Εδώ μέσα υπάρχει κάποιος από τους "σχετικούς " που δεν γνωρίζει τεχνική και μέγεθος punch που χρησιμοποιεί ο λορενθο..είπα και πριν ας μην ψάξουμε εξαιρέσεις και ιδιαιτεροτητες..οι μόνες που αναφέρθηκαν ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ (1 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΣΎΝΟΛΟ 32) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΥΛΝΩΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΜΑ ΜΑΛΛΙΆ..ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ 99% ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ SHOCK LOSS ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΑΜΕΥΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ .ΕΣΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΛ ΜΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΌΣΧΕΥΣΗ...ΑΑΑ ΚΑΙ Η ΛΗΠΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕ ΝΟΡΜΑΛ SHOCKLOSS ΣΤΟ ΔΊΜΗΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ ΕΓΙΝΕ SEVERE ΚΤΛ ...ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΝΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ VERIFIED...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΚΆΤΙ...ΑΠΛΑ Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΕΠΊΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΌΠΟ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ
Α. Το ποια extractor σου έκανε την δουλειά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, to team του José είχε πολλές ,εμένα μου έκανε μια και τις δύο φορές ,μου έβγαλε 6200 σύνολο και σε γονικές γραμμές είναι σε πολλή καλή κατάσταση με ελάχιστα dots, βέβαια είχα και μαλακό δέρμα όπως μου είπε ο γιατρός οπότε μπορείς να βοηθησε.
Β. Από κει κ πέρα όσοι κάναμε στον Ισπανό και δεν είχαμε το αναμενόμενο,είτε λιγότερο είτε περισσότερο, βγήκαμε κ τα είπαμε και τα γράψαμε και τα παρουσιάσαμε και εγώ και ο
@bobby και άλλοι που έκαναν κανονικά παρουσίαση ολοκληρωμένη.