Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αναφέρω ξεκάθαρα προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με εσένα..έχει να κάνει πλήρως με εξαγωγή προσωπικού συμπερασματος από την δική μου ημέρα...βέβαια θα ήθελα να ακούσω εδώ (και μετά χαράς να διαψευστώ) πόσα μελη με ελάχιστη συμμετοχή εδώ είχαν την τύχη να συμμετάσχει η λορενα στην εξαγωγή τους και πόσα έμπειρα μελη ανέλαβε η ίδια πχ..επαναλαμβάνω έχει να κάνει με ξεκάθαρη προσωπική εκτίμηση και κατ εμέ πάντα λογικό συμπέρασμα...δεκτή κάθε αντίθετη άποψη
Μα τι δεν έχει να κάνει με μένα. Που ξέρει ο Λορενζο ποια είναι τα έμπειρα μέλη και ποιά όχι. Δεν παρακολουθεί το φόρουμ, ούτε ξέρει Ελληνικά. Μόνο εγώ το ξέρω αυτό. Επίσης δεν είναι μόνο η Λορένα η πιο έμπειρη. Η Grace μου έκανε και τις 2 επεμβάσεις μου όχι η Λορένα. Εμπειρότατη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Νίκο ντρέπομαι που το διαβάζω αυτό. Εϊναι παντελώς αναληθές και είναι λάσπη προς το προσωπό μου. Την επιλογή την έκάνε ο ίδιος ο γιατρός αυστηρά και ως προς τις μέρες και ως προς τις ώρες και ως προς τις

Νίκο ντρέπομαι που το διαβάζω αυτό. Εϊναι παντελώς αναληθές και είναι λάσπη προς το προσωπό μου. Την επιλογή την έκάνε ο ίδιος ο γιατρός αυστηρά και ως προς τις μέρες καιαναλαμβανει η λορενα ως προς τις ώρες και ως προς τις νοσηλεύτριες. Κρίμα.
Και κυρίως εγώ να δεις τι ντροπή - ψυχολογική πίεση ένιωσα την ημέρα του χειρουργειου από τον προγραμματισμό τα βάζω 50 γκραφτ εξαφανιζομαι επειδή πρέπει να βάλω άλλα 150 έκτακτα σε αναλαμβάνει η λορενα (εμπειρη) και επανέρχομαι με ύφος "σκάσει γτ αν τρέμει το χέρι μου εσύ θα έχεις θέμα "..στα έχω αναφέρει πολλάκις χωρίς να πάρεις θέση ποτέ

nick the Greek

Active Member
Φίλε @nick the Greek το νήμα αφορά την μεταμόσχευση του ξαδέρφου στον τιτάνα, στον γκουρού στον μεγιστο των μεταμοσχεύσεων; Γιατί παρεμβαίνεις για άσχετο θέμα; Επίσης ντροπή το σχόλιο για τον mod που εφερε Λορέντζο στην Ελλάδα και επωφελήθηκεσ όπως και πολλοί αλλοι…
Φίλε τετράκις σε ρώτησα πολλάκις που αναφέρθηκες νε τη λέξη ξέπλυμα; 2. Ο γκουρού ο τιτανομεγιστος όπως τον προσδιοριζεις έχει εξαχθεί η άποψη του κοινού εδώ για τον κύριο όρενθο σε αντίστοιχο συμβάν (κατ εμέ) ήθελα την άποψη των αξιοτιμων μελών..εξ ου όχι και άσχετο το θέμα..3. Από τη στιγμή που ο νηματοθετης δεν κάνει καμία μομφη- παρατήρηση, εσύ από που και ως που πετάγεσαι και με χαρακτηρισμό κιόλας;;και 4 δεν νομίζω επ ουδενί να χρειάζεται μαρτυρά προστασίας ο CVIAL

