Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν δεν κανω λαθος και του comb ομως ειναι παρομοιο το scar..
comb είπε:Εννοείς αν εκτείνεται τόσο στα πλάγια? Αν ναι πράγματι, έτσι είναι, έχει μήκος περίπου 30 εκ. Όταν μιλάμε για μάξιμουμ grafts, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.
panos1982 είπε:πολυ καλα NGL.......φαινεται λιγο η ουλη εξ αιτιας της κοκκινιλας βασικα και οχι λογω του κενου.......αρα σε 3-4 μηνες θα εισαι και εσυ κομπλε απο ουλη......μηνα τον μηνα αλλαζει πολυ η κατασταση παντος γενικα απ οτι βλεπω.......
τον πρωτο μηνα εγω ας πουμε οταν τα ειχα ενα ποντο κ κατι φαινοταν η ουλη....και τωρα εναμησι μηνα μετα φαινεται με πολυ μεγαλη δυσκολια στον μισο ποντο......εστρωσε πολυ η δουλεια......η κοκκινιλα ειναι το προβλημα τελικα με τις ουλες απ οτι βλεπω εγω.....οταν φυγει αυτη οσο μεγαλο και να ειναι το στριπ αν εχεις κανει τριχοφυτικ μπορεις να κοβεις το μαλλι τουλαχιστον στα 7 χιλιοστα ανετα νομιζω.......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
geofish είπε:Ok, ευχαριστώ NGL,
Να ρωτήσω κάτι άλλο NGL αλλά και τα άλλα παιδία. Η κοινωνική σας ζωή πως είναι τώρα. Δουλεύετε, σας σχολιάζουν, βγαίνετε έξω, φοράτε καπέλο.
Να υποθέσω ότι αγαπάτε το φόρουμ και σας βλέπω συνέχεια εδώ μέσα και όχι γιατί ντρέπεστε να βγείτε έξω (χαχαχα, πλάκα κάνω)
NGL είπε:παντως κανεις μα κανεις φιλος δεν εχει παρει πρεφα το παραμικρο.κανα δυο μου ειπαν οτι εχουν αραιωσει τα μαλλια μου.τιποτα αλλο...
geofish είπε:Στην περίπτωση αυτή, οτι το συγκεκριμένο σχόλιο θα είχε την θετική του πλευρά δεν το περίμενα ποτέ. ;D
NGL είπε:[quote author=geofish link=topic=1301.msg23684#msg23684 date=1263663675]
Στην περίπτωση αυτή, οτι το συγκεκριμένο σχόλιο θα είχε την θετική του πλευρά δεν το περίμενα ποτέ. ;D
panos1982 είπε:NGL καινουργια τριχα βλεπεις ρε φιλε?????γιατι εγω βλεπω μια στην αθηνα και μια στην θεσασλονικη να βγαινουν.......
panos1982 είπε:τι θα γινει θα βγουνε εκεινα τα grafts?? τι θα κανουνε????? να ξερεις παντος οτι αν ως τον 4-5 μηνα δεν εχουν βγει ειναι σκουρα τα πραγματα.......οχι για να σε αγχωσω αλλα απ οτι εχω δει εγω σε οσους στο 5ο μηνα δεν ειχαν βγει πολλα.....το αποτελεσμα δεν ηταν και το καλυτερο γενικα.......
aleksandros είπε:NGL ποσο κοστησε ολοι η διαδικασια μαζι με εισητηρια διαμονη φαγητο?