Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

Panos1982

Well-Known Member
Εγώ Πάνο μετά το τελευταίο σχόλιο του Nick είμαι out. Συνεχίστε εσείς.

Αν δεν δω καθαρες φωτο close up οπως κανεις στα verified κ μετρησεις κ τις πριν και τις τωρινές δε μπορω να πω κατι αλλο ουτε εγω,
Οποτε . . . .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
CVIAL εγώ συγκεκριμένα τη γνώμη σου την ζήτησα και παρα το βαρύ σου πρόγραμμα ήρθα και την πήρα στο γραφείο σου 4 φορές κ αι σε ευχαριστώ ακόμα μια φορά δημόσια για αυτό..τώρα ναι θεωρώ μέσα μου ότι όλο αυτό πλέον γίνεται σε μια προσπάθεια να διυλιστει ο κωνωπας να παρουσιαστεί ένα αποτυχημένο περιστατικό του λορενθο κάπως επιστημονικά τεκμηριωμένο...αν όντως είναι (να το δεχτώ) αφού εσύ θα ανέβαζες και μετρήσεις και όλα, ενώ εγώ την άποψη σου την έχω ακούσει κατ ιδίαν δεν θεωρείς ότι κάπως προσβάλλει τη νοημοσύνη μου;;αν είχε οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη σου δενβθα μου το είχες αναφέρει έως 29/6/24 τελευταία φορά που με είδες και έστειλες και τις φώτο
Αν δεν δω καθαρες φωτο close up οπως κανεις στα verified κ μετρησεις κ τις πριν και τις τωρινές δε μπορω να πω κατι αλλο ουτε εγω,
Οποτε . . . .

Οποτε . . . .
Οπότε το θέμα κλείνει εδώ ως άλλος ένας Aldo η jacksmith που λέει και ο αερατος(οχι οχι δεν δεχτηκα καμια απειλη η προσπαθεια φιμωσης εγώ) δεν ξερω καν τι εγινε με αυτους απλα το εχω διαβασει ςδω μεσα απειρες φορές..pano1982 δεν έχω μάθει ούτε να παρακαλάω κανέναν στη ζωή μου ούτε να κάνω τον "χαζό " για πράγματα στα οποία ζήτησα απαντήσεις τις πήρα και τώρα να τις ξανακούσω..στο κάτω κάτω υπάρχουν άπειροι εξαιρετοι δερματολογοι στην Αθήνα..πείτε μου ποιον να επισκεφτώ και τι μετρησεις θέλουμε..στο κάτω κάτω όπως και ο ίδιος είπε ο CVIAL δεν είναι δικηγόρος κανενός..έχω πάει βέβαια σε δερματολόγο και μου μίλησε για φυτρωση 30%..(το γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ο Cvial)

