Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

nick the Greek

Active Member
Επειδή κάποια στιγμή πρέπει να κρίνονται όλοι εδώ μέσα με τα ίδια μέτρα και σταθμά (ΝΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) πάμε λίγο ένα quizaki να δούνε ποιος ήταν ο γιατρός εδώ...extra tip: η κατάσταση είναι 8 μηνου, ΟΧΙ 4μηνου...ααα για τον γιατρό στους 7,5 μήνες οριακά ήταν όλα βάσει προγράμματος

Συνημμένα

• IMG_20230707_091051.jpg
    IMG_20230707_091051.jpg
    1,022 KB · Προβολές: 130
  • IMG_20230706_115131.jpg
    IMG_20230706_115131.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 130

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Το θέμα δεν είναι τα white dots όταν ξυριστείς. Τα white dots φαίνονται σχεδόν σε όλους και έχουν σχέση μεταξύ άλλων και στο κοντραστ δέρματος-μαλλιού, άσπρο δέρμα/μαύρο μαλλί πιο έντονα. Το θέμα είναι να υπάρχει ομοιογένεια στα 4-5mm δηλαδή να μην υπάρχουν patches όπως εδώ.
Αν και δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ των δικών μου φώτο και του ξαδερφου σε μήκος, πολύ ευχαρίστως να ανεβάσω και σε 4-5mm και 2,5 χρόνια μετά.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Επειδή κάποια στιγμή πρέπει να κρίνονται όλοι εδώ μέσα με τα ίδια μέτρα και σταθμά (ΝΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) πάμε λίγο ένα quizaki να δούνε ποιος ήταν ο γιατρός εδώ...extra tip: η κατάσταση είναι 8 μηνου, ΟΧΙ 4μηνου...ααα για τον γιατρό στους 7,5 μήνες οριακά ήταν όλα βάσει προγράμματος
Τελικά από ποιον είναι η μεταμόσχευση?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν και δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ των δικών μου φώτο και του ξαδερφου σε μήκος, πολύ ευχαρίστως να ανεβάσω και σε 4-5mm και 2,5 χρόνια μετά.
Εννοείται να ανεβάσεις.

nick the Greek

Active Member
Αν σου υποσχέθηκε κάποιος ότι με zero fade ή με 1 σκάλα δεν θα φαίνονται σημάδια, σου είπε ψέματα.
Δεν υποσχέθηκε κανείς τπτ (αντικειμενικοι να είμαστε)..αλλά δεν νομίζω εδώ ο ξάδερφος να είναι πάνω από 1 σκάλα που τα δικαστήρια (πλην CVIAL) πάνε και έρχονται για παράθυρα κτλ

nick the Greek

Active Member
Θα προτιμούσα να μην διυλισουμε τον κονωπα..με αυτά που ο λορενθο πιστεύει ότι κάνει καλύτερα τη δουλειά του..ας μην τα ρίξουμε τώρα σε extractor κτλ..άλλωστε εδώ οι "δικαστές " κρίνουν πριν μπουν σε τέτοιες "λεπτομέρειες "..τώρα ας μην πάμε στα "ψιλά γράμματα "..θα αρκεστώ στο ότι προ χειρουργείο δεν αναφέρθηκε τπτ απολύτως για ιδιαιτεροτητα δέρματος κτλ και στους 7,5 μήνες η ίδια εικόνα για τον λορενθο στην δύτρια ήταν άψογη και πλήρως φυσιολογική..έρχεται και η ληπτρια σε δικό μου vwlerified νήμα