aeratos28

Just aeratos
Ο Νικ δε γκρικ ότι και να του πει ο καθένας έχει δίκιο..η δοτρια του είναι μαδημένη ,κεφαλογραβιέρα θα έλεγα..και εμένα αν ήταν η εικόνα μου έτσι θα εκραζα από το πρωί μεχρι το βράδυ .Για κράξιμο είναι ναι ο ισπανος ..όπως και ο καθένας που έχει τα αντίστοιχα αποτελεσματα..αλλά διαφέρει ο τρόπος ..πχ εδώ στο φόρουμ Νικ ,σε περίπτωση που έμπαινε ο Λορετζο και είχε αντίστοιχη συμπεριφορά και μας έβριζε για άλλα πράγματα ,το ίδιο βρισιδι θα έπαιρνε πίσω και χειρότερο σε περιστατικά που είχαν προβλήματα ..η διαφορά λοιπόν είναι πως εσύ,δείχνεις το πρόβλημα σου χωρίς να έχεις από πίσω τον Λορέντζο να σου λέει να σταματήσεις να δείχνεις γιατί θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας και άλλα τέτοια όμορφα .είσαι εδώ ,λες ότι θες ,δείχνεις ότι θες ,δεν σε βρίζει και συμφωνώ μαζί σου για το θέμα δοτριας ότι εχεις δίκιο ..είναι ΠΑΤΑΤΑ....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και κυρίως εγώ να δεις τι ντροπή - ψυχολογική πίεση ένιωσα την ημέρα του χειρουργειου από τον προγραμματισμό τα βάζω 50 γκραφτ εξαφανιζομαι επειδή πρέπει να βάλω άλλα 150 έκτακτα σε αναλαμβάνει η λορενα (εμπειρη) και επανέρχομαι με ύφος "σκάσει γτ αν τρέμει το χέρι μου εσύ θα έχεις θέμα "..στα έχω αναφέρει πολλάκις χωρίς να πάρεις θέση ποτέ
Αγαπητέ επειδή δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί σου, ούτε είμαι δικηγόρος του γιατρού για να απολογηθώ ή όχι για την συμπεριφορά του, νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει τον ρόλο μου. Από μένα πήρες κάτι, λίγα πολλά δεν έχει σημασία, εγώ από σένα δεν πήρα τίποτα, ως εκ τούτου δεν σου χρωστάω και αυτά που πιστεύεις ότι μου χρωστάς (άσχημα, καλά) στα χαρίζω. Απλά συνέχισε μόνος σου την πορεία σου και καλή τύχη ότι και να κάνεις. Να σαι πάντα γερός και υγιής.

Tetrakis

Active Member
Φίλε τετράκις σε ρώτησα πολλάκις που αναφέρθηκες νε τη λέξη ξέπλυμα; 2. Ο γκουρού ο τιτανομεγιστος όπως τον προσδιοριζεις έχει εξαχθεί η άποψη του κοινού εδώ για τον κύριο όρενθο σε αντίστοιχο συμβάν (κατ εμέ) ήθελα την άποψη των αξιοτιμων μελών..εξ ου όχι και άσχετο το θέμα..3. Από τη στιγμή που ο νηματοθετης δεν κάνει καμία μομφη- παρατήρηση, εσύ από που και ως που πετάγεσαι και με χαρακτηρισμό κιόλας;;και 4 δεν νομίζω επ ουδενί να χρειάζεται μαρτυρά προστασίας ο CVIAL
Άνοιξε νήμα φίλε. Και ευχαριστως να εκφερουμε άποψη..Το νήμα έχει να κάνει με τον γκουρού

nick the Greek

Active Member
Ωραία λοιπόν επειδή έχω μάθει να
Μα τι δεν έχει να κάνει με μένα. Που ξέρει ο Λορενζο ποια είναι τα έμπειρα μέλη και ποιά όχι. Δεν παρακολουθεί το φόρουμ, ούτε ξέρει Ελληνικά. Μόνο εγώ το ξέρω αυτό. Επίσης δεν είναι μόνο η Λορένα η πιο έμπειρη. Η Grace μου έκανε και τις 2 επεμβάσεις μου όχι η Λορένα. Εμπειρότατη.
Αιτιολογία κάθε μου άποψη (έστω και αν αποδειχθεί εσφαλμένη) ναι θεωρώ ότι σε κάθε φόρουμ τα έμπειρα ψαγμένα (με την καλή έννοια) μέλη και μαγκιά τους προφανώς και γνωρίζουν από ποιες νοσηλεύτριες απαρτίζεται το τιμ του λορενθο από τα σαΐτα τα ισπανικά και τα διεθνή..και προφανώς,κατά την δική μου άποψη, θα απαιτούσαν να τους αναλάβουν αυτά..τώρα αν το προφανές για εμένα για εσάς δεν είναι, οκ υπάρχει διαφωνία απόψεων..και εδώ ξαναλέω το ερώτημα πόσα έμπειρα μέλη έκαναν παρουσίαση με λορενθο και πόσα που δεν ειχαν μιλήσει ποτέ; καλό θα ήταν η εξαγωγή κάποιου ποσοστού και στις 2 περιπτώσεις

alex7

Well-Known Member
Σε εμένα εξαγωγή έκανε η Lorena .Και σε εμένα υπήρχαν μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα σε εξαγωγές και εμφύτευση αλλά δεν είχα πρόβλημα με αυτό .Το grafts που έβαλε φύτρωσαν ( δεν έβαλε πολλά καθώς συμφωνήθηκε να μπουν σε ξεχωριστές επεμβάσεις ). Δε θα πω ποιος έκανε ταυτόχρονα μαζί μου ΜΜ γιατί θα πέσει βόμβα μεγατόνων που σημαίνει ότι υπήρχε και άλλη πολύ έμπειρη extractor απασχολημένη στο πολύ μεγάλο «ονομα».