Chris34

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους..28/10/2022 ημέρα Σάββατο πραγνατοποιησα την μεταμόσχευση μου στην κλινική του κ.Αναστασακη με ιατρο τον λορενθο..θα παραμένουν με χρονική σειρά μετρήσεις cons, φώτο και επικοινωνία με ιατρο σε τακτά χρονικά διαστήματα και φώτο από επισκέψεις σε cvial (4 επισκέψεις)..σε γενική εικόνα είμαι ικανοποιημένος με κάποιες αστοχίες κατ εμέ..Πάμε λίγο στα διαδικαστικά της ημέρας της μεταμοσχευσεως..είχα ενημερωθεί να είμαι εκεί 9:00.. έκατσα στο σαλονάκι έως την 10:30 όταν με φώναξαν για φώτο,κουρεμα και λοιπά διαδικαστικα.η εξαγωγή ξεκίνησε περί την 11:10(εδώ να αναφερθεί ότι οι χρόνοι είναι όλοι με απόκλιση τέταρτου μαξ)..την εξαγωγή ανέλαβε μια νοσηλεύτρια (όχι η Grace η η λορενα πάντως) χαμογελαστή και ευδιαθετη..δεν άργησα να αντιληφθώ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ως προς τη διαδικασία..τότε φώναξαν τον λορενθο και ο CVIAL μου έδωσε δύο έξτρα χάπια λόγω πηξης του αίματος..είχα πολύ αιμάτωση όπως έχει αναφερθεί από εμένα και σε νήμα που μου διαφεύγει..συνέχισε η "πιο έμπειρη " λορενα όπου μετά ξαναεπανηλθε η προτερη νοσηλεύτρια..η εξαγωγή ουσιαστικά ξεκίνησε περί την 11:45 και τελείωσε περί την 4:45 όπου ακολούθησε γμφαγητο και μετεγχειρητικες οδηγίες με παροχή kit για τις επόμενες ημέρες..σχεδιασμός δοτριας από λορενθο και έναρξη τοποθέτησης graft περί τις 18:30..εκεί και ενώ τοποθέτησε τα πρώτα 50-100 graft με ενημέρωσε ότι επειδή το δίπλα περιστατικό θέλει έξτρα 150graft και θα μεταβεί εκεί για τοποθέτηση να περιμένω..είπα οκ..ξαφνικά ήρθε η Λορένα (αν δεν κανω Λάθος να συνεχίσει τη διαδικασία)..τότε εγώ είπα πως ο γιατρός μου είπε να περιμένω και θα επιστρέψει σε 15-20 λεπτά..εκεί ήταν που ο κ.Λορενθο ήρθε έξτρα εκνευρισμενος (λες και ευθυνομουν εγώ κάπου) να μου πει με υφακι ότι η βιωσιμότητα των graft κινδυνεύει και απλά πρέπει να υπακουσω και να τοποθετηθούν τα graft από την νοσηλεύτρια που ουδέποτε είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο...μη έχοντας προφανώς άλλη επιλογή το δέχτηκα και επέστρεψε περί τις 7:40 εφόσον η νοσηλεύτρια είχε τοποθετήσει 200-300 graft στο αριστερό πίσω μέρος της Α ζώνης (υπάρχει φώτο από το μπάνιο της κλινικής) ..όταν γύρισε και ενώ έτρεμε το χέρι μου και το διαπίστωσε και με ρώτησε γιατί και του είπα ότι "I am worried about the procedure and the not expected place of grafts from her assistant " μου απάντησε με ψυχρό ύφος " u should be worried about my hand shaking if I am nervous " ..το κατάπια αν και ήθελα εκείνη τη στιγμή να σηκωθώ και να φύγω..πήγα βέβαια στο μπάνιο και έβγαλα φώτο εν ώρα 20:15 όπου γίνονται επακριβώς πόσα graft είχαν τοποθετηθεί ως εκείνη την ώρα προς αποφυγή αδυναμίας επαλήθευσης των λεγόμενων μου καλή ώρα.. η διαδικασία συνεχίστηκε με συνεχές και αδιακοπο βρέξιμο των graft (σαν κάτι να μην πάει καλά) ο λορενθο αμίλητος και ότι και να των ρωτούσα δεν απαντούσε η θα απαντούσε μονολεκτικά και οξυθυμα..αν και π σχεδιασμός ήταν 1800 μπροστά και 200 πισω(για τα οποία αυτός επέμενε) τοποθετηθηκαν όλα τα 2100 μπροστά...τελειώνοντας κατά τις 22:15 μου ανέφερε ότι ήμουν ίσως το πιο δύσκολο περιστατικό λόγω max density και ότι δεν ήξερε που να τα βάλει τόσο κοντά και ότι λόγω φινας και του χεριού του κατά 99% δεν θα έχω θέμα φινας..τα υπόλοιπα χρονικά πιο κάτω
Όταν διάβασα αυτό το μήνυμα σου ένιωσα σαν να το έζησα. Αυτά τα πράγματα δεν δείχνουν συμπεριφορά οργανωμένου team και κλινικής.
Αν τα διαβάζαμε για οποιαδήποτε άλλη κλινική και γιατρό με το τελικό αποτέλεσμα που πήρες θα τους καταδικαζαμε όλοι.

Η νοσηλεύτρια προφανώς και έκανε κάποια λάθη. Μικρά; μεγάλα; Κανείς δεν ξέρει.
Ίσως και σε αυτό να οφειλόταν ο εκνευρισμός του Λορένθο μετά.
Η συμπεριφορά που περιγράφεις επίσης απίστευτη.
Τι να πω. Άλλη εικόνα υπήρχε στο φόρουμ από αυτά που διαβάσαμε.

Όταν ακριβοπληρωνεις μια υπηρεσία το κάνεις για να πάρεις την ανάλογη εξυπηρέτηση και αποτέλεσμα.
Περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια.

nick the Greek

Active Member
Όταν διάβασα αυτό το μήνυμα σου ένιωσα σαν να το έζησα. Αυτά τα πράγματα δεν δείχνουν συμπεριφορά οργανωμένου team και κλινικής.
Αν τα διαβάζαμε για οποιαδήποτε άλλη κλινική και γιατρό με το τελικό αποτέλεσμα που πήρες θα τους καταδικαζαμε όλοι.