nick the Greek

Active Member
Τα white dots δεν παίζουν ρόλο με το μέγεθος punch που χρησιμοποιεί ο γιατρός, αν είναι manual ή όχι και με την τεχνική του;
Εδώ μέσα υπάρχει κάποιος από τους "σχετικούς " που δεν γνωρίζει τεχνική και μέγεθος punch που χρησιμοποιεί ο λορενθο..είπα και πριν ας μην ψάξουμε εξαιρέσεις και ιδιαιτεροτητες..οι μόνες που αναφέρθηκαν ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ (1 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΣΎΝΟΛΟ 32) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΥΛΝΩΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΜΑ ΜΑΛΛΙΆ..ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ 99% ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ SHOCK LOSS ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΑΜΕΥΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ .ΕΣΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΛ ΜΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΌΣΧΕΥΣΗ...ΑΑΑ ΚΑΙ Η ΛΗΠΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕ ΝΟΡΜΑΛ SHOCKLOSS ΣΤΟ ΔΊΜΗΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ ΕΓΙΝΕ SEVERE ΚΤΛ ...ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΝΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ VERIFIED...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΚΆΤΙ...ΑΠΛΑ Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΕΠΊΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΌΠΟ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Active Member
Θα προτιμούσα να μην διυλισουμε τον κονωπα..με αυτά που ο λορενθο πιστεύει ότι κάνει καλύτερα τη δουλειά του..ας μην τα ρίξουμε τώρα σε extractor κτλ..άλλωστε εδώ οι "δικαστές " κρίνουν πριν μπουν σε τέτοιες "λεπτομέρειες "..τώρα ας μην πάμε στα "ψιλά γράμματα "..θα αρκεστώ στο ότι προ χειρουργείο δεν αναφέρθηκε τπτ απολύτως για ιδιαιτεροτητα δέρματος κτλ και στους 7,5 μήνες η ίδια εικόνα για τον λορενθο στην δύτρια ήταν άψογη και πλήρως φυσιολογική..έρχεται και η ληπτρια σε δικό μου vwlerified νήμα
Ξεπλυμα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα white dots δεν παίζουν ρόλο με το μέγεθος punch που χρησιμοποιεί ο γιατρός, αν είναι manual ή όχι και με την τεχνική του;
Τα white dots πρωτίστως έχουν σχέση με την αντίθεση δέρματος/μαλλιού. Προφανώς και με το μέγεθος του punch. Στο δικό μου δέρμα παραδείγματος χάριν δεν φαίνονται έντονα γιατί έχω σκούρο δέρμα και μαύρο μαλλί.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Εδώ μέσα υπάρχει κάποιος από τους "σχετικούς " που δεν γνωρίζει τεχνική και μέγεθος punch που χρησιμοποιεί ο λορενθο..είπα και πριν ας μην ψάξουμε εξαιρέσεις και ιδιαιτεροτητες..οι μόνες που αναφέρθηκαν ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ (1 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΣΎΝΟΛΟ 32) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΥΛΝΩΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΜΑ ΜΑΛΛΙΆ..ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ 99% ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ SHOCK LOSS ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΑΜΕΥΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ .ΕΣΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΛ ΜΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΌΣΧΕΥΣΗ...ΑΑΑ ΚΑΙ Η ΛΗΠΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕ ΝΟΡΜΑΛ SHOCKLOSS ΣΤΟ ΔΊΜΗΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ ΕΓΙΝΕ SEVERE ΚΤΛ ...ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΝΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ VERIFIED...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΚΆΤΙ...ΑΠΛΑ Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΕΠΊΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΌΠΟ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ
όντως η εικόνα της δότριας σου ξυρισμένη δεν είναι καλή στα μάτια μου. όπως δεν μου αρέσουν οι δότριες απο Αναστ. δεν μου αρέσει και αυτή. Και έχουμε δει και κακη φύτρωση στον ένα κροτάφο 1-2 φορές από το Λορέτζο. Δεν νομίζω πως θα διαφωνήσει κάποιος.

