Απ: Dr Victor Hasson - 20/11/09 - 4.400 grafts
dk είπε:
[quote author=mikeshair link=topic=1301.msg31195#msg31195 date=1271022085]
[quote author=dk link=topic=1301.msg31190#msg31190 date=1271012263]
ngl καλα αποτελεσματα φιλε μου. Καλα το πας.
Να κανω μια ερωτηση προς την κοινοτητα?Το ειχα ρωτησει και αλλου και δεν πηρα απαντηση
Με το strip, μετα, στη δουλεια, τι κανατε?
Θελω να πω, οκ δεν εχω κανενα προβλημα να κυκλοφορω καθημερινα με καπελακι εξω μεχρι να μακρυνουν αλλα ειμαι σε δουλεια γραφειου και μαλιστα ψιλο-openspace οποτε δεν ξερω, θαναι δυσκολο τριγυρω κουστουμια, κουστουμια, γραβατες,κουστουμια και ενα καπελο
Ασε που το καπελο δεν κρυβει την ουλη πισω, αυτη μονο με μαλλια κρυβεται
για την δοτρια περιοχη δηλαδη την ουλη που αναφερεις μπορει να καλυφθει με 2 εκατοστα μακρος τριχας.
για την ληπτρια περιοχη που θα μπουν τα μοσχευματα δηλαδη, ισχυει το ιδιο. αν ειναι τελειως καραφλη η ληπτρια περιοχη να υπολογιζεις περιπου τις 22-24 μερες για να μην φενεται τιποτα, ισως μια ελαφρια κοκινιλα. αν το μαλλι σου συνηθιζεις να το εχεις πολυ κοντο ειναι προτιμοτερο η fue μεθοδος, και ενοειτε οτι δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι για ουλη με αυτη την μεθοδο.
[/quote]
fue μακαρι να μπορουσα αλλα δεν με βλεπω γιατι αποτι καταλαβαινω αποδω μεσα, fue ειναι για 'καραφλιτσες'
Εγω ειμαι 4,5 βαθυ προς 5 μην σου πω(δλδ σε κανα 6μηνο θαμαι 5αρι κανονικο), ενω αν κρινω οτι εχω παρει απο μπαμπα/θειο στην καλυτερη 5 πουχει ο θειος(που περιεργως μοιαζουμε περισσοτερο, ρε λες?
) ή ισως 6 πουναι ο μπαμπας αρα αν εχω καταλαβει καλα, μονο για strip μιλαμε με τετοια καραφλα ε?
Το θεμα ειναι οτι ναι, συνηθως εχω κοντο το μαλλι μου αλλα περισσοτερο λογω της τριχοπτωσης αλλα ας μπορω να κανω μεταμοσχευση, ας παει καλα, και χεστηκαμε για το μηκος
Παντως το διαστημα που λες δεν ειναι απαγορευτικο. Αν παρω 15 εργασιμες αδεια, μου κανει περιπου 23(αντε βγαλε 1-2 καθως δεν θα παω αμεσως λογικα) ας πουμε 20-21 ημερολογιακες αποχης απο τη δουλεια. Δεν θα με χαλαγε καθολου να μην ειναι πολυ αντιαισθητικο και ας φαινεται μεχρι να μακρυνει το μαλλι
[/quote]
φιλε dk, στην κλιμακα που λες οτι εισαι μαλλον πρεπει να μιλαμε σιγουρα για στριπ.
αν νομιζεις οτι μπορεις να αφησεις το μαλλι λιγο μακρυ 2- 2,5 εκατοστα
πισω στην δοτρια περιοχη οταν ειναι να κανεις την επεμβαση θα ειναι ενταξει. εσυ ξερεις καλυτερα την δοτρια περιοχη σου ποσο πυκνη ειναι και τι μπορει να σου δωσει.
για την αδεια που λες σε καταλαβαινω 15 + τα 8 υποχρεωτικα ρεπο=23 αν το παρεις αποφαση μπορεις να το
προγραματισεις να κανεις την επεμβαση απο την πρωτη μερα που ξεκινανε, βεβαια μιλαμε να τις παρεις συνεχομενες.
παντως αν καταφερεις και και εχεις τα 2 εκατοστα τριχα στην δοτρια οταν κανεις την επεμβαση τις 22 μερες μετα ελευθερες μεχρι να επιστρεψεις στην εργασια σου νομιζω οτι δεν θα εχεις αγχος να αντιληφθει καπιος κατι.