Η νοσηλεύτρια προφανώς και έκανε κάποια λάθη. Μικρά; μεγάλα; Κανείς δεν ξέρει.
Ίσως και σε αυτό να οφειλόταν ο εκνευρισμός του Λορένθο μετά.
Η συμπεριφορά που περιγράφεις επίσης απίστευτη.
Τι να πω. Άλλη εικόνα υπήρχε στο φόρουμ από αυτά που διαβάσαμε.

Όταν ακριβοπληρωνεις μια υπηρεσία το κάνεις για να πάρεις την ανάλογη εξυπηρέτηση και αποτέλεσμα.
Περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια.
Δοτρια και ληπτρια μεσως μετά τη μμ

Συνημμένα

• Screenshot_20250122_184241_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_184241_Gallery.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 33
  • Screenshot_20250122_184113_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_184113_Gallery.jpg
    1 MB · Προβολές: 33
  • Screenshot_20250122_184052_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_184052_Gallery.jpg
    984.7 KB · Προβολές: 33

Chris34

Well-Known Member
Δεν μπορώ να δω κάτι περίεργο στη δοτρια. Μικρές οπές ομοιόμορφη εξαγωγή δείχνει.

Όσο για τη ληπτρια που ρώτησες εννοείται ότι μπορείς να μετρήσεις τα grafts που μπήκαν. Η ανάλυση των φωτογραφιών είναι πολύ καλή.
Εφόσον πηγές ήδη σε δερματολόγο για αξιολόγηση έχεις μια γνώμη ειδικού.
Εγώ θα πήγαινα και σε δεύτερο.

giannis88test

Active Member
Δεν μπορώ να δω κάτι περίεργο στη δοτρια. Μικρές οπές ομοιόμορφη εξαγωγή δείχνει.

Όσο για τη ληπτρια που ρώτησες εννοείται ότι μπορείς να μετρήσεις τα grafts που μπήκαν. Η ανάλυση των φωτογραφιών είναι πολύ καλή.
Εφόσον πηγές ήδη σε δερματολόγο για αξιολόγηση έχεις μια γνώμη ειδικού.
Εγώ θα πήγαινα και σε δεύτερο.

δεν νομίζω ότι είναι επ' ουδενί ειδικός κάποιος δερματολόγος

Chris34

Well-Known Member
δεν νομίζω ότι είναι επ' ουδενί ειδικός κάποιος δερματολόγος
Τι προτείνεις; Αν πάει σε άλλο γιατρό μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να μην είναι αντικειμενικός λόγω ανταγωνισμού.
Θα μπορούσε να το δει και αυτό χωρίς να πει που την έκανε.

Hercules80

Active Member
Εγώ θα έλεγα να πας στην ΒHR φιλε. Είναι αξιόλογοι γιατροί και γενικά κάνουν καλές μετρήσεις σε σχέση με αλλες κλινικές. Θα πάρεις μια γνώμη απο αυτους. Δωρεάν ειναι κιόλας το consultation. Πάντως με τις φωτογραφίες που μας έχεις δειξει ουτε στην δοτρια ουτε στην λήπτρια φαινεται να έχεις την εικόνα που θα έπρεπε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
ναι είναι οξύμωρο, αλλά είναι η μόνη σειφ επιλογή. ξεκίνα από bhr
Απλά γενικά δεν θα προτιμούσα "ανταγωνιστρια " κλινική γτ δύσκολα να πας κάπου και να μην "υποτιμήσουν " το αποτέλεσμα..θα κλείσω ραντεβού το συντομότερο για cons..και θα αναφέρω μετρήσεις εδώ...βέβαια άσχετα με το αν ο CVIAL δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με το νημα και δικαιωμα του, θα τον παρακαλούσα να μου αποστείλει έστω και σε προσωπικό μήνυμα τις φώτο των 5 συναντήσεων να τις έχω και εγώ για τοναρχειο μου και να τις ποσταρω εδω να τις δει και το φόρουμ (το θεωρώ ως λογικο αίτημα)

kollaps

Active Member
Φαίνεται μέτριο αποτέλεσμα, νομίζω αν είχες καλύτερη εικόνα στη λήπτρια δεν θα σε ένοιαζε και τόσο η δότρια.

Όσον αφορά το Lorenzo και το cvial, η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι έκανα join το forum το 2021 και ο cvial μου έστειλε κατευθείαν να πάω στο consultation που προγραμματιζόταν εκείνη την περίοδο, παρ'ότι ήμουν νέο μέλος και εν γένει άσχετος με τα των ΜΜ.

nick the Greek

Active Member
Φαίνεται μέτριο αποτέλεσμα, νομίζω αν είχες καλύτερη εικόνα στη λήπτρια δεν θα σε ένοιαζε και τόσο η δότρια.

