Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
NGL είπε:εμενα ξεκινησε στις 8 μερες και μεχρι τωρα (3.5 εβδομαδες) εχουν μεινει πολυ λιγες μεταμοσχευμενες.
οι πολλες επεσαν απ την 12-13 και μετα.
ειναι νορμαλ αυτο ετσι?
panos1982 είπε:τωρα; που εκοψα το μαλλι παρατηρησα οτι εχω κατι κομματια δερματος που ξεφτανε και μου ειπε η δερματολογος για σμηγμ δερματιττιδα...επισης διαβασα οτι η κερατινη με το σμηγμα αλληλοσυνδεονται....και τα msm που παραγκειλαμε αυξανουν την κερατινη κτλ....λες να χειροτερευσουν την κατασταση με το σμηγμα????γνωριζεις κατι???Επισης λουζομουν με φουνγκοραλ και λεω να ξαναρχισω σε κανα μηνα......κανει να λουζομαι με αυτο αν εχω σμηγμα ξερεις????
aleksandros είπε:Παιδια εσεις που κανατε επεμβαση πρηστικατε μετα την 2-3 μερα της επεμβασης το προσωπο τα ματια.
Ειδα κατι φωτο απο τα blog του london lad και τρελαθηκα δεν γνωριζοταν ο ανθρωπος απο το πρηξιμο.
omar77 είπε:σε μενα αρχισε με την αφαιρεση των scubs την 8η μερα, και μεχρι την τριτη βδομαδα πεσαν οτι ηταν να πεσουν,ενα μικρο ποσοστο δεν επεσε καθολου.
Για σαμπουαν που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οι νοσοκομες οτι μολις τελιωσει το δικο τους να λουζομαι με το δικο μου,οποτε fungoral νομιζω μπορεις να βαλεις. Ρωτα κιολας να σαι σιγουρος
aleksandros είπε:εριχνα μια ματια στα blogs του evolution και του londonlad.
Αυτο δεν αποφευγεται ετσι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
aleksandros είπε:Oταν πας τοσο μακρια και θες να επιστρεψεις Ελλαδα ειναι δυσκολο να ταξιδευεις σε τετοια κατασταση.
NGL είπε:αυτο που φοβομουν πιο πολυ ηταν να μην χτυπησει το buzzeraki ,λογω των staples,στον ελεγχο μετα το check ιn και μου πουν να βγαλω την μπαντανα..
το buzzer δεν χτυπησε πουθενα αλλα στην φραγκφουρτη,ηθελαν να την βγαλω!!
ημουν ομως ψυχολογικα προετοιμασμενος για μια τετοια στιγμη και παρολο που απο πισω περιμενε πολυς κοσμος,πλησιασα κοντα στον φρουρο,ανεβασα λιγο την μια πλευρα της μπαντανας,του εδειξa λιγο τα staples που ηταν απο εκεινη την μερια και ολα οκ.μαλιστα του ειπα απο πριν οτι εχω κανει μια επεμβαση εκει και περασα αμεσως χωρις αλλα ερωτηση και με χιλια συγγνωμη.......
panos1982 είπε:δε μπορουσα να κοιμηθω ευκολα με τα ραμματα κ με τα καθησματα εκει.....με το που κοιμομουν εικοσι λεπτα ξυπναγα και παλι το ιδιο......γιατι το ειχα εννοια μη τα χτυπισω.......
Κατι ασχετο......οταν πηγα βανκουβερ με τον ομαρ.....ηταν μαζι στο αεροπλανο ο Uri Geller.......
και εκανε κατι περιεργα κολπα.......χαχαχα....οχι οκ δεν εκανε τιποτα......απλα πεταγε...... χαχα...
durix είπε:NGL ευχομαι καλα καλα αποτελεσματα???
κ μια ερωτηση φιλε το παλιτο στριπ σου το πηρε μαζι με το νεο?? αν σου ειναι ευκολο μια φωτο με την δοτρια σου....