_Johnny_

Member
φιλε ανοιξε ενα δικο σου νημα και μη μπερδεύεις τις υποθέσεις εδώ, γιατι μπερδεύεται ο καθένας που διαβάζει εδώ μέσα...οσο για τη δοτρια σου δικαιολογημένα εισαι πολυ απογοητευμένος. Ειναι κακή η εικόνα της που σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογείται, και δεν ειναι φυσιολογικό να δειχνει έτσι..

οπως κακή εικόνα έχει η δοτρια του ksaderfou του tasos33 που ενώ πριν την επέμβαση ειχε πολυ καλή δοτρια τώρα φαινεται μαδιμένη...εννοείται η κλινική θα προσπαθήσει να μας πεισει οτι δεν τρέχει κάτι και θα μιλήσει για ιδιοσυγκρασιακούς παράγοντες και αλλες ιστορίες που σκαρφίζεται καθε φορά που κάτι δεν πάει καλα με τα αποτελέσματα της...γνωστή αυτη η τακτική και δεν περίμενα τιποτα αλλο.

GeorgeXz

Member
Το αποτέλεσμα είναι μάπα σαφώς, τουλάχιστον στη δότρια, το μάθημα από αυτό είναι, όπως είπες και εσύ, ότι η γνώση είναι δύναμη και αυτή προέρχεται από την έρευνα αγοράς που κάνει ο καθένας μας δια ζώσης με κλινικές και γιατρούς συνδυάζοντας κ όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες μπορεί να πάρει από παντού, φόρα, φίλους, γνωστούς κλπ κλπ

nick the Greek

Active Member
Αγαπητέ επειδή δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί σου, ούτε είμαι δικηγόρος του γιατρού για να απολογηθώ ή όχι για την συμπεριφορά του, νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει τον ρόλο μου. Από μένα πήρες κάτι, λίγα πολλά δεν έχει σημασία, εγώ από σένα δεν πήρα τίποτα, ως εκ τούτου δεν σου χρωστάω και αυτά που πιστεύεις ότι μου χρωστάς (άσχημα, καλά) στα χαρίζω. Απλά συνέχισε μόνος σου την πορεία σου και καλύ τύχη ότι και να κάνεις. Να σαι πάντα γερός και υγιής.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω για εσένα και την οικογένειά σου..προφανώς και δεν υπήρχε κάποια διαθεση παρεξηγήσεις πόσο μάλλον μαζί σου..αλλά κάποια λογικά συμπεράσματα για οποιαδήποτε "αγοραπωλησία " έστω και αν έχει να κάνει με ιατρικά θέματα πάντα ευνοεί κάποιους..αυτό έχω δει εγώ έως τώρα στη ζωή μου..και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερωσες στην περίπτωση μου και το ενδιαφέρον σου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Member
Σε εμένα εξαγωγή έκανε η Lorena .Και σε εμένα υπήρχαν μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα σε εξαγωγές και εμφύτευση αλλά δεν είχα πρόβλημα με αυτό .Το grafts που έβαλε φύτρωσαν ( δεν έβαλε πολλά καθώς συμφωνήθηκε να μπουν σε ξεχωριστές επεμβάσεις ). Δε θα πω ποιος έκανε ταυτόχρονα μαζί μου ΜΜ γιατί θα πέσει βόμβα μεγατόνων που σημαίνει ότι υπήρχε και άλλη πολύ έμπειρη extractor απασχολημένη στο πολύ μεγάλο «ονομα».
Ρίξτην, αν κ το μυαλό όλως κάπου πάει...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραία λοιπόν επειδή έχω μάθει να

Αιτιολογία κάθε μου άποψη (έστω και αν αποδειχθεί εσφαλμένη) ναι θεωρώ ότι σε κάθε φόρουμ τα έμπειρα ψαγμένα (με την καλή έννοια) μέλη και μαγκιά τους προφανώς και γνωρίζουν από ποιες νοσηλεύτριες απαρτίζεται το τιμ του λορενθο από τα σαΐτα τα ισπανικά και τα διεθνή..και προφανώς,κατά την δική μου άποψη, θα απαιτούσαν να τους αναλάβουν αυτά..τώρα αν το προφανές για εμένα για εσάς δεν είναι, οκ υπάρχει διαφωνία απόψεων..και εδώ ξαναλέω το ερώτημα πόσα έμπειρα μέλη έκαναν παρουσίαση με λορενθο και πόσα που δεν ειχαν μιλήσει ποτέ; καλό θα ήταν η εξαγωγή κάποιου ποσοστού και στις 2 περιπτώσεις
gregun, doctorwho, alexskg, Johnysblue, konjaap, sp75, Aris Rokos, GGGali, Jojo, Karinalios, Giannis1991, Δημητρης ΣΚ

