην κάνεις καθόλου..είσαι μετά από επέμβαση και είναι πολύ επικυνδινο με γυμνά χέρια,γεμάτα μικρόβια να αγγίζεις τη μεταμοσχευμενα περιοχή .μακριά τα χέρια σου φίλε.

Neverwinter

Active Member
Τα ΜΜ μαλλιά είναι στρεσαρισμένα από την επέμβαση και σε λίγες εβδομάδες θα πέσουν .Τα καινούργια που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν μετά από μερικούς μήνες θα είναι πολύ υγιή και δυνατά
Ναι εννοείτε το αντιλαμβάνομαι αυτό , απλά αναφέρω την αίσθηση που έχουν όταν τα ακουμπάς στην φάση που βρίσκονται !

Μπλουζα