nick the Greek

Active Member
Τα white dots πρωτίστως έχουν σχέση με την αντίθεση δέρματος/μαλλιού. Στο δικό μου δέρμα παραδείγματος χάριν δεν φαίνονται έντονα γιατί έχω σκούρο δέρμα και μαύρο
όντως η εικόνα της δότριας σου ξυρισμένη δεν είναι καλή στα μάτια μου. όπως δεν μου αρέσουν οι δότριες απο Αναστ. δεν μου αρέσει και αυτή. Και έχουμε δει και κακη φύτρωση στον ένα κροτάφο 1-2 φορές από το Λορέτζο. Δεν νομίζω πως θα διαφωνήσει κάποιος.
Σεβομενος πλήρως τον Cvial τόσο ως προσωπικότητα όσο και ως Άνθρωπο και αναγνωριζοντας πλήρως τις γνώσεις του και το έργο του εδώ μέσα θα ανεβάσω και στα 4-5 mm να το δείτε..άλλωστε όπως είπα και παραπάνω μετά από τακτικές επισκέψεις στο Cvial και με δική μου απόφαση και δική του προτροπή αναμένουμε να γίνει verified μόλις βρει λίγο χρόνο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Νικ, δεν χρειάζεται να γράφεις με όλα κεφαλαία. Δεν υπάρχει θεοποίηση ούτε κατακρεούργηση (εντάξει πολλές φορές οι προσωπικές αντιπάθειες δημιουργούν υπερβολές). Απλά γράφουμε αυτά που βλέπουμε και όλοι είναι καλοδεχούμενοι να γράψουν τις εμπειρίες τους και φυσικά να ακούσουν και την αντίθετη άποψη η οποία όμως πρέπει να είναι τεκμηριώμενη. Όπως έχεις δει σε όλα τα νήματα του Λορενζο έχουν ποσταριστεί τα πάντα και τα συν και τα πλην. Σε έχω δει αρκετές φορές και ξέρεις τη γνώμη μου για το αποτελεσμά σου (μετά και από μέτρησεις), δεδομένης της εξαιρετικής δυσκολίας του. Επιφυλάσομαι για το τελικό verified με φώτο και τελικές μετρήσεις

nick the Greek

Active Member
Νικ, δεν χρειάζεται να γράφεις με όλα κεφαλαία. Δεν υπάρχει θεοποίηση ούτε κατακρεούργηση (εντάξει πολλές φορές οι προσωπικές αντιπάθειες δημιουργούν υπερβολές). Απλά γράφουμε αυτά που βλέπουμε και όλοι είναι καλοδεχούμενοι να γράψουν τις εμπειρίες τους και φυσικά να ακούσουν και την αντίθετη άποψη η οποία όμως πρέπει να είναι τεκμηριώμενη. Όπως έχεις δει σε όλα τα νήματα του Λορενζο έχουν ποσταριστεί τα πάντα και τα συν και τα πλην. Σε έχω δει αρκετές φορές και ξέρεις τη γνώμη μου για το αποτελεσμά σου (μετά και από μέτρησεις), δεδομένης της εξαιρετικής δυσκολίας του. Επιφυλάσομαι για το τελικό verified με φώτο και τελικές μετρήσεις
Η εξαιρετική δυσκολίας δεν αναφέρθηκε ούτε στο consultation όπου πήρα εγγυήσεις προφορικές για μη shock loss και εξαιρετικό αποτέλεσμα..ούτε μετά το χειρουργείο με όλα τα αναπάντεχα που προέκυψαν με υπαιτιοτητα Λορενθο και κακού προγραμματισμού ούτε στους 2 μήνες όπου εγώ έλεγα για βαρύ σοκ Λος και εσύ και ο γιατρός με καθησυχάζει για ελάχιστο προς κανονικό..στο 5μηνο βέβαια ο λορενθο έκανε και αυστηρές συστάσεις για severe ktl..όλα αυτά με screenshot στο δικό μου νήμα...το αποτέλεσμα έγινε εξαιρετικής δυσκολίας κατόπιν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ...για επίπεδα και ικανότητες λορενθο πάντα..εσύ ο ίδιος,διόρθωσε με αν κάνω λάθος, έχεις τονίσει πολλάκις ότι για το σοκ Λος ευθύνεται αποκλειστικά το χέρι του γιατρού

tasos33

Well-Known Member
Α. Το ποια extractor σου έκανε την δουλειά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, to team του José είχε πολλές ,εμένα μου έκανε μια και τις δύο φορές ,μου έβγαλε 6200 σύνολο και σε γονικές γραμμές είναι σε πολλή καλή κατάσταση με ελάχιστα dots, βέβαια είχα και μαλακό δέρμα όπως μου είπε ο γιατρός οπότε μπορείς να βοηθησε.

Β. Από κει κ πέρα όσοι κάναμε στον Ισπανό και δεν είχαμε το αναμενόμενο,είτε λιγότερο είτε περισσότερο, βγήκαμε κ τα είπαμε και τα γράψαμε και τα παρουσιάσαμε και εγώ και ο @bobby και άλλοι που έκαναν κανονικά παρουσίαση ολοκληρωμένη.

Μπλουζα