Panos1982
Well-Known Member
Απ: Dr Victor Hasson - 20/11/09 - 4.400 grafts
[/quote]
ngl οκ ρε πασχα ειναι ουτος η αλλος.....δε τρεχει τιποτα....απλα εχω περιεργεια να δω πως πας κι εσυ μιας και δεν εχω δει κανενα update.....μονο τον ομαρ εχω δει.....
Εγω ειμαι σε μια φαση καλη.....αλλα περιμενω αρκετο πραγμα ακομα.......
οι υπολοιποι εχω δει αρκετους να φευγει το βλεμμα τους και να παει στο μαλλι μου...και να το ξαναγυρνανε αμεσως στα ματια μου αλλα δεν εχουν αναφερει κατι.....γιατι δε τους παει το μυαλο....απλα θα εχουν την απορια μεσα τους.....και θα λενε ( τι εγινε ρε συ? αυτος δεν ειχε λιγοτερα μαλλια??)
Εγω ειμουνα nw2 κ κατι ας πουμε.....πριν την επεμβαση και τωρα ειμαι nw2 αλλα με πιο χαμηλη hairline και πιο κλειστους κροταφους και πιο πυκνο μαλλι....
πανο είμαι για Πάσχα εκτός Αθηνών ρε φίλε και βλέπω μέσω κινητού.λοιπόν έχω τραβήξει και στους 3.5 και στους 4 μήνες φωτο αλλά ρε φίλε όπως έχω πει και στον γιαννη13 έχω χάσει το καλώδιο μεταφοράς της ψηφιακής.στην ανάγκη όταν επιστρέψω μετά το Πάσχα θ αγοράσω καινούριο και θα τις ανεβασω .έχω δει διάφορα αλλά όχι τρελλα πράγματα.πιατευω βέβαια ότι είναι αρκετά νωρίς ακόμα.ΕΣΥ φίλε;για πες λίγο αναλυτικότερα σε τι φάση είσαι στους 5 τι βλέπεις και τι περιμένεις;NGL είπε:[quote author=Panos1982 link=topic=1301.msg30378#msg30378 date=1269986555]
ngl τι εγινε ρε ψηλε???? κουμπωσε καμμια φωτο εδω περα να δουμε τι γινεται.......
[/quote]
ngl οκ ρε πασχα ειναι ουτος η αλλος.....δε τρεχει τιποτα....απλα εχω περιεργεια να δω πως πας κι εσυ μιας και δεν εχω δει κανενα update.....μονο τον ομαρ εχω δει.....
Εγω ειμαι σε μια φαση καλη.....αλλα περιμενω αρκετο πραγμα ακομα.......
Δε θυμαμαι αν το ειπα αυτο.....αλλα εμενα οντως δεν εχουν καταλαβει τιποτα......εχουν καταλαβει μονο αυτοι που το ξερουν....οι κολλητοι μου....κανεις αλλος.....dk είπε:2. Ο Πανος νομιζω και ενα αλλο παιδι λενε "οι γνωστοι δεν καταλαβαν" και μου ειπαν "αραιωνει το μαλλι σου"(σορρυ αν κανω λαθος Πανο και δεν εισαι εσυ αλλα 2 το βραδυ που να γυρνας σελιδες πισω). Ποτς γκενεν αυτο?
Αφενως τι δεν καταλαβαν?Οι γνωστοι δεν θα ειδαν εστω κοκκινιλα στα καραφλα σημεια? Κατι θα καταλαβαν. Οχι τριχες αλλα ουτε κενο.
Επισης επειδη προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως εχει παιξει...τι nw ησασταν οταν ξεκινουσατε?Γιατι ετσι που τα λετε καταλαβαινω οτι ειχατε μια ελαφρια αραιωση τυπου nw1 αντε 2 και γινατε 0, τσαλικης κι ετσι
οι υπολοιποι εχω δει αρκετους να φευγει το βλεμμα τους και να παει στο μαλλι μου...και να το ξαναγυρνανε αμεσως στα ματια μου αλλα δεν εχουν αναφερει κατι.....γιατι δε τους παει το μυαλο....απλα θα εχουν την απορια μεσα τους.....και θα λενε ( τι εγινε ρε συ? αυτος δεν ειχε λιγοτερα μαλλια??)
Εγω ειμουνα nw2 κ κατι ας πουμε.....πριν την επεμβαση και τωρα ειμαι nw2 αλλα με πιο χαμηλη hairline και πιο κλειστους κροταφους και πιο πυκνο μαλλι....