nick the Greek

Active Member
Το αποτέλεσμα είναι μάπα σαφώς, τουλάχιστον στη δότρια, το μάθημα από αυτό είναι, όπως είπες και εσύ, ότι η γνώση είναι δύναμη και αυτή προέρχεται από την έρευνα αγοράς που κάνει ο καθένας μας δια ζώσης με κλινικές και γιατρούς συνδυάζοντας κ όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες μπορεί να πάρει από παντού, φόρα, φίλους, γνωστούς κλπ κλπ
Μάπα ξεμαπα εγώ το ανέβασα όχι για να χαρακτηριστεί αλλά για να δω την αντί ετωπιση των ιδίων μελών που κατακρεουργουν το αποτελεσμα του ξαδέρφου, απέναντι σε ένα περιστατικό λορενθο ..αυτό και τίποτα άλλο.. τώρα η τροπή ήταν όλη λάθος

nick the Greek

Active Member
gregun, doctorwho, alexskg, Johnysblue, konjaap, sp75, Aris Rokos, GGGali, Jojo, Karinalios, Giannis1991, Δημητρης ΣΚ
Ευχαριστώ πολύ για την ενδελεχή απάντηση..τώρα εάν είναι εφικτό, θα ήθελα και το ποσοστό αυτών τω αποτελεσμάτων που ήταν εξαιρετικά για επίπεδο λορενθο με βάση την εκτίμηση αυτών των μελών...αυτή ήταν η διαφωνία μου

JimKan1

Well-Known Member
Δεν κάνει και δεν πρόκειται να το πω .
Αλεξ το φορουμ ειναι για να βγαινει η αληθεια στην επιφανεια οχι για να κρυβονται πραγματα

Καλο ειναι να λειπουν τετοιοι χαρακτηρισμοι για κεφαλι αλλου ανθρωπου

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ η αντιμετώπιση είναι η ίδια ως προς το αποτέλεσμα..όπως είπα και πιο πάνω,μάλλον δεν το είδες ,η δοτρια είναι κεφαλογραβιέρα και ο Ισπανός για πολύ κράξιμο ..η διαφορά είναι όπως προείπα ,ότι είσαι ελεύθερος και τα λες όλα ,γιατί είσαι ανεξάρτητος και δεν σε προέτρεψε ούτε ο Λορετζο ούτε κανένας να μην ανεβάσεις τέτοιο περιστατικό γιατί θα άλλαζαν οι μεταξύ σας σχέσεις ..ενώ ο Αναστασάκης ,για αυτό έχει κατηγορηθεί από τους ίδιους τους πελάτες τους Aldo και Jacksmith..ως προς το κράξιμο λοιπόν πιστεύω καταλαβαίνεις τη διαφορά..και σε εσένα αν ο Λορετζο σου έλεγε να μην ανεβάσεις φωτό εδώ ,θα τον εκραζα κάθε μέρα τον Λορέντζο..νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω.
Μάπα ξεμαπα εγώ το ανέβασα όχι για να χαρακτηριστεί αλλά για να δω την αντί ετωπιση των ιδίων μελών που κατακρεουργουν το αποτελεσμα του ξαδέρφου, απέναντι σε ένα περιστατικό λορενθο ..αυτό και τίποτα άλλο.. τώρα η τροπή ήταν όλη λάθος

alex7

Well-Known Member
Αλεξ το φορουμ ειναι για να βγαινει η αληθεια στην επιφανεια οχι για να κρυβονται πραγματα

Καλο ειναι να λειπουν τετοιοι χαρακτηρισμοι για κεφαλι αλλου ανθρωπου
Ειναι προσωπικά δεδομένα επωνύμου ασθενή !Απαγορευται ρητά !

tasos33

Well-Known Member
Αναφέρω ξεκάθαρα προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με εσένα..έχει να κάνει πλήρως με εξαγωγή προσωπικού συμπερασματος από την δική μου ημέρα...βέβαια θα ήθελα να ακούσω εδώ (και μετά χαράς να διαψευστώ) πόσα μελη με ελάχιστη συμμετοχή εδώ είχαν την τύχη να συμμετάσχει η λορενα στην εξαγωγή τους και πόσα έμπειρα μελη ανέλαβε η ίδια πχ..επαναλαμβάνω έχει να κάνει με ξεκάθαρη προσωπική εκτίμηση και κατ εμέ πάντα λογικό συμπέρασμα...δεκτή κάθε αντίθετη άποψη
Εμένα με αυτή την δραστηριότητα που βλέπεις και τις δύο φορές η virtzinia και μάλιστα με προβληματική δοτρια.
Τον konjaap με ελάχιστη παρουσία εδώ η lorena

Μπλουζα