Όσον αφορά το Lorenzo και το cvial, η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι έκανα join το forum το 2021 και ο cvial μου έστειλε κατευθείαν να πάω στο consultation που προγραμματιζόταν εκείνη την περίοδο, παρ'ότι ήμουν νέο μέλος και εν γένει άσχετος με τα των ΜΜ.
Δεν θα δεχτώ άλλο αποπροσανατολισμο του νήματος μου λυπάμαι..

ntinbo

Member
Δεν ξέρω αν παρατήρησες και το αρχικό σχόλιο του Panos1982 όπου αναφέρεται σε μπακαλικες μεθόδους και χειρισμούς..γτ δλδ αν λάβαμε όλοι πάνω κάτω τέτοιες συμπεριφορές (σκηνικά πίεσης, και"ενδεχομενως βαρυ κλιμα των εδώ με των Ισπανών" τα 3 περιστατικά ανά ημέρα να το πληρώσουμε εμείς στα κεφάλια μας;; φταίνε κάπου που μας επέλεξε ο Ισπανός τόσο για cons όσο και για μμ;;αυτός είχε το μαχαίρι αυτός και το καρπούζι...Η σαν μερικούς εδώ ο,τι και να συμβεί θα πρέπει να νιώθουμε ευγνώμονες που ο τεράστιος λορενθο μας χειρουργησε υπό οποίες συνθήκες και πήραμε όποιο αποτέλεσμα;;ίσα ίσα έκανε και "χιουμορακι "( απαράδεκτο κατ εμε) όταν η πληρωμή έγινε σε 10αρικα...Είναι πολλά αυτά που έχω ακόμα να πω αλλά τόσο καιρό περίμενα το verified...τώρα που επισήμως και ο Cvial διαχωρίσει τη θέση του και δεν αποτελεί σαφώς (δεν λέω ότι αποτέλεσε ποτέ τον "δικηγόρο του Λορενθο) απαιτώ από εμάς εδώ τα μέλη να βγάλουνε συμπεράσματα..άξιζε τλκ το όλο εγχείρημα;; πήραμε τα αποτελέσματα που μας έταξαν οι προσδοκίες μας και η ΤΟΣΗ ΦΗΝΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΎ (που εμπράκτως δεν πήρανε τα αντίστοιχα αποτελέσματα) βάσει των απόψεων εδώ μέσα;;
Αν κρίνω από το δικό σου και το δικό μου αποτέλεσμα μάλλον όχι . Δυστυχώς εγγύηση 100% δε μπορείς να έχεις. Αυτό όμως που επιβάλλεται είναι μια διόρθωση ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με έναν άλλο Ισπανό που κάναμε την ίδια μέρα και εκείνος δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και ξαναπήγε πριν κλείσει καν χρόνο. Εκείνος βέβαια μένει στην Ισπανία οπότε εύκολο. Να δούμε από εδώ και πέρα τι μπορεί να γίνει.

nick the Greek

Active Member
Αν κρίνω από το δικό σου και το δικό μου αποτέλεσμα μάλλον όχι . Δυστυχώς εγγύηση 100% δε μπορείς να έχεις. Αυτό όμως που επιβάλλεται είναι μια διόρθωση ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με έναν άλλο Ισπανό που κάναμε την ίδια μέρα και εκείνος δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα και ξαναπήγε πριν κλείσει καν χρόνο. Εκείνος βέβαια μένει στην Ισπανία οπότε εύκολο. Να δούμε από εδώ και πέρα τι μπορεί να γίνει.
Εγώ φίλε μου αρχικά για να κάνω την επέμβαση αυτή χάλασα όλες τις οικονομίες μου..έπειτα ζήτησα να γίνω 4 φορές verified από τον 5ο κιόλας μήνα...στον ιατρο και το. Cvial ανέφερα από τον μήνα πάνω και για shock loss βαρύ και για μη αναμενόμενη εξέλιξη φύτρωση έστω και ως dupa περιστατικό και τα πάντα..η εικόνα που εσείς είδατε στους 7,5 μήνες(σε real cons με lorenzo)εμένα μου παρουσιάστηκε ως άκρως φυσιολογική και ότι όλα βαίνουν καλώς..η δοτρια ήταν τέρμα φυσικά επουλωμενη στους 7,5 μήνες και στους 12 και στους 20 που με φωτογράφισε ο cvial και με διαβεβαίωσε ότι οι φώτο στέλνονται και στον lorenzo προφανώς..όταν έχω πάρει τις απαντήσεις μου ως Νίκος σε όλη τη διάρκεια αυτή των 2 χρόνων και τώρα περιμένω από το φόρουμ τάχα μου να πάρει και αυτό απαντήσεις και οι περισσότεροι ειδικά νιπτουν τας χείρας τους η δεν μπήκαν καν στον κόπο να αξιολογησουν..βέβαια για διθυράμβους στον τρομερο Ισπανό πρώτοι..πόσοι από τους 50 βέβαια είχαν το σθένος να ανεβάσουν εδώ και να πάρουν και μια άλλη άποψη περα από το "εξαιρετικό " που τους διαβεβαίωσε ο Ισπανός ας μετρηθούμε..τεσπα θα περιμένω να λάβουν θέση άπαντες ως προς το αποτέλεσμα για ακόμα μια εβδομάδα..μετά το περιστατικό διαγράφεται εάν ειδικά δεν μου προσκομιστουν οι φώτο μου από τον Cvial (όχι τίποτα άλλο να πειστούν και οι τελευταίοι). εμείς δεν έχουμε άλλωστε κάμερες να ανεβάσουμε φώτο η ήρθαμε εδώ για να παρουσιάσουμε ως κακό τον Ισπανό..μια απόψη ήρθαμε να πάρουμε πέρα από το "εξαιρετικό " και την διαβεβαίωση για άνω του 90+% φυτρωσης καθώς και της μια χαρά φυσικοτατα επουλωμενης δοτριας μας (κεφαλογραβιέρα, μαδημένη, μάπα λες και βγήκε με μοτέρ τα σχόλια των μελών και τα λαικς των υπολοίπων)..εάν Κυριοι δεν ήταν επουλωμενη όπως έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε, εφόσον ο κύριος λορενθο έχει δει φώτο και στους 7 και στους 12 και στους 20 μήνες είναι δικό του ζήτημα ευθυξιας να μου αναφέρει οποιαδήποτε αστοχία εγκαίρως..Όχι να πρέπει να κινητοποιήθει το φόρουμ μήπως και απαντήσει τι δεν πήγε καλά...μα για τον ιδιο πήγαν όλα ιδανικά .. ένα κύκνειο άσμα θα έχει την άλλη βδομάδα σχετικά με την προσωπική μου άποψη περί "αντικειμενικοτγτας " του φόρουμ, περί πως κρίνονται όλα με δύο μέτρα και δύο σταθμά, πλέον περί κτησεως της μοναδικοτητας της πληροφορίας, περί κινήσεων αποπροσανατολισμου με καφενειακους καυγάδες κατά καιρούς (κυρίως όταν πρέπει να δοθούν απαντήσεις κάπου αλλού) και άλλα πολλά που είναι η γενικότερη εκτίμηση που έχω για οποιαδήποτε αγορά και ας μην γελιόμαστε το φόρουμ πλέον με την παρουσία εδώ μέσα γιατρών, πλασιέ εταιρειών κτλ αποτελεί μια εν δυνάμει αγορά..όλοι μας είμαστε υποψήφιοι αγοραστές..δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όταν πας σε οποιαδήποτε κλινική περί μεταμοσχευσης άμεσα η έμμεσα κοιτάνε να σε ψαρεψουν αν εισαι στο φόρουμ αν σκοπεύεις να κάνεις δημοσίευση πολλές φορές με τις δικές τους φώτο και θα τα βρείτε και άλλα πολλά..και για να μην θεωρήσει κάποιος ότι υπάρχει οποιαδήποτε προσπάθεια μηδενισμού η απολυτοτγτας, να αναφέρω πως παρακολουθώ το φόρουμ από το 2011 όντας 19 χρόνος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, έχει σώσει πολλούς ανθρώπους από "χασάπηδες " κυριολεκτικά ειδικά με τα strip των τότε δύσκολων χρόνων και από ότι είδα και πρόσφατα παιδιά με ψυχικά θέματα λόγω των μαλλιων προσπάθησε να τα βοηθήσει..αλλά έχει και τα αρνητικά του....στο κύκνειο άσμα τα λοιπά (που τονίζω αποτελούν διαπιστώσεις- εκτιμήσεις ξεκάθαρα προσωπικές των 14 χρόνων που παρακολουθώ το φόρουμ είτε ως μέλος είτε ως επισκέπτης...

Μπλουζα