Nα ρωτησω καποια πραγματακια?
Λιγη υπομονη ετσι?Γιατι δεν ξερω τους ορους
1. Λετε ολοι για shockloss και shedding. Αν εχω καταλαβει καλα το shockloss ειναι τριχες που πεφτουν εκει που ειχες μαλλια και σου πηραν το στριπ αλλα ξαναβγαινουν?Και shedding ειναι οτι χανεις καποια απο τα μοσχευματα?
Το ερωτημα ειναι...εχω μπερδευτει, το shadding οπως ειχα καταλαβει ειναι οκ, χανεις ενα αριθμο μοσχευματων και τελος. Μικρο ομως. Εσυ ομως ρε μαγκες λετε για 6000 και 4000 μοσχευματα και σας εμειναν 100 τριχες?Τι νοημα εχει?ΞΕΡΩ οτι καποια μαλακια εχω πει αλλα προσπαθω να εντοπισω τι μαλακια εχω πει λογω αγνοιας
2. Ο Πανος νομιζω και ενα αλλο παιδι λενε "οι γνωστοι δεν καταλαβαν" και μου ειπαν "αραιωνει το μαλλι σου"(σορρυ αν κανω λαθος Πανο και δεν εισαι εσυ αλλα 2 το βραδυ που να γυρνας σελιδες πισω). Ποτς γκενεν αυτο?
Αφενως τι δεν καταλαβαν?Οι γνωστοι δεν θα ειδαν εστω κοκκινιλα στα καραφλα σημεια? Κατι θα καταλαβαν. Οχι τριχες αλλα ουτε κενο.
Επισης επειδη προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως εχει παιξει...τι nw ησασταν οταν ξεκινουσατε?Γιατι ετσι που τα λετε καταλαβαινω οτι ειχατε μια ελαφρια αραιωση τυπου nw1 αντε 2 και γινατε 0, τσαλικης κι ετσι