Nick, έχεις DUPA και έχει γίνει εμφύτευση σε περιοχή με πολλά μαλλιά, στα όρια του extreme. Αυτό από μόνο του το κάνει πολύ δύσκολο, είναι προφανές. Το σκληρό δέρμα είναι κάτι που το βλέπεις την ώρα της επέμβασης και όχι πριν. Στην δικιά σου περίπτωση το σοκ λος επανήλθε. Τον Ιούνιο που σε είδα για τελευταία φορά και τα είπαμε το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και το διαπιστώσαμε μαζί με φώτο κλπ. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε αλλά ευχαρίστως να το ξαναδούμε όταν γίνεις verified με φώτο και μετρήσεις.Η εξαιρετική δυσκολίας δεν αναφέρθηκε ούτε στο consultation όπου πήρα εγγυήσεις προφορικές για μη shock loss και εξαιρετικό αποτέλεσμα..ούτε μετά το χειρουργείο με όλα τα αναπάντεχα που προέκυψαν με υπαιτιοτητα Λορενθο και κακού προγραμματισμού ούτε στους 2 μήνες όπου εγώ έλεγα για βαρύ σοκ Λος και εσύ και ο γιατρός με καθησυχάζει για ελάχιστο προς κανονικό..στο 5μηνο βέβαια ο λορενθο έκανε και αυστηρές συστάσεις για severe ktl..όλα αυτά με screenshot στο δικό μου νήμα...το αποτέλεσμα έγινε εξαιρετικής δυσκολίας κατόπιν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ...για επίπεδα και ικανότητες λορενθο πάντα..εσύ ο ίδιος,διόρθωσε με αν κάνω λάθος, έχεις τονίσει πολλάκις ότι για το σοκ Λος ευθύνεται αποκλειστικά το χέρι του